Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

1masal doğum mu yaptın kız bi kaç gündür yoksun forumda ne var ne yok nasıl gidiyo..fırsat buldukça yaz

1masal doğum mu yaptın kız bi kaç gündür yoksun forumda ne var ne yok nasıl gidiyo..fırsat buldukça yaz

Yok yok daha doğurmadım Ama birkaç gündür ağrılarım var, ozellikle kasık ve karın ağrısı. İdrar yollarında enfeksiyon varmış, sağlık ocağına gitmiştim orda yapılan testte çıktı. Perşembe kendi doktoruma gidicem durumu anlatıcam sanırım antibiyotik tedavisi gerekiyormuş :97:

Sen nasılsın? Yoktur inşallah bir sıkıntın..

geçmiş olsun cnm az kalmış kuzuna kawuşursun bütün dertlerin biter..ben iyiyim çok şükür bi sıkıntım yok

geçmiş olsun cnm az kalmış kuzuna kawuşursun bütün dertlerin biter..ben iyiyim çok şükür bi sıkıntım yok

Dün doktora gittim, çok şükür herşey yolunda. Yavrucanım 3 kilo olmuş bile
Veee 27.10.2011 günü Allah nasip ederse kavuşuyoruz kızımla

Tarif edilemez bir sürü duyguyu aynı anda yaşıyorum, tek bildiğim çok mutlu olduğum. Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu günleri (Amin).

Maşallah meleğine. Bizimde haftaya perşembe günümüz belli olacak ama bende 27 sinde olsun istiyorum. Bakalım kısmet... Belki aynı gün kavuşuruz yavrumuza...

mehtap ve 1masal rabbim ikinizide tez vakitte hayırlısıyla kurtarsın bebişlernizi sağlıkla kucağınıza alın. Bende 34+2 haftamdayım kısmetse sona yaklaşıyorum ama bakalım hayırlısı benim dr adatıp hastanesinden neşe aşıcı daha önce onda doğum yapan bi yakınım yok ama dr luğundan eminim umarım sezeryan merakı yoktur böyle diyorum çükü çok korkuyorum sezeryandan eğer sezeryan dersede kontrol için korucuğada gideceğim bakalım onlarda öyle uygun görürlese sezeryan olurum yoksa normalde diretmek istiyorum

Maşallah meleğine. Bizimde haftaya perşembe günümüz belli olacak ama bende 27 sinde olsun istiyorum. Bakalım kısmet... Belki aynı gün kavuşuruz yavrumuza...

İnşallah, ne güzel olur Allah gönlüne göre versin. Gün almış olmak çok heyecan verici olsa da, ya daha önce gelmeye kalkarsa diye de germiyor değil :18:

gamzecim Allah razı olsun güzel duaların için. Rabbim cümlemizi mutlu sona kavuştursun, sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Ben ne Adatıp'a ne de Neşe Aşıcı'ya gitmedim, hiç fikrim yok o yüzden haklarında. Ama sen zaten bir önlem düşünmüşsün, başka bir doktorun daha fikrini almak bencede çok mantıklı.
Biz elimizden geleni yapalım sonra tevekkül edelim inşallah. Hiç korkma, Yaradan'a sığın. O (c.c.) neyi nasıl yaşamamızı dilerse onu öyle yaşayacağız diye telkinde bulun kendine. Yeter ki sağlıkla kavuşabilelim yavrularımıza dimi

ay kafam çok karıştı şuan haftaya neşe hanıma gideceğim özel muayenehanesine napim bilemedim.. 6 haftalık hamileyim henüz ve bi doktor belirlemek lazım yawaştan :44:

neşe hanım gidiyorum bende. çok memnunum. güler yüzlü bir bayan. ve oturup sana detaylı bir şekilde herşeyi anlatıyor. şu an 11 + 5 im.
bi doğum konusunda tereddütlerim var. nerde doğum yapacağıma karar veremedim. bu konuyu buluncada baştan sona kadar okudum. herkes fikirlerini paylaşmış.
doğum evinde yalnız bırakmaları beni çok korkutuyor. bi de bir sürü şeyler duyuyorum. şehir efsanesimidir yoksa gerçekmidir bilmiyorum. hayırlısı bakalım.
bu konu güzel olmuş birbirimizle paylaşaım bilgilerimizi.

