Dün aşıdan sonra Ela çok huzursuz oldu. Anca yazabiliyorum. Sabah ilk kalça usg mizi çektirdik Çok şükür herşey normal. Sağlık ocağında aşımızı vurulduk.Kuzumu ağlattılar.Aklına geldikçe ağladı yavrum.Bir daha getirmem dedim bende
4300 kilomuz
53 boyumuz olmuş.
Gözlerde biraz sarılık var dedi doktor. Birde dili beyazdı bende sütten sanıyordum pamukçukmuş.Karbonatla silecem..
slm yaren benim kızımdada alerji var ama ben yiyecekden değilde bizim ki genelde terlediğinde oluşuyo kaşıyo sonrada yara oluşuyor
iki ayrı cildiyeye birde aile hekimiyle üç dra gittik kortizonlu krem ile nemlendirici krem verdiler
beenim kızda dirsek içi dizin iç kısmı birde boynunun altında oluşuyor nedeni olarak cild kuruluğu denildi sen yiyeceklerden oluşan alarji deyince bende acaba bizimkininde mi bazı besinlere alerjisi var diye aklıma takıldı
bak altdaki adresteki resim gibi oluyor kızımn bacakları kolları( senin oğlunda da mı aynı şekilde döküntü oluşuyo
http://www.allerjiler.com/sekil_atopik_06.jpg
Kizlar cok zor bi gece gecirdik oglumla sizleride ilgilendiren hastane olaylari sizide bilgilendirmek.istedim
Arasin alerjisi aksam cok kotu bi hal aldi anidem tum vucudu okadae kotu olduki anlatamam kahretsin ki hic bi oZel.hastanede couk dr u yok adatip acile gittik bi teshis koyamadi ordan dogum evine gittik yaticaksiniz dedi resmen sok oldum yattik uc tup kan aldilar gece serum yedi ufacik odada uc anne uc hasta ikisibogaz enfeksiyonu saglam.oglum hasta olmasa sabah de geldi tek dedigi tahlilde sorun yok yatmaya devam deli oldum sonra slklsrirdimbaska yerde gida alerji dedi alerji bolum bi ara cik
Dedim.cikmak.istiyorum kagit imzalattilar dogru umit beye onlada karar verdik cocuk alerji bolume inanilmaz iyi bi dr arastirma hastanenin sistemi cok begendim kan alirken bile ogluma karsi cok hassastilar cok guleryuzluyduler
Dogumevinden nefret ediyorum duzninden isleyisinden pisliginden suratsizliklarindan rabbim dusurmesin ole.diyim
geçmiş olsun canım ALLAH şifa versin yavrularımıza hastalık yüzü göstermesin inşallah...
ümit bey hangi hast.de belki bende ona giderim nisayı erbil beye götürüyodum beyhekimdeydi o zaman.
bu arada dün kendi kont. gittim alttan muayene etmedi dikişlerde açılma falan yoksa etmeme gerek yok dedi.ultrasonla baktı rahim baya küçülmüş toparlamış dedi herşey normal dedi (şükürler olsun)
Kizlar cok zor bi gece gecirdik oglumla sizleride ilgilendiren hastane olaylari sizide bilgilendirmek.istedim
Arasin alerjisi aksam cok kotu bi hal aldi anidem tum vucudu okadae kotu olduki anlatamam kahretsin ki hic bi oZel.hastanede couk dr u yok adatip acile gittik bi teshis koyamadi ordan dogum evine gittik yaticaksiniz dedi resmen sok oldum yattik uc tup kan aldilar gece serum yedi ufacik odada uc anne uc hasta ikisibogaz enfeksiyonu saglam.oglum hasta olmasa sabah de geldi tek dedigi tahlilde sorun yok yatmaya devam deli oldum sonra slklsrirdimbaska yerde gida alerji dedi alerji bolum bi ara cik
Dedim.cikmak.istiyorum kagit imzalattilar dogru umit beye onlada karar verdik cocuk alerji bolume inanilmaz iyi bi dr arastirma hastanenin sistemi cok begendim kan alirken bile ogluma karsi cok hassastilar cok guleryuzluyduler
Dogumevinden nefret ediyorum duzninden isleyisinden pisliginden suratsizliklarindan rabbim dusurmesin ole.diyim
Rukiye cnm bizimde iki aykik civari o tarz baslamisti slk nemlendirici kullan kuru kalmasib sampuan haftada iki kere kullanderim cilt dr u o sekilde dedi devam ederse arastirma hastane reyhan.hanim.tavsiye ederim bizim soonuc olarak bebek egzamasi cikti umit bey anlamisti
