Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

rukıye kalça usg cektırdınızmı nasıl gectı

çok teşekkür ederim içimi rahatlattın.. sevap kazandın çok sağol canım.. :))

Yaren bebeğimin yüzü eşime çok benziyordu sanki... Alnı, saç yapısı, yanaklarını çok benzettim...
Bu kadar mutlu oluyor insan ultrason görüntüsünden bile, Sizler yavrularınıza bakınca neler hissediyorsunuz kim bilir...

Beyhekimin cd verdiğini bilmiyordum, mutlu ettin beni teşekkür ederim :)

Ah bi gebeyi daha mutlu etmisim gune guzelbasladim sayenizde
Cd ve album verriyolarmis cnm bide arkadasim cok uzun uzub gormustu bebegini 4 biyutlu olarak
Ay demek babaya benziyi kucuk prens bizinde usg de bi resimimiz var bi ara yuklerim gercktn ona cok benziyor

Buzdevri hani anlatsam yasamadan anlamazsin dunyada esdeger bi guzellik daha yok
Bide ole bi surecti onun buyumesini izlemek cok keyifli kesfettiklerine sahit olmak aras simdilerde emekliyo o kadar keyif aliyorum ki ben baskasi asla ogretemez

Sanki dun gibi burafa telefon sordugun telasla bak yolu yariladiniz bile masalla

He bu arada bebegi gormek cok.keyifli ence 15 gun arayla musa beye ve sami beye ayarla cnm randavularini bana hergun deseler doymazdim bebegimo gormeye sanirim

rukıye kalça usg cektırdınızmı nasıl gectı

çekildik yaren kağıdı tam olarak yorumlayamıyorum ama normal yazıyo kağıtta etraf hasta çocuk doluydu nasıl olsa bayramdan sonra ümit beye gidicez diye tekrar doktorun yanına gidip o mikroplu ortama girmek istemedim ayrıcada nasıl çocuk bölümü anlamadım deli gibi klima açmışlar dışarı felaket sıcaktı bide tam öğlen sıcağında gittik çocuk bölümüyse resmen buz gibiydi nasıl koruycağımı şaşırdım böcüğümü o yüzden alel acele çıktım hastaneden anlayacağın:)

Canım öncelikle bebeğinin salıklı olmasına sevindim...
Benm merak ettiğim bişey var ayrıntılı usg ye girmek için mi randevu almıştın sadece kontrole mi gitmiştin
Bende kadın doğumda yaptırmayı düşünüorm ayrıntılı usg yi gördüğüm kadarıyla ilgiden memnunda kalmışsın =)

Amannn bana dogumevi dene rukiye rabbim.dusurmesin bi daha aynen desigin gibi kac tane hasta agir enfeksiyonlu cocukla yattik bi odada sadece cilt sorunu yuzunden

Normal yaziyirsa oledir arkadasim gozunuz aydi istersen saglik icagina bi yorumlat bayramdan sonraya sorun var ise cift beze baslarsiniz en azindan

Biz yinr umit bey yollarindayiz yarinn

yarenim benide bilgilendirirmisin cnm 4 boyutlu hakkında beyhekimemi yaptırayım??

bayramdan sonra ümit beye gidicez inşallah zaten ona göstericez çift bezde neyin nesiymiş hiç araştırmadım bu konuyu.hayırdır siz neden gidiyosunuz ümit beye inşallah hasta değildir yaren veya aras

bayramdan sonra ümit beye gidicez inşallah zaten ona göstericez çift bezde neyin nesiymiş hiç araştırmadım bu konuyu.hayırdır siz neden gidiyosunuz ümit beye inşallah hasta değildir yaren veya aras

Cnm degerler istsnildigi gibi degilse cift bez uygulamasi yapiliyo ablamin kizi o sekilde yedavi edildi bi ay yeterlo geldi

Yarin buyik gun arasin alerji testi sonuclari alinacak degerlendirme yapicaz cnm alerji olam gidalar varsa beslenme duzenini degistirceZ

Rukiye aklima geldi ceydanin kafa yapisi hakkinda endiselerin vardi.umit bey ne dedi puff bisim cocukumuzun baya duZeldi ama kismi olarak bi tumsek var

Maşallah Aras'ınıza emeklerken çok şirin oluyorlar :)
Ne güzel anlatıyor bebeğini kucağına alanlar duygularını....
Yaren 22. haftaya girdik şaka maka yarısını da geçtik artık...
Benim mide ekşimelerim başladı, şikayet etmiyorum ama sıkıntı veriyor bana.
Ne yapabilirim acaba ?

Çok teşekkür ederim Princess inşallah sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı belki yan yana odalarda :)
Ben doğum evine normal muayene sırası aldım.
Gebe takip bölümüne gittim. Bir kaç bilgi kaydettirdim. Sonra doktor Musa Bey' in yanına gittim.
Aslında ona " bana 24. hafta için ayrıntılı ultrason sırası verebilir misiniz?" diyecektim ki O " Senin ayrıntılı zamanın gelmiş, bugün yapsınlar. "dedi.. Hiç aklımda yoktu yani.
Sen 23-24 arası gidersen sanıyorum Musa Bey Sana da detaylı ultrason için o güne sıra verecektir.
Aslında memnun kaldım, uzman doktor titizlikle yaklaştı. Fakat ben 20-30 -45 dk falan sürdüğünü duymuştum detaylı ultrasonun bana süresi az geldi. Onun dışında içime sindi benim ilgilenmeleri.

