Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

önce polikiniğe sıra aldım serkan yazdı hemde bana :) sonra ultroson kayıt yapılan yere gittim oradan randevu verdiler

yok canım sor tabi polikiliniğe gittimden yaklaşık 3 hafta sonraya denk geldi ultroson randevusu yoğunluktan hemen veremiyorlar
sağolasın yardımların için 20. hafta demişti doktorum ben o zaman 18. haftada falan randevu alayım dimi yada 17. haftada. benim bi arkadaşım doğumevinde sıra bulamadığından özelde yaptırmıştı bu testi. 20. haftadan sonra herhangi bir hafta oluyor mu ki bi doktora sorayım bakayım.

sanırım 24 . haftaya kadar dı doktoruna sor bencede daha iyi doğru bilgi verir

merhaba arkadaslar bende erdal cıle gıtmıstım ılk cocugumda tabı muayanehanesıne adam super ılgılıydı tabı suan ıkıncı hamılelgımde muayanehaneler kalkınca dogumevıne gıttım adam suratıma bakmıyor ustelık oyle ters konuusyorkı ınsan aglamak uzereyken cıkıyor ordan.suan korucuk kampusu merkeze tasınınca oraya gıtmeye karar verdım hangı dr a gıdecegıme karar veremıyorum oraya gıden varsa kımı tavsıye edersınız ? musa yılmaz var,mehmet suha bostancı var bırde prof arıf serhan var gıdıpte memnun kaldıgınız hangısıyse lutfen tavsıye eder mısınız benım ıcın cok onemlı artık erdal cıle gıtmek ve suratını cekmek ıstemıyorum cunku.

erdal çil özelde iyi biridir ama doktorluğunu bilmiyorum musa yılmazıda bana tavsiye etti başka bir doktor ama gitmedim diğer sorduklarını bilmiyorum

erdal cılın ozelını bılmıyorum muayenhanede cok cok ıyıydı ama nedense dogumevınde ınsanı dovecek gbı davranıyor ne yazıkkı ustelık ben onda dogum yapmayı cok ıstıyordum cunku ılk sezeryanımı o yapmıstı hakıkaten elı hafıftı cok memnundum ama kac kez denedım bıkez daha gıdeyım belkı uyu davranır dedım ama nerde her seferınde tersledı.

doğumevi mantığı öyle sanırım genelleme yapmak istemiyorum ama çoğu hekim öyle maalesef ben her ne kadar serkan kumbasar beyde emin olamasamda onun öyle bi hastayı terslediğini görmedim illa doğumevi dersen onu bi düşün derim ben.korucukta ben mehmet süha beye gidiyorum ki çok memnunum kesinlikle tavsiye edebilirim. birde bi arkadaşım arif serhan beye gidiyordu çok memnundu ama sanırım ona randevu almak zormuş.

evet cnm sevgı hanım başarıı bı dr bılmıyorum nasıl bı anına denk geldn ama bız cok zun sohpetler edıyoruz belkıde 6 yılın vermış oldugu bı samımıyet olabılrımı bılmıyorum ama kızıms bıle ayrı vakıt ayırıyo bayn bılmışın soruları ıcın

yok kötü davranmadı ama bir iki kelime edip reçete yazdı açıklamadı yani rahatsızlığımın nedenlerini falan. sizin samimiyetten kaynaklanıyor olabilir

cuma günü mustafa günderiye gittim cok samimi güley yüzlü davrandı bebisin damarlarıyla ilgili gözlem altına alınması gereken bir durum oldugunu söyledi önemli bir sey degil sorun degil ama gözlem altında tutun beni diyen konu dedi o kadar kalabalık icinde sorularım bitmeden detaylı anlatmadan bırakmadı beni gelecek ay tekrar cagırdı bakalım o zamanda aynı ilgisi devam edecekmi :)

geçmiş olsun canım önemli bişey değildir umarım. bende detaylı ultrason için ona alayım randevu ozaman arada bir onada giderim artık

yok kötü davranmadı ama bir iki kelime edip reçete yazdı açıklamadı yani rahatsızlığımın nedenlerini falan. sizin samimiyetten kaynaklanıyor olabilir

olabılır tatlım ama cevremdekılerde memnun
cnm senın cınsıyet bellı oldumu 14.haftadasın bızım 11+6 tahmın yapmıştı ama söylemedı 16.haftada kesın cınsıyetı söyledı
nasıl gıdıyo hamılelık arkadaşım

