günaydın kızlar hayırlı cumalar
Amin canım çok sağol.. Şu yanduruyor mevzusu hem canımı yakıyor hem canımı sıkıyor morlaim bozuluyor böyle şeyler duydukça...Numarasınıda unuttum cnm yha ztn sormam gereken bi iki şeyi daha unutmuşumda eşim istemeye gerek duymamıştı ztn kendisi sağlıkçı olunca bi sorun olduğunda arayableceği arkadaşları var
Oh oh cok sevindim.cnm benim sorun yokmus
Cnm ya insan ne uzuluyo dimi kiyamam elaya neyseki atlatmissiniz guzelde gelismis.minnos
elanin sariligi varmiydi umit bey bitmeden takibi birakmaz arasinda bi donem yanak iclerinde oldu karbonati arastirdigimda agiz ici tabakasini bozdugunu okumustum eczaneden damlasini aldim.bikac gune gecti isteesen o damlayi kullan derim.hem sadece damlatiyosun kullanimi daha kolay
Bebeklerde pamukçuk nedir
Su asilarin damlasi olaydi iyiydi :) aglayinca ici gidiyor insanin. Damlaya bakacam Canim saolasin.umit bey ilk kontrolde baktirdi sarilik degerine yuksek degil bol bol emzir dedi. Emziriyorum zaten. Mama vermiyorum cunku. Ama iki gundur sari degil...
Cnm bak bi gozat ben bunu.okumustum
Saolasin mandis. Sik sik emziriyorum zaten geciyor ama...günaydın kızlar mutlu günler
dün aşılarımızı olduk çok ağlamış kuşum 4 tane 3 iğne bir damla ateşlenmedi çok şükür carpol verdim ne olur ne olmaz diye :)
bover geçmiş olsun sarılığa dikkat et biz sınırdan atlattık hemen hemen her bebekte oluyor malesef sık sık emzir aç bırakma uyutma
yaren hoşgeldin
Bugun 34 gunluguz Canim.nana doktor 1 aydan Sonra kalca usgsini cektirebilirsin dedi.dogumevinde cektirdik.ayni gun cekiyorlarboswer senin kızın kaç günlük oldu benimki bugün tam 38 günlük dr bize 45 günlükken çektir kalça usg dedi.bu arada sen nerde çektirdin ben doğumevine randevu aldım ptesi için.aynı günde çekiyolar mı?gelişimi gayet iyi maşallah Allah nazardan saklasın Ela nı
Cok aglattilar kizimiboswer mas.canim ela nin gelisimine kiyamam ona ben cok mu aglattilar.
bendebgun itibariyle izne ayrildim.bikac gundur cok agrim var ozellikle karin bolgemde uyuyamiyorum.uykusuz agrili birde sicak olunca ise gitmek cokzorlasti.bende biraktim izne ayrildim.bugunde kendi dr.umda.randwvum var bakalim ne diyecek
Kizlar cok zor bi gece gecirdik oglumla sizleride ilgilendiren hastane olaylari sizide bilgilendirmek.istedim
Arasin alerjisi aksam cok kotu bi hal aldi anidem tum vucudu okadae kotu olduki anlatamam kahretsin ki hic bi oZel.hastanede couk dr u yok adatip acile gittik bi teshis koyamadi ordan dogum evine gittik yaticaksiniz dedi resmen sok oldum yattik uc tup kan aldilar gece serum yedi ufacik odada uc anne uc hasta ikisibogaz enfeksiyonu saglam.oglum hasta olmasa sabah de geldi tek dedigi tahlilde sorun yok yatmaya devam deli oldum sonra slklsrirdimbaska yerde gida alerji dedi alerji bolum bi ara cik
Dedim.cikmak.istiyorum kagit imzalattilar dogru umit beye onlada karar verdik cocuk alerji bolume inanilmaz iyi bi dr arastirma hastanenin sistemi cok begendim kan alirken bile ogluma karsi cok hassastilar cok guleryuzluyduler
Dogumevinden nefret ediyorum duzninden isleyisinden pisliginden suratsizliklarindan rabbim dusurmesin ole.diyim
Gunaydim cnm sanada hayirli cumalar
Veee sonnnn is gunu:)
evet sonunda geldi pazartesinin hiç gelmemesi dileiyle :)
Amin diyelim:》
Bu arada sana bahsettigim.cocuk alerji bolumune gittim.mandalina
