Yok tatlim anne ile bebegin hafta kontolu
Bide annenim 4o kontrolu sanirim yanlis anlattim
40 kontrolümü var.Bak ondanda haberim yok benim
Cnm ya cok sevindim.guzel gecmesine gercekten iyi bi dr degilmi hatta cok sabirli test ettim onayladim
Kasim topiginde arkadas vardi neler aldi iyi gelmedi saglik ocaktametsil demisler aldi ve cok iyi geldi
Hatta sende arada icersen daha faydasini goruceksin cnm bi eczaci demis
He bu arada aras hasta olsun umit bey israrla ntibiyotik vermemek icin iyi olana kadar uc kez cagitir ben utanirim bi muayne ucreti ile uc kere gitmeye hep ilk gitmisiz gibi davranir
Usg ye gelince vnm bem netten randavu aldik.alabiliyosan semih songur e al cnm cok iyi dr ona soyluyisun dr um istedi diye hatta bi kereee arasi o kontrol.etmisti cok guleryuzlu dr
Sonra hemen kaggidi yaziyo yarim.saatte halloluuo dr a bi dahaki kontrolde umit beye
1 gece hastanede yatmama rağmen 1000 tl aldılar.
ayy rukiye yaa o kadın benim eşimin arkadaşının hanımı akşam eşim söyledi şok oldum.tam ayrıntılı detayı bilmiyorum bu akşam köye gidebiliriz gidersek belki orda öğrenirim .
akşamdan beri içime böyle bir huzursuzluk girdi eşimde söylediğine pişman oldu ama er ya da geç öğrenecektim.Birde adatıp a karşı zaten başından beri çok sempatik değildim dr.um yüzünden adatıp diyordum.gerçi ewet ecel ve yazgı ama yinede insan beyni soruşturuyor işte
Arkadaşlar benim bebeğim beş gün sonra üç aylık olacak, bana önerebileceğiniz çocuk doktoru var mı özel ve devlet hastanesi olabilir?İyice ilgilenen sorularıma rahatlıkla cevap verebilen bir doktor istiyorum.
Cnm dr un demedimi foem vermedimi bu 4o kontrol annenin bi form veriyo dr bide 5
Gun gittim bem sevgu hanim iki kez bakoyo 5.gun banti cikariyo sezeryan kesisine bide iceride kan pihti kalmismi diye bakiyo
4o.gunfe rahim kuculmusmu kist olusmusmi diye bakikp yine dikise tabi
Senin ill kontrol ne zamandi sadik beyde
ayy rukiye yaa o kadın benim eşimin arkadaşının hanımı akşam eşim söyledi şok oldum.tam ayrıntılı detayı bilmiyorum bu akşam köye gidebiliriz gidersek belki orda öğrenirim .
akşamdan beri içime böyle bir huzursuzluk girdi eşimde söylediğine pişman oldu ama er ya da geç öğrenecektim.Birde adatıp a karşı zaten başından beri çok sempatik değildim dr.um yüzünden adatıp diyordum.gerçi ewet ecel ve yazgı ama yinede insan beyni soruşturuyor işte
Bebegin nasil hic gelmz oldun
bebeğim iyi Allah'a şükür.Ev işleri bebek derken pek vaktim olmuyor, internet için. Bebeğim bazen sebepsiz yere ağlıyor ama kucağa alınca hemen susuyor.Bazen altını değiştirirken bile ağlıyor.Ağlayınca hemen kızarıyor.Neden acaba?
Bir de bez olarak ne kullanıyorsunuz ?
