bugün dr.gittik artık son günlerimiz kızım 2700 olmuş :) 18.son kontrol sonra allah nasip ederse 26 . büyük gün allahım nasip etsin o günüde inş:)
Cnm aras yedigim hic biseyden etkilwnmedi ama ablam resmen acti 1.5 yasina kadar emzirdo ve etkilendi cnm
Cnm bana sabrediyo ya adam 8 aydir eminim sabirinindan ben bikac aydir bi kagit hazirliyorum o sekilde unutmuyorum yoksa o telasede unutabiliyo insan soracaklarini
Umit bey yakibsa arasin agzindan emzigi alip bana takicak:)
Oğluşum olacakmış Allah nasip ederse
Çok küçükte olsa yanılma payı bıraktık yine de doktor beyin tavsiyesiyle :)
Canım hayırlı olsun sen çok accele ettirmiycem diodun ama öğrenmişsin bak=)
İnşallah bana, sana herkese evladı hayırlı olsun Princess teşekkür ederim:)
Doktor kendisi "bir bakalım bacaklarını açtırabilecek miyiz" dedi. Ve biraz rahatsız etti bebişi.
Zaten ben de o demeden anladım.
Allah hayırlısını, sağlıklısını versin.
Kiloyu sorun etme dedi haberin olsun :)
Ayrıntılı ultrasonu tavsiye etti.
Bundan sonra daha hızlı büyüyeceksiniz ikiniz de dedi.
ne güzel ne kadar şanslısın ya bende dikkat ediyorum normalde yediklerime ama 2 gündür uykusunda bile ıkınıyo resmen anlamadım derdini kesiksiz 1 saat bile uyumuyo.valla bende koca bi liste hazırladım yarına
Oğluşum olacakmış Allah nasip ederse
Çok küçükte olsa yanılma payı bıraktık yine de doktor beyin tavsiyesiyle :)
doğum yapan anneler siz emzirirken ne kadar süre yediklerinize dikkat ettiniz ve nelerden uzak durdunuz?ben ne zaman karpuz yesem bebişimle sabahladık şimdi internetten baktım meğer karpuz çok gaz yaparmışçevremdede bunu bilen yoktu uyarmadı kimse beni.soğuk bişe yemiyorum ama en azından kalsiyum ihtiyacım için yoğurt ayran ne zaman içilebilir sütü zaten sevmiyorum.ne yiyceğini şaşırıyo insan herşey gazlı mübarek
bugün dr.gittik artık son günlerimiz kızım 2700 olmuş :) 18.son kontrol sonra allah nasip ederse 26 . büyük gün allahım nasip etsin o günüde inş:)
Ah şu kilo =) evet hızlı büyüyoruz zaten heheh eşim sen verirsin fln dio ama bana çok zormuş gibi gelio napalım olmadı tombik anne oluruz=) çatlaklarım olucak die de çok kilo almaktan korkuorum sen herhangibi bişi kullaniomsn onn için bide başka bişi dedimi dr oruçla ilgili fln
Nasılsınız kızlar...
Yeni ane adayları varmı? ve Yeni doğan bebişler..
Giremiyorum pek kızım 15 gün sonrası gaz sancıları nedeniyle pek boş bırakmıyor beni. Bugün biraz iyi. Az önce yıkadım. Buzuki Orhan Osmanın Kolik dinletisiyle yatıyor şimdi.. Ağlamaya başladı gelirim yine
doğum yapan anneler siz emzirirken ne kadar süre yediklerinize dikkat ettiniz ve nelerden uzak durdunuz?ben ne zaman karpuz yesem bebişimle sabahladık şimdi internetten baktım meğer karpuz çok gaz yaparmışçevremdede bunu bilen yoktu uyarmadı kimse beni.soğuk bişe yemiyorum ama en azından kalsiyum ihtiyacım için yoğurt ayran ne zaman içilebilir sütü zaten sevmiyorum.ne yiyceğini şaşırıyo insan herşey gazlı mübarek
gözünüz aydın boşver elada geldi dünyamıza hoşgeldi gaz sancıları çok fena sen ıhlamur iç yediklerinede dikkat et boşver
Ah ceydam ya kiyamam ona ben belki dr zinco verir rahatlar burada boswer diye arkadasimiz vardi buraya yazan on gun den sonra elaninda baslamis gazi
Cnm yarin dr donusu mutlaka yaz
Nasio olursa sabah tatile gidicez ordqn takip.etmeye calisic.insalla hayirli sonuclar ile gelirsiniz
Nasılsınız kızlar...
Yeni ane adayları varmı? ve Yeni doğan bebişler..
Giremiyorum pek kızım 15 gün sonrası gaz sancıları nedeniyle pek boş bırakmıyor beni. Bugün biraz iyi. Az önce yıkadım. Buzuki Orhan Osmanın Kolik dinletisiyle yatıyor şimdi.. Ağlamaya başladı gelirim yine
Teşekkür ederim mandiş.. Yediklerime dikkat ediyorum. Hergün kimyon yutuyorum. Yok hala gazlı ela.. Ihlamur içmemiştim onuda içeyim. Hayır gazı çıkarıyor ama hala sancı çekiyor anlamadım gitti..
canım bir yerde okudum "K" harfi ile başlayan sebze ve meyveler gaz yaparmış. Benimde karpuza içim gidiyor ama yiyemiyorum. Ayran ve yoğurt yiyorum ben. Süt içilmemesi gerektiğini biliyorum sadece. Bugün limon ve çikolatanında gaz yaptığını öğrendim. Bu dönemde limonata ve halleye düşkünlüğüm vardı. Off onlarda yalan oldu
bir zaman böyle gider sonra düzelir şimdi kendi kendine çıkaramıyor ondan sancılanıyor boşver hemen hemen her bebekte oluyor geçici dönem
aaaa ben yoğurdu ayranı ağzıma sürmüyorum 1 aydır neşe hanım yasakladı onlarıda gaz yapar diyesana öyle demediler mi.hatta bugün aşıya gittik sağlık ocağına ebe bol bol ayran iç dedi bende dr yasakladı diyince şaşırdı baya ama nettende baktım gaz yapıyomuş.bu arada soğuk herşey gaz yaparmış su bile o yüzden yediğin herşeyin oda sıcaklığında olmasına dikkat et.limonun gaz yaptığını ilk defa duydum benim bildiğim kadarıyla ek gıdaya geçerken bebeğin yediklerine gaz yapmasın diye limon damlatılır.ben ıhlamuruda denedim rezeneyide öyle bariz bi rahatlama görmedim.bence gazın olacağı varsa ne yaparsan yap boş sadece oyalanıyoruz işte çaylarla ilaçlarla filan.çünkü yediğim herşeye dikkat etmeme rağmen bendede gaz oluyo valla.karpuz işide çok zor yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?