Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Cnm bi takim eksiklermo gordun dr unda
Cnm ben adatip sevgi damar kucukazays gidiyodum.kizimdada ayni dr gidiyordum mutlaka gitmeni tavsiye ederim ben cok memnun kaldim bi kere denemeni tavsiye ederim nurhani hnm in hemen yan kapisi:)
Dogumuda orda yaptik uc aya yeni odalarda tamammis

cnm sevgi damara eskiden kontrol için gitmiştim iyi beğenmiştim dr.eksiklik görmedimde hastane mimlendi sanki herkes bişey diyo buarada yeni binaya geçilmiş hasta odaları bi arkadaş ay sonu doğum yapcak yeni binada yatcakmış

Cnm inan hastane cok beni baglamiyi sevgi hannim.nereye ben oraya isterse izmit olsu ben acil seZeryan a alindim kalp.dr u cocuk dr u dogumuma girdi ambulans bekletildi o durumda cok guzel organize olundu ondan sebep ben soylentilere kulak asma derim bi devlet hastanesinde olumler gerceklesiyo ben haksizlik edildigini dusunuyorum bazen

Son düzenleme:

inş. Cnm tabiki aslında yanı dr.elinden geldiğini yapıyodur takdiri ilahi...ben dr.memnunum bakalım zaman ne göstericek...

Arkadaşlar merhaba herkese,

İnşallah herkes iyidir.
Ben yarıntılı ultrason için 24. haftayı bekliyorum. Sanırım Beyhekim hastanesinde yaptıracağım bayramdan sonra.

Aslında bu konuda kısa bir deneyimim oldu.
Doğum evine gittim bu hafta Musa Bey'e " ileriki haftalarda ayrıntılı ultrason yaptırmam mümkün mü?" diye sordum.
O "hemen yapalım vakti gelmiş" dedi.
Ayrı bir ultrason odasına gittim ve 10 dk da uzman doktor detaylı baktığını söyledi :) Çok ilgilendiler ama şartlar malum orada.
Ben bir sorun görmedim dedi çok şükür. Ve ilk defa oğlumun yüz hatlarını gördüm :)
Yine 24. haftada gitmeyi planlıyorum.

Aslında ben doğum evindeki Musa Bey'in ne kadar ilgili, saygılı bir doktor olduğunu söylemek istedim.
Herkese çok düzgün muamele ediyor ve düzgün muayene ediyor gerçekten.
Arada sırada ikinci bir görüş için gitmeye karar verdim.
Özel hastaneleri düşünmeyenler için kesinlikle çok yerinde bir alternatif olacaktır.

Altınovada Sami Bey'e muayene olmak için randevu alacaklarla bir bilgi paylaşayım.
Artık 1 aylık bir süre öncesinden randevu alınabiliyormuş.
Geçen ay 10 gün önceden alınabiliyordu telefon ile artık 1 ay olmuş bu süre.
Doktorlar bunu kendi planlarına göre ayarlıyorlarmış. Bilginiz olsun.
Bu değişiklik sebebiyle 1 Ağustos değil 6 Ağustos' a randevu alabildim.

Merhaba cnm
Sami beye giden herkez genelfe memnun siz kalmqdinizmi
Metun beyden benin arkadasim cok guzel soz etmisti
Hastaneye gelince bi tanidik gecen yil orda doguk yapmisti oldukca memnun kaldi

aslında memnun kalmamaktan ziyade doğuma girmiyorlarmış.. bide telefonun falan vermedi istedik hastaneyle görüşürsünüz bi sorun olduğunda dedi.. sami beyle alakalı değil prosedürle ilgili sıkıntım oldu .. metin bey beni 7/24 arayabilirsiniz dedi ve geçen gecenin 2 sinde aradım elefonumu açtı ne bileyim ilgili bi doktor.. hastaneyle ilgili sıkıntım vardı ama pis falan dediler neyse bakalım hayırlısı inşallah.. teşekkür ederim cevabınız için :)))

