Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Cnm benim onceden de konusmustuk ama tekrardan basilsagolsun gercekten cok Zoe tarif edilmez bi aci
Insalla rabbim melegine saglikli uzun omurlu bi kardes nasipneder
Hersey kader arkadasim onune gecmek ne mumkun hic aorun olmadigi halde kaybedilen ne kadar cok bebek var rabbim ne yaZDIYSA O DAHA OTesi yok
Korunma suresi bittimi artik
Benim.fikrimce ayni dr a gitme cnm
Eminun yasadiklarin aklina gelip muaynelerin senin icin yipratici gecicektir

Gunaydin cnm yaz temizligi
Ev halki uyurken kimildayamiyorum kk ya bakayim.dedim.sen nasilsin kizlar nasil
Tatilde ev de slklliyorlarmi

iyiyim tşkler ilk 3 ayı atlatırsam daha iyi olucam sanırım
evet ya çocuklarla temizlik zor oluyo herşeyi onlara göre ayarlıyosun bazen işler yarım kalıyo
çok sıkılıyolar malesef ama yapıcak bişey yok

evet kaderin önüne geçilmiyor özel hastanede doktor ordusu ilgilendi ama ne çaree..
korunma sürem bitti ama o doktor hep 3 boyutlu bakıyor ve o gördü hangi doktora güveneyim ki gerçi adanada da ayrı muayene olucam ve orada yaparım doğumu da

yaren bana da buzdevrinin oğlu olacak gibi geliyor.ALLAH hayırlısı neyse onu nasip etsin

evet yaren boswer in doğum hikayesini okuyamadık.bende birde epidural sezeryandan memnun mu sıkıntıları ne diye de merak ediyorum.malum bizim günlerde yaklaşıyor artık

Yaren dün akşam kabus gibiydi araştırma hastanesi...
Allah bir daha düşürmesin.Mecbur etmesin diye dua ettim dün hep.
Randevulu hastalar umurlarında değil. Kim ilk kartını verirse onu içeri alıyorlar.
Usg ile bakılan oda çok pis ve uzanılan o sedye çok pisti.
Doktor bebeğimi bana hiç göstermediği gibi 10 dk sorularıma cevap bile vermeden kendisi baktı.
" Ben bir sorun görmedim." dedi ve 4 lü test için ısrar etmeye başladı.
İstemediğimi söyledim ısrarla . Cinsiyet görebildiniz mi diye zar zor sordum. " poposunun üstüne oturuyordu."dedi
Odaya giren çıkan belli değildi. Ultrason çıktısı dahi almadı. Ve dediğim gibi sadece bir cümlelik bilgi verdi. İlacımı bile zor yazdırdım.

Ayrıntılı ultrason için ya doğum evi ya adatıp varmış galiba yaren .Daha karar vermedim var mı tavsiyen?
Haftaya hayırlısıyla insan gibi muamele görerek muayene olsam, bebeğimi görsem.
Uzun yazdım ama bilgisi olsun herkesin diye paylaşmak istedim.

Şu an Sapanca kenarındayım baya yürüyüş yaptık. Dün gündüz mutfak dolaplarının içini dışını temizledim eşimle beraber. Sana da iyi temizlikler, güle güle kirletin.

Yaren kan uyuşmazlığımız yok.
Ve pazartesi günü iştende ayrıldım çok şükür inşallah dinleneceğim artık.