çok geçmiş olsun canım şu gereksiz tahliller yok mu insanın canını sıkıyo zaten bebek bunların ne canı varda gereksiz yere kan alıp mikroplu ortamda yatırıyolar çocuğu..sırf devletten para almak için yapıyolar bunu bizim bi tanıdık çocuğu hastalanmıştı öyle senin gibi gereksiz yere çocuğu 1 hafta yatırmışlardı sonra dr u konuşurken duydu belli bi süre yatınca bi para alıyolarmış muhtemelen o yüzden yatırıyolar her fırsatta.canım yaa dün sadece bi yanağında birazda ensesinde vardı bugün bütün yüzünü sardıdevam ederse bende dra götürürüm belki direk araştırmaya giderim benim için daha kolay olur adatıpa tek gitmem zor eşimde çok sık izin kullandı
Sagol arkadasim
Cnm gercektenmi ya aksam.2o cocuk yatirdilar benim.odamdaki kadin nerdeyse bihafta olucak yatiyormus ve dusun bugun dr a sordu sorun ne diye bogaz enfeksiyin dedi ay simdi cok kizdim alerji dr da dedi yani yatirmasi cok gereksiZ bide sadece takilan serum takviyeymis benim.cocugumum yeme sorunu zaten yokki
Bencede rukiye yayilirsa gotur reyham hanim.tavsiyem adatip a cildiye goturdum cocugin kullanmmasi gereken pek cok sey vermos reyhan hanim seker gibi bi bayan insalla sizdede bu tarz sorun yoktur yumurta tuketiyomusun ben iki aylikken yumurta yedigimde kabardogini anlamistim
evet yaren bunu bende duymuştum.doktorlar her yatırdığı hasta için para alıyomuş devletten bizim bi arkadaş söylemişti çocuğun boğazında enfeksiyon vardı doktor yatırmak istedi arkadaş kabul etmedi kendi menfaatleri için bizi kullanıyolar falan diye söyleniyodu yinede günahlarını almayalım ama çocukta öyle ciddi bişey yokkende yatırmak pek akla mantığa uygun gelmiyo
Of aynen cnm ya cocuklari kullanmak.cok kotu dusunsene arasin sadece cildi kabarmis ve odasinda iki tane bogaz enfeksiyoni olan cocuk vee oda kucucuk sabah daha kalicaksin dedi ve bem kendi dr na goturuxem dedim yatacaksaam da orda yatson sonucta zorla imza atarak ciktim ve alerji uzmani kagida baktiginda sadece sivi gida takviye verilmis dedi ve yatormasini yersiz buldu
Sen nasilsin cnm bebeginde durumlar nasil isitme testi gecti dimi
Sagol arkadasim
Cnm gercektenmi ya aksam.2o cocuk yatirdilar benim.odamdaki kadin nerdeyse bihafta olucak yatiyormus ve dusun bugun dr a sordu sorun ne diye bogaz enfeksiyin dedi ay simdi cok kizdim alerji dr da dedi yani yatirmasi cok gereksiZ bide sadece takilan serum takviyeymis benim.cocugumum yeme sorunu zaten yokki
Bencede rukiye yayilirsa gotur reyham hanim.tavsiyem adatip a cildiye goturdum cocugin kullanmmasi gereken pek cok sey vermos reyhan hanim seker gibi bi bayan insalla sizdede bu tarz sorun yoktur yumurta tuketiyomusun ben iki aylikken yumurta yedigimde kabardogini anlamistim
çok şükür geçti canım zaten işitme testi daha yapılmadan kapı çarpmasına sıçradı 2 kez anneme demiştim duyuyo çok şükür diye akşamda işitme testini yaptılar zaten.bizimkininde yüzü hep isilik sıcaktan
uyanıkken hiç durmuyo devamlı kucak istiyo kucak çocuğu oldu iyice
ya varya türkiyede zengin olmak için tıp okuyo insanlar bu davranışın önüne geçilmeli her önüne gelen tıp okumamalı ne kadar saçma bi durum hamileliğimde aşırı mide bulantım olmuştu o zaman acile gitmiştik gecenin yarısı dr serumu zorla taktı zararlı diye şimdi ise arasa sebepsiz yere serum takmışlar inanılır gibi değil amaç sana bişeyler yapıyoruz burda çocuğu boşuna tutmuyoruz görüntüsü oluşturmak salağızya biz.Allah böyle insanların şerrinden korusun bizi ve çocuklarımızı..
ya dün daha kötüydü bugünde öyle olsaydı götürcektim sabah ama baktım azalmış kabarıklılıkları sadece benek benek izleri var yüzüde boşuna şimdi kan filan almasınlar dedim.valla kaç gündür yumurta yemiyorum aksine yoksa benimde aklıma gelir o ihtimal yediğim belli bişeyde yok aslında sıcaktanda olabilir heralde birde internette bebek sivilcesi diye bişe okudum 4. haftadan sonra çıkıyomuş hormonal bişeymiş geçiyomuş zamanla.