hayirli olsun canimsaglikla buyutursun ins.kizini

bu adatiptaki olen bayanla ilgili bengecwngittivde dr.um ile konustum.kadin nereye giderse gitzin sonu boyle olurmus.bebegon esi rahim cikisimi dogumkkanalini tikamis.normal dogum olsaymis galiba bebekte tehlikeye giriyous.dogum yapan dr.un tek problemi dog oncesi bu sikintilardan aileye bajsetmemis

ben sami beyde doğum yaptım sezeryan oldugu icin tarih belli zaten kendide tarih veriyor geliyor kendi yaptırıyor normal de ise ek ücret ödeyerek gece evdende çağırıyorlar şehir dışında filan değilse geliyor

Demek tahmin ettigim gibiymis cnm zaten riskli bi gebelikmis ailede biliyormus burada bunun ile.ilgili. bi form var ordaki arkadaslar hep riskli gebelik uzmanlarina gittiler kiminin rahimi kiminin idrar torbasi alindi
hala uzuluyorum o kadaincagiza ama rabbimin yazisi ama hastaneye ve sadik beye haksizlik yapildigini dusunuyorum her hastanede olum olabiliyo hergun herbiri yazilmiyo

Buradaki arkadaslarlada konusu gecmisti aslinda telefon numarasi benim.fikrimce cokonemli direk dr a ulasip derdini anlatmakmesela ablam dogim yaptiginda belirtiler gece 3 te basladi hemen sevgi hanimi aradi o evinden ablam da hastaneye gitti
Bence normalndogum dusunuluyorsa dr arastirirkwn bunuda dikkate almali senin gibi normal doguma gece gindu giren dr secilmeli
Arkadasim refakatci olarak kalmisti bilge hastanesinde yengesinin rahimi alinmisti metim bey tarafindan hijyen ile ilgili sorulari soruo saba donerim cnm

Aaa cnm cok sevindim sorunsuz gecmemesine bebisin yuzunude gormussn nasildi?
Musa bey hakkinda iyi seylee duydum lise arkadasim.bi dusuk yasamis ikinci gebeligindede heo kanamasi varddi onunn takibindeydi

Dogumevinde tiibbi olaarak tum bilgilee veriliyo
Beyhekimde sosyal anlamdada cok tatmin edici cok uzun suruyor 4 boyutlu cd ve album.verdiyorlar guzel bi hatira cnm sizin icinde

ay bekliyorum.. bazen abartıyorum diyorum ama öyle karıştırıyorlar ki insanın kafasını mümkün değil dört dörtlük olmuyor.. ama en azından doktorum iyi olsun güven versin yeter 25 inde yine gideceğiz bakalım geçen sefer çok iyi davrandı bu seferde iyi olur inş. :))

hayırlı olsun sağlıcakla büyütün inşallah ALLAH uzun ömürler versin...
bu yılın modasımıdır nedir bizim kızlar 40 haftayı tamamlamadan gelemediler nazlı böcüklerimiz

sami beyde normal doğum yaptım doğumum tam sabah 8:30 da oldu gecede gitsem sami bey nöbetçiymiş zaten.ben çok memnun kaldım ilgi ve alakasından doktorluğundan çok pozitif bi insan.mesai olayı biraz şans işi ama sonuna kadar tavsiye ederim

Cnm arkadasina sordim kendisi yengesinin refakatcisi olarak 3 gun kalmisti gayet temiz oldugunu soyledi ayrica odalari oldukca buyukmus dr da ayni dr onun rahim alinmisti ayrica arkasasida izmitten sirf dr u diye geliyormus ilk dogumunda cok memnun kalmistir
Insalla devanindada memnun kalirsin

tebrik ederim arkadaşım Allah analı babalı büyütsün bu sözün ne kadar güzel bir temenni olduğunu anne olunca anladım:)sezeryanla doğum yapmama rağmen bende neşe hanımın sezeryancı biri olduğunu düşünmüyorum gerçekten çok iyi bir doktor ve işine çok hakim.sorunsuz bir şekilde doğum yapmana çok sevindim Allah hayırlı etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…