Bize ccok sicak davrandi hatta arasi muayne bile etti umit beyin tarzina cok yakin bi dr
Civildakinr bende heves ettim cok naylonlu geldi hoslanmadim ama annenin elinden geliyorsa gercekten cok dahat gorunuyo
Sana gekince zor donem gecicek insalla.kizin duZene giricek yarende iki aydan sonra sanki sihirli bi degbek degdi duzene girdi dusunsene her emzirmede gece uyandiginda dua ediyodum uyusun diye bende sinirleniyo sonradan pisman oluyordum cocugun bakim telasindan stresten malwsef en guzel gunleri kacirdigimi dusunuyorum pismanim.sen yapma benim hatami rukiye gecici donem.diye dusun ki bide benim.esim.ise gec gittigi icin nobetlese bakiyorduk
Kendini beslenmeni ihmal etme bebegin uyudugu donem uyu ramazan geleninde pekolmas esin varken islerini hallet
Cok tavsiye yaziyorum insalla canini slkmiyor bilmislik yaptigimi dusunmuyorsundir arkadasim
Yarende bu donemi cok zor gecordigim icin seni anliyroum benim yasadiklarimi yasamani istemedigumden bikac tavsiyede bulunmak istiyorum
kizin hayirli olsun canimmevlam saglikla kucagina almanida.nasip etsin ins.
ya boşver artık olan olmuş tecrübe edinmiş oldun bidaha böyle birşey yaşadığında başına gelebilceklerden haberin olur çok şükür ki yanlış bişey yapmamışlar.bugün iyice azaldı kabarıklılıklrı sanırım hassas biraz cildi boynuda çok kötü pişiyodu banyo suyuna kaya tuzu attım geçti olmuyo artık öyle aslında bi denize sokmak lazım ama çok küçük üşütür diye korkuyorum.kucak isteme olayına gelince gündüzleri amenna ama geceleri çok zor2 gecedirde cin gibi bakıyo zaten çok yorgun hissediyorum kendimi gündüz uykusuda yok.göğsümde uyuyo yatağa koyduğumda en fazla 10 dakika uyuyo ya sabır diyip kendimi sakinleştiriyorum:)birde siz yaşadınız mı bilmiyorum uykuda çok hareketli eller bacaklar hiç yerinde durmuyo seste çıkarıyo çok ıkınıyo gibi ama ağlama yok derdi ne anlamadım
benimde kızım bugün tam 40 günlük 6 gün var aralarında:)bizde ptesi çektircez inş. aynı gün çekiyo olmalarına sevindim git gel çok zor bebekle
amın cnm benım
araştırmadan cok memnun kaldım umıt bey oraya yonelndırdıkı adatıpta tahlıl yapıldığı halde ord yaptrmamızı ıstemedı
su an aras ıyı coksukur
haberler sende nasıldı kontrol doğum konusunu konustunuzmu
Merhaba kızlar...
Dün kontrole gittik arkadaşlar dr kesin olarak kızımın olacağını söyledi...
Gramının olması gerekenden fazla olduğunu gelişimin çk güzel gittiğini söyledi
Devasa bi bebek beklemeyin annesi babası belli dedi=)
Karın ağrılarım vardı bunun nedenini konuştuk bebek ters duruyor ve olması gerekenden aşşağıda dedi
Karın ağrısı bel ağrısı çok noormal kendini yorma ayakta kalma dedi
Karnn öne değil yana büyür bökreklerine baskı yapar bebek bol bol su iç dedi( Beni bu krkuttu daha önce haberlerde bebeği bi böbreğine çok fazla baskı yaptığı için böbreğini kaybedeb bi anne görmüştüm)
Kan ilacımı değiştirdik diğeri yan etki yapmştı
Ayrıntılı usg yi sorduk size kalmış bişi yaptırmak istersenizde 24. haftadan sonra yaptrmanızı öneririm dedi
Benden haberler böyle kızlarr...
hmmmm prenseslerimiz çoğalıyor ALLAH kucağına da almayı nasip etsin canım sağlıkla...