ne dedi doktor neler yaptı bebişine
Once bol bol sevdi:)
Sonrasinda sorunlari detayli sekilde sordu gecmisteki yasadiklarikizi sordu bronsit oldumu dedi dokuntulere bakti alerji test yapmaya karar verdi
canim cok gecmis olsun dogumevinden bende nefret ediyorum.mevlam kseyi dusuemesin.aras iyidir ins.simdiKizlar cok zor bi gece gecirdik oglumla sizleride ilgilendiren hastane olaylari sizide bilgilendirmek.istedim
Arasin alerjisi aksam cok kotu bi hal aldi anidem tum vucudu okadae kotu olduki anlatamam kahretsin ki hic bi oZel.hastanede couk dr u yok adatip acile gittik bi teshis koyamadi ordan dogum evine gittik yaticaksiniz dedi resmen sok oldum yattik uc tup kan aldilar gece serum yedi ufacik odada uc anne uc hasta ikisibogaz enfeksiyonu saglam.oglum hasta olmasa sabah de geldi tek dedigi tahlilde sorun yok yatmaya devam deli oldum sonra slklsrirdimbaska yerde gida alerji dedi alerji bolum bi ara cik
Dedim.cikmak.istiyorum kagit imzalattilar dogru umit beye onlada karar verdik cocuk alerji bolume inanilmaz iyi bi dr arastirma hastanenin sistemi cok begendim kan alirken bile ogluma karsi cok hassastilar cok guleryuzluyduler
Dogumevinden nefret ediyorum duzninden isleyisinden pisliginden suratsizliklarindan rabbim dusurmesin ole.diyim
jMerhaba kızlar...
Dün kontrole gittik arkadaşlar dr kesin olarak kızımın olacağını söyledi...
Gramının olması gerekenden fazla olduğunu gelişimin çk güzel gittiğini söyledi
Devasa bi bebek beklemeyin annesi babası belli dedi=)
Karın ağrılarım vardı bunun nedenini konuştuk bebek ters duruyor ve olması gerekenden aşşağıda dedi
Karın ağrısı bel ağrısı çok noormal kendini yorma ayakta kalma dedi
Karnn öne değil yana büyür bökreklerine baskı yapar bebek bol bol su iç dedi( Beni bu krkuttu daha önce haberlerde bebeği bi böbreğine çok fazla baskı yaptığı için böbreğini kaybedeb bi anne görmüştüm)
Kan ilacımı değiştirdik diğeri yan etki yapmştı
Ayrıntılı usg yi sorduk size kalmış bişi yaptırmak istersenizde 24. haftadan sonra yaptrmanızı öneririm dedi
Benden haberler böyle kızlarr...
döküntüler devammı sadece döküntüylemi cıktı sizde doktorun adı neydi sıra alma konusunda nasıl aldın hemen verdilermi sizde mantarda m vardı yanlışmı hatırlıyorum
canim cok gecmis olsun dogumevinden bende nefret ediyorum.mevlam kseyi dusuemesin.aras iyidir ins.simdi
j
kizin hayirli olsun canimmevlam saglikla kucagina almanida.nasip etsin ins.
yok tatlım mantar yok bızde
dokuntuler bıttı cnm o ara yedıgı bıseye reaksıyon gosterdı
cnm bız hıc sıra almadan gıttık yarına dedıler ben dokuntumuz var dedım hemen sıra verdıler on kışı aldı o gun toplamda zten
cok ıyı bır dr amerıkada senelerce çocuk alerjı uzmanlığı yapmış odullerı var netten araştırdım
oner ozdemır
netten sıra alamıyorsun dırek muracat
rukıye gerçekten kendımede cok kızgınım neden yatırdım dıye kı sabaha zaten randavum vardı umıt beye ama cok panık olduk yanı ole kotu oldukı bı anda tarıf edılmez yanı
bı daha böyle durum olsa asla yatırmıcam cocugumu
kbarık azalmasına sevındım ceydanın dedıgın gbı sıcaktandır belkı rukıye sen takıbını yapar anne olarak anlarssın degısıklıgı zaten
nısa rukıye kucak ısteme olyı zor dımı
kızlar halka slıng tam sıze gore bı bakın ıstersenız kangurdan cok daha rahat hemde cok ekonomik 20 tl cıvarıı
Saolasin mandis. Sik sik emziriyorum zaten geciyor ama...
