Cnm.meehaba nasilsin hix gorusemedik bebisin nasil gaz olaylari baslamis sanirim.kizik.gazliydo ama.iki aydan sonra zinco ile son buldu
Bu arada sizdemi umit beye gidiyorsunuz memnunmisinuz ay kontrolleri denk getirelim bari bebeklerimizide goruruz
Amann rukiyem cok moralim.bozuldu gercekten kiyamam ya be umutla beklendi kimbilir ay cok uzun zamandir hic dogimda olum.diymamistim.rabbim.sabir versin
Ama sadik bey cok tecrubeli dr eminim.elinden geleni yapmistir atom.kanamasi mi olduki rabbim vermesin
Boswer cnm.sadik bey gitti ya sen hafta kontroline 4o kontrolune nereye gittin
Kizlar yemw icme olayi tamamen bebegin bagirsak yapisi arasta hersey yedim hic kismadim hix gaz olsun bilmem
Ama yaren de dikkat etmem gerekiyordu iki ay cok gazi vardi
Doğumdan sonra pek yazamadım. Önce anestezi yüzünden baş ağrılarım sonrada tam toparlandım derken bu gaz sorunu çıktı. Şimdide sıpam uslu uslu duruyor. Bakalım ne zaman başlıyacak yaygaraya
Evet canım ümit beye gidiyoruz bizde. Bu ayın son cumartesisine alacaz randevumuzu..Sizin ne zaman kontrolünüz
Sadık beyin hemşireleri kontrol için 10 gün sonrasını verdiler. Ama benim baş ağrılarım çok olunca önce gece acile gittim. Sadık beyi aradılar. Bir iğne yapıp yolladılar. Ağrılarım o anlık hafifledi ama kulağımda uğultu başladı. Bu arada sadık beyi cebinden arayınca asistanı çıktı hep. Adama ulaşamadım düşünebiliyormusun. Bende ertan beye randevu aldım. Nescafe yi o söyledi. allah ondan razı olsun.Hatta eşimle dedik keşke doktorumuz o olsaydı diye. Ultrasonu bile renkliydi..Ama Sadık beyle daha karşılaşmadım. Muhakkak görüşecem. Hiç memnun kalmadım
ozaman benim kız bana çekti desene
Ay ona cok uzuldum.cnm ben dogum oncesi sivi takviyesi yapmadilarmi benim genel.oldugu halde ameliyata girmeden bi serum taktilar ikinci takildi kolumda ameliyata alindim
Ama hem.lohusalik hem.sezeryan hem basagri cok Or olmali ben ilk dogimda xok istedim.ama.sevgi hanim.yapmadi hastanim konforu cogu zaman bozuluyo dedi ki cevremde cok var sonra dinya cafein yuklemesi
Cnm aras su ciceci oldun en son ayin 29 sinde gottik bi ay olucak bize aras saglikli artik iki uc ayda gorusebiliriz dedi ama biz o kadat sabir edemwyiz sanirim
SiZde meemnunsinu.dimi
evet canım haftaya gidicem inş ya ben normalde de pek birşey yiyemiorum biraz yediklerime dikkat ediorum sütümü yoğurdumu yumurtamı hiç eksik etmem yani ne biliim bnmde tansiyonm düşük bu ara annmde sen doğduğunda küçücüktün yemiosun içmiosun kendin gibi minnacık bebeğin olcak dio hayırlısı canım yhaOruçla ilgili soru sormadım açıkçası çünkü tansiyon düşüklüğü sebebiyle şikayetler yaşıyorum son 10 gündür tutamayacağımı anlamıştım.
Bu haftalarda tansiyon düşmesi normal ama az az sık yemek gerekirmiş.
Princess çatlaktan korktuğumuz için sağlıklı beslenmeyi bırakmamız lazım.
Bu 3 ay çok önemli bebek gelişiminde sonradan bebeklerimiz kilo alsın diye çok uğraşmamız gerekir.
Kilo almamaya çok fazla dikkat ettiği için bebeklerinde az kilo alımı olan çok kişiyle konuştum.
O yüzden doğru besinlerle 10-12 kg almak kabul edilen.
Senin kontrolün haftaya mıydı?
yok canım damar yolu bile ameliyathanede açıldı benim..
Memnunuzda sadece gazı olursa ateşlenirse vs. gibi olumsuz durumlarda ne yapmamız gerektiğini baştan anlatmasını beklerdim.Ama ilgili bir doktor hakkını yememek lazım.
Elanın ilk gün gözünden yaş geldi. Benimde şansıma doğum sonrası kontrolünüde ümit bey yaptı. Dedim gözünden yaş geliyor. Gelemez dedi. İlk 15 gün gözyaşı olmaz bebeğin. Herkes gördü ilk gün çok ağladı ameliyattan sonraresmen gözünün yaşıyla ağladı. Ben ısrar edince demekki sizin kızınız istisna diye çevirdi. O an sinir olmadım değil...
Himbi kac soru isareeti kalmis demek.bak
Ay bende ilk duydum.biliyormusun goz yasi olsun nette okurkende derdi yasi olmaz diye elamiz istisna
Bu arada dr kg ye yanilmis degilmi
Doğumdan 1 hafta önce 3800 demişti.. Kızım 3460 doğdu..
Bence cok kotu olmus dogum.bitince is bitiyormu cnm ooo ben hala ariyorum sevgi hanimi en son adet olmadogimi
Hakkinda konustuk hal hatir coluk.cocuk sorar sagolsun ay gecen kk dan birinin aklina bisey takildi.pazr guniydi verdik.noyu uzun uzun anlatmos.kiz.sasirdi hastaso degil.dusun
Ay ben ucret isini ne yaptiniz cok.meraaktayim
Boswer cnm dogum nasildi dr la diyolig falan nasil oluyo
anestezi uzmanı çok iyiydi. sadık bey doğuma girdi Elayı çıkardı gitti. Diğer personel iyiydi. Sesini Ela çıkarken aaa kel bu derken duydum desemm anlarsın zaten..
Ama hemşirler anestezi uzmanı çok iyiydi. Hatta ameliyathaneye fotoğraf makinasıda soktuk.
Sadik bey cok yogun zaten hop.krda hop burda
Ay yarende bizfe kamera sokmistuk gobek bagi kesikirken kg olculirken giydirirken hepsi var cok sevinom.siziinde hqtiraniz var dr da masalla kel diyip.cikmis zahmet olmusaz evvel yazdim.cbm odeme konusunfa hakkinizi aradinizmi biz gece kaldik
Canım benim ödememi patronum yaptı o yüzden pek düşmedik üzerine
Aaaa cok super
Haziran annelrrindn ikikisi hakkini almis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?