Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Cnm can slklck bisey yom aslinda gidersim bi dahaki ay duzelmis boyle seylee icin canini slkma
Ne kadar huzursi bi gebelik gecirirsem bebeginde okadar huzursuz olur test edildi onaylandi
Sadece guZel.kizini dusunup mutlu ol.prennsess
Gecmis olsun dilekleri icin tesekkur ederim

Saolasin mandis. Sik sik emziriyorum zaten geciyor ama...

Bende 2. Asidan korkuyorum. Ayda yapiyormus.
Bugun 34 gunluguz Canim.nana doktor 1 aydan Sonra kalca usgsini cektirebilirsin dedi.dogumevinde cektirdik.ayni gun cekiyorlar
Cok aglattilar kizimi
Iznin hayirli olsun Canim. Artik rahatsindir

Gecmis olsun canim. Cok vakit kaybetmeden teshis konulmus. En guzeli bu

Cnm.ikinci ay asisi zorlu ondan sebep.umit bey gitmeden yarik fitil.demisti cok slklntisiz gecti ama atmayan annelrin bebeklerinin binkismi atesli ve huzursus oldular

Once bol bol sevdi:)
Sonrasinda sorunlari detayli sekilde sordu gecmisteki yasadiklarikizi sordu bronsit oldumu dedi dokuntulere bakti alerji test yapmaya karar verdi

döküntüler devammı sadece döküntüylemi cıktı sizde doktorun adı neydi sıra alma konusunda nasıl aldın hemen verdilermi sizde mantarda m vardı yanlışmı hatırlıyorum

canim cok gecmis olsun dogumevinden bende nefret ediyorum.mevlam kseyi dusuemesin.aras iyidir ins.simdi
j
kizin hayirli olsun canimmevlam saglikla kucagina almanida.nasip etsin ins.

döküntüler devammı sadece döküntüylemi cıktı sizde doktorun adı neydi sıra alma konusunda nasıl aldın hemen verdilermi sizde mantarda m vardı yanlışmı hatırlıyorum

yok tatlım mantar yok bızde
dokuntuler bıttı cnm o ara yedıgı bıseye reaksıyon gosterdı
cnm bız hıc sıra almadan gıttık yarına dedıler ben dokuntumuz var dedım hemen sıra verdıler on kışı aldı o gun toplamda zten
cok ıyı bır dr amerıkada senelerce çocuk alerjı uzmanlığı yapmış odullerı var netten araştırdım
oner ozdemır
netten sıra alamıyorsun dırek muracat

canim cok gecmis olsun dogumevinden bende nefret ediyorum.mevlam kseyi dusuemesin.aras iyidir ins.simdi
j
kizin hayirli olsun canimmevlam saglikla kucagina almanida.nasip etsin ins.

amın cnm benım
araştırmadan cok memnun kaldım umıt bey oraya yonelndırdıkı adatıpta tahlıl yapıldığı halde ord yaptrmamızı ıstemedı
su an aras ıyı coksukur

haberler sende nasıldı kontrol doğum konusunu konustunuzmu

bakarım yaren teşekkürler

ya boşver artık olan olmuş tecrübe edinmiş oldun bidaha böyle birşey yaşadığında başına gelebilceklerden haberin olur çok şükür ki yanlış bişey yapmamışlar.bugün iyice azaldı kabarıklılıklrı sanırım hassas biraz cildi boynuda çok kötü pişiyodu banyo suyuna kaya tuzu attım geçti olmuyo artık öyle aslında bi denize sokmak lazım ama çok küçük üşütür diye korkuyorum.kucak isteme olayına gelince gündüzleri amenna ama geceleri çok zor2 gecedirde cin gibi bakıyo zaten çok yorgun hissediyorum kendimi gündüz uykusuda yok.göğsümde uyuyo yatağa koyduğumda en fazla 10 dakika uyuyo ya sabır diyip kendimi sakinleştiriyorum:)birde siz yaşadınız mı bilmiyorum uykuda çok hareketli eller bacaklar hiç yerinde durmuyo seste çıkarıyo çok ıkınıyo gibi ama ağlama yok derdi ne anlamadım

benimde kızım bugün tam 40 günlük 6 gün var aralarında:)bizde ptesi çektircez inş. aynı gün çekiyo olmalarına sevindim git gel çok zor bebekle

