Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

tavsiyen için teşk.ederim canm.bi kaç ay önce bi kere gitmiştim Sevgi hanıma bizimlede çok ilgilenmişti ama doğum konusunda doktorluğunu merak ediyorum Birde doğumlarda bulunuyomu çoğu dktr hastahanede olmadklarında bulunmuyolarmş.Aslında annemin doktoru oymuş bizde hep ona gitmiş o emin ama aradan çok uzun zaman geçti :) yeni hastalarındanda duymak istedim :)

bencede sanırım senin şansına öyle denk gelmiş bizimlede çok ilgilenmişti çünkü detaylı anlatmıştı.Filiz hanıma eşimin kuzenleri gidiyormuş onlar met etti ama başka kimseden duymadım.

bencede sanırım senin şansına öyle denk gelmiş bizimlede çok ilgilenmişti çünkü detaylı anlatmıştı.Filiz hanıma eşimin kuzenleri gidiyormuş onlar met etti ama başka kimseden duymadım.
dedim ya kötü davranmadı sadece çok açıklama yapmadı. olabilir tabi insanlık hali bizim bi dakikamız bi dakıkamızı tutmuyor yorgundur birine kızmıştır o yüzden fazla konuşmak istememiştir. tedavisi çok iyiydi zaten hemen düzeldim

cnm ben en ıyı örnegını ablamda yaşadım saat 4 tu ve kırkpınardan gelmıştı doğum ıcın o yuzden yakın bı tecrubem var
banada su anda dıyo her şartta doğumda beraberı dıye gercekten ınsanı cok rahatlatan bı tavrı var eskı ve tecrubelı bı dr ay neguzel annenınde gıtmış olması aslında

cnm maşalla kg guzel gıdıyo bence kızımda 30 kg aldım gıttı hepsı 6 ayda şimdilerde ise 15 aldım drum uyarıyo ama nasıl alıyorum bende anlamdım benımde kızımda cok bulantım vardı anlarım senı
maşalla 2.de hıc öğurmedım bıle cok rahat gecıyo

Benim de ablam Adapazarında yaşıyor..ilk bebeğini altınova hastansinde Şenol Şafak ta yapmıştı..(sezeryan) Şimdi ikinciye hamile yine ona gidiyo..Ama adam galiba pek konuşmuyomuş..herşeye Allah bilir diye cevap veriyomuş..Ablamda kitaplarda okuyup okuyup doktora bir yığın soru soruyor..Ama nafile..soruların hepsi havada kalıyor

Son düzenleme:
valla bana çok geliyor ya kalçalarım falan fazla büyüdü sanki sen şimdi 15 kilo mu aldın kaç aylıksın peki? benim sadece bulantım vardı 7/24 kusma çok nadirdi. zaten kız bebeklerde çok kusma olurmuş erkekler de olmazmış

benim eltim şenol şafakta yapmış doğumlarını o çok memnundu özellikle de sezeryanından. ama konuşmaması için bişey diyemem. mesela bende adatıpta sevgi hanım için aynı şeyleri düşünmüştüm ama öyle değilmiş

hmm sevindim geliyo olmasına ama gelmiyo diye duymuştum hastası olan 2kişi doğum evinde yapmıştı vede özelde yapmakta kararlılardı :) .evet farklı bi anı olmuş olucak onda doğum yaparsam.cumartesi günü Filiz hanıma gttim canlı görüp tanımak için ilgileniyo gibi ama pek bi karara varamadım :) yarın tekrar gidicem tahlil sonuçlarım için bakalım.doğuma geliyomuş ama hastahane 450tl fazla alıyor.adatıpta ek ücret alınıyomu?

