tebrik ederim arkadaşım Allah analı babalı büyütsün bu sözün ne kadar güzel bir temenni olduğunu anne olunca anladım:)sezeryanla doğum yapmama rağmen bende neşe hanımın sezeryancı biri olduğunu düşünmüyorum gerçekten çok iyi bir doktor ve işine çok hakim.sorunsuz bir şekilde doğum yapmana çok sevindim Allah hayırlı etsin
Cnm arkadasina sordim kendisi yengesinin refakatcisi olarak 3 gun kalmisti gayet temiz oldugunu soyledi ayrica odalari oldukca buyukmus dr da ayni dr onun rahim alinmisti ayrica arkasasida izmitten sirf dr u diye geliyormus ilk dogumunda cok memnun kalmistir
Insalla devanindada memnun kalirsin
Aaa cnm cok sevindim sorunsuz gecmemesine bebisin yuzunude gormussn nasildi?
Musa bey hakkinda iyi seylee duydum lise arkadasim.bi dusuk yasamis ikinci gebeligindede heo kanamasi varddi onunn takibindeydi
Dogumevinde tiibbi olaarak tum bilgilee veriliyo
Beyhekimde sosyal anlamdada cok tatmin edici cok uzun suruyor 4 boyutlu cd ve album.verdiyorlar guzel bi hatira cnm sizin icinde
çok teşekkür ederim içimi rahatlattın.. sevap kazandın çok sağol canım.. :))
Yaren bebeğimin yüzü eşime çok benziyordu sanki... Alnı, saç yapısı, yanaklarını çok benzettim...
Bu kadar mutlu oluyor insan ultrason görüntüsünden bile, Sizler yavrularınıza bakınca neler hissediyorsunuz kim bilir...
Beyhekimin cd verdiğini bilmiyordum, mutlu ettin beni teşekkür ederim :)
günaydın hanımlar
rukıye kalça usg cektırdınızmı nasıl gectı
Arkadaşlar merhaba herkese,
İnşallah herkes iyidir.
Ben yarıntılı ultrason için 24. haftayı bekliyorum. Sanırım Beyhekim hastanesinde yaptıracağım bayramdan sonra.
Aslında bu konuda kısa bir deneyimim oldu.
Doğum evine gittim bu hafta Musa Bey'e " ileriki haftalarda ayrıntılı ultrason yaptırmam mümkün mü?" diye sordum.
O "hemen yapalım vakti gelmiş" dedi.
Ayrı bir ultrason odasına gittim ve 10 dk da uzman doktor detaylı baktığını söyledi :) Çok ilgilendiler ama şartlar malum orada.
Ben bir sorun görmedim dedi çok şükür. Ve ilk defa oğlumun yüz hatlarını gördüm :)
Yine 24. haftada gitmeyi planlıyorum.
Aslında ben doğum evindeki Musa Bey'in ne kadar ilgili, saygılı bir doktor olduğunu söylemek istedim.
Herkese çok düzgün muamele ediyor ve düzgün muayene ediyor gerçekten.
Arada sırada ikinci bir görüş için gitmeye karar verdim.
Özel hastaneleri düşünmeyenler için kesinlikle çok yerinde bir alternatif olacaktır.
çekildik yaren kağıdı tam olarak yorumlayamıyorum ama normal yazıyo kağıtta etraf hasta çocuk doluydu nasıl olsa bayramdan sonra ümit beye gidicez diye tekrar doktorun yanına gidip o mikroplu ortama girmek istemedim ayrıcada nasıl çocuk bölümü anlamadım deli gibi klima açmışlar dışarı felaket sıcaktı bide tam öğlen sıcağında gittik çocuk bölümüyse resmen buz gibiydi nasıl koruycağımı şaşırdım böcüğümü o yüzden alel acele çıktım hastaneden anlayacağın:)
Amannn bana dogumevi dene rukiye rabbim.dusurmesin bi daha aynen desigin gibi kac tane hasta agir enfeksiyonlu cocukla yattik bi odada sadece cilt sorunu yuzunden
Normal yaziyirsa oledir arkadasim gozunuz aydi istersen saglik icagina bi yorumlat bayramdan sonraya sorun var ise cift beze baslarsiniz en azindan
Biz yinr umit bey yollarindayiz yarinn
Amannn bana dogumevi dene rukiye rabbim.dusurmesin bi daha aynen desigin gibi kac tane hasta agir enfeksiyonlu cocukla yattik bi odada sadece cilt sorunu yuzunden
Normal yaziyirsa oledir arkadasim gozunuz aydi istersen saglik icagina bi yorumlat bayramdan sonraya sorun var ise cift beze baslarsiniz en azindan
Biz yinr umit bey yollarindayiz yarinn
bayramdan sonra ümit beye gidicez inşallah zaten ona göstericez çift bezde neyin nesiymiş hiç araştırmadım bu konuyu.hayırdır siz neden gidiyosunuz ümit beye inşallah hasta değildir yaren veya aras
yarenim benide bilgilendirirmisin cnm 4 boyutlu hakkında beyhekimemi yaptırayım??
