Cnm benim cok iyi anliyorum gercekten insan etkileneiyo
Ibsalla sendr bebegini saglikla.kucagina alicaksin sorum yaratacagini sanmiyorum sezeryanda hem nasil.sezeryan olamaissin troid buyuk olanlarin basona kaza bela.geldimmi bu ameliyat olamaz birakin mi diyolar
Cnm.benim.tavsiyem.arastirma.hastanesi sedat umurada gitmem riskli gebelkerde cok.cok iyiymis
kendi dr.umla görüştüm ada tıpta dahiliye uzmanı abdullah baran varmış onu tavsiye etti birde ona git benim beğendiğim tecrübeli bir dr.dedi bugün ya da yarın ona gideceğim bakalım o ne diyecek.olmazsa sedat umurada randevu alırım .
ne bileyim yaa sinir etti endokrindeki kadın beni zaten bir e daha kendisine gitmeyi düşünmüyorum.sanki tek tiroidi olup hamile kalan benmişim gibi bozdu moralimi bir haftadır canım sıkkın.hem benim hormon değerlerim normal herhangi bir ilaç takviyesi falanda almıyorum sadece nodülüm büyük.
Aynen bebege karsi taviri cok hos gercekten bi de anne baba diye hitao etmesi bizide rahatlatiyo tel bende var rukiye ben su an cepten goriyorum.evr gidince pc den ozel.msj olarak atarim rabbim.vermesin ama.hastaliktada tedavisi cok iyi iki uc gunde kontole cagiriyi aras defakarca hastalandi ve sadece binkez.antibiyotigi bronsit oldugunda verdi
Canan hanima.gelince hixkimseye tavsiye etmem yarene birinci sinifa gitmemesi icin rapor almam geeektiginde gittim.arkadasima.5 dk da vermis ben hastane aradimmrapor icin randavusuz gelebilirsiniz dedi kendisine soyledim.personele.dunya soylendi benide 5 dk da imzalayacagi kagit icin 8 aylik.hamile.halimde ordan oraya gonderdi ve tam 4 saat ugrastim o halimle.ahimi.aldi suratsiz diygusiz kadin
4o kontrol ve 5.gun kontrolu bence cok msntikli israrka cagiriyo ve ucret talep etmiyo form ile.birlikte gidiyorsun
Cnm.asiya gelince ben yarene yaptirmadim.o zamwn umit bey gibi bi drmus yoktu bilgilendirma olmadi yarene yaptirmadigim.icin arasada hak gecmesin diye yaptirmadim.ama yarende pisman olmadm.hic sorun olmadi
Fakat umit bey luzumsuz olan bi tahlil vb istemeyen birisi o yuzden yaptirabilirsin
tamam canım bende öyle derim size yönlendirdi diye ama daha randevu almadım ben baktım ertesi güne bile sıra olunca bikaç gün kala alırım dedim daha 45 günlük olmasına 12 gün var ama telefonla önceden alsam iyi olur sanırımInan cok sanslisiniz brn semih beye onses gunnonceden randavu aldim.belkide kis diye hasta cokti bire umit beyim.selaminida ilettim gercekten ayni umit beyin tavrinda bi dr arasi cok guzel.muaynede etti umit beyin yonlensirdigini soylersen belki sizinde isleminizi hizlandirir cunki normaldenbaska gune randavi verdiklarini diydum.baskalarindan bizim.yarim.saat sonra tamamdi isimis
Umit beyin dogum.evine yonlendirmesi bile bi arti oldu bizim.icin
adı rota fiyatı 150 tl iki kere oluyor damla şeklinde biri3 aylık biri 5 aylık evet önemli bir hastalık için bebeklerde görülen tehlikeli hastalıka karşı ama sgk karşılamıyor sağlık ocağında yaptırabiliyorsun aşıyı eczaneden alıp sağlık ocaına götürebilirsin
rukiye ve yaren kızlar ben dr.u suçlamadım eminimki elinden geleni yapmışlardır.sonuç itibariyle bir can yani kim olsa elinden geleni yapardı.o kadının yazgısı ve nefeside okadarmış sonuçta bazı şeyler takdiri ilahi.ben bu hastaneye karşı hamile kalmadan önce çok antisempati duyan biriydim.neden derseniz inanın belli başlı bir sebebide yok. biraz öleni tanımak birazda hamileleğin verdiği duygusallık sanırım benim ki.çünkü benim tiroidim biraz büyük geçen hafta endokrine gittim dr.bana normal doğumda tehlikeli sezeryanda olamazsın dedi.aslına bakarsanız sanırım psikolojim biraz bozuk zaman doğuma yaklaştıkça bende çok tedirginim
Tatlimmbenim hic aklina getirme olw seyler 4o ta bir duyulqn seylee bu vakalar benim.tahminimce plesenta previa basli basina riskli bi gebelikmie zatrn bilinen bi rahatsizlikmis
Cnm bu arda sen ne yaptin dr isine bebegin nasil
Gebe arkadaslar gercekten uzucu bi durum.amandedigim gibi slk.rastlanan bi olay degil bu tarz seyler hepmiz saglikla aldik bebejlerimizi kucagimiza siZde alicaksoniz insalla
Tatlimmbenim hic aklina getirme olw seyler 4o ta bir duyulqn seylee bu vakalar benim.tahminimce plesenta previa basli basina riskli bi gebelikmie zatrn bilinen bi rahatsizlikmis
Cnm bu arda sen ne yaptin dr isine bebegin nasil
Gebe arkadaslar gercekten uzucu bi durum.amandedigim gibi slk.rastlanan bi olay degil bu tarz seyler hepmiz saglikla aldik bebejlerimizi kucagimiza siZde alicaksoniz insalla
ya olacağı varsa olur... napalım..Allah, hakkımızda ne olacak tek bilendir... sanırım neşe çakmakçıya gidicem bu ay randevu aldım ona ilk kez... haastaneyide beğendim... doktorda güleryüzlüyse ona devam edecem gibi...
Elanin kontrol nasil gecti dun kontrol vardi degilmi
Kontrolümüz ay sonunda canım.
Yarın aşımız ve kalça ultrasonumuz var.
Himmmm yanlis anlamisim.bak
Insalla hayirli sonuclar alirsiniz cnm ela.ne kadarlik oldu
Yarın tam bir aylık olacak canım.40 a az kaldı :)
günaydın kızlar mutlu haftalar
Gunaydinnn tatlim.haftanin ilk is guni nasil gidiyo
Dogumdan sonra nasip olmadi yazismak
cok kötü geçiyor yarenemekli olmaı çok istiyorum :)
evet yazışamadık neler yapıyorsun görüşmeyeli
Himm tahmin edebiliyorum.cnm kuzucuguda ozluyprsundur
Annenmi bakiyordu eklere basladinizmi nasil gidiyo
Ben iyiyim.cnm.tatil.bitti donus yolundayiz
hemde nasıl özlüyorum annem bakıyor şimdilik evet eklere geçtik mırclar yiyor tatlıcı birazda pekmezlileri yiyorda sebzeleri yemiyor :)
oo tatilden dönmekte can sıkıcıdır inşalalh iyi geçmiştir tatilin
Himmm bizik sipada muhallebo cok seviyo ama dr muzun verdigi listeyi ihmal etmemeye calisiyoruz yemwdigini yogurtla yediriyorum :)
Gittigijiz sabit bi dr varmi cnm
Tatilden donusu oldukca keyifsiz
Cok guzwldi cnm.hersey
Miniminibir geldi aklima
Optimal ile ikiso gelmez oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?