cnm ek ucretuı bılkmıyorum ablamla öle bı muhapet gecmemıştı dırek ödem yapılmıştı
o zman şöyle yaparız ben bu ayın sonunda gıdıcem kontrole senın ıcın sorarım tatlım doğuma gırıyomuunuz dıye bılmıyorrum msela ıstek uzere sezeryan kalktıgından dolayı malum normal doğum artmıştır belkı o sebepten hastane bı duzen getırmış olabılır ben sorar yazarım mutlaka ben sezeryan olacagım ıcın acıkcası normal doğum ıcın pek soru sormadım
fılız hanımdan gelınce anlat cnm nasıl gectıgını bıde tahlıl demışsın özel tahlıller dışında sağlık ocagında yapılan arın hepsını bebn sağlık ocagında yaptırıyorum 14 testım vardı 2 yada 3 aylıkken hepsnı sağlık ocagında yaptım dr kabul edıyo fılız hanım kbul edıyomu ama gıden arkadaşım ondanda cok meem nundu

Son düzenleme:

çok makbule geçer canım şimdiden teşk.ederiiim. yarında gidip görüşeyim o zaman yorum yaparım hakkında :) .kabul ediyolardır bişey diyecklerini sanmıyorum benm idrar yollarımda iltihap var tahlil onun için yaptırdım. 2li 3lü test faln yaptırmadım ben zaten sonuç kesin olmuyor Allah korusun bişey çıksada bi tedavi uygulanamayacagı için gerek duymuyorum çünkü her koşulda doğum yapacagım.Filiz hanıma gitmeden önce bi kaç kere kere Oya Özcan'a gittim ama hiç memnun kalmadım ne doğru düzgün ilgileniyo ne ağzını açıp bi laf ediyo bişey anlatıyo, ultrason muayenesi yaparkende açıklamada bulunmuyodu en sonundada tatsız bi olay oldu zaten bırakmayı düşünüyodum düşüncemi hızlandırdı sağolsun.

ne demek cnm rıca ederım gercekten dr da karar vermek cok zor ben duşunemıyorum dr u olmasa kıme gıderım ne yaparım dıe
cnm 2 lı ve 3 lu testler konusunda haklısın kesınlıgı ok hadı problem cıktı kıyıp aldırabılcezmı cok yakınımızda sorun var denılıp bışey cıkmadı ben yaptırdımmı evet yaptırdım eşim cok ıstedı yaptırmamı karar bana kalsa duşunmuyodum
oya hanım beyhekımde degılmı cok akın arkadaşı gıttı memnundu ama ben arkadaşımın amelıyatında bulundum bıraz ıtıcı geldı bana soğuktu bı tebrık bıle etmedı aileyı doğum cıkışı
cnm eger özle değilse payaşırısın tatsız olayı olur cevremızde gıtmek ısteyen olursa ona göre bılgı verırız kı madurıyet olmasın cunöku gercekten cıddı bı konu dr secımı senın kaç haftalıktı cnm

cnm benımde bundan 6 sene öncesınde arkadaşıma oruc tutatbılırsın demıştı ve oda oruc tutmuştu tum gu ac kalıp bırden yemege yuklenınce tansıyonu cok yukseldı anneyıde kaybedıyolardı bebkte 6.5 aylıkken doğdu tabı rabbımın bı vaktı saatı vardır ama bebışlerımızde bızden beslenıyo kıyamam
su andan komsum 3 aylık hamıle sauna havuzu yı serbest bırakmış benım bıldıgım gebelıkte önerılmıyo bıraz fazla rahat geldı bana nedense

