Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

40 kontrolümü var.Bak ondanda haberim yok benim

Cnm dr un demedimi foem vermedimi bu 4o kontrol annenin bi form veriyo dr bide 5
Gun gittim bem sevgu hanim iki kez bakoyo 5.gun banti cikariyo sezeryan kesisine bide iceride kan pihti kalmismi diye bakiyo
4o.gunfe rahim kuculmusmu kist olusmusmi diye bakikp yine dikise tabi

Senin ill kontrol ne zamandi sadik beyde

evet çok memnun kaldık çok sevecen biri kızımıda çok sevdi ilgili bi doktor ama kartını almayı unuttum malesef gerekirse senden numarasını isterim artık.kızımında sıkıntısına şimdilik bi çare buldum sanırım yüz üstü yatmaktan hoşlanıyomuş hanım.yüzüstü yatırınca uyudu güzel şimdi ama gece tehlikeli tabi öyle yatıramam sanırım boğulma önleyici yastık alıcam.randevulara baktım yoğun değil bikaç gün kala alsam sorun olmycak heralde kadın doğumda çok sonraya yer veriyolardı ama çocukta semih beye 2 gün sonraya sıra vardı

1 gece hastanede yatmama rağmen 1000 tl aldılar.

bende 1 gece kaldım bendende aynı şekilde 1000 tl aldılar.hakkımı aramaya kalksam alırım muhtemelen ama uğraşmak istemedim

hadi canım yaa seninde başın sağolsun o zaman.valla ben tanımadığım halde çok etkilendim bebek aklımdan çıkmıyo hiç hatta hep keşke yakın olsada onada süt sağıp verebilsem en azından anne sütünden mahrum olmasa diye düşündüm hep.hastane veya drla ilgili bi sorun olduğunu düşünmüyorum ben riskli bi hamilelikmiş zaten Allah kalanlarına sabır versin çok zor bi durum

Ümit numanoğluna götürdüm bende kızımı çok memnun kaldık birde araştırmada canan hanımı duydum giden herkes çok memnunmuş çok ilgili bi dr muş bilgin olsun ücretsiz olur en azından onda muayene bende denemeyi düşünüyorum hatta onuda

valla banada neşe hanım 40 kontrolü filan demedi sadece 2 aylık sonra gel korunma yöntemleri hakkında konuşalım dedi.bantı filanda ben eve gelip banyo yapıp kendim çıkardım açık kalsın hava alsın dedi.ama bencede mantıklı 40. gün muayene etmesi

kızlar ümit bey sizede ishal aşısından bahsetti mi?bize vurdurmanızı öneririm dedi 3 aylıkken vuruluyomuş ben daha araştırmadım ama sanırım yeni bi aşı çünkü kimseden duymadım ishal aşısını.yeni olmasıda beni kuşkulandırıyo üstünde yeterince araştırma yapılmamış olabilr diye.aranızda bu aşıyı yaptıran veya araştıran var mı?

Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır çocuğuna uzun ömür versin okuyunca çok üzüldüm=(

Bebegin nasil hic gelmz oldun

bebeğim iyi Allah'a şükür.Ev işleri bebek derken pek vaktim olmuyor, internet için. Bebeğim bazen sebepsiz yere ağlıyor ama kucağa alınca hemen susuyor.Bazen altını değiştirirken bile ağlıyor.Ağlayınca hemen kızarıyor.Neden acaba?
Bir de bez olarak ne kullanıyorsunuz ?

Cnm belki annesinin kucagini istiyordur kiminbebek.huzursiz olabiliyo.kusmasi varmi:?
Ben ilk.3 numara prima premium.care kullandim ŕ numaaradan sonra prima aktif bebe cokmmemnunum

Aynen bebege karsi taviri cok hos gercekten bi de anne baba diye hitao etmesi bizide rahatlatiyo tel bende var rukiye ben su an cepten goriyorum.evr gidince pc den ozel.msj olarak atarim rabbim.vermesin ama.hastaliktada tedavisi cok iyi iki uc gunde kontole cagiriyi aras defakarca hastalandi ve sadece binkez.antibiyotigi bronsit oldugunda verdi

Canan hanima.gelince hixkimseye tavsiye etmem yarene birinci sinifa gitmemesi icin rapor almam geeektiginde gittim.arkadasima.5 dk da vermis ben hastane aradimmrapor icin randavusuz gelebilirsiniz dedi kendisine soyledim.personele.dunya soylendi benide 5 dk da imzalayacagi kagit icin 8 aylik.hamile.halimde ordan oraya gonderdi ve tam 4 saat ugrastim o halimle.ahimi.aldi suratsiz diygusiz kadin

4o kontrol ve 5.gun kontrolu bence cok msntikli israrka cagiriyo ve ucret talep etmiyo form ile.birlikte gidiyorsun