6 Ağustos'ta Sami Bey'e verdikleri raporu gösterceğim. Erken yapmışlar, yetersiz falan derse Beyhekime gitmeyi planlıyorum bayramdan sonra.
Bence bir gün fikrin olsun diye Beyhekim hastanesiylede git görüş.

Sen nasılsın? Ben 4,3 gr almışım :) Şoktayım
İştahımda artış var ama midem çok ekşiyor, reflü gibi sıkıntılar yaşıyorum

Son düzenleme:

2 lob için ayrı değerler çıktı aynı mı olması gerekiyodu bilmiyorum inşallah bi sorun yoktur.canım hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah bizide bilgilendirirsen seviniriz.kafa yapısı için ümit bey dedikleri gibi olmadığını söyledi kızdı hatta öyle dedikleri için ama bıngıldağı çok az önde gidiyo dedi.kafa yapısı için araştırmada bi tanıdığımıza gidiyoruz zaten bahri ermiş yeni doğan başkanı prof. çok iyi bi doktor o takip ediyo kafasını herşeyinin çok normal olduğunu söyledi o da hatta gelişimi ileride bile dedi kafasıyla ilgili korkulcak bişey yok çok şükür ama ne olur ne olmaz diye takip ettiricem yinede yoksa her ay yok yere doktora gitmeyi düşünmüyodum

Rukiye aklima geldii ceydanin kafa yapisi hakkinda endiselerin vardi.umit bey ne dedi puff bisim cocukumuzun baya duZeldi ama kismi olarak bi tumsek var

sizinkinde ne gibi sorun varki bıngıldağında filan sorun olmasında kafa yapısı kişisel bişe herkesin değişiyo hiç sıkıntı yapma derim bizimkine dolikosefali dediler hamileyken ilk defa duyduğum bişey olunca birde biraz korkutarak söyleyince dünya başıma yıkılmıştı ama sonra araştırınca sadece kafa şekli olduğunu ve kötü bi görüntüde olmadığını öğrenince rahatladım sadece Allah korusun bıngıldağın önceden kapanmasına karşın kontrol edilmesi gerekiyomuş çok şükür zaten doğuncada kafa yapısnın öyle olmadığı anlaşıldı ama içime kurt düştüya tedbiri elden bırakmıyorum o yüzden

kızlar bende doğum evine erbil beye gittim muayene etti kalça çıkığı için ultrasona girdik çok şükür normal çıktı doktor da çok ilgili davrandı gerçi zaten çalıştığım yerden müşterimiz ve nisanın doktoruda oydu.doğum evini bende sevmiyorum ama erbil bey çok iyi bi doktor.çok mecbur kalmadıkça ilaç vermiyor mesela, alternatif seçenekler sunuyor.
Rukiye raporda normal diyosa bir şey yoktur.ama zaten ultrasonu çeken doktor kalça çıkıklığı olmadığını söyledi yinede doktora gösteriyimmi dedim gösterin dedi doktorda herhangi bişey olmadığını söyledi tekrar çektirmemize gerek varmı dedim yok dedi.sonuç kağıdında değer kaç çıktı sizin?

cnm cok sevındım soncların ıyı cıkmıs olmasına
fakat erbıl beye bı hafta oldu hala sınırım gecmedı belkı musterınızın olması nısanın dr u olması artı katmış olabılırmı bılmıyorum
tahlıl temızlerı temız bıkac zaman daha yatıcak dedı aras ıcın hıc acıkmala yapadan
sonra gıttım buldum cocugun durumu nedır neden yatıcakmıs dedım bı tedavımı uygulanıyo yooookk dedı artık bızım yapıcak bısyımız yok dedı çocuk alerjıye gosterın dedı ee dedım neden yatıcaz daha cevap yok eee ıstersenız ımza karsılıgı cıkın
sonradan ogrendım kı prım alıyorlarmış
alerjı uzmanı ve umıt beye dedım ımza karsılıgı çıkardık yatıcaksa burda yatsın ne yatması aksam yatmasına bıle gerek yok dedı
gece taktırdığı serum da alerjıye yonelık degıl gıda ve sıvı takvıyeymıs

nısacım bı sey soyledın bın duydun ama hala sınırım gecmedı gunlerdır
agır grıbal enfeksıyon gecıren çocuklarla aynı odada yatmak cok sınır bozucuydu

masalla cnm ınsalla kalan surede sorunsuz geçer
benım kzımda eksımem cok ılerı derecedeydı arasta hıc yasamadım,
sevgı hanım rennıe cıgneme tablet vermıstı günde 3 kullanabılıyorsun cok faydasını gordum

bu arda detaylı usg 20 ıle 24 hafta arası cnm zamanlama gayet ıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…