:)ilk işitme testini bizde hastanede yaptık doğduğu gün daha ebe beşiğine çarptı hemen irkildi bizimki o zaman dedik bizde duyuyo çok şükür diye.valla bizim kızda kucağa alıştı çok fena özellikle hiç kucağıma almadım ama uzun uzun emdiği için ister istemez alışıyolar kucağa
Cnm anlattiklarin ve gorduklerim.arasinki ile cokk benziyo cnm bemce ilk bu hali aldiginda arastirma hastane cilt dr u.reyhan hanima al derim.egerki gidadan suphe ediyosan cocuk alerji oner bey mukemmmel
Merhaba kızlar...
Dün kontrole gittik arkadaşlar dr kesin olarak kızımın olacağını söyledi...
Gramının olması gerekenden fazla olduğunu gelişimin çk güzel gittiğini söyledi
Devasa bi bebek beklemeyin annesi babası belli dedi=)
Karın ağrılarım vardı bunun nedenini konuştuk bebek ters duruyor ve olması gerekenden aşşağıda dedi
Karın ağrısı bel ağrısı çok noormal kendini yorma ayakta kalma dedi
Karnn öne değil yana büyür bökreklerine baskı yapar bebek bol bol su iç dedi( Beni bu krkuttu daha önce haberlerde bebeği bi böbreğine çok fazla baskı yaptığı için böbreğini kaybedeb bi anne görmüştüm)
Kan ilacımı değiştirdik diğeri yan etki yapmştı
Ayrıntılı usg yi sorduk size kalmış bişi yaptırmak istersenizde 24. haftadan sonra yaptrmanızı öneririm dedi
Benden haberler böyle kızlarr...
Cnm bize egzama ve alerjik bebek teshisi konulduvalla bilmiyorum canım büyüdükçe geçer dedi dr ama ben pek ikna olmadım
terlediği zaman ortaya çıkması cildinin hasas olma ihtimalini akla getiriyor
belki terbezleriyle alakalı olabilir bilmiyorum
alanında uzman bir dr bulsam götürcem de işte bulamadım daha
reyhan hanım size ne dedi sebebi neymiş
eşimi dr gitme konusunda ikna edebilirsem götürücem
neyse size de geçmiş olsun canım
Cnm benim.masalla hersey yilundaymis.minik kizin olucakmis cok sevindim rabb.uzun omurlu saglikli bi kiziniz olmasini nasip etsin ins.Merhaba kızlar...
Dün kontrole gittik arkadaşlar dr kesin olarak kızımın olacağını söyledi...
Gramının olması gerekenden fazla olduğunu gelişimin çk güzel gittiğini söyledi
Devasa bi bebek beklemeyin annesi babası belli dedi=)
Karın ağrılarım vardı bunun nedenini konuştuk bebek ters duruyor ve olması gerekenden aşşağıda dedi
Karın ağrısı bel ağrısı çok noormal kendini yorma ayakta kalma dedi
Karnn öne değil yana büyür bökreklerine baskı yapar bebek bol bol su iç dedi( Beni bu krkuttu daha önce haberlerde bebeği bi böbreğine çok fazla baskı yaptığı için böbreğini kaybedeb bi anne görmüştüm)
Kan ilacımı değiştirdik diğeri yan etki yapmştı
Ayrıntılı usg yi sorduk size kalmış bişi yaptırmak istersenizde 24. haftadan sonra yaptrmanızı öneririm dedi
Benden haberler böyle kızlarr...
Sağlıkla kucağına al güzel kızını inşallah Pricess... Tebrik ederim.
YAREN çok geçmiş olsun. Alerji çok yormuştur onun küçük bedeniniAllah şifa versin.
Şükür ki doğru doktoru bulmuşsunuz sonunda, memnun kalmışsınız.
Sağlıkla kucağına al güzel kızını inşallah Pricess... Tebrik ederim.
YAREN çok geçmiş olsun. Alerji çok yormuştur onun küçük bedeniniAllah şifa versin.
Şükür ki doğru doktoru bulmuşsunuz sonunda, memnun kalmışsınız.
Cnm benim.masalla hersey yilundaymis.minik kizin olucakmis cok sevindim rabb.uzun omurlu saglikli bi kiziniz olmasini nasip etsin ins.
Beysal arkasimizinda oglu bi donrm yan duruyordu sami beyin hastasi idi bobrek buyumesi yasadi dogum sonrasi son buldu
Bu arafa telefon numarasini aldinmi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?