Hadi ya cnm cok uzuldum inan bende devlete dogumevine karsi tedirgun yaklasanlardanim.hilal hanima neden kolay randavu bilundugu da belli inan sedat beye yengeme 15 gun onceden gece 12 de randavu aliyorum
Amam bi daha gitmek zorunda kalmszsin insalla cnm
Ayrintiliya gelince ben adatipta yaptirdom adam cok ruhsuz du ama hakkini yiyemem her bi organi dakikalarca inceledi sevgi hanimin tabiri ile sosyal boyutu yoktu ve sadece 42 tl verdim
Ama bu sene beyhrkimdeki detayli usg nin adatipa geldigini duydum onda 4 boyitta var
Bu arada gulu gule kirlet c evini sapancadada gezmis iyi etmissin
Artik dinleme zamani

evet yaren boswer in doğum hikayesini okuyamadık.bende birde epidural sezeryandan memnun mu sıkıntıları ne diye de merak ediyorum.malum bizim günlerde yaklaşıyor artık

Cnm dun haziran annelerine yaznis basagridi cok olmus nescafe ile normale donmus iki uc arkadasimda yasadi
Bebiki 346o dogmus 4 kg gbibbekleniyordu bebisi on gunlik olmus usluymus

birde araştırma hastanesi olacak insanları hastaneden soğutuyolar.

Cnm dun haziran annelerine yaznis basagridi cok olmus nescafe ile normale donmus iki uc arkadasimda yasadi
Bebiki 346o dogmus 4 kg gbibbekleniyordu bebisi on gunlik olmus usluymus

dun bugun endokrin bolumunun yollarini asindirdim.hormon degerlerim normal ama nodulum buyuk oldugu icin dr.anestezi ile sezeryani hic tavsiye etmedi.normal dogum yorabilir seni epidural olabilirsin falandedi.epidueralidse ben pek istemiyorum bakalim bi dpgumu nasol atlatacagim iyice stres oldum

buz devri canim senin icin kotu bir deneyim olmusana malesef devletler boyle.ayrintiliyi ben dogumevinde yaptirdim renkli goruntu falan vermedi ama raporuni detayli verdi

Adatıp hastanesini bir arayayım ben pazartesi doktorum ile konuştuktan sonra.
Erken randevu almak gerekebilir.
19. haftaya girdim. 20-24 arası yaptırmak gerekiyormuş galiba.
Fiyatıda iyiymiş Sen girdiğin zaman Yaren.

Yaren kan uyuşmazlığımız yok.
Ve pazartesi günü iştende ayrıldım çok şükür inşallah dinleneceğim artık.

buz devri bende 7 haftalık hamileyim geçen yılda tedavi ve kontrol için aynı doktoru tercih ettim adatıp nurhan özdemir tavsiye ederim çok ilgileniyo ben memnunum görümcem ve hala kızıda ona gidiyo arkadaşımda onda sezeryan oldu memnunuz şuanda bende ana sağlığa gittim testlerimi yaptırayım diye girip hazırlanıp muayne ve tahlil istemi 1 dk sürmedi özelde kalp atışı duyuldu sabah orda hiç bişey demedi dr.yani ölesine bakılıyo işte

Ah benim elifim gebeymiste arkadadi cagirdi diye hemen gelmis buraya cnn ya bugunnokuyunca gercekten cok xok heyecanlandim bizik ikinciler nazli cikti ablamiz nasio cnm mutlumu bizim.yaren bildigin bilmis bi kucuk anne
Nurhan hanima gidiyosun demek cnm burda kizlar pek sevmedi
Nasil gidiyo gebelik

Adatıp hastanesini bir arayayım ben pazartesi doktorum ile konuştuktan sonra.
Erken randevu almak gerekebilir.
19. haftaya girdim. 20-24 arası yaptırmak gerekiyormuş galiba.
Fiyatıda iyiymiş Sen girdiğin zaman Yaren.

Aynen cnm benimde 21 haftakikken oldu tibbi anlamda tatmin ediciydi ama seker gibi sevgi hanimin anlatmasina alismisiz bu adam pek bi soguk suratsiz geldi ama tabi isini guzel yapmasi on planda ben git derim hemen raporuda hazirliyorlar

kızlaar merhaba nasılsınız?biz hafta başından beri annemdeydik kızımla bugün geldik evimize merak ettim sizlerde ne var ne yok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…