Bende 2. Asidan korkuyorum. Ayda yapiyormus.
Bugun 34 gunluguz Canim.nana doktor 1 aydan Sonra kalca usgsini cektirebilirsin dedi.dogumevinde cektirdik.ayni gun cekiyorlar
Cok aglattilar kizimi
Iznin hayirli olsun Canim. Artik rahatsindir
Gecmis olsun canim. Cok vakit kaybetmeden teshis konulmus. En guzeli bu
ya boşver artık olan olmuş tecrübe edinmiş oldun bidaha böyle birşey yaşadığında başına gelebilceklerden haberin olur çok şükür ki yanlış bişey yapmamışlar.bugün iyice azaldı kabarıklılıklrı sanırım hassas biraz cildi boynuda çok kötü pişiyodu banyo suyuna kaya tuzu attım geçti olmuyo artık öyle aslında bi denize sokmak lazım ama çok küçük üşütür diye korkuyorum.kucak isteme olayına gelince gündüzleri amenna ama geceleri çok zor2 gecedirde cin gibi bakıyo zaten çok yorgun hissediyorum kendimi gündüz uykusuda yok.göğsümde uyuyo yatağa koyduğumda en fazla 10 dakika uyuyo ya sabır diyip kendimi sakinleştiriyorum:)birde siz yaşadınız mı bilmiyorum uykuda çok hareketli eller bacaklar hiç yerinde durmuyo seste çıkarıyo çok ıkınıyo gibi ama ağlama yok derdi ne anlamadım
benimde kızım bugün tam 40 günlük 6 gün var aralarında:)bizde ptesi çektircez inş. aynı gün çekiyo olmalarına sevindim git gel çok zor bebekle
Rukiye el kol oynuyorsa gazi olabilir
Yada ruyasonda kendini uyandiriyoda olabilir ince bisey ile sarmayi denedinmi benim cocuklarim o sekilde uyumayi cok severlerdi
Rukiye zorlu bi donenden geciyorsun yarende aynilarini ben yasadim aglamalar depresyonlar dizboyuydu ama inan bi sure sonra duzelicek onu dusun sadece
Olmadi annene git annen gelsin yardim iste uykusuzluk cok kotu bide bi ameliyat gecirdin bitkin olabilirsin
Sevgi hanim.esimle gittogimde demisti lohusalara cok hassasim istiyorumki 4o gunpijamalari cikmisin buyukler yardimci olsun sonuctq vucut yorgun dengeler altust
Kan haplarini calsiyumunu eksik etme cnm
bilmiyorum vallahi ptesi semih beye gidicez kalça için dediğin gibi sevecen biriyse ona sorcam bakalım ne diycek.sarmayı denedim kollarını ama bizimkinin hoşuna gitmedi kafayı oynattı bu sefer:)sağlık ocağına gittiğimde eldiven vardı onuda çıkarttı ebeler zeka gelişimi için dokunması gerekiyo kendine etrafındakilere dediler ama geceleri tırmaladığı için kendini uyandırıyo ellerine en azından geceleri eldiven takıyorum ona bile kızıyo hanım tam özgürlükçü bizimki:)slingi bende taa hamileliğimde almayı düşündüm sonra annem civilde görmüş biraz farklı halkalı olandan değil almış ama onu kullanamadım hoşuma gitmedi o yüzden kanguruyla değiştirdim ama annemin elinden dikiş geliyo halkalı olandan diktircem ona evin içinde en azından takmak iyi olur.ya valla çok çok zor bi dönem kızıyorum içimden kızıma uyumadığında o halde yüzünede gülmeye çalışıyorum çünkü insanın gözlerinin içine bakıyo kızmak istemiyorum ama insan işte çok zor tutuyorum kendimi 2 gündür valla şöyle bi bağırsam rahatlıycam sanki:)annem zaten ramazana kadar yanımdaydı 1 haftada ben kaldım ama şimdi ramazan girince araya gelemiyo bende eşimi bırakıp gidemiyorum oruç tutuyo diye o oyalıyo çocuğuda en azından son 1 saatte bile olsa bişeyler hazırlıyorum adamcağıza.tavsiyelerin için sağol canım içiyorum haplarımı ama inan dün o yoğunluktan kan hapımı bile içmeyi unutmuşum 5 dakika uyusa o arada bi iş halletmeye çalışınca kendimi ihmal ediyorum ister istemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?