Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

senin bebeğindeki ceviz alerjisi ne zaman bitecekmiş doktor ne dedi sana

bizdeki alerji bitti artık süt ürünleri tüketiyoruz

Cnm yumurtayi ve cevizi donem donem denicez reaksiyonu takip edicez ozellikle yumurta cok onlmli
Sizin icon cok sevindim eklere gectikce yeniden nuksedebilir cnm anlarsin zaten sende
Bebek egzamasi varmi cnm alerjik cocuklarda oluyo genelde biZde var atopik dermatit diyolar dr lar kendi terimlwrinde

kızlar birkaç günlük aradan sonra geldim.

buzdevri ne yaptın gittinmi kontrole cinsiyeti belli oldumu miniğinin.bana erkek olacak gibi geliyor

yaren sen nasılsın canım tatillere gitmişsin ohhh yarasın

Hosgeldik nisa nasilsin bebikin nasil
Buzdevrinin tahmin ettigin gibi bi oglu olucakmis:)

Cnm tatil bitti donus yolundayiz

ewet canım bir dr.la sınırlı kalmamak lazım.sorarsan ileri dal uzmanı endokrin dr.u bir haftamı zehir etti bana.normalde kontrolüm haftaya ama iki gündür karın bölgemde çok ağrı var böyle kas ağrısı gibi sızlıyor kas mı dır gaz mı dır anlamadım ama ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum sabah 5buçuktan sonra dalmışım uykuya resmen 8 de de kalktım işe geldim.bu akşamda aynısı olursa erken gideceğim kontrole hem doğumu konuşurum hem ağrıyı hemde raporu mu alırım artık çok zor oldu bugün benim için

Cnm tahmin edebiliyorum ne kadar zor olmusturnzaten gebelik hassas bi donem
Mesela ben gebeligimin basjndan beri suyum bi bardakmis bebege yetiyormus ama alt sinirmis dr bana soylememis evhamyapmayim.diye biliyo yemeeen icmeden kesilirim.hep takip etmis grlisimi falan sonradan ogrendim doguma yakin
Iyikide dememeis

Agrikar normal cnm karinin cok sertlesmiyorsa elinin altjnda bebek toplanmiyosa belli.araliklarda yoklamiyorsa korkma ama yinede en yakin zamanda dr na git en azindan dogim.sekli konusur kafandaki soru isaretlwrinden kurtulursin

canım ben alerjik astım geçirdim staj yaparken fabrikadaki kimyasallardan dolayı ve nefes darlığı başladı bende hala dahada devam ettiğini düşnüyorum hatta bi süre devamlı sft(soluk fonksiyon testi) çektiriyodu drum hava kullanıyodum sonra o ilaçlar bağımlılık yapıyo diye bıraktım dr a da söylemedim ve pilates yaptım biliyosun onda hareketlerin hepsi nefes egzersizlryle beraber yapılıyo ve test sonuçlarım düzeldi bence sende öyle yap derim çok işe yarıyo pilates bu konuda bence normal doğumda bi sorun oluşturmaz ben uzun süre pilates yapmamama rağmen kanamam olmasaydı normal yapcaktım ama içinin rahat etmesi açısından bi dra sorabilirsin mesela doktorsitesi ne sorabilirsin bi kadın doğumcuya veya göğüs doktoruna.ya da sende bi göğüs dr una gidip sft yaptırabilirsin belkide sana öyle geliyodur bi sorun yoktur

Merhaba herkese;

İnşallah hepiniz ve bebekleriniz iyidir.
nisacım yaren söylemiş zaten oğlum olacak inşallah.
Benim bugün şeker yüklemem vardı. Çok garip hissediyorum hala. İnşallah şeker çıkmaz..
Onun sonuçlarını yarın alabileceğim artık.
3,5 kg almışım 20 haftada. Normal dediler.
Tansiyon, idrar, kan sonuçları normal çıktı.
Tetenoz aşısı vurdular.
Bebeğin kalp atışlarını dinledik. Bugünün en güzel anı oydu.
Çok güzel ilgilendi herkes şaşırdım biraz :)
Benden haberler böyle.