öncelikle burda bulunan herkese mrb.bende ocak başında anne olucam allah nasip ederse.doktorum neşe çakmakçı beyhekime gidiyorum.ilk 6 ay özeline gitmek zorunda kaldım çünkü çok yoğun bi doktor.teyzem 2 çocuğunun doğumunda da ona gitti.çok araştırdım bütün hastaneleri doktorları herkes için iyi söyleyende var kötü söyleyende.bu işler biraz da şans ve doktorla aranda ki iletişim uyumuna bağlı.rabbim herkesin hakkında hayırlı olan neyse onu göstersin ve bütün anneleri sağsalim bebeklerine kavuştursun inş. çok zor bişey doktor ve hastane seçimi insan hep arada kalıyor.

cnm mrb bende hala kararsızım belirli bi doktorum bile yok bugüne kadar sami kemiğe gittim ama orasıda fiyat pahalı ve doğuma dr gelmiyo o yüzden yeni dr arayışındayım..neşe hanım nasıl bide muayne ve doğum ücretleri filan nasıl beyhekimde bilgi verirsen çok sevinirim

kusura bakma msjını yeni gördüm.özel hastanelerin hepsi aynı malesef beyhekimde muayene 25 tl sgklıya.doğumda sezeryan 1000tl normal 800 tl neşe hanımda.diğerleri 600 tl ye normal doğumu 800 tl ye de sezeryanı yapıyolarmış.beyhekimde oya hanım için de iyi diyorlar.ama ben neşe hanımla başladığım için değiştirmedim.

mrb.ben neşe hanıma gidiyorum şuan 8.ayımdayım.randevu almakta biraz zorlanırsın o yüzden ilk başta özeline gitmek zorunda kalıyorsun.6 ay seni orada tutuyor sonra istersen hastaneye geçebiliyorsun:)biraz parayı seviyor kendisi kim sevmezki.ama tatlı dilli seni iyi motive ediyor rahatlatıyor çok samimi sanki yıllardır tanıyormuşsun gibi geliyor konuşurken.bazı olumsuz özellikleride var tabi.her aradığında ulaşamıyorsun tatil günlerinde bayramda seyranda hayatta açmaz telefonunu:)bi gidip bakman lazım aranızdaki iletişime göre devam eder yada etmezsin.herkesin düşüncesi farklı oluyor tabi.ama benim teyzem iki çocuğunu onda doğurdu.sonra bi kaç tanıdığım daha var onda doğum yapan hepsi çok memnun.

ben 19. haftadayım hamile kaldığım günden beri doğumu düşünüyorum nasıl olacak ya ani olursa doktor gelecek mi bey hekim evime çok yakın ama hiç gitmedim oraya oradaki ilgi alaka nasıl verdiğin paraya değiyormu Allah korusun doğum anında ani birşey olsa müdahale olanakları nasıl bütün hastahaneleri araştırıyorum insanlara soru ormaktan utanıyoorum artık dünyada bi varmışım gibi doğum yapanlar hastanede yaşadıklarını anlatsalar biraz fikir olur belki Allah herkese hayırlı doğum nasip etsin inşallah