çok sevındım cnm dr un ıcıne sınmesıne gercekten guven duymak cok önemlı ay ben dr um olmassa sankı kımsse benı ıyı kesemez gıbı gelıyo
cnm bebişin cınsıyetı nedır

geçmiş olsun canım önemli bişey değildir umarım. bende detaylı ultrason için ona alayım randevu ozaman arada bir onada giderim artık

önemli degil sadece gözlemleyelim bu noktaya daha ayrıntılı takip edelim dedi bebe aspirini verdi birde ilaclarımada devam etmemi söyledi

simdilik tavsiye ederim yani ilk gittim iyi biri gibi geldi bana yaslı bir doktor insallah hep aynıdır gittigim gün iyi gününe denk gelmiste olabilir sende mustafa günderiye sıra al bakalım sanada aynı davranırsa adam gercekten iyi biri deriz :)) benim icime sindi ilk görüsme iyi gecti :) birde benim muayenem bitmeden sorularım bitmeden iceri kimseyi almadı benim isim bitti kapıyı actım o zaman cagırdı sıradakini :)

ne zaman alacaksın sıra ayrıntılı icin bir kac hafta önceden alman gerekiyor da

çok sevındım cnm dr un ıcıne sınmesıne gercekten guven duymak cok önemlı ay ben dr um olmassa sankı kımsse benı ıyı kesemez gıbı gelıyo
cnm bebişin cınsıyetı nedır

benim doktorum sami kemik altınovada seviyorumda onu anlattık da ama devlettede bir tane olsun tahliller yada özelde yaptıramadıgım ultrosonlar tetkikler gibi seyleri halledebilmek hemde iki ayrı doktora giderek daha detaylı kontrollerin olması gibi nedenlerden istedim devlette serkan kumbasara gittim ama mini tavsiye etmedi arastırma yaptım bir mustafa günderiyi tavsiye ettiler ona gittim memnun kaldım insallah devamındada memnun kalırım

senin doktorunu tanımıyorum hic gitmedim haklısın icine sinmesi önemli anlasmak cok öwenmli en öenmli degerli seyini emenat ediyorsun ve en özel konularını anlatıyorsun

doğru söyluyosun tatlım samı beye gıdenler gercekten memnunlar sanırım tek sıkıntı gece normal doğuma gelmemsı dıye duydum
sadece 2 dr a gıtmek aslında mantıklı olmuş hem tahlıller ıncelemeler daha detaylı olabılır
cnm senın ılk bebekmı

evet ilk bebegimiz

gece nöbetine denk gelmezsen gelmiyormus sormustum nöbetci degilsem beni bulamazsın dedi :)

evet ilk bebegimiz

gece nöbetine denk gelmezsen gelmiyormus sormustum nöbetci degilsem beni bulamazsın dedi :)

hadı ya cnm bende doğumdan cok ok korku var dr um gece gunduz farketmezer şartta doğumda beraberız dıyo ama semıneredenk gelır bışeye denk gelr benım sezeryan olucak ama malum gece sancım olur suyum gelır acıl sezeryan gerektırır
herkez doğumdan korkar bende dr suzluktan
bebiş cınsıyetı neydı cnm

bizim ki çok büyük ihtimalle erkek ama son kontrolde kesinleşecek inşallah
bulantılar azaldı benden mutlusu yok şu sıralar ama sevincim kısa süreceğe benziyor çünkü kilom biraz fazla gibi geliyor 61 kiloyum ki hamilelikten önce 57-58 arasıydım doktor kilo ile ilgili bişey demedi ama gidince soracağım allahın gücüne gitmesin top gibi olmaktan çok korkuyorum zaten boy yok senin nasıl gidiyor canım

MANDALİNA01 ben 5 hafta sonra falan detaylıya gireceğim onun içinde 2 hafta sonra randevu almam yeterli diye düşünüyorum ama sence daha erken mi alayım randevuyu. bende mustafa güderi den alayım bakalım
bide bu epidural normal doğumla ilgili ne düşünüyorsunuz kızlar ben çok kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…