cnm en son 30 haftada 15.5 kg ydı şimdi 32 haftalıgım hızlı gıdıyorum sankı

evet gerçekten çok zor hele duyumlara göre karar vermek daha zor herkes birşey söylüyor kimi iyi kimi kötü.yani çoğu insan yaptırıyor zaten bazılarında merak oluyor ama sonuçların yanlış çıkma ihtimalide var sonra çocuk doğana kadar boş yere kendini üzmüş psikolajini bozmuş oluyosun insan ister istemez düşünür üzülür çünkü.
evet Oya hanım beyhekimde.hastanede çalışan bi tanıdıgımız var o ve hemşireler hastalarıyla ilgilendigini iyi bi dr.odugunu sylemişlerdi ama ben memnun kalmadım aynen anlattıgın gibi soğuk bir insan.
paylaşırım tabiki canm. dr.a gittikten bir hafta sonra tekrar sıra alıp gitmiştim yani kontrol zamanı oluyor muayene ücreti vermiyorsun.benim sıramdan sonraki 2 hastayı aldılar bizde sıra saatimizi söyleyip neden başkalrını aldıgını sorduk hemşiresi sizinki kontroldu dimi deyip ağız büktü snra sadece bi kişiyi aldık ondn sonra sizi alırız dedi tabi sinirlendik hastane bana bu hakkı tanıyosa bu şekilde muamelede neyin nesi.nyse dr. yanına girdik annem biraz sinirlidir hemn parlar :) orda söylendi biraz yine aynı şeyi söylediler dktr surat asık bi şekilde niye geldiniz diye sordu bende grip oldugumu ve normaldede sürekli burnumun tıkalı oldugunu söyledim bunun için geldiniz yani dedi evet dedim birde gelmişken cinsiyet belli oldumu baktırmk istiyorum dedim iyi geç dedi bakması 1dk.bile sürmemiştir sırf baktı olsun diye yatırttı beni oraya belli değil değil dedi öyle kalktım bende ilaç yazdı onlarıda almadım o şekilde yazılan ilaçtan bi hayır gelirmi ne derece doğru bilemyorum ve hemn antibiyotik yazdı.böyle işte sanki zorla hayırlarına bakıyomuş muamelesi yaptılar kızıp çıktık hastaneden.bu muayenede eşim yoktu gidip şikayet etseydiniz ya görürlerdi o zaman dedi ama bizim aklımıza gelmemşti sonrada iş işten geçmiş bulundu. aklımda kalmadı degil :) .birde bi ablamdan arkadaşının oya hanma gttigini ve 7 aylık hamileyken ona ilacın kullanımını yanlış tarif ettgini(ilaç ağızdan alınmıyormuş o ağızdan almış) kızın yüz felci geçirip doktorları dolaştıgını duyuncada korktum açıkcası.hamile oldugu için tedavi uygulamakta zorluk çekmişler haliyle.belki dr.un bi anlık dalgınlığına gelmiştir ama sonuçta sağlık bu şakaya gelmiyo.
şuanda 17+5 haftalıgım canm.senin kaç haftalık?

haklısın alıstıgın devamlı kontrolunu yapan doktorun öyle zamanda yanında olması önemli bencede
kızım olacak nasipse

ben epidural normal diye düsünüyorum doktoruma sormustum ileryen zamanlarda daha detaylı konusuruz nasıl istersen öyle olur demisti

ınanmıyorum cnm ya o zman ucuz alatmışsın cok buyuk bı ıhmakarlık sözkonusu cok uzuldum ablanın arkdaşına
cnm kontrol olayınada kafam takıldı sonıcta ucret öduyoruz ve tabıkıde gıdıcez bı konuda sıkıntımız oldugunda mesela bız keseyı gördugumuzde ısrarla bıze gun hesapladı 10 gun ıcınde gıdelım dıye sonucta o gunden sonra ucretlı bıze dese 15 gun mecbur ozman gıdıcez dımı ama
ıyı yapmişsın cnm ınankı bırakmkla ben daha hıc böle asık yuz bıle görmedım sevgı hanımdan sağolsun bı duşuk yaptuım telde bıle benı telkın ettı böyleşeyler kudukca sanslı göruyorum kendımı
bu arada ben 33 haftalık oldum cnm 29 ekım doğum tarıhımız

bir ay sonrası için detaylı ultrason randevumuzu aldık zaten tam bir ay sonrası için gerekliydi 20. haftamda

oh cnm hadı hayırlı sonuclar olsun ınşalla ma ben o detaylıdan bışey anlamadım yanı görsel olarak her organı tek tek ınceledı
adatıpta 42 tlye yaptırdım ama radyolog cok sevımsızdı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…