Hamile kaldığım ilk andan itibaren bende senin gibiydim. Ben Düzce de ikamet ediyorum ve biz burada hiçbir doktoru düşünmedik. İyi doktor olmadığından değil, mesela devlet hastanesinde iyi doktorlar var ama orada doğum yapmak istemedim 1 tane özel hastanemiz var onu da doktorlarından dolayı istemedik, fakülte hastanesinde eşimin hocası var ( eşimde doktor) O da çok yoğun olduğundan gitmedik ve nihayetinde Altınovada Sami bey de karar kıldık. Altınovayı tercih etmemizin ilk sebebi yenidoğan yoğunbakım ünitesi olmasıydı ki çevre illerde birtek o hastanede var. Şu an 1 aylık bir kızım var doğumumu altınovada yaptım. Doktorumdan da hastanedende çok memnun kaldım ben. Bizim bebeğimiz tüp bebek olduğundan doktorum sezeryanı önerdi (ki eşim ilk öğrendiğimizden beri sezeryan diyordu zaten) bende spinal anesteziyle sezeryan oldum. sezeryandan normal doğumdan daha çok korkuyordum ben ama çok şükür herşey umduğumdan çok daha iyi geçti. 2-3 gün yürümelerim dışımda hiç ağrım olmadı. İnşallah doktor konusunda bir karara varabilirsin. Hayırlı doğumlar dilerim.

bende neşe hanıma gidiyorum. bu zamana kadar özeline gittim bundan sonra beyhekimde takip edecek beni. doğumu ordamı yapsam diye kararsızım. doğum ücretiyle ilgili danışmaya sordum doktora sormalısınız dedi. bana saçma geldi. standart bir fiyatı yokmu bu hastanenin. normal doğum şu sezeryan şu kadar diye diye.
bide doğum öncesi ve sonrası otel hizmeti nasıl onuda ayrı merak ediyorum. işin gerçeği ana sağlığındada doğum yapmak istemiyorum. bir çok şeyden gözümü korkuttular. antipati oluştu bende de.
burayıda takip ediyorum fikirleriniz çok önemli.

arkadaşlar hepinizin Rabbim bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin daha önceki sayfalardada yazmıştım oğlum şu an 9 aylık oldu doğumum altınovada spiral sezeryanla oldu doktorum sami bey di ben çooook memnun kaldım aynı sizler gibi ne yapacağımı bilmez başıma nelerin geleceğinden habersiz yarı heyecan yarı korkulu bi şekilde geçti hamileliğim çok şükür oğlumla başbaşayım şu an.. Allah hepinizin yardımcısı olsun....

bu mesajı okuyunca içim rahatladı canım. ben de doğum evinde doğum yapmayı düşünenlerdendim ta ki muayenehaneler kapanana kadar. öyle olunca doktorum erdal çil yine doğum evinde kaldı ama gittiğimde ise hiç ilgilenmedi ultrasona yolladı ve oradakiler de 18 haftalık olduğumu ve 20. haftadan önce ultrasonda bakamayacaklarını söyleyince tekrar doktorun yanına gittim o da o zaman 2 hafta sonra gel deyince çok kızdım. özelleri araştırmaya başladım. bu arada ben tüp bebek yöntemiyle ikizlerime hamileyim. ve doğum yapacağım hastane çok önemli küvez açısından. araştırmalarım ve altınovada akrabamız olan doktorun yanında çalışan bir hemşirenin yardımıyla sami kemiği tercih ettim tabi bunda yeni doğan yoğun bakım ünitesinin olmasının da çok büyük etkisi vardı. 2 keredir sami beye gidiyorum. ve ilk gittiğimde akrabamızla rastgele yeni doğum yapmış olan bir hastanın odasına girdik. kimin hastası olduğunu sordum ve kendimi de tanıttım. kadının ilk söylediği söz ben sami kemiğin hastasıyım. doktorumla konuşa konuşa ddoğum yaptım. doktorumdan da hastaneden de çok memnunum dedi hiçbişey sormadan. o zaman doğru karar verdiğimi anladım ve senin bu mesajın da doğruluğunu onayladı. şimdi içim rahat. inşallah zamanı geldiğinde oğullarıma kavuşurum. herkese de hayırlı sağlıklı evlatlar dilerim..

İlk olarak bebişlerinden dolayı tebrik ederim seni. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın meleklerini. Sami bey pozitif bir insan, bizi hep çok rahatlattı. Çok şükür herşey yolunda gitti. İnşallah senin içinde aynıları geçerli olur. Sağlıklı doğumlar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…