Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

şuanda çok küçük herşeye kolay alışır yol yakınken bence ayakta sallamyı unuttur ilerde ağırlaşcak gece uyancak sen zorlanırsın senin için kolayı neyse ona alıştır bence boşver

büyüdü benimki genç kız oldu :)
şuan işteyim

artık insan kendinden önce bebeğini düşünüyo dimi Allah rahmet eylesin

akşamları ayakta sallamıyorum sadece gazlıyken yada huzursuzken gündüz sallıyorum. akşam uyuyup yatağına yatırınca sadece emzirmek için alıyorum. Gece uykusunda sıkıntı yok çok şükür.

Başladınmı işe..Zor olmuştur. Annenmi bakıyor kızına

valla benimde pek güvenim yok bu özel hastanelere.sen yinede dikkat et bence ayrana yoğurda gerçi vücudumuzunda kalsiyuma çok ihtiyacı var malum bebekler depolardan götürüyo ve ayran çok süt yapıyo ama bende şaşırdım artık ne yiyceğime çok seçeneği kalmıyo insanın.bugün ümit beye gittik bize metsil damla verdi muhtemelen sanada onu verir ama çokta ilaç vermekten yana değil ben 3 gündür uyumuyo diyince verdi olcak gaz bebeklerde normal dedi

tüylerim diken diken oldu resmen anne olmadan önce pek üzülmezdim bu kadar ama anne olunca çok farklı etkileniyo insan of çok üzüldüm şimdi bebek annesiz büyücek ne kötü bi durum ya

Of ya çok üzüldüm. Allahım bebişlerimizi bize bizide bebeişlerimize bağışlasın

artık insan kendinden önce bebeğini düşünüyo dimi Allah rahmet eylesin

amin...kızım benden başka kimsede durmuyo ağladığında kucağıma aldığımda susuyo bunları düşününce bebeği ne kadar zor bir hayat bekliyo Rabbim yardımcısı olsun şüphesiz O bizden daha merhametli

kızlar inek sütlü ürünler gaz yaparmış bi sitede okumuştum ben de

hemde nasıl zor geldi 8 ay üzerine geldim işe :) evet annem bakıyor komşu anneside var beraber bakıyorlar

ayy yerim onu geceyi gündüzüde mi biliyormuş :) değişir boşver tüm huyları sürekli değişir şimdi neyi nasıl alıştırırsan öyle devam eder

Ümit beye en son gittiğimizde gaz sorunu daha yoktu. O yüzden ben tavsiye üzerine aldım eczaneden sab simplex aldım. 2 kere kullandım bilemiyorum işe yaradımı

8 ay iyi izin kullanmışsın. Ben 4 ay kullanıcam

Biliyor teyzesi. Bazen gazı yokta benimi parmağında oynatıyor diye düşünmüyorum değil hani :)

Ümit beye en son gittiğimizde gaz sorunu daha yoktu. O yüzden ben tavsiye üzerine aldım eczaneden sab simplex aldım. 2 kere kullandım bilemiyorum işe yaradımı

ben uzman tvde izledim dr hiçbişeyin fayda etmiyceğini söyledi moralim bozuldu ama insan yinede medet umuyo bitkilerden ilaçlardan bu kadar açık sözlü olmaya gerek yok yani:)yinede ilacı aldım o yüzden arada rezene ıhlamurda veriyorum bende içiyorum bi yandan ben elimden geleni yapayımda gerisi Allaha kalmış

8 ay iyi izin kullanmışsın. Ben 4 ay kullanıcam

Biliyor teyzesi. Bazen gazı yokta benimi parmağında oynatıyor diye düşünmüyorum değil hani :)

oynatıyorlar emin ol hemde nasıl oynatıyorlar ilk doğdukları gün başlıyorlar oynatmaya :)

iyi kullandımda daha kullanasım vardı tam ramazanda işbaşı yaptım :) razandan sonra tatile gitcem ondan uzatmayım dedim :) senin işin evdende çalışırsın sorun olmazki boşver

Bende aynı düşüncedeyim canım. Biz önlem alalımda....

Cnm ya cok sevindim.guzel gecmesine gercekten iyi bi dr degilmi hatta cok sabirli test ettim onayladim
Kasim topiginde arkadas vardi neler aldi iyi gelmedi saglik ocaktametsil demisler aldi ve cok iyi geldi
Hatta sende arada icersen daha faydasini goruceksin cnm bi eczaci demis
He bu arada aras hasta olsun umit bey israrla ntibiyotik vermemek icin iyi olana kadar uc kez cagitir ben utanirim bi muayne ucreti ile uc kere gitmeye hep ilk gitmisiz gibi davranir

Usg ye gelince vnm bem netten randavu aldik.alabiliyosan semih songur e al cnm cok iyi dr ona soyluyisun dr um istedi diye hatta bi kereee arasi o kontrol.etmisti cok guleryuzlu dr
Sonra hemen kaggidi yaziyo yarim.saatte halloluuo dr a bi dahaki kontrolde umit beye

Tek ümidim o mandiş. İş yeriyle anlaşırsam süper olacak

Bende aynı düşüncedeyim canım. Biz önlem alalımda....

Cnm.meehaba nasilsin hix gorusemedik bebisin nasil gaz olaylari baslamis sanirim.kizik.gazliydo ama.iki aydan sonra zinco ile son buldu
Bu arada sizdemi umit beye gidiyorsunuz memnunmisinuz ay kontrolleri denk getirelim bari bebeklerimizide goruruz

Amann rukiyem cok moralim.bozuldu gercekten kiyamam ya be umutla beklendi kimbilir ay cok uzun zamandir hic dogimda olum.diymamistim.rabbim.sabir versin
Ama sadik bey cok tecrubeli dr eminim.elinden geleni yapmistir atom.kanamasi mi olduki rabbim vermesin

Boswer cnm.sadik bey gitti ya sen hafta kontroline 4o kontrolune nereye gittin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…