Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Beni b,lgilendirdiğin için tşk ederim canım zamanm geldiğinde değerlendirmeye alayım bn bu konuyu çokda bişi kalmamış zaten

cnm 6 tane randavu kalmış

yaren kusura bakma 2 gündür giremedim nete kızım ne gece ne gündüz rahat bırakmadı fırsat bulamadım hafta sonu oluncada bi cesaret dışarı çıktık biraz fırsat buldukçada temizlik yaptım çok yorucu bi hafta sonuydu benim için.bu arada anca bugün randevu alabildim hastaneyi arayıpta salı gününün saatleri uymadı bize çarşambaya aldık ya anlamadım ben e-randevu kısmında çocuk bölümünü göremiyorum o yüzden telefonla almaya çalışıyorum günlerdir sorun ne anlamadım

Oh guke gule kirlet cnm
Disarida ne yapti ceyda

Cnm basta bende goremiyirdum.meger sayfayi asagi surmek gerekiyormus en asagida kaliuo gelince mutlaka yaz cnm

Oh guke gule kirlet cnm
Disarida ne yapti ceyda

Cnm basta bende goremiyirdum.meger sayfayi asagi surmek gerekiyormus en asagida kaliuo gelince mutlaka yaz cnm

yazarım canım inşallah dra bi ton soru hazırladım umarım sabırlı biridir:)aşısıda var aynı gün sağlık ocağında aşıda yaptırcaz inşallah sorun çıkmaz

dışarıda çok fazla üzmedi bizi 2 saat filan çarkta oyalandık kanguruda uyudu hep sesini çıkarmadı sonra markete gittik alışverişte orda tabi çocuğun sabrını zorladık biraz sonlara doğru acıktı ağlamaya başladı ama yinede maşallahı vardı dışarıyı sevcek galiba :)

Oğluşum olacakmış Allah nasip ederse
Çok küçükte olsa yanılma payı bıraktık yine de doktor beyin tavsiyesiyle :)

doğum yapan anneler siz emzirirken ne kadar süre yediklerinize dikkat ettiniz ve nelerden uzak durdunuz?ben ne zaman karpuz yesem bebişimle sabahladık şimdi internetten baktım meğer karpuz çok gaz yaparmışçevremdede bunu bilen yoktu uyarmadı kimse beni.soğuk bişe yemiyorum ama en azından kalsiyum ihtiyacım için yoğurt ayran ne zaman içilebilir sütü zaten sevmiyorum.ne yiyceğini şaşırıyo insan herşey gazlı mübarek

Cnm aras yedigim hic biseyden etkilwnmedi ama ablam resmen acti 1.5 yasina kadar emzirdo ve etkilendi cnm

yazarım canım inşallah dra bi ton soru hazırladım umarım sabırlı biridir:)aşısıda var aynı gün sağlık ocağında aşıda yaptırcaz inşallah sorun çıkmaz

Cnm bana sabrediyo ya adam 8 aydir eminim sabirinindan ben bikac aydir bi kagit hazirliyorum o sekilde unutmuyorum yoksa o telasede unutabiliyo insan soracaklarini
Umit bey yakibsa arasin agzindan emzigi alip bana takicak:)

O masalla rukiye sevicek demekki ceyda artik bol bol.cikarsiniz emin ol sanasa cok iyi gelivek disarida uzmediya guven gelir artim rahat cikarsiniz

Allah hayırlı evlat etsin inşallah:)gönülde yatan erkekti anlaşılan

Amin çok teşekkür ederim.
Gönlümde belli bir şey yoktu ikisi de sevindirecekti.
Öğrendiğime sevindim baya bekledikten sonra :)

Aaaa cnm.benim.hayirli olsunn
Nasildi bebegin kontrol nasil gecti hep kizin olcak gibi geliyordu nedense

Sağol Yaren :)
Ben de kız hissediyordum, duyunca ve görünce çok şaşırdım açıkçası ama çokta sevindim öğrendiğime.
Bebeğimiz yüz üstü yatıyordu. Ellerini gözlerinin orada birleştirmiş oynatıyordu.
Çok zor bir pozisyonmuş doktor öyle dedi.
Karnımın sağ tarafında keskin sancılar oluyordu meğer ayak hareketleriymiş.
Doktor bir sorun görmedi şimdilik hamd olsun.
Ayrıntılı ultrosonu tavsiye etti.
Altınova, Adatıp, Beyhekim ve Doğum evinde yapılıyormuş. Tercihi bana bıraktı.
Havadisler böyle bizden....

Şimdi netten bebek arabasıyla, park yatak bakıyorum ısınayım yavaş yavaş:)

Cnm benim ya ne guzel dimi bebegini gormek
Sorun olmamasina cok sevindim
Yarama ayagini neerelere yaslamis

Cnm.ben bebek araba chicco lite way deri olanini part yatakta casaul.aldim cok memnunum

bugün dr.gittik artık son günlerimiz kızım 2700 olmuş :) 18.son kontrol sonra allah nasip ederse 26 . büyük gün allahım nasip etsin o günüde inş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…