Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

kendi dr.umla görüştüm ada tıpta dahiliye uzmanı abdullah baran varmış onu tavsiye etti birde ona git benim beğendiğim tecrübeli bir dr.dedi bugün ya da yarın ona gideceğim bakalım o ne diyecek.olmazsa sedat umurada randevu alırım .
ne bileyim yaa sinir etti endokrindeki kadın beni zaten bir e daha kendisine gitmeyi düşünmüyorum.sanki tek tiroidi olup hamile kalan benmişim gibi bozdu moralimi bir haftadır canım sıkkın.hem benim hormon değerlerim normal herhangi bir ilaç takviyesi falanda almıyorum sadece nodülüm büyük.

Cnmannem.ve gebeliginde troidi olan gebelik boyunca ilac kullanan arkadadimda abdullah beye gittiler annemde arkadasimda cok memnunnsende git cnm. Mutlaks bi dr la kalmamak en iyisi malesef can slklcl duygusuz dr larimiz cok
Cnm sedat umurda kadin dogum.dr u fakat ciddi anlamda bu tarz durumlarda tecrubesicokmus bide ona danismani oneririm
Yani bu bebek dogucak yahu nodulu buyuk olanlardq bi yontemle.bebeklerininkucaklarina aliyorlar sen takilmq canini da slkmq sakin

ne bileyim canım yaa araştırdım biraz ama 2007 de toplatılmış bu aşı barsak düğümlenmesine yol açtığı için sonra tekrar sürülmüş piyasaya biraz tereddütlüyüm açıkçası ama bu hastalığa yakalandın mı hastanede yatıyomuşsun günlerce Allah korusun

tamam canım bende öyle derim size yönlendirdi diye ama daha randevu almadım ben baktım ertesi güne bile sıra olunca bikaç gün kala alırım dedim daha 45 günlük olmasına 12 gün var ama telefonla önceden alsam iyi olur sanırım

bilgi verdiğin için sağol canım dr zaten 150 civarı olduğunu söylemişti ama ben yaptırıp yaptırmama konusunda karar veremiyorum birde ağızdan alınan bi ilaç nasıl o kadar etkili olabiliyo etken maddesi ne merak ettim malum aşıların içinde domuz ürünlerinin kullanıldığı çok söyleniliyo ağızdan alınan bi aşı olunca dahada çok tereddütlüyüm.

canım ben zaten dr suçladığını düşünmemiştim ki insan böyle bişeyi ilk duyduğunda ister istemez dru veya hastaneyi suçlayabilir.bu dönemde hassas olman çok normal ki birde tiroidin varmış o da insanın psikolojisini çok etkileyen bir hastalık biliyorum tanıdıklarımdan sen kötü düşünme yinede inşallah herşey güzel olur senin için ama memnun kalmadığın dra devam etme yarenin tavsiye ettiği drlarıda bi dene derim aklında şüphe kalmasın.

kadının sorunuda plasenta previamıymış?:S geçirdiği o 3 ameliyat neymiş peki

Rukiye grnelde tehlikeli durum.o diye aklima o gelmisti riskli denildigindem dolayi ama buldugim.yazida kalpmkrizi diyo

ya olacağı varsa olur... napalım..Allah, hakkımızda ne olacak tek bilendir... sanırım neşe çakmakçıya gidicem bu ay randevu aldım ona ilk kez... haastaneyide beğendim... doktorda güleryüzlüyse ona devam edecem gibi...

Cnm.insalla.memnun kalirsin guleryuzlu oldugunu cok duydum.ama dogum konusunda arastir.mutlaka derim
Kadinlar kulubunde dogumda kadinin bagirsaklarini kestigininbor bucuk yildir ameliyat ustune ameliyat gecirdigini okudimsok olmustum.
Onin disinda iki sayfa onge yazmistim.sadik bey birinimkurtardo.diye oda nese hanimin hastasiydi albumin oldigunu gorunce hayatini kaybedebilirsin bu sorumluligu alamam diyip.gondermis sadik bey saglikla gebeligi sonlandirdi
Yani seker gibi bi kadin oldugunu biliyorum.muaynede ama duydugum.pek cok vakasi soz konusu

Yarın tam bir aylık olacak canım.40 a az kaldı :)

Oh masalla bir aylikken oluyormuymus mu cnm kalca usg ay dun aksam burada bebek vardi bir aylik tatile gelmisler hep.uyuyordu cok tatliydi kapan bebegini gelmiss:)sanki bende yokmis.gibi sevdik.durdum

Himm tahmin edebiliyorum.cnm kuzucuguda ozluyprsundur
Annenmi bakiyordu eklere basladinizmi nasil gidiyo

Ben iyiyim.cnm.tatil.bitti donus yolundayiz

hemde nasıl özlüyorum annem bakıyor şimdilik evet eklere geçtik mırclar yiyor tatlıcı birazda pekmezlileri yiyorda sebzeleri yemiyor :)

oo tatilden dönmekte can sıkıcıdır inşalalh iyi geçmiştir tatilin

Himmm bizik sipada muhallebo cok seviyo ama dr muzun verdigi listeyi ihmal etmemeye calisiyoruz yemwdigini yogurtla yediriyorum :)
Gittigijiz sabit bi dr varmi cnm

Tatilden donusu oldukca keyifsiz
Cok guzwldi cnm.hersey

Miniminibir geldi aklima
Optimal ile ikiso gelmez oldu

o listeye bende bağlı kalmaya çalışıyorum :) muhallebi ve kahvaltıdakiş mırçtada pekmez varya onları seviyor :) birde meyveleri:)
koyu renkli meyvelerin beyin gelişiminde çok faydalı olduğunu duydum böğürtlen ahududu gibi onları veriyorum bende :)
doktorumuz izmitte yalçın inanç benimki süt alerjisi çıktı burada çok doktor dolandık sen son yalçında karar kıldık

tatilden dönüş öyle olur hele güzel bir tatilse dönüş bir okadar keyifsiz

çocuklar fırsat kalmıyordur bende iş başı yapınca geldim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…