Cnm.asiya gelince ben yarene yaptirmadim.o zamwn umit bey gibi bi drmus yoktu bilgilendirma olmadi yarene yaptirmadigim.icin arasada hak gecmesin diye yaptirmadim.ama yarende pisman olmadm.hic sorun olmadi
Fakat umit bey luzumsuz olan bi tahlil vb istemeyen birisi o yuzden yaptirabilirsin

Inan cok sanslisiniz brn semih beye onses gunnonceden randavu aldim.belkide kis diye hasta cokti bire umit beyim.selaminida ilettim gercekten ayni umit beyin tavrinda bi dr arasi cok guzel.muaynede etti umit beyin yonlensirdigini soylersen belki sizinde isleminizi hizlandirir cunki normaldenbaska gune randavi verdiklarini diydum.baskalarindan bizim.yarim.saat sonra tamamdi isimis
Umit beyin dogum.evine yonlendirmesi bile bi arti oldu bizim.icin

Ben hastaneden 16.06 da çıktım. 24.06 daydı randevum. O gün sadık beyin cenazesi varmış.İptal ettiler randevuyu.Demedilerki şugün gel diye. Anlayacağında doğumda gördü beni sadece sadık bey. Ama bantı hastaneden çıkarken çıkarttı hemşireler.

Ben 15 temmuza gün aldım kalça çıkığı için. Enver bey vardı boş ona aldım. Semih beye baktım doluydu malesef. Kalça çıkığına nasıl bakıyorlar.Ne kadar sürüyor. Bebeği zorluyorlarmı? Uyuyor olmasımı gerekiyor..
Ne çok sordum dimi :)

adı rota fiyatı 150 tl iki kere oluyor damla şeklinde biri3 aylık biri 5 aylık evet önemli bir hastalık için bebeklerde görülen tehlikeli hastalıka karşı ama sgk karşılamıyor sağlık ocağında yaptırabiliyorsun aşıyı eczaneden alıp sağlık ocaına götürebilirsin

rukiye ve yaren kızlar ben dr.u suçlamadım eminimki elinden geleni yapmışlardır.sonuç itibariyle bir can yani kim olsa elinden geleni yapardı.o kadının yazgısı ve nefeside okadarmış sonuçta bazı şeyler takdiri ilahi.ben bu hastaneye karşı hamile kalmadan önce çok antisempati duyan biriydim.neden derseniz inanın belli başlı bir sebebide yok. biraz öleni tanımak birazda hamileleğin verdiği duygusallık sanırım benim ki.çünkü benim tiroidim biraz büyük geçen hafta endokrine gittim dr.bana normal doğumda tehlikeli sezeryanda olamazsın dedi.aslına bakarsanız sanırım psikolojim biraz bozuk zaman doğuma yaklaştıkça bende çok tedirginim

inanın bir saattir internetten araştırıyordum bayanın hangi hastane ve hangi doktorda doğum yaptığını ... sadık akbıyıklı ve adatıp öyle mi... benim de oğlumun doğumunda çok kanamam olmuştu sevgi damar normal doğum düşünme bir daha demişti... çok korku girdi içime... sezeryanda olsa demekki durmayan kanama durmuyormuş... neyapssam bilemedim yaa

Tatlimmbenim hic aklina getirme olw seyler 4o ta bir duyulqn seylee bu vakalar benim.tahminimce plesenta previa basli basina riskli bi gebelikmie zatrn bilinen bi rahatsizlikmis
Cnm bu arda sen ne yaptin dr isine bebegin nasil

Gebe arkadaslar gercekten uzucu bi durum.amandedigim gibi slk.rastlanan bi olay degil bu tarz seyler hepmiz saglikla aldik bebejlerimizi kucagimiza siZde alicaksoniz insalla

Hik anladim.cnm.demek her dr ssistem farkli ama.ben olgi alakanin dogumdan sonra devam etmesinden yanayim

Cnm biliyorsundur sezeryan tum.ameliyatlararasinda en cok kan kaybedilen ameliyat dr un cikmadan kan tahlili yaptirdimi destek kan ilaci verdimi
Calsiyum takviyesi onerdimi
Benim.11 den 1o.7 e dusmus kan hapi devam ettirdi emzordogim surevede calsiyum takviyesi kullanmami onerdi
Dogum.kontrol yontemininhallettkk vb

Aaaa evet ben alirkende doluydu rukiyeninnsansa iki gun sonraya varmid
Cnm.cok.basiy bi islem.gebelikteki ush yi kalcada oynatiyolar uyanikti aras uyuma sarti yok sasece bir iki dakika suruyp

Cnm benim cok iyi anliyorum gercekten insan etkileneiyo
Ibsalla sendr bebegini saglikla.kucagina alicaksin sorum yaratacagini sanmiyorum sezeryanda hem nasil.sezeryan olamaissin troid buyuk olanlarin basona kaza bela.geldimmi bu ameliyat olamaz birakin mi diyolar
Cnm.benim.tavsiyem.arastirma.hastanesi sedat umurada gitmem riskli gebelkerde cok.cok iyiymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…