evet çok memnun kaldık çok sevecen biri kızımıda çok sevdi ilgili bi doktor ama kartını almayı unuttum malesef gerekirse senden numarasını isterim artık.kızımında sıkıntısına şimdilik bi çare buldum sanırım yüz üstü yatmaktan hoşlanıyomuş hanım.yüzüstü yatırınca uyudu güzel şimdi ama gece tehlikeli tabi öyle yatıramam sanırım boğulma önleyici yastık alıcam.randevulara baktım yoğun değil bikaç gün kala alsam sorun olmycak heralde kadın doğumda çok sonraya yer veriyolardı ama çocukta semih beye 2 gün sonraya sıra vardı
bende 1 gece kaldım bendende aynı şekilde 1000 tl aldılar.hakkımı aramaya kalksam alırım muhtemelen ama uğraşmak istemedim
hadi canım yaa seninde başın sağolsun o zaman.valla ben tanımadığım halde çok etkilendim bebek aklımdan çıkmıyo hiç hatta hep keşke yakın olsada onada süt sağıp verebilsem en azından anne sütünden mahrum olmasa diye düşündüm hep.hastane veya drla ilgili bi sorun olduğunu düşünmüyorum ben riskli bi hamilelikmiş zaten Allah kalanlarına sabır versin çok zor bi durum
Ümit numanoğluna götürdüm bende kızımı çok memnun kaldık birde araştırmada canan hanımı duydum giden herkes çok memnunmuş çok ilgili bi dr muş bilgin olsun ücretsiz olur en azından onda muayene bende denemeyi düşünüyorum hatta onuda
valla banada neşe hanım 40 kontrolü filan demedi sadece 2 aylık sonra gel korunma yöntemleri hakkında konuşalım dedi.bantı filanda ben eve gelip banyo yapıp kendim çıkardım açık kalsın hava alsın dedi.ama bencede mantıklı 40. gün muayene etmesi
Cnm dr un demedimi foem vermedimi bu 4o kontrol annenin bi form veriyo dr bide 5
Gun gittim bem sevgu hanim iki kez bakoyo 5.gun banti cikariyo sezeryan kesisine bide iceride kan pihti kalmismi diye bakiyo
4o.gunfe rahim kuculmusmu kist olusmusmi diye bakikp yine dikise tabi
Senin ill kontrol ne zamandi sadik beyde
Inan cok sanslisiniz brn semih beye onses gunnonceden randavu aldim.belkide kis diye hasta cokti bire umit beyim.selaminida ilettim gercekten ayni umit beyin tavrinda bi dr arasi cok guzel.muaynede etti umit beyin yonlensirdigini soylersen belki sizinde isleminizi hizlandirir cunki normaldenbaska gune randavi verdiklarini diydum.baskalarindan bizim.yarim.saat sonra tamamdi isimis
Umit beyin dogum.evine yonlendirmesi bile bi arti oldu bizim.icin
kızlar ümit bey sizede ishal aşısından bahsetti mi?bize vurdurmanızı öneririm dedi 3 aylıkken vuruluyomuş ben daha araştırmadım ama sanırım yeni bi aşı çünkü kimseden duymadım ishal aşısını.yeni olmasıda beni kuşkulandırıyo üstünde yeterince araştırma yapılmamış olabilr diye.aranızda bu aşıyı yaptıran veya araştıran var mı?
inanın bir saattir internetten araştırıyordum bayanın hangi hastane ve hangi doktorda doğum yaptığını ... sadık akbıyıklı ve adatıp öyle mi... benim de oğlumun doğumunda çok kanamam olmuştu sevgi damar normal doğum düşünme bir daha demişti... çok korku girdi içime... sezeryanda olsa demekki durmayan kanama durmuyormuş... neyapssam bilemedim yaa
Ben hastaneden 16.06 da çıktım. 24.06 daydı randevum. O gün sadık beyin cenazesi varmış.İptal ettiler randevuyu.Demedilerki şugün gel diye. Anlayacağında doğumda gördü beni sadece sadık bey. Ama bantı hastaneden çıkarken çıkarttı hemşireler.
Ben 15 temmuza gün aldım kalça çıkığı için. Enver bey vardı boş ona aldım. Semih beye baktım doluydu malesef. Kalça çıkığına nasıl bakıyorlar.Ne kadar sürüyor. Bebeği zorluyorlarmı? Uyuyor olmasımı gerekiyor..
Ne çok sordum dimi :)
rukiye ve yaren kızlar ben dr.u suçlamadım eminimki elinden geleni yapmışlardır.sonuç itibariyle bir can yani kim olsa elinden geleni yapardı.o kadının yazgısı ve nefeside okadarmış sonuçta bazı şeyler takdiri ilahi.ben bu hastaneye karşı hamile kalmadan önce çok antisempati duyan biriydim.neden derseniz inanın belli başlı bir sebebide yok. biraz öleni tanımak birazda hamileleğin verdiği duygusallık sanırım benim ki.çünkü benim tiroidim biraz büyük geçen hafta endokrine gittim dr.bana normal doğumda tehlikeli sezeryanda olamazsın dedi.aslına bakarsanız sanırım psikolojim biraz bozuk zaman doğuma yaklaştıkça bende çok tedirginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?