aa nasıl yani..Ben okumadım hiç..
He birde sen demiştin ya doğumdan sonra 40 gün bebeğin kontrolleri ücretsiz. Bene 10 gün dediler.
Aaaa cok super
Haziran annelrrindn ikikisi hakkini almis
Selam muhabbetiniz bol olsun kızlar :)
Hoş bulduk CNm sende dağıldık şükür daha iyiyim ara ara ağrım oluyor tabi ama onlarda normal bana:)
Saolasın canım. hoşgeldin..
Nasılsın. Toparlanabildinmi? Kızın nasıl
Hoş bulduk CNm sende dağıldık şükür daha iyiyim ara ara ağrım oluyor tabi ama onlarda normal bana:)
Kızımda iyi teyzesi biraz önce banyosunu yaptırdım karnını doyurdum babasına verdim uyutsun ben yemeğimi yiyene kasar gidip geldim ki benim kız değil kociş uyumuş kızım Çin gibi bakıyor uyudu şimdi iste senin kız nasıl sen nasılsın toparlandın mı ne kadarlij oldunuz
İyiyim bende canım. 1 haftada toparlandım ben canım. Hemen mevlidimide yaptım rahatım artık. Bugün 25 günlüğüz. Kızım iyide biraz gaz sıkıntımız var. Bugün uyuyor rahat bakalım akşama doğru başlar mızmızlanmaya.
Maaşallah kızına. Babayıda uyutmuş bak. Siz ne kadarlık oldunuz
aa nasıl yani..Ben okumadım hiç..
He birde sen demiştin ya doğumdan sonra 40 gün bebeğin kontrolleri ücretsiz. Bene 10 gün dediler.
ooo maşşallahhh doğum yapanlar olmuş giremedim bayadır ALLAH EVLATLRINZA SAĞLIK SIHHAT VERSİN...
adatıpta doğum yapanlar var sanırım nasıldı kızlar??
Ranana cnm nSlsin
Rana nasuk
Ohh masalla sana kuzum sevindim yardımcın vardır senin o zaman benim yardım edenim yoktu ben hiç yatmadım dinlenmedim hem kizimla hem ev isleri temizlik hepsini yaptım gündüz is yapardım gece ağrılardan oturup ağlatdım o yüzden çabuk iyileştirdim yeni yeni kendime geliyorum diyebilirim
Bizde fün ayımızı doldurduk 31 günlük olduk CNm
O zaman beni buraya Allah gönderdi kuzum bak sana anlatacaklarımı yap gaz sıkıntısı çekmez yavrun bende 1 hafta önce gaz sıkıntısından doktora gittim bı ilaç damla verir diye ama doktor aldı kızımı dol tarafına yatırıp sag yanına tek eli ile sıkıp sıkıp bıraktı masaj yaptı ama narin değil bir insana nasıl yapıyorsan o derece yani sag taraftaki hacı dola dogru harek ettirdi sonra sırt üstü yatırıp iki ayağından tutup sert bı sekilde karnına bastırdı ve benim kız bı gaz çıkardı ki sen ben çıkaramayız şimdi ne zaman gazı olsa bende öyle tapıyorum rahat ettim sende sene faydasını göreceksin
günaydın kızlar mutlu günler
kızlar bugün hastanede moralim çok bozuldu hatta dayanamadım ağladım o kadar zor tuttum ki kendimi dr gelmeden kendime hakim olmaya çalıştım.adatıpta dün sanırım ya da bugün bi kadın doğum yaparken ölmüş kan kaybından sadık beyin hastasıymış kanamayı durduramamış.kızı olmuş kadının yaşıyomuş birde evde kızı varmış.şimdi anlatırken bile zor tutuyorum kendimi benimde kanamam vardı aynı şeyi bende yaşamış olabilirdim Allah korusun.bebeği hiç aklımdan çıkaramıyorum annesiz büyüycek yavrumailesi hastanedeydi otopsi sonucunu bekliyolarmış çok zor bi durum yaa yatıp kalkıp şükretmek lazım
Arkadaşlar benim bebeğim beş gün sonra üç aylık olacak, bana önerebileceğiniz çocuk doktoru var mı özel ve devlet hastanesi olabilir?İyice ilgilenen sorularıma rahatlıkla cevap verebilen bir doktor istiyorum.
Cnk.burdan ben rukiye boswer wesranj adatip ali umit numanogkuna goturuyoruz oldujca memnunuZ
telefon numarasını veriyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?