Rukiye el kol oynuyorsa gazi olabilir
Yada ruyasonda kendini uyandiriyoda olabilir ince bisey ile sarmayi denedinmi benim cocuklarim o sekilde uyumayi cok severlerdi

Rukiye zorlu bi donenden geciyorsun yarende aynilarini ben yasadim aglamalar depresyonlar dizboyuydu ama inan bi sure sonra duzelicek onu dusun sadece
Olmadi annene git annen gelsin yardim iste uykusuzluk cok kotu bide bi ameliyat gecirdin bitkin olabilirsin
Sevgi hanim.esimle gittogimde demisti lohusalara cok hassasim istiyorumki 4o gunpijamalari cikmisin buyukler yardimci olsun sonuctq vucut yorgun dengeler altust
Kan haplarini calsiyumunu eksik etme cnm

Rukiye el kol oynuyorsa gazi olabilir
Yada ruyasonda kendini uyandiriyoda olabilir ince bisey ile sarmayi denedinmi benim cocuklarim o sekilde uyumayi cok severlerdi

bilmiyorum vallahi ptesi semih beye gidicez kalça için dediğin gibi sevecen biriyse ona sorcam bakalım ne diycek.sarmayı denedim kollarını ama bizimkinin hoşuna gitmedi kafayı oynattı bu sefer:)sağlık ocağına gittiğimde eldiven vardı onuda çıkarttı ebeler zeka gelişimi için dokunması gerekiyo kendine etrafındakilere dediler ama geceleri tırmaladığı için kendini uyandırıyo ellerine en azından geceleri eldiven takıyorum ona bile kızıyo hanım tam özgürlükçü bizimki:)slingi bende taa hamileliğimde almayı düşündüm sonra annem civilde görmüş biraz farklı halkalı olandan değil almış ama onu kullanamadım hoşuma gitmedi o yüzden kanguruyla değiştirdim ama annemin elinden dikiş geliyo halkalı olandan diktircem ona evin içinde en azından takmak iyi olur.ya valla çok çok zor bi dönem kızıyorum içimden kızıma uyumadığında o halde yüzünede gülmeye çalışıyorum çünkü insanın gözlerinin içine bakıyo kızmak istemiyorum ama insan işte çok zor tutuyorum kendimi 2 gündür valla şöyle bi bağırsam rahatlıycam sanki:)annem zaten ramazana kadar yanımdaydı 1 haftada ben kaldım ama şimdi ramazan girince araya gelemiyo bende eşimi bırakıp gidemiyorum oruç tutuyo diye o oyalıyo çocuğuda en azından son 1 saatte bile olsa bişeyler hazırlıyorum adamcağıza.tavsiyelerin için sağol canım içiyorum haplarımı ama inan dün o yoğunluktan kan hapımı bile içmeyi unutmuşum 5 dakika uyusa o arada bi iş halletmeye çalışınca kendimi ihmal ediyorum ister istemez

Bize ccok sicak davrandi hatta arasi muayne bile etti umit beyin tarzina cok yakin bi dr
Civildakinr bende heves ettim cok naylonlu geldi hoslanmadim ama annenin elinden geliyorsa gercekten cok dahat gorunuyo

Sana gekince zor donem gecicek insalla.kizin duZene giricek yarende iki aydan sonra sanki sihirli bi degbek degdi duzene girdi dusunsene her emzirmede gece uyandiginda dua ediyodum uyusun diye bende sinirleniyo sonradan pisman oluyordum cocugun bakim telasindan stresten malwsef en guzel gunleri kacirdigimi dusunuyorum pismanim.sen yapma benim hatami rukiye gecici donem.diye dusun ki bide benim.esim.ise gec gittigi icin nobetlese bakiyorduk

Kendini beslenmeni ihmal etme bebegin uyudugu donem uyu ramazan geleninde pekolmas esin varken islerini hallet

Cok tavsiye yaziyorum insalla canini slkmiyor bilmislik yaptigimi dusunmuyorsundir arkadasim

Yarende bu donemi cok zor gecordigim icin seni anliyroum benim yasadiklarimi yasamani istemedigumden bikac tavsiyede bulunmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…