İnşallah dediğin gibi olur mandiş. Çok üzülüyorum. Ayağa bile alıştırdım yeterki sancısı azalsın diye...
Sen nasılsın. Senin kızında maaşallah kocaman olmuş. Ne zaman iş başı yapıyorsun
kızlar bugün hastanede moralim çok bozuldu hatta dayanamadım ağladım o kadar zor tuttum ki kendimi dr gelmeden kendime hakim olmaya çalıştım.adatıpta dün sanırım ya da bugün bi kadın doğum yaparken ölmüş kan kaybından sadık beyin hastasıymış kanamayı durduramamış.kızı olmuş kadının yaşıyomuş birde evde kızı varmış.şimdi anlatırken bile zor tutuyorum kendimi benimde kanamam vardı aynı şeyi bende yaşamış olabilirdim Allah korusun.bebeği hiç aklımdan çıkaramıyorum annesiz büyüycek yavrumailesi hastanedeydi otopsi sonucunu bekliyolarmış çok zor bi durum yaa yatıp kalkıp şükretmek lazım
şuanda çok küçük herşeye kolay alışır yol yakınken bence ayakta sallamyı unuttur ilerde ağırlaşcak gece uyancak sen zorlanırsın senin için kolayı neyse ona alıştır bence boşver
büyüdü benimki genç kız oldu :)
şuan işteyim
Canım ben herşeyi araştırarak öğrendim. Sadık bey saolsun ameliyatımı yaptı yurtdışına gitti. Çok sinirliyim. Keşke Ertan Çeliğe gitseymişim. Devlettemi doğum yaptım özeldemi hiç belli değildi..
Ptesi aşımız var sağlık ocağındakilere soracam bakalım. Ay sonuda ümit beyde kontrolümüz var bakalım ozamana kadar düzelir inş.
Gaz dediğin gibi olacağı varsa oluyor belkide ama işte bizdede umut. Şu sıcaklarda herşei oda sıcaklığında içiyorum. Yediklerim standart oldu artık.
kızlar bugün hastanede moralim çok bozuldu hatta dayanamadım ağladım o kadar zor tuttum ki kendimi dr gelmeden kendime hakim olmaya çalıştım.adatıpta dün sanırım ya da bugün bi kadın doğum yaparken ölmüş kan kaybından sadık beyin hastasıymış kanamayı durduramamış.kızı olmuş kadının yaşıyomuş birde evde kızı varmış.şimdi anlatırken bile zor tutuyorum kendimi benimde kanamam vardı aynı şeyi bende yaşamış olabilirdim Allah korusun.bebeği hiç aklımdan çıkaramıyorum annesiz büyüycek yavrumailesi hastanedeydi otopsi sonucunu bekliyolarmış çok zor bi durum yaa yatıp kalkıp şükretmek lazım
artık insan kendinden önce bebeğini düşünüyo dimi Allah rahmet eylesin
valla benimde pek güvenim yok bu özel hastanelere.sen yinede dikkat et bence ayrana yoğurda gerçi vücudumuzunda kalsiyuma çok ihtiyacı var malum bebekler depolardan götürüyo ve ayran çok süt yapıyo ama bende şaşırdım artık ne yiyceğime çok seçeneği kalmıyo insanın.bugün ümit beye gittik bize metsil damla verdi muhtemelen sanada onu verir ama çokta ilaç vermekten yana değil ben 3 gündür uyumuyo diyince verdi olcak gaz bebeklerde normal dedi
akşamları ayakta sallamıyorum sadece gazlıyken yada huzursuzken gündüz sallıyorum. akşam uyuyup yatağına yatırınca sadece emzirmek için alıyorum. Gece uykusunda sıkıntı yok çok şükür.
Başladınmı işe..Zor olmuştur. Annenmi bakıyor kızına
valla benimde pek güvenim yok bu özel hastanelere.sen yinede dikkat et bence ayrana yoğurda gerçi vücudumuzunda kalsiyuma çok ihtiyacı var malum bebekler depolardan götürüyo ve ayran çok süt yapıyo ama bende şaşırdım artık ne yiyceğime çok seçeneği kalmıyo insanın.bugün ümit beye gittik bize metsil damla verdi muhtemelen sanada onu verir ama çokta ilaç vermekten yana değil ben 3 gündür uyumuyo diyince verdi olcak gaz bebeklerde normal dedi
amin...kızım benden başka kimsede durmuyo ağladığında kucağıma aldığımda susuyo bunları düşününce bebeği ne kadar zor bir hayat bekliyo Rabbim yardımcısı olsun şüphesiz O bizden daha merhametli
hemde nasıl zor geldi 8 ay üzerine geldim işe :) evet annem bakıyor komşu anneside var beraber bakıyorlar
ayy yerim onu geceyi gündüzüde mi biliyormuş :) değişir boşver tüm huyları sürekli değişir şimdi neyi nasıl alıştırırsan öyle devam eder
Ümit beye en son gittiğimizde gaz sorunu daha yoktu. O yüzden ben tavsiye üzerine aldım eczaneden sab simplex aldım. 2 kere kullandım bilemiyorum işe yaradımı
kızlar inek sütlü ürünler gaz yaparmış bi sitede okumuştum ben de
8 ay iyi izin kullanmışsın. Ben 4 ay kullanıcam
Biliyor teyzesi. Bazen gazı yokta benimi parmağında oynatıyor diye düşünmüyorum değil hani :)
ben uzman tvde izledim dr hiçbişeyin fayda etmiyceğini söyledi moralim bozuldu ama insan yinede medet umuyo bitkilerden ilaçlardan bu kadar açık sözlü olmaya gerek yok yani:)yinede ilacı aldım o yüzden arada rezene ıhlamurda veriyorum bende içiyorum bi yandan ben elimden geleni yapayımda gerisi Allaha kalmış
dr randevumuz güzel geçti çok şükür bi sorunumuz yok sadece bıngıldak biraz önde gelişiyo diye demir ilacını bıraktık.tırnağında batma için bi merhem gaz içinde damla verdi ama zinco değil metsil diye bi damla birde fitil verdi çok ağladığı zaman verebilirsin diye.gelişimi filan çok iyi dedi çok şükür.bütün sorularıma sabırla cevap verdi yüz ifadesi bile değişmedi adamın.kalça usg istedi doğum evinden.siz kime gittiniz birde randevu alıp mı gittiniz yoksa direk mi gittiniz doğum evine?bu arada iyi eğlenceler sana ne güzel tatile çıkmışsınız
iyi olmaya çalışıyoruz benim kızımda 25 gün sonra gaz sancısı çekmeye başladı.3 gündür ne gece ne gündüz yarım saatten fazla uyumuyo sersem gibi oldum resmen uykusuzluktan.uykusuzluğuda geçtim çaresizlik insanı çok yoruyo.bende buzuki orhanı daha dün indirmiştim ne tevafuk:)dün gece onla uyudu biraz çok şükür öncesindede saç kurutma makinasını denedim o bi işe yaramadı daha sonrada elektrik süpürgesini denedim onda esnemeye başladı hoşuna gitti onuda tavsiye ederiz:)
oynatıyorlar emin ol hemde nasıl oynatıyorlar ilk doğdukları gün başlıyorlar oynatmaya :)
iyi kullandımda daha kullanasım vardı tam ramazanda işbaşı yaptım :) razandan sonra tatile gitcem ondan uzatmayım dedim :) senin işin evdende çalışırsın sorun olmazki boşver
Bende aynı düşüncedeyim canım. Biz önlem alalımda....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?