mrb kızlarrr hangi doktora gittiniz ve memnuniyetinizi öğrenmek istiyorum sürekli kafam karışıyo aslında dr memnunum ama sizlerede bi sormak istedim...YAREN BUARADA SEN HANGİ DR.GİTMİŞTİN CNM VE NERDE DOĞUM YAPTIN?
cnm bi takim eksiklermo gordun dr unda
cnm ben adatip sevgi damar kucukazays gidiyodum.kizimdada ayni dr gidiyordum mutlaka gitmeni tavsiye ederim ben cok memnun kaldim bi kere denemeni tavsiye ederim nurhani hnm in hemen yan kapisi:)
dogumuda orda yaptik uc aya yeni odalarda tamammis
cnm sevgi damara eskiden kontrol için gitmiştim iyi beğenmiştim dr.eksiklik görmedimde hastane mimlendi sanki herkes bişey diyo buarada yeni binaya geçilmiş hasta odaları bi arkadaş ay sonu doğum yapcak yeni binada yatcakmış
cnm inan hastane cok beni baglamiyi sevgi hannim.nereye ben oraya isterse izmit olsu ben acil sezeryan a alindim kalp.dr u cocuk dr u dogumuma girdi ambulans bekletildi o durumda cok guzel organize olundu ondan sebep ben soylentilere kulak asma derim bi devlet hastanesinde olumler gerceklesiyo ben haksizlik edildigini dusunuyorum bazen
inş. Cnm tabiki aslında yanı dr.elinden geldiğini yapıyodur takdiri ilahi...ben dr.memnunum bakalım zaman ne göstericek...
Merhaba cnm
Sami beye giden herkez genelfe memnun siz kalmqdinizmi
Metun beyden benin arkadasim cok guzel soz etmisti
Hastaneye gelince bi tanidik gecen yil orda doguk yapmisti oldukca memnun kaldi
merhaba arkadaslar..cok uzun zamandan beri giremiyorum..bebegini kucagina alan herkesi kutluyorum..ben de 9 temmuzda kizimi kucagima aldim cok sukur..
nese asici ile ilgili sezeryanci bi dr.mudur acaba diye dusunen yeni arkadaslara biseyler yazmak istiyorum..37.haftada nst de sancilatim cikmisti ve her sancida bebegimin kalp atislari ya dusuyodu ya da yukseliyordu..2. kez nst ye girdigimde normal cikiyodu..nese hanim boynunda kordon olabilir ama kordonla dogan cok bebek var..sorun olup olmayacagini ancak dogum aninda ogrenebiliriz..sen yine normal dogum yapmayi dusun ama kafanin bir kosesinde eger bir sorun olursa sezeryana alinabilirim dusuncesi olsun dedi..hic sezeryan olaym diye dusunmemistim zaten ve normal dogumla kizimi kucagima aldim..yaramaz kizim gercekten de boynunda kordon dolali dogdu
aslında memnun kalmamaktan ziyade doğuma girmiyorlarmış.. bide telefonun falan vermedi istedik hastaneyle görüşürsünüz bi sorun olduğunda dedi.. sami beyle alakalı değil prosedürle ilgili sıkıntım oldu .. metin bey beni 7/24 arayabilirsiniz dedi ve geçen gecenin 2 sinde aradım elefonumu açtı ne bileyim ilgili bi doktor.. hastaneyle ilgili sıkıntım vardı ama pis falan dediler neyse bakalım hayırlısı inşallah.. teşekkür ederim cevabınız için :)))
hayirli olsun canimsaglikla buyutursun ins.kizini
bu adatiptaki olen bayanla ilgili bengecwngittivde dr.um ile konustum.kadin nereye giderse gitzin sonu boyle olurmus.bebegon esi rahim cikisimi dogumkkanalini tikamis.normal dogum olsaymis galiba bebekte tehlikeye giriyous.dogum yapan dr.un tek problemi dog oncesi bu sikintilardan aileye bajsetmemis
aslında memnun kalmamaktan ziyade doğuma girmiyorlarmış.. bide telefonun falan vermedi istedik hastaneyle görüşürsünüz bi sorun olduğunda dedi.. sami beyle alakalı değil prosedürle ilgili sıkıntım oldu .. metin bey beni 7/24 arayabilirsiniz dedi ve geçen gecenin 2 sinde aradım elefonumu açtı ne bileyim ilgili bi doktor.. hastaneyle ilgili sıkıntım vardı ama pis falan dediler neyse bakalım hayırlısı inşallah.. teşekkür ederim cevabınız için :)))
Arkadaşlar merhaba herkese,
İnşallah herkes iyidir.
