Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

ada tıpda nuran mıydı neydi bayan vardı ona gittim memnun kalmadım hastanede zaten devlet oradan daha temiz düzenli gibi hastane kötü bence

serkan sanırım benim gittiğim doğum evinde bir kez gittin testler tahliller verdi ayın beşinde gitcem tekrar doktor iyi gibi gelmişti kumbasarmı neydi soyadı sen neden memnun kalmadım doğum evi çok kalabalık hastane olarak insanlar üst üste ogün ne çile çektim sıralarda kilo ayrı yerde tahlil biruçta ilk defada gidince bilmiyordum sora sora

altınovada samiye gidiyorum memnun kaldım 5. kez gitcem 10nunda ayın espirili sıcak sevdim onu ama son gidişimde bebek yan duruyor ağrıların ondan kilo alırkenden yanlara genişlemene neden olur eğer dönmez böyle giderse sezeryana yaklaştırabilir dedi başka birşey demedi sezaryan normal hakkında konuşmadık hiç başka ama plumu okunca bir başkasına da gidip kıyaslama yapasım geldi yoksa memnuniyetsizliğim yok sami kemikten

beyhekimde orhan solakoğlu var aklımda aynı zamanda vatanda çalışıyor

evet işte o doktor serkan kumbasar. aslında beni biraz korkuttu kese oluşmuş kalp atışları oluşmamış dedi peki normal bir durum mu dedim hayır normal değil alttan ultrason istersen yazayım bide baksınlar dedi ki bu en fazla 6 haftalıkken falan olmuştu normalde çok küçük olduğu için görememiş ama bi panik görsen zaten korkuyorsun ne nedir bilmiyorsun :18: daha sonra tahlillerimi yaptı baktı idrar yollarında enfeksiyon var onu halletmemiz lazım dedi ilaç yazı sonra vazgeçti boşver sen su iç dedi ki o zamanlar su bile içemiyordum maalesef. devamlı çıkarıyorum diye hap yazdı reçeteye bu sefer onuda attı boşver gerek yok falan dedi tedirgin oldum bende sonra korucuğa gittim işte ordanda çok memnunum tek sorun doktorun muayene saatleri çok esnek yani randevu 11 de diyelim ben 11:50 12:00 gibi girebildim şimdiye dek biraz fazla yavaş bakıyor diğer doktorların aksine sanırım bende karar verdim sami beye gideceğim

ilk doğumumu doğum evinde yaptım ve bin pişman oldum ilk doğum korku yetmiyormuş gibi birde azarlanarak ve canımın yanmasına aldırış edilemeyen tavırlarla doğum yaptırıldım ilgi sıfır alaka sıfır gerçi uzun zaman geçti belki değişmiştir ama refaketçinizide sancı zamnında yanınıza almıyorlar tek başınıza o gergin anları çekiyosunuz..neyse 1 hafta önce bi arkadaşımın yengesi altınovada sezeryan oldu ikizleri hemde memnunlar anladığım kadarıyla,rabbim bi avazda kurtarsın diyorum...

herşeyden çok o sancı odasından korkuyorum ben herkes avaz avaz :18: altınovanın sancı odası nasıl acaba

insan sancı çekerken belini sıvazlıyacak elini tutacak yaa sabır kızım diyecek birine ihtiyaç duyoyo altın ovada bilemiyorum ama alırlar sanırım yanınıza refaketçinizi sonuçta özel hastane ama doğum evinde alınmamıştı dediğim gibi ve yalnızdım ben sancı odasında ama yan tarafta doğum yapan bayanlar vardı ve onların bağrışlarıyla sancım bir ara kesildi kat katı kesildim sizide korkutmak istemiyorum ama durum buydu...

ben 18. haftamda gitiğimden belkide herşey kesindi öyle birşeyle karşılaşmadım aksine özeldeki doktorum gibi ilgiliydi hatta adatıptaki nuraymıydı neydi ondan bile daha çok ilgiliydi muayene için bile kimseyi almıyorlar annemi sokmadılar tek beni aldılar doğumevinde sinir oldum o duruma sami kemiğe arkadaşımda gidiyor 6 hafta var aramızda onunlada oda memnun ama yinede tedirgin oldum sezeryan normal konusunda başka bir doktorada gidip fikir alacam cuma günü necmi çakmakoğluna gidecem fikir almak için

işte benimde korkum bu beyaz ya yanımda biri olsun istiyorum ki eşimi istiyorum yanımda olsun o acı iinde azarlamak hayatta en son isteyeceğim şeydir kalkr saçına yapışırım o azarlayan insanın herhalde

korktutmak değil tecbülerin önemi büyük aynı şeyleri yaşamamak yada temkinli olmamız için teşekkürler beyaz

ilk gittiğimde banada öyle gelmişti yan tarafta ki doktor 40. hastayı alırken bu doktor 10 lu hastalardaydı bi giren çıkmıyordu falan ama dedim ya biraz korkuttu beni :18:
korkutmak değil bencede tecrübeli arkadaşlardan faydalanmak diyelim.gerçi biz ne duysak korkacak durumdayız bu aralar

ne kadar da zormuş bu işler allah hepinize hayırlısıyla doğurmak nasip etsin. Ben bebek istemeye korunmayı bırakmaya yeni başladım. Ama yine de bir doktorum yok ersin gürsele gidiyordum son zamanlarda yukarda yazılanları okuyunca şaşırdım. Bir doktor edinmek istiyorum ama iyice kafa karışıyor. Keşke kocam jinekolog olsaymış diyorum :)

başlığı güncel tutalım arkadaşlar

gerçektende çok zor doktor bulmak ayrı dert hastane bulmak ayrı. hepsini buldun bu sefer normal mi sezeryan mı dert :) ama sonu güzel olacak ya çokta önemli değil bu dertler allah herkese sağlık versin

