Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

estağfirullah öyle şey olur mu burda bulunma sebebimiz zaten tavsiye almak ve vermek birbirimizden birşeyler öğrenmek için burdayız.sen şanslıymışsın eşin işe geç gittiği için yardımcı oluyomuş bizimki çareyi başka odaya taşınmakla buldu:)iyice yalnız kaldım o da insanın sabrını zorluyo gece gündüz tek olmak çok zor en azından birinin desteğini hisssetmek istiyosun ama elhamdülillah bunada şükür Rabbim hastalık vermesin biliyorum ki geçici bi dönem gözünün içine baktığında bi gülümsediğinde insan bütün sıkıntıları bir anda unutuyo zaten annelik böyle bişey olsa gerek:)

ahhh bizimde kırkımız çıksa hayırlısıyla :))
Rukiye haklısın insan bazen tükendiğini hissediyor şuan nisa daha çok yoruyor beni bu kadar kıskanacağını tahmin etmiyodum herşeyimiz problem kucağıma alıp emzirmeye kalksam ya tuvaleti geliyor ya karnı acıkıyor

sancilarimi dogum sancisina benzetti.nst ye soktuama onda sancicikmadi.yinedw dikkatli ol agir ia yapma.abanma uzanma yuk kaldirma bu agrilari tetikler gelirsin doguma dedi.bizwde biraDan badanacilar gelecek ne olacak bakalim
dogum swkli icin erken daha dwdi.bebek biraz iri kemikliymis boyegiderse normal dogim zor olur dedi.ilarleen zamanlarda karar veririz falan dedi

hmmmm prenseslerimiz çoğalıyor ALLAH kucağına da almayı nasip etsin canım sağlıkla...
bebeğin yan durması korkutmasın canım bizim minnoşta kaç aya kadar yan durdu hatta doktor kesin cinsiyetini söyleyemiyodu bir müddet sonra döner mutlaka.birde ben şunu anladımki neyi çok kafana takıp stres yaparsan bi problem çıkıyo sakınan göze çöp batar derler ya
bende 1. doğumumda böyle çok sıkıntı yaptım başıma gelmeyen kalmadı 2. tevekkül edip herşeyi ALLAH a bıraktım hamdolsunki bu doğumum daha sorunsuz geçti.olaylara iyi tarafından bak göreceksin herşey daha güzel olacak

hımm anladım cnm bnde ilk olduğu için işte herşeye takılıorum sanırım sıkıntı sitres iişte neyse geçer inş cnm ne diim geçmezsede yapabileceğimiz bişi yok yolu yarıladık artık pek bişi kalmadı şunun şurasnda bu günlerde geçer =)

zaman o kadar çabuk geçiyoki kaç 40 çıkar merak etme Allahın izniyle sağlık olsunda:)ya senin işin 2 kat daha zor evde senden ilgi bekleyen 2. bir çocuk daha var yavrum o da napsın şoklardadır şimdi ne güzel yalnızdı oysa:)

günaydın hanımlar mutlu günler

akşam acile dogumevine gittik gittiğimize bin pişman oldum medine diye gerizekalı bir doktora ve hemşirelerine denk geldik mafettiler yavrumu

günaydın hanımlar mutlu günler

akşam acile dogumevine gittik gittiğimize bin pişman oldum medine diye gerizekalı bir doktora ve hemşirelerine denk geldik mafettiler yavrumu

Cnm ya gecmis olsun ne oldu bebegine
Biliyosun gecen bizde gittik nefret ediyorum.dogumevinden
Ve hic bi ozel.hastanede gece uzman nobetci bi dr olmamasina cok tepkiliyim

Cnm ya gecmis olsun ne oldu bebegine
Biliyosun gecen bizde gittik nefret ediyorum.dogumevinden
Ve hic bi ozel.hastanede gece uzman nobetci bi dr olmamasina cok tepkiliyim

haklısın en azından gelsin hastanede yatsın uyusunlar pratisyenlerin acil görüp yapamadı yerde uyandırılsın ama olsunlar
sizede gecmiş olsun

haklısın en azından gelsin hastanede yatsın uyusunlar pratisyenlerin acil görüp yapamadı yerde uyandırılsın ama olsunlar
sizede gecmiş olsun