Ben yarıntılı ultrason için 24. haftayı bekliyorum. Sanırım Beyhekim hastanesinde yaptıracağım bayramdan sonra.
Aslında bu konuda kısa bir deneyimim oldu.
Doğum evine gittim bu hafta Musa Bey'e " ileriki haftalarda ayrıntılı ultrason yaptırmam mümkün mü?" diye sordum.
O "hemen yapalım vakti gelmiş" dedi.
Ayrı bir ultrason odasına gittim ve 10 dk da uzman doktor detaylı baktığını söyledi :) Çok ilgilendiler ama şartlar malum orada.
Ben bir sorun görmedim dedi çok şükür. Ve ilk defa oğlumun yüz hatlarını gördüm :)
Yine 24. haftada gitmeyi planlıyorum.
Aslında ben doğum evindeki Musa Bey'in ne kadar ilgili, saygılı bir doktor olduğunu söylemek istedim.
Herkese çok düzgün muamele ediyor ve düzgün muayene ediyor gerçekten.
Arada sırada ikinci bir görüş için gitmeye karar verdim.
Özel hastaneleri düşünmeyenler için kesinlikle çok yerinde bir alternatif olacaktır.
odanızı çok beğendim nerden aldınız acaba :)allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin ..bebişinizi de sağlıklı şekilde kucağınıza alırsınız inş.
günaydın hanımlar mutlu günler
akşam acile dogumevine gittik gittiğimize bin pişman oldum medine diye gerizekalı bir doktora ve hemşirelerine denk geldik mafettiler yavrumu
Buradaki arkadaslarlada konusu gecmisti aslinda telefon numarasi benim.fikrimce cokonemli direk dr a ulasip derdini anlatmakmesela ablam dogim yaptiginda belirtiler gece 3 te basladi hemen sevgi hanimi aradi o evinden ablam da hastaneye gitti
Bence normalndogum dusunuluyorsa dr arastirirkwn bunuda dikkate almali senin gibi normal doguma gece gindu giren dr secilmeli
Arkadasim refakatci olarak kalmisti bilge hastanesinde yengesinin rahimi alinmisti metim bey tarafindan hijyen ile ilgili sorulari soruo saba donerim cnm
merhaba arkadaslar..cok uzun zamandan beri giremiyorum..bebegini kucagina alan herkesi kutluyorum..ben de 9 temmuzda kizimi kucagima aldim cok sukur..
nese asici ile ilgili sezeryanci bi dr.mudur acaba diye dusunen yeni arkadaslara biseyler yazmak istiyorum..37.haftada nst de sancilatim cikmisti ve her sancida bebegimin kalp atislari ya dusuyodu ya da yukseliyordu..2. kez nst ye girdigimde normal cikiyodu..nese hanim boynunda kordon olabilir ama kordonla dogan cok bebek var..sorun olup olmayacagini ancak dogum aninda ogrenebiliriz..sen yine normal dogum yapmayi dusun ama kafanin bir kosesinde eger bir sorun olursa sezeryana alinabilirim dusuncesi olsun dedi..hic sezeryan olaym diye dusunmemistim zaten ve normal dogumla kizimi kucagima aldim..yaramaz kizim gercekten de boynunda kordon dolali dogdu
ay bekliyorum.. bazen abartıyorum diyorum ama öyle karıştırıyorlar ki insanın kafasını mümkün değil dört dörtlük olmuyor.. ama en azından doktorum iyi olsun güven versin yeter 25 inde yine gideceğiz bakalım geçen sefer çok iyi davrandı bu seferde iyi olur inş. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?