çarşamba günü renkli ultroson için gitcem doktorlara sıra bulamadım sıra alırken başka doktora almayı düşünüyorum doğumevinde hem aradaki farkı görmüş olurum değilmi :)

Allah hayırlısını versin diar

gerçektende çok zor doktor bulmak ayrı dert hastane bulmak ayrı. hepsini buldun bu sefer normal mi sezeryan mı dert :) ama sonu güzel olacak ya çokta önemli değil bu dertler allah herkese sağlık versin

karar vermedinmi normalmi sezeryan olacağına

Altınova hastahanesindeki Dr.Filiz dursun ve Altınova hastahanesinde ki Dr.Sevgi Damar arasında ikilemdeyim hangisine gidecegime karar veremedim.doktorlar hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilirler mi?

altınova hastahanesindeki dr.filiz dursun ve altınova hastahanesinde ki dr.sevgi damar arasında ikilemdeyim hangisine gidecegime karar veremedim.doktorlar hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilirler mi?

cnm benım ben kızımdada şidıkı gebelıgımdede sevgı hanıma gıdıyorum tam 6 yıllık dr um cok memnunum kendısınden gercekten cok ıyı anlıyo moral verıyo sorulan soruları cevaplıyo yanı ben mutlaka ona gıtmenı önerırım

Ya ben neden bu topiğin farkında dgılmışım anlamadım kızlar topiği aktıf tutalım

dün renkli ultroson için doğum evine gittim sağlıklı normal çıktı herşey

doktor olmadığın dün soramadım serkan kumbasar yokmuş azcık soruşturdum oralarda yeni doktormuş 4 -5 ay filan olmuş geleliburaya henüzpek tanınmıyor yorum yapanı pek olmadı :)

genel olrak mustafa günderiyi tavsiye ettiler yarın için ondan sıra aldım hem tahlillerimi ultroson sonuçlarını göstermek için hemde denemek için yarın sabah mustafa günderiye gitcem:)

dayanamadım cumaya kadar dün belediye polikiliniğindeki necmi çakmakoğluna gösterdim sonuçları normal sağlıklı dedi sadece solda baskı var sağ tarafına yat hep dedi sami kemiği sordum nasıl biridir diye hakkında kötü birşey duymadım hiç tanımıyorumda kendisini ama gelen hastalardn yada başka yerlerden hakkında hiç şikayet duymadım olumlu şeyler duydum hep altınovada iyi bir hastane bence orada devam et dedi eğer devleti düşünüyorsan musa bey var onu önerebilirim dedi bu arada necmi beyi tanıdığımdan bana tavsiyesi bu şekildeydi yoksa her gidene doktor tavsiye eden biri değildir yanlış anlaşılmasın :)

ohh çok güzel sağlıklı olmasına sevindim darısı başıma inşallah benim daha var renkli ultrasona. doktor araştırırken mustafa güder ile ilgili iyi şeyler yazmışlardı ama emin olamamıştım.bir gün sonrasına nasıl randevu buldun canım ya randevular çok dolu değil mi doğumevinde. korucuk kadın doğum merkeze geldi diye yoğunluğu azaldı herhalde bende 2 hafta sonra falan 3 lü test için gideceğim bakalım nasıl çıkacak oğluşumun testleri

Altınova hastahanesindeki Dr.Filiz dursun ve Altınova hastahanesinde ki Dr.Sevgi Damar arasında ikilemdeyim hangisine gidecegime karar veremedim.doktorlar hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilirler mi?
ben sevgi hanıma başka bi rahatsızlığım için gitmiştim gitmeden araştırmıştım bir sürü eğitimlere toplantılara falan katılmış zaten hepsinin belgeleri odasına asılıydı. iyi bir doktora benziyordu ama sanırım konuşmayı pek fazla sevmiyor filiz hanım içinde iyi şeyler duymuştum

tam randevu dönüşümüne denk geldiğinden buldum iki gün sonrasına dün aldım çünkü
bakalım yarın tanışcaz kendisiyle :)
3 lü test hani down sendromu olup olmadığını österen test değilmi yoksa ikilimiydi o isimlerini bilmiyorum ama ben onu red ettim yaptırmadım

hadi bakalım sen bi tanış sonra bizde bilgi verirsin. birde detaylı ultrason için nasıl randevu aldın canım çünkü onun için radyolojiye sevk edecekler demişti doktorum yani direk muayene olacakmış gibi poliklinik randevusu mu aldın. evet 3 lü testte onlara bakıyorlar down sendromu anormalisi var mı diye. ikili testte de aynı şekilde burun kemiğini falan ölçüyorlar. doktorum bana yaptır dedi yaptırdım yoksa allah korusun kötü bişey çıksada dokunmazdım bebişime çünkü yanılma payı olabiliyormuş bu testlerin yani %100 değilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…