Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Saolasın canım. hoşgeldin..

Nasılsın. Toparlanabildinmi? Kızın nasıl
Hoş bulduk CNm sende dağıldık şükür daha iyiyim ara ara ağrım oluyor tabi ama onlarda normal bana:)
Kızımda iyi teyzesi biraz önce banyosunu yaptırdım karnını doyurdum babasına verdim uyutsun ben yemeğimi yiyene kasar gidip geldim ki benim kız değil kociş uyumuş kızım Çin gibi bakıyor uyudu şimdi iste senin kız nasıl sen nasılsın toparlandın mı ne kadarlij oldunuz

İyiyim bende canım. 1 haftada toparlandım ben canım. Hemen mevlidimide yaptım rahatım artık. Bugün 25 günlüğüz. Kızım iyide biraz gaz sıkıntımız var. Bugün uyuyor rahat bakalım akşama doğru başlar mızmızlanmaya.

Maaşallah kızına. Babayıda uyutmuş bak. Siz ne kadarlık oldunuz

ooo maşşallahhh doğum yapanlar olmuş giremedim bayadır ALLAH EVLATLRINZA SAĞLIK SIHHAT VERSİN...
adatıpta doğum yapanlar var sanırım nasıldı kızlar??

Ohh masalla sana kuzum sevindim yardımcın vardır senin o zaman benim yardım edenim yoktu ben hiç yatmadım dinlenmedim hem kizimla hem ev isleri temizlik hepsini yaptım gündüz is yapardım gece ağrılardan oturup ağlatdım o yüzden çabuk iyileştirdim yeni yeni kendime geliyorum diyebilirim
Bizde fün ayımızı doldurduk 31 günlük olduk CNm
O zaman beni buraya Allah gönderdi kuzum bak sana anlatacaklarımı yap gaz sıkıntısı çekmez yavrun bende 1 hafta önce gaz sıkıntısından doktora gittim bı ilaç damla verir diye ama doktor aldı kızımı dol tarafına yatırıp sag yanına tek eli ile sıkıp sıkıp bıraktı masaj yaptı ama narin değil bir insana nasıl yapıyorsan o derece yani sag taraftaki hacı dola dogru harek ettirdi sonra sırt üstü yatırıp iki ayağından tutup sert bı sekilde karnına bastırdı ve benim kız bı gaz çıkardı ki sen ben çıkaramayız şimdi ne zaman gazı olsa bende öyle tapıyorum rahat ettim sende sene faydasını göreceksin

Yaren iyi yolculuklar :)

Adatıptaki yetkililerle görüştüm ayrıntılı ultrason için çok lakayit cevaplar aldım.
Biri 262 tl dedi. Öbürü 150- 350 tl arası değişir diye başından savdı.
Benim için artık bedavada yapsalar orada yaptırmak gibi bir ihtimal kalmadı, gerildim çünkü.

Beyhekim'de çok ilgilendiler. Oradaki bir doktorun hastası olmama rağmen çok düzgün davrandılar.
Haftaya fiyat öğrenmek için arayabilirsiniz dediler.
Ya doğum evinde yada beyhekim ya da altınova hastanesinde yaptıracağım inşallah.

Masaj şeklini pek anliyamadim canım ya. Daha doğrusu anladığım kadarıyla yapmaya çalıştım bu sabah olmadı

ayy rukiye yaa o kadın benim eşimin arkadaşının hanımı akşam eşim söyledi şok oldum.tam ayrıntılı detayı bilmiyorum bu akşam köye gidebiliriz gidersek belki orda öğrenirim .
akşamdan beri içime böyle bir huzursuzluk girdi eşimde söylediğine pişman oldu ama er ya da geç öğrenecektim.Birde adatıp a karşı zaten başından beri çok sempatik değildim dr.um yüzünden adatıp diyordum.gerçi ewet ecel ve yazgı ama yinede insan beyni soruşturuyor işte

Arkadaşlar benim bebeğim beş gün sonra üç aylık olacak, bana önerebileceğiniz çocuk doktoru var mı özel ve devlet hastanesi olabilir?İyice ilgilenen sorularıma rahatlıkla cevap verebilen bir doktor istiyorum.

Kizlar bende cok uzuldum.malesef dunde gazeteleere baktim cok riskli bi gebeligi varmos aile habeedarmis.tam.3 operasyona ragmen kurtaramamislar
Rabbim.ailesine sabir versin rabbim okadar omut bicmis demekki dogimda.can vermek gercekten cok aci bildgimcedr sehitlik.mertebesinde
Ben inaniyorumki sadik bey elinden gelebi yapmistie yakinin bi arkadasinin asla ben ellemem.dedigi bi hastayi sadil.beykurtarmisti aslinda dr hastane hakkonda hemen on yargili davranmamqli eminim.elinden geleni yapmialardir

Cnk.burdan ben rukiye boswer wesranj adatip ali umit numanogkuna goturuyoruz oldujca memnunuZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…