Ah bi gebeyi daha mutlu etmisim gune guzelbasladim sayenizde
Cd ve album verriyolarmis cnm bide arkadasim cok uzun uzub gormustu bebegini 4 biyutlu olarak
Ay demek babaya benziyi kucuk prens bizinde usg de bi resimimiz var bi ara yuklerim gercktn ona cok benziyor
Buzdevri hani anlatsam yasamadan anlamazsin dunyada esdeger bi guzellik daha yok
Bide ole bi surecti onun buyumesini izlemek cok keyifli kesfettiklerine sahit olmak aras simdilerde emekliyo o kadar keyif aliyorum ki ben baskasi asla ogretemez
Sanki dun gibi burafa telefon sordugun telasla bak yolu yariladiniz bile masalla
He bu arada bebegi gormek cok.keyifli ence 15 gun arayla musa beye ve sami beye ayarla cnm randavularini bana hergun deseler doymazdim bebegimo gormeye sanirim
Canım öncelikle bebeğinin salıklı olmasına sevindim...
Benm merak ettiğim bişey var ayrıntılı usg ye girmek için mi randevu almıştın sadece kontrole mi gitmiştin
Bende kadın doğumda yaptırmayı düşünüorm ayrıntılı usg yi gördüğüm kadarıyla ilgiden memnunda kalmışsın =)
Cnm degerler istsnildigi gibi degilse cift bez uygulamasi yapiliyo ablamin kizi o sekilde yedavi edildi bi ay yeterlo geldi
Yarin buyik gun arasin alerji testi sonuclari alinacak degerlendirme yapicaz cnm alerji olam gidalar varsa beslenme duzenini degistirceZ
Rukiye aklima geldii ceydanin kafa yapisi hakkinda endiselerin vardi.umit bey ne dedi puff bisim cocukumuzun baya duZeldi ama kismi olarak bi tumsek var
kızlar bende doğum evine erbil beye gittim muayene etti kalça çıkığı için ultrasona girdik çok şükür normal çıktı doktor da çok ilgili davrandı gerçi zaten çalıştığım yerden müşterimiz ve nisanın doktoruda oydu.doğum evini bende sevmiyorum ama erbil bey çok iyi bi doktor.çok mecbur kalmadıkça ilaç vermiyor mesela, alternatif seçenekler sunuyor.
Rukiye raporda normal diyosa bir şey yoktur.ama zaten ultrasonu çeken doktor kalça çıkıklığı olmadığını söyledi yinede doktora gösteriyimmi dedim gösterin dedi doktorda herhangi bişey olmadığını söyledi tekrar çektirmemize gerek varmı dedim yok dedi.sonuç kağıdında değer kaç çıktı sizin?
Maşallah Aras'ınıza emeklerken çok şirin oluyorlar :)
Ne güzel anlatıyor bebeğini kucağına alanlar duygularını....
Yaren 22. haftaya girdik şaka maka yarısını da geçtik artık...
Benim mide ekşimelerim başladı, şikayet etmiyorum ama sıkıntı veriyor bana.
Ne yapabilirim acaba ?
Çok teşekkür ederim Princess inşallah sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı belki yan yana odalarda :)
Ben doğum evine normal muayene sırası aldım.
Gebe takip bölümüne gittim. Bir kaç bilgi kaydettirdim. Sonra doktor Musa Bey' in yanına gittim.
Aslında ona " bana 24. hafta için ayrıntılı ultrason sırası verebilir misiniz?" diyecektim ki O " Senin ayrıntılı zamanın gelmiş, bugün yapsınlar. "dedi.. Hiç aklımda yoktu yani.
Sen 23-24 arası gidersen sanıyorum Musa Bey Sana da detaylı ultrason için o güne sıra verecektir.
Aslında memnun kaldım, uzman doktor titizlikle yaklaştı. Fakat ben 20-30 -45 dk falan sürdüğünü duymuştum detaylı ultrasonun bana süresi az geldi. Onun dışında içime sindi benim ilgilenmeleri.
6 Ağustos'ta Sami Bey'e verdikleri raporu gösterceğim. Erken yapmışlar, yetersiz falan derse Beyhekime gitmeyi planlıyorum bayramdan sonra.
Bence bir gün fikrin olsun diye Beyhekim hastanesiylede git görüş.
Sen nasılsın? Ben 4,3 gr almışım :) Şoktayım
İştahımda artış var ama midem çok ekşiyor, reflü gibi sıkıntılar yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?