Nisa Senin dikişlerdeki sıkıntı geçmiştir inşallah? Gittin mi doğum sonrası kontrolüne ?
Yaren hayırlısıyla dönün inşallah evinize.

kont. yarın canım inşallah sorun yoktur.
rabbim gönlündekini vermiştir inşallah cinsiyet konusunda
şeker yüklemesinin sonucu hemen çıkıyo senin niye yarın?
bu arada sami beye mi gittin başka hastaneyemi

hayırlısıyla gelin inşallah bende bir haftadır memleketteydim.yarın kontrolüm var inşallah

Geldik kizlar hayirlidinls aras biraz keyifsiz burnu akiyo yarin sabah umit amcasinin yolunu tutucaz

Nisa nasil gecti kontrol karasumuydi

Buzdevri seker sonicunu paylas mutlaka

Boswer dun nasil gecti bekliyoruz guzel hbrleri

Son düzenleme:
Dün aşıdan sonra Ela çok huzursuz oldu. Anca yazabiliyorum. Sabah ilk kalça usg mizi çektirdik Çok şükür herşey normal. Sağlık ocağında aşımızı vurulduk.Kuzumu ağlattılar.Aklına geldikçe ağladı yavrum.Bir daha getirmem dedim bende
4300 kilomuz
53 boyumuz olmuş.
Gözlerde biraz sarılık var dedi doktor. Birde dili beyazdı bende sütten sanıyordum pamukçukmuş.Karbonatla silecem..

Oh oh cok sevindim.cnm benim sorun yokmus
Cnm ya insan ne uzuluyo dimi kiyamam elaya neyseki atlatmissiniz guzelde gelismis.minnos
elanin sariligi varmiydi umit bey bitmeden takibi birakmaz arasinda bi donem yanak iclerinde oldu karbonati arastirdigimda agiz ici tabakasini bozdugunu okumustum eczaneden damlasini aldim.bikac gune gecti isteesen o damlayi kullan derim.hem sadece damlatiyosun kullanimi daha kolay

Son düzenleme:

slm yaren benim kızımdada alerji var ama ben yiyecekden değilde bizim ki genelde terlediğinde oluşuyo kaşıyo sonrada yara oluşuyor
iki ayrı cildiyeye birde aile hekimiyle üç dra gittik kortizonlu krem ile nemlendirici krem verdiler
beenim kızda dirsek içi dizin iç kısmı birde boynunun altında oluşuyor nedeni olarak cild kuruluğu denildi sen yiyeceklerden oluşan alarji deyince bende acaba bizimkininde mi bazı besinlere alerjisi var diye aklıma takıldı
bak altdaki adresteki resim gibi oluyor kızımn bacakları kolları ( senin oğlunda da mı aynı şekilde döküntü oluşuyo
http://www.allerjiler.com/sekil_atopik_06.jpg

Son düzenleme:
günaydın kızlar mutlu günler
dün aşılarımızı olduk çok ağlamış kuşum 4 tane 3 iğne bir damla ateşlenmedi çok şükür carpol verdim ne olur ne olmaz diye :)

bover geçmiş olsun sarılığa dikkat et biz sınırdan atlattık hemen hemen her bebekte oluyor malesef sık sık emzir aç bırakma uyutma

yaren hoşgeldin

boswer senin kızın kaç günlük oldu benimki bugün tam 38 günlük dr bize 45 günlükken çektir kalça usg dedi.bu arada sen nerde çektirdin ben doğumevine randevu aldım ptesi için.aynı günde çekiyolar mı?gelişimi gayet iyi maşallah Allah nazardan saklasın Ela nı

günaydııın:)senin bebek ne kadar mandalina hangi aşıları oldunuz

kızlar benim kızımında yanağında isilik oldu çok sıcak olmamasına rağmen ananem sütün yağlıdır ondandır diyo bepanthen sürdüm ama tam geçmedi acaba benim yediğim bişeyde dokunmuş olabilir mi sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…