İlk olarak bebişlerinden dolayı tebrik ederim seni. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın meleklerini. Sami bey pozitif bir insan, bizi hep çok rahatlattı. Çok şükür herşey yolunda gitti. İnşallah senin içinde aynıları geçerli olur. Sağlıklı doğumlar dilerim.
çok teşekkür ederim Allah herkesin yardımcısı olsun şimdilik adatıpa gidiyorum bakalım ne olur sonrasındaHamile kaldığım ilk andan itibaren bende senin gibiydim. Ben Düzce de ikamet ediyorum ve biz burada hiçbir doktoru düşünmedik. İyi doktor olmadığından değil, mesela devlet hastanesinde iyi doktorlar var ama orada doğum yapmak istemedim 1 tane özel hastanemiz var onu da doktorlarından dolayı istemedik, fakülte hastanesinde eşimin hocası var ( eşimde doktor) O da çok yoğun olduğundan gitmedik ve nihayetinde Altınovada Sami bey de karar kıldık. Altınovayı tercih etmemizin ilk sebebi yenidoğan yoğunbakım ünitesi olmasıydı ki çevre illerde birtek o hastanede var. Şu an 1 aylık bir kızım var doğumumu altınovada yaptım. Doktorumdan da hastanedende çok memnun kaldım ben. Bizim bebeğimiz tüp bebek olduğundan doktorum sezeryanı önerdi (ki eşim ilk öğrendiğimizden beri sezeryan diyordu zaten) bende spinal anesteziyle sezeryan oldum. sezeryandan normal doğumdan daha çok korkuyordum ben ama çok şükür herşey umduğumdan çok daha iyi geçti. 2-3 gün yürümelerim dışımda hiç ağrım olmadı. İnşallah doktor konusunda bir karara varabilirsin. Hayırlı doğumlar dilerim.
sancıları hissetmedim derken doğum durdu sancılarını hissetmediğin için bundanmı bahsediyorsun çoksa ağrı eşiğin yüksek epidural yapılırken zaten aslında çok sancın yoktu ondanmı bahsediyorsun arkdaşım açabilirmisin?
arkadaşlar öncelikle korucuk eğitim ve araştırmda doğum yapan yokmu..varsa bi kaç sorum var.doktorum adatıp neşe aşıcı fakat eşim işsiz ve sigortasız olduğumuz için ne yapacağımı bilemiyorum.adatıpta sigortasız doğum ücretlerini bile varmı lütfen yardım edinnn
arkadaşlar öncelikle korucuk eğitim ve araştırmda doğum yapan yokmu..varsa bi kaç sorum var.doktorum adatıp neşe aşıcı fakat eşim işsiz ve sigortasız olduğumuz için ne yapacağımı bilemiyorum.adatıpta sigortasız doğum ücretlerini bile varmı lütfen yardım edinnn
Arkadaşlar size 9 ay içinde 4 ayrı doktorla yaşadıklarımı anlatacağım. okumanız kolay olsun diye her doktor için ayrı bir post ekleyeceğim.
Benim oğlum 2011 Mayıs ayında doğdu. Dolayısıyla bilgiler günceldir.
Son olarak Ertan Çelik'i bulduk. Doğumevindeki bir çalışan tanıdığın tavsiyesiyle. Ertan bey o döndemde özel hastanelerle çalışmıyordu. O nedenle Doğum Evi'nde doğum yapmak zorunda kaldım. Ertan Bey'in muayenehanesine gittik hep. Son derece efendi, olumlu ve sakin bir yapısı var. Çok güven veriyor. Sorularımızı tarafsız şekilde cevaplıyor. Normal doğum istedğimizi ama her doktorun farklı bahanelerle bizi sezeryana yönlendirdiğini söyledik. Diğer doktorlar hakkında hiçbir yorum ya da dedikoduya girmedi. Bu onun efendiliğini gösteren ayrı bir gösterge bence.
40. haftanın sonuna kadar normal doğum yapacağız diye gittik. Bebek bir türlü aşağıya inmiyordu. Muayene sonucunda Ertan Bey "Sen çok rahat bir şekilde normal doğum yapabilirsin. Ama son bir kez bebeğe ve kordona bakacağım. Aşağı inmemesinin sebebi kordon olabilir" dedi. Zira ultrasında boynunda iki kat kordon dolanmış olduğunu gördük. Ertan bey normal için yinede isterseniz 42. hafta civarına kadar bekleyebiliriz amabundan sonrası sürpriz ve risk olur dedi. Biz de sezeryanda karar kıldık.
AMA ERTAN BEY HİÇ TEREDDÜTSÜZ GÜVENEBİLECEĞİM VE HER ZAMAN KENDİMİ EMANET EDEBİLECEĞİM BİR DOKTOR.
Ertan Bey Adatıp'a geçti bu arada.
Sevgiler
Allah herkese bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip etsin ...
korucukta doğum yapan var mı ben onu merak ediyorum bizim bi tanıdık yaptı orda epiduralli çok memnun kalmış doğumevi yada diğer devlet hastaneleri gibi değil diyor. bende sadece testlerimi yaptırmak için korucukta bi doktora gittim niyetim sonradan özele gitmekti ama doktoru bırakıp özele gidemedim çok memnun kaldım ama doğum konusunda kafam karıştı. korucukta yapan varsa bi yardım edebilir mi acaba bana
ha haaa bencede yuppiminimini sakaryada bir hamiş daha varmış yuppi
korucuk uzak değilmi bana çok ters geliyor orası
bende altınovada gidiyorum birde bu ay doğum evine gittim ikisini birlikte götürme niyatindeydim ama sanırım özelde bir başka doktorada gidip altınovadaki için kıyaslama yapacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?