Synen cnm ilk adatip a gittik dr u ariyi dr gornedeb nasil qnlasinki
En donanimli altinova yenidogan yogunbakimda falan ama orayida aradim cocuk dr yok merqk ediyorum.gece dogumlar oldugubda bebekte slklnti yasandiginda kim mudahalae ediyor

Synen cnm ilk adatip a gittik dr u ariyi dr gornedeb nasil qnlasinki
En donanimli altinova yenidogan yogunbakimda falan ama orayida aradim cocuk dr yok merqk ediyorum.gece dogumlar oldugubda bebekte slklnti yasandiginda kim mudahalae ediyor

o zaman geliyorlarmış telefon açıyorlarmış geliyorlarmış nöbet listeleri var demişti doktorum onu sormuştum doğumdan önce kime denk gelirse o gelir demişti :)

kızlar 12 haftalık hamileyim.. sami kemik ve mustafa güder den sonra metin mutludayım..
daha önce bu doktora giden birileri varmı aranızda deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim..birde bu doktor bilge hastanesinde doğum yaptırıyor doğuma da kendisi giriyormuş hastane olarak ta daha önce bilge hastanesinde doğum yapanınız varsa rica etsem birikimlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum :))))

merhaba arkadaslar..cok uzun zamandan beri giremiyorum..bebegini kucagina alan herkesi kutluyorum..ben de 9 temmuzda kizimi kucagima aldim cok sukur..

nese asici ile ilgili sezeryanci bi dr.mudur acaba diye dusunen yeni arkadaslara biseyler yazmak istiyorum..37.haftada nst de sancilatim cikmisti ve her sancida bebegimin kalp atislari ya dusuyodu ya da yukseliyordu..2. kez nst ye girdigimde normal cikiyodu..nese hanim boynunda kordon olabilir ama kordonla dogan cok bebek var..sorun olup olmayacagini ancak dogum aninda ogrenebiliriz..sen yine normal dogum yapmayi dusun ama kafanin bir kosesinde eger bir sorun olursa sezeryana alinabilirim dusuncesi olsun dedi..hic sezeryan olaym diye dusunmemistim zaten ve normal dogumla kizimi kucagima aldim..yaramaz kizim gercekten de boynunda kordon dolali dogdu

Aaa cnm bebim cok.sevindim.demek saglicakla aldin kucagina bebegini rabbim uzun omurlee veersin insalla
Bzimde 37 de kalpatislari 2oolerdeydi hic inmedi zaten ikici oldugundan mecbur sezeryandi
Sanslisinizki ikinci kez nst lerde duzgun cikmis aras mosmor dogdu hem boynunda kordin hemde kucuck ayagiyal kordonu ezmis oksijeni.kismis

Gonlune gore normal dogum olmasina cok sevindim dogum mesai saatlerine denk geldimi

Eee nasil gidiyo minik.kiz nasil abisinin tepkisi nasil oldu

Merhaba cnm
Sami beye giden herkez genelfe memnun siz kalmqdinizmi
Metun beyden benin arkadasim cok guzel soz etmisti
Hastaneye gelince bi tanidik gecen yil orda doguk yapmisti oldukca memnun kaldi

saol canim..evet her kotu cikan nst 2. de duzgun cikiyodu cok sukur..senin minik aras cok yaramazmis annesi bide kordonunu mu ezmis kuzucuk..

dogum mesai saatlerindeydi..beim minik kiz 40 haftaya kadar dogmak bilmeyince nese hanim doguma aldi suni sanciyla..randevulu bi normal dogumdu yani yine abisi gibi

abimizde simdilik pek sorun cikarmiyor..zaten aksam 6 ya kadar kreste...haftasonlari biraz zorlaniyorum tabi ama olucqk okadar

aa bak sen fıstığa yerı rahatmış demekmıs aslında dr unda bulunması cok ıyı olmuş daha güvende olmuştur emınım bu sefer epudural aldınmı cnm nasıl bı doğumdu
okulada olması cok buyk avantaj gerçekten kardesı dogmadan başlamış olmasıda ayrıca cok doğru olmuş
çocuk dr nuz kım bebısınızın

mrb kızlarrr hangi doktora gittiniz ve memnuniyetinizi öğrenmek istiyorum sürekli kafam karışıyo aslında dr memnunum ama sizlerede bi sormak istedim...YAREN BUARADA SEN HANGİ DR.GİTMİŞTİN CNM VE NERDE DOĞUM YAPTIN?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…