Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Oh masalla bir aylikken oluyormuymus mu cnm kalca usg ay dun aksam burada bebek vardi bir aylik tatile gelmisler hep.uyuyordu cok tatliydi kapan bebegini gelmiss:)sanki bende yokmis.gibi sevdik.durdum

nereye gittiniz canım tatile.

bizde abdullah baran a gittik.sana onu söyleyen dr.a sor tirodi olanlar hiç ameliyat olmuyormuymuş neye göre böyle bişey söylemiş dedi.diğer şartların el verdiği sürece normalde doğum yapabilirsin sezeryanda dedi

yaa bişey soracağım sizlere ben nefes sorununu ciddi manada yaşıyorum.derin derin nefes alıp veremiyorum.normal doğumda risk oluşturur mu hala kararsızım kafam karışık yaa:44::44:

Cnm siz nasil.anladiniz alerjisini
Arasta atopik dermatit iki aylikken anladik v e yumurta alerjisi var bide ceviz
Dr izmitte zor olmuyormu umit beyde cok iyi bi dr

Bide cnm aras yine kabarirsa ben cocuk alerhi bolumune goturucem sadece bebeknve cocuk alerji bakiyo aklinda bulunsin

zor olmuyor canım yarım satte doktordayız tüm vucüdü kızamık gibi ydi kakası yeşil sümüksü sürekli kusuyor filan doktor doktor dolandık o zamanlar adatıpı sevmiyorum o yüzden uzak duruyorum adatıp evimle arasında bir sokak var yakın olmasına rağmen tercih edemiyorum alrji bölümü nerede hangi hastanede

Cnm antalya kumlucadaydik

Savas bak ben de sana demistim.kaaza bela oldugunda sormaksizin ameliyata aloniyo sen hic takma tatlim.dr talohsizligi yasamossin malesef

Doguma gelince hic riske alma ve normal dogumu kafandan cikar fikrimce
Artik sezeryanq odaklan derim anestesi uzmani ile epudural yada genel anestesiye karar verirsiniz

Anladim cnm ama bende 3 4 sr gezdim.gercekten umit bey farkli teshisi tedavusi cok iyi hastaneye takilmiyorum artik umit bey nereye biz oraya arasin yuzundr cok hafif baslamisti hemen anladi

Cnm cocuk alerji sakarya arastirma hastanesinde randavu almadan direj basvuruyo su an kizarma bittimi biz yumurta cevi tuketmiutoruz umit bey 5 gunluk deneme.yanilma yontemini tavsiye etti ole coZduk kan aldirmadi kiyamam dedi

Aynwn gebe kadin:)
Nasilsin bakim.mermicek nasil bulandirriyormu annesonin midesini

maşallah arada bulantı olsada kusturmuyo mercimeğim bu gün araştırmaya gittim doğum tarihimi 8 şubt dedi,özelde doktorum 20 şubat sağlık ocağı 14 şubat hesapladı ne oynak doğum tarihim var yawww hangine inanıcam şaştım...:18:

hımm haberim yoktu ondan araştırmaya gittim çocuk doktoru cildiyeye yönlendirdi beni cildiye doktoruna çıktık alerji çocuk diye bir bölümden hiç söz etmediler

bilgede şerafettinmi ne varmış onuda çok metettiler gitmedim ama adı çok geçiyor

hiçbiri doğru değil doğru olan onun canı ne zaman isterse :)

Cnm arastirmasa kime gittun
Onemli olan ilk gittigim dr 2o subati baz al tatlim senin gec dollenme cunku
Bebegin gelisimi artik haftasindan ileri gittoginfen farkli sonuc cikiyo
Tahlilleein nasil cikti cnm 16 tahlil yapilmosti 6 haftikken

Bende cildiye reyham hanima gittim.cok iyiydi arasla cok ilgilendi
Cocuk alerji var tatlim.hastaneayi aramistim.direk geliyorsubuz dedi bidaha yasarsak mutlak gidicem

Cnm.ben wesranj bisver rukiye optimal gecen bi arkadas daha yazdi unuttum.tam 6 kisi umiy beye gidiyoruz bence denemeye deger

Cnm arastirmasa kime gittun
Onemli olan ilk gittigim dr 2o subati baz al tatlim senin gec dollenme cunku
Bebegin gelisimi artik haftasindan ileri gittoginfen farkli sonuc cikiyo
Tahlilleein nasil cikti cnm 16 tahlil yapilmosti 6 haftikken

süha mehmet bostancı ya gittim iyi bi dr.cnm korktuğum gibi olmadı ben baştan hepsini isticem dedi baştan yapcaklar tahlilleri daha önce ana sağlıkta yaptırmıştım iyiydi özelde dr.eksik yapmışlar dedi o yüzden gittim bugün süha beyde baştan hepsini istiyorum dedi ee verdik kanı idrarı iyi oldu aslında yanma veakıntı kaşıntı var idrar testim tekrarlansın

haklısın aslında denemek lazım

Oh iyi yapmissin cnm 6 haftakikken benimde 16 kan 2 idrat yapilmisti sukur temiz cikti ikilo test detayli usg falan icin de aslinda iki dr devam etmen iyi olur

Cnm sana yazicaktim o an yol telasesi falan arada kaldi
Cnm ya bende kizdim olan istikrarsizliga insanlar para veriyi en iyi hizmeti vermek zorundasiniz biz bu olaylari sevgi hanimlamhallettik ondan bilmiyorum
Bence burada ki arkadaslar gibi dogukevinde yaptir derim.inanki olan islem aybi hem arasin dr u bu tars olaylarda devlerin daha tecrubeli oldugunu dusunur ondab dilayinkalca usg yide devleti onerdi biz o gun adatipta cektirmeyi kafaya koymusken

Oh iyi yapmissin cnm 6 haftakikken benimde 16 kan 2 idrat yapilmisti sukur temiz cikti ikilo test detayli usg falan icin de aslinda iki dr devam etmen iyi olur

öyle yapmayı planlıyorum cnm süha bey ve nurhan hanım arasında gitcem gelcem bakalım süha bey 24 sıra verdi tahlil için bu tahlili yaptır mutlaka dedi senin için ve bebeğin için dedi biri 2li test sanırım bide benim için başka test

Iyi etmissin cnm.atlabmamaso gereken seyler

kızlar birkaç günlük aradan sonra geldim.

buzdevri ne yaptın gittinmi kontrole cinsiyeti belli oldumu miniğinin.bana erkek olacak gibi geliyor

yaren sen nasılsın canım tatillere gitmişsin ohhh yarasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…