Cnm calisma saatkerin nasil sut izni varmi
senin bebeğindeki ceviz alerjisi ne zaman bitecekmiş doktor ne dedi sana
bizdeki alerji bitti artık süt ürünleri tüketiyoruz
kızlar birkaç günlük aradan sonra geldim.
buzdevri ne yaptın gittinmi kontrole cinsiyeti belli oldumu miniğinin.bana erkek olacak gibi geliyor
yaren sen nasılsın canım tatillere gitmişsin ohhh yarasın
Cnm antalya kumlucadaydik
Savas bak ben de sana demistim.kaaza bela oldugunda sormaksizin ameliyata aloniyo sen hic takma tatlim.dr talohsizligi yasamossin malesef
Doguma gelince hic riske alma ve normal dogumu kafandan cikar fikrimce
Artik sezeryanq odaklan derim anestesi uzmani ile epudural yada genel anestesiye karar verirsiniz
ewet canım bir dr.la sınırlı kalmamak lazım.sorarsan ileri dal uzmanı endokrin dr.u bir haftamı zehir etti bana.normalde kontrolüm haftaya ama iki gündür karın bölgemde çok ağrı var böyle kas ağrısı gibi sızlıyor kas mı dır gaz mı dır anlamadım ama ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum sabah 5buçuktan sonra dalmışım uykuya resmen 8 de de kalktım işe geldim.bu akşamda aynısı olursa erken gideceğim kontrole hem doğumu konuşurum hem ağrıyı hemde raporu mu alırım artık çok zor oldu bugün benim için
nereye gittiniz canım tatile.
bizde abdullah baran a gittik.sana onu söyleyen dr.a sor tirodi olanlar hiç ameliyat olmuyormuymuş neye göre böyle bişey söylemiş dedi.diğer şartların el verdiği sürece normalde doğum yapabilirsin sezeryanda dedi
yaa bişey soracağım sizlere ben nefes sorununu ciddi manada yaşıyorum.derin derin nefes alıp veremiyorum.normal doğumda risk oluşturur mu hala kararsızım kafam karışık yaa:44::44:
Merhaba herkese;
İnşallah hepiniz ve bebekleriniz iyidir.
nisacım yaren söylemiş zaten oğlum olacak inşallah.
Benim bugün şeker yüklemem vardı. Çok garip hissediyorum hala. İnşallah şeker çıkmaz..
Onun sonuçlarını yarın alabileceğim artık.
3,5 kg almışım 20 haftada. Normal dediler.
Tansiyon, idrar, kan sonuçları normal çıktı.
Tetenoz aşısı vurdular.
Bebeğin kalp atışlarını dinledik. Bugünün en güzel anı oydu.
Çok güzel ilgilendi herkes şaşırdım biraz :)
Benden haberler böyle.
Nisa Senin dikişlerdeki sıkıntı geçmiştir inşallah? Gittin mi doğum sonrası kontrolüne ?
Yaren hayırlısıyla dönün inşallah evinize.
Hosgeldik nisa nasilsin bebikin nasil
Buzdevrinin tahmin ettigin gibi bi oglu olucakmis:)
Cnm tatil bitti donus yolundayiz
Merhaba herkese;
İnşallah hepiniz ve bebekleriniz iyidir.
nisacım yaren söylemiş zaten oğlum olacak inşallah.
Benim bugün şeker yüklemem vardı. Çok garip hissediyorum hala. İnşallah şeker çıkmaz..
Onun sonuçlarını yarın alabileceğim artık.
3,5 kg almışım 20 haftada. Normal dediler.
Tansiyon, idrar, kan sonuçları normal çıktı.
Tetenoz aşısı vurdular.
Bebeğin kalp atışlarını dinledik. Bugünün en güzel anı oydu.
Çok güzel ilgilendi herkes şaşırdım biraz :)
Benden haberler böyle.
Nisa Senin dikişlerdeki sıkıntı geçmiştir inşallah? Gittin mi doğum sonrası kontrolüne ?
Yaren hayırlısıyla dönün inşallah evinize.
hayırlısıyla gelin inşallah bende bir haftadır memleketteydim.yarın kontrolüm var inşallah
Dün aşıdan sonra Ela çok huzursuz oldu. Anca yazabiliyorum. Sabah ilk kalça usg mizi çektirdik Çok şükür herşey normal. Sağlık ocağında aşımızı vurulduk.Kuzumu ağlattılar.Aklına geldikçe ağladı yavrum.Bir daha getirmem dedim bende
4300 kilomuz
53 boyumuz olmuş.
Gözlerde biraz sarılık var dedi doktor. Birde dili beyazdı bende sütten sanıyordum pamukçukmuş.Karbonatla silecem..
Cnm yumurtayi ve cevizi donem donem denicez reaksiyonu takip edicez ozellikle yumurta cok onlmli
Sizin icon cok sevindim eklere gectikce yeniden nuksedebilir cnm anlarsin zaten sende
Bebek egzamasi varmi cnm alerjik cocuklarda oluyo genelde biZde var atopik dermatit diyolar dr lar kendi terimlwrinde
Dün aşıdan sonra Ela çok huzursuz oldu. Anca yazabiliyorum. Sabah ilk kalça usg mizi çektirdik Çok şükür herşey normal. Sağlık ocağında aşımızı vurulduk.Kuzumu ağlattılar.Aklına geldikçe ağladı yavrum.Bir daha getirmem dedim bende
4300 kilomuz
53 boyumuz olmuş.
Gözlerde biraz sarılık var dedi doktor. Birde dili beyazdı bende sütten sanıyordum pamukçukmuş.Karbonatla silecem..
günaydın kızlar mutlu günler
dün aşılarımızı olduk çok ağlamış kuşum 4 tane 3 iğne bir damla ateşlenmedi çok şükür carpol verdim ne olur ne olmaz diye :)
bover geçmiş olsun sarılığa dikkat et biz sınırdan atlattık hemen hemen her bebekte oluyor malesef sık sık emzir aç bırakma uyutma
yaren hoşgeldin
günaydııın:)senin bebek ne kadar mandalina hangi aşıları oldunuz
AŞI adını bilemiyorum 6 aylığız biz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?