Beni b,lgilendirdiğin için tşk ederim canım zamanm geldiğinde değerlendirmeye alayım bn bu konuyu çokda bişi kalmamış zatenCnm bu is icin radyologtan randavu aliyorsun 21 ile 24 hafta arasi olmali
Karanlik.sessiz bi odada tum organlarina tek tek bakiyo sayimlar yapiyo cok konsantre oluyo bisey soramiyosun acikcasi sadece benim.plesentam asagida oldugu icin sikayetin varmi diye sordu iki dosyada usg cekiyo sonra rapor yazoyo.kisa surede veriyorkar kadin dogum dr u yorumluyo
Ben 42 tl vermistim adam isinde cok iyi ama cok suratsiz ruhsuz bi tip
Bizede isi lasim dedik takilmadik
Beni b,lgilendirdiğin için tşk ederim canım zamanm geldiğinde değerlendirmeye alayım bn bu konuyu çokda bişi kalmamış zaten
cnm sen dıyınce baktım salı gnune randavu var netten al cnm hem saatı ıde ayarlayabılırsın rahatlıkla
ama her an bıtebılır
cnm yaren kıs bebegıydı aa gazı vardı hemde çıkartıyordu yavrucak çocuklara cok sıkıntı yapıyo malesef
cnm 6 tane randavu kalmış
yaren kusura bakma 2 gündür giremedim nete kızım ne gece ne gündüz rahat bırakmadı fırsat bulamadım hafta sonu oluncada bi cesaret dışarı çıktık biraz fırsat buldukçada temizlik yaptım çok yorucu bi hafta sonuydu benim için.bu arada anca bugün randevu alabildim hastaneyi arayıpta salı gününün saatleri uymadı bize çarşambaya aldık ya anlamadım ben e-randevu kısmında çocuk bölümünü göremiyorum o yüzden telefonla almaya çalışıyorum günlerdir sorun ne anlamadım
şimdi anladım sorunu chrome da gözükmüyomuş internet explorer da gözüküyo:S
Oh guke gule kirlet cnm
Disarida ne yapti ceyda
Cnm basta bende goremiyirdum.meger sayfayi asagi surmek gerekiyormus en asagida kaliuo gelince mutlaka yaz cnm
Oğluşum olacakmış Allah nasip ederse
Çok küçükte olsa yanılma payı bıraktık yine de doktor beyin tavsiyesiyle :)
doğum yapan anneler siz emzirirken ne kadar süre yediklerinize dikkat ettiniz ve nelerden uzak durdunuz?ben ne zaman karpuz yesem bebişimle sabahladık şimdi internetten baktım meğer karpuz çok gaz yaparmışçevremdede bunu bilen yoktu uyarmadı kimse beni.soğuk bişe yemiyorum ama en azından kalsiyum ihtiyacım için yoğurt ayran ne zaman içilebilir sütü zaten sevmiyorum.ne yiyceğini şaşırıyo insan herşey gazlı mübarek
yazarım canım inşallah dra bi ton soru hazırladım umarım sabırlı biridir:)aşısıda var aynı gün sağlık ocağında aşıda yaptırcaz inşallah sorun çıkmaz
Oğluşum olacakmış Allah nasip ederse
Çok küçükte olsa yanılma payı bıraktık yine de doktor beyin tavsiyesiyle :)
slm arkadaşlar nasılsınız
dışarıda çok fazla üzmedi bizi 2 saat filan çarkta oyalandık kanguruda uyudu hep sesini çıkarmadı sonra markete gittik alışverişte orda tabi çocuğun sabrını zorladık biraz sonlara doğru acıktı ağlamaya başladı ama yinede maşallahı vardı dışarıyı sevcek galiba :)
Allah hayırlı evlat etsin inşallah:)gönülde yatan erkekti anlaşılan
Aaaa cnm.benim.hayirli olsunn
Nasildi bebegin kontrol nasil gecti hep kizin olcak gibi geliyordu nedense
Amin çok teşekkür ederim.
Gönlümde belli bir şey yoktu ikisi de sevindirecekti.
Öğrendiğime sevindim baya bekledikten sonra :)
Sağol Yaren :)
Ben de kız hissediyordum, duyunca ve görünce çok şaşırdım açıkçası ama çokta sevindim öğrendiğime.
Bebeğimiz yüz üstü yatıyordu. Ellerini gözlerinin orada birleştirmiş oynatıyordu.
Çok zor bir pozisyonmuş doktor öyle dedi.
Karnımın sağ tarafında keskin sancılar oluyordu meğer ayak hareketleriymiş.
Doktor bir sorun görmedi şimdilik hamd olsun.
Ayrıntılı ultrosonu tavsiye etti.
Altınova, Adatıp, Beyhekim ve Doğum evinde yapılıyormuş. Tercihi bana bıraktı.
Havadisler böyle bizden....
Şimdi netten bebek arabasıyla, park yatak bakıyorum ısınayım yavaş yavaş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?