bebeğin yan durması korkutmasın canım bizim minnoşta kaç aya kadar yan durdu hatta doktor kesin cinsiyetini söyleyemiyodu bir müddet sonra döner mutlaka.birde ben şunu anladımki neyi çok kafana takıp stres yaparsan bi problem çıkıyo sakınan göze çöp batar derler ya
bende 1. doğumumda böyle çok sıkıntı yaptım başıma gelmeyen kalmadı 2. tevekkül edip herşeyi ALLAH a bıraktım hamdolsunki bu doğumum daha sorunsuz geçti.olaylara iyi tarafından bak göreceksin herşey daha güzel olacak
ahhh bizimde kırkımız çıksa hayırlısıyla :))
Rukiye haklısın insan bazen tükendiğini hissediyor şuan nisa daha çok yoruyor beni bu kadar kıskanacağını tahmin etmiyodum herşeyimiz problem kucağıma alıp emzirmeye kalksam ya tuvaleti geliyor ya karnı acıkıyor
günaydın hanımlar mutlu günler
akşam acile dogumevine gittik gittiğimize bin pişman oldum medine diye gerizekalı bir doktora ve hemşirelerine denk geldik mafettiler yavrumu
Cnm ya gecmis olsun ne oldu bebegine
Biliyosun gecen bizde gittik nefret ediyorum.dogumevinden
Ve hic bi ozel.hastanede gece uzman nobetci bi dr olmamasina cok tepkiliyim
haklısın en azından gelsin hastanede yatsın uyusunlar pratisyenlerin acil görüp yapamadı yerde uyandırılsın ama olsunlar
sizede gecmiş olsun
Synen cnm ilk adatip a gittik dr u ariyi dr gornedeb nasil qnlasinki
En donanimli altinova yenidogan yogunbakimda falan ama orayida aradim cocuk dr yok merqk ediyorum.gece dogumlar oldugubda bebekte slklnti yasandiginda kim mudahalae ediyor
merhaba arkadaslar..cok uzun zamandan beri giremiyorum..bebegini kucagina alan herkesi kutluyorum..ben de 9 temmuzda kizimi kucagima aldim cok sukur..
nese asici ile ilgili sezeryanci bi dr.mudur acaba diye dusunen yeni arkadaslara biseyler yazmak istiyorum..37.haftada nst de sancilatim cikmisti ve her sancida bebegimin kalp atislari ya dusuyodu ya da yukseliyordu..2. kez nst ye girdigimde normal cikiyodu..nese hanim boynunda kordon olabilir ama kordonla dogan cok bebek var..sorun olup olmayacagini ancak dogum aninda ogrenebiliriz..sen yine normal dogum yapmayi dusun ama kafanin bir kosesinde eger bir sorun olursa sezeryana alinabilirim dusuncesi olsun dedi..hic sezeryan olaym diye dusunmemistim zaten ve normal dogumla kizimi kucagima aldim..yaramaz kizim gercekten de boynunda kordon dolali dogdu
kızlar 12 haftalık hamileyim.. sami kemik ve mustafa güder den sonra metin mutludayım..
daha önce bu doktora giden birileri varmı aranızda deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim..birde bu doktor bilge hastanesinde doğum yaptırıyor doğuma da kendisi giriyormuş hastane olarak ta daha önce bilge hastanesinde doğum yapanınız varsa rica etsem birikimlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum :))))
Aaa cnm bebim cok.sevindim.demek saglicakla aldin kucagina bebegini rabbim uzun omurlee veersin insalla
Bzimde 37 de kalpatislari 2oolerdeydi hic inmedi zaten ikici oldugundan mecbur sezeryandi
Sanslisinizki ikinci kez nst lerde duzgun cikmis aras mosmor dogdu hem boynunda kordin hemde kucuck ayagiyal kordonu ezmis oksijeni.kismis
Gonlune gore normal dogum olmasina cok sevindim dogum mesai saatlerine denk geldimi
Eee nasil gidiyo minik.kiz nasil abisinin tepkisi nasil oldu
saol canim..evet her kotu cikan nst 2. de duzgun cikiyodu cok sukur..senin minik aras cok yaramazmis annesi bide kordonunu mu ezmis kuzucuk..
dogum mesai saatlerindeydi..beim minik kiz 40 haftaya kadar dogmak bilmeyince nese hanim doguma aldi suni sanciyla..randevulu bi normal dogumdu yani yine abisi gibi
abimizde simdilik pek sorun cikarmiyor..zaten aksam 6 ya kadar kreste...haftasonlari biraz zorlaniyorum tabi ama olucqk okadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?