2 lob için ayrı değerler çıktı aynı mı olması gerekiyodu bilmiyorum inşallah bi sorun yoktur.canım hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah bizide bilgilendirirsen seviniriz.kafa yapısı için ümit bey dedikleri gibi olmadığını söyledi kızdı hatta öyle dedikleri için ama bıngıldağı çok az önde gidiyo dedi.kafa yapısı için araştırmada bi tanıdığımıza gidiyoruz zaten bahri ermiş yeni doğan başkanı prof. çok iyi bi doktor o takip ediyo kafasını herşeyinin çok normal olduğunu söyledi o da hatta gelişimi ileride bile dedi kafasıyla ilgili korkulcak bişey yok çok şükür ama ne olur ne olmaz diye takip ettiricem yinede yoksa her ay yok yere doktora gitmeyi düşünmüyodum
sizinkinde ne gibi sorun varki bıngıldağında filan sorun olmasında kafa yapısı kişisel bişe herkesin değişiyo hiç sıkıntı yapma derim bizimkine dolikosefali dediler hamileyken ilk defa duyduğum bişey olunca birde biraz korkutarak söyleyince dünya başıma yıkılmıştı ama sonra araştırınca sadece kafa şekli olduğunu ve kötü bi görüntüde olmadığını öğrenince rahatladım sadece Allah korusun bıngıldağın önceden kapanmasına karşın kontrol edilmesi gerekiyomuş çok şükür zaten doğuncada kafa yapısnın öyle olmadığı anlaşıldı ama içime kurt düştüya tedbiri elden bırakmıyorum o yüzden
cnm cok sevındım soncların ıyı cıkmıs olmasına
fakat erbıl beye bı hafta oldu hala sınırım gecmedı belkı musterınızın olması nısanın dr u olması artı katmış olabılırmı bılmıyorum
tahlıl temızlerı temız bıkac zaman daha yatıcak dedı aras ıcın hıc acıkmala yapadan
sonra gıttım buldum cocugun durumu nedır neden yatıcakmıs dedım bı tedavımı uygulanıyo yooookk dedı artık bızım yapıcak bısyımız yok dedı çocuk alerjıye gosterın dedı ee dedım neden yatıcaz daha cevap yok eee ıstersenız ımza karsılıgı cıkın
sonradan ogrendım kı prım alıyorlarmış
alerjı uzmanı ve umıt beye dedım ımza karsılıgı çıkardık yatıcaksa burda yatsın ne yatması aksam yatmasına bıle gerek yok dedı
gece taktırdığı serum da alerjıye yonelık degıl gıda ve sıvı takvıyeymıs
nısacım bı sey soyledın bın duydun ama hala sınırım gecmedı gunlerdır
agır grıbal enfeksıyon gecıren çocuklarla aynı odada yatmak cok sınır bozucuydu
yaşadıklarını biliyodum Yarencim ama doktorun erbil bey olduğunu bilmiyodum.tabiki haklısın çocuklarımız bizim önceliklerimiz her zaman tırnağına çöp batsa insanın canı yanıyor.aslında ümit beye gitmeyi düşündüm ama adatıp deyince vazgeçtim nedense o hastane çok soğuk geliyor bana ayağım gitmiyor oraya.birde muhit olarakta ters kalıyor.
yarında aşımız var inşallah onuda atlatırsak :) ağlamasına bile dayanamıyor insan.
ikincide ALLAH tan biraz daha alışılıyor nisa her aşıya gittiğinde beraber ağlıyoduk o ağlıyodu bende ağlıyodum :)
Maşallah Aras'ınıza emeklerken çok şirin oluyorlar :)
Ne güzel anlatıyor bebeğini kucağına alanlar duygularını....
Yaren 22. haftaya girdik şaka maka yarısını da geçtik artık...
Benim mide ekşimelerim başladı, şikayet etmiyorum ama sıkıntı veriyor bana.
Ne yapabilirim acaba ?
Çok teşekkür ederim Princess inşallah sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı belki yan yana odalarda :)
Ben doğum evine normal muayene sırası aldım.
Gebe takip bölümüne gittim. Bir kaç bilgi kaydettirdim. Sonra doktor Musa Bey' in yanına gittim.
Aslında ona " bana 24. hafta için ayrıntılı ultrason sırası verebilir misiniz?" diyecektim ki O " Senin ayrıntılı zamanın gelmiş, bugün yapsınlar. "dedi.. Hiç aklımda yoktu yani.
Sen 23-24 arası gidersen sanıyorum Musa Bey Sana da detaylı ultrason için o güne sıra verecektir.
Aslında memnun kaldım, uzman doktor titizlikle yaklaştı. Fakat ben 20-30 -45 dk falan sürdüğünü duymuştum detaylı ultrasonun bana süresi az geldi. Onun dışında içime sindi benim ilgilenmeleri.
6 Ağustos'ta Sami Bey'e verdikleri raporu gösterceğim. Erken yapmışlar, yetersiz falan derse Beyhekime gitmeyi planlıyorum bayramdan sonra.
Bence bir gün fikrin olsun diye Beyhekim hastanesiylede git görüş.
Sen nasılsın? Ben 4,3 gr almışım :) Şoktayım
İştahımda artış var ama midem çok ekşiyor, reflü gibi sıkıntılar yaşıyorum
iyiyim canım bende miden için gaviscon kullanabilirsin eğer alerjik bir durumun yok ise (daha önce olmamış ise) doktor kontrolünde alabilirsin bende de kilo artışı devam ediyor :)) iştahım normal ama kilo alıyorum 24. haftadan sonra gideyim o zaman bende gebelik takip bölümüne yönlendirildin mi yoksa kendin direk mi gittin???
cnm eger normak yazıyorsa normaldır ama sıkıntı varsada cıft bez uygulamasııle erken tanı olduğundan tedavı edılıyor kafa yapısı hakkında oldukça endıselendırmsler cnm bı problem olsa umıt bbey anlardı o olmadı bahrı bey prof onun anlayamayacag bıdurum degıl sıze bu tanıyı koyan kım cnm bı anne adayı ıcın cok cok ca sıkıcı durum
bız bugun sonuçları aldık yumurta ınek sutu patates domates elerjısı olduğu cıktı umıt beyle degerlendırme yaptık sagoılsun belkı 30 dk aayırdı bıze takıp etmemız gereken yolu gosterdı ayın 30 undada çocuk alerjı dr u degerlendırıcek
arasın kafa yapısı sonrada oldu cnm aras sag tarafta cok huzurlu uyuduğu ıcın o tarafa daha sık yatırdım yamulttum yavruun kafasını tabı soluğu umıt byde aldık oda sımetrı bozukluğu var dedı beyın cerrhına yonlendırdı kı bak sızın sorun olsa sızıde yonlendırırdı buda ornek olsun rukıye
2 aylıktı mr cektıler gatrantı olsun doye sukur herseyı tertemız cık yatış pozısyonu bındgıldak kapanana kadar duzelır dedı yüzde 80 duzeldı sukru
yenı doğum yapan anneler cocugunuz erahat dıye sakın aynı yöne yatırmayın ben gıbı bakarsınız kafa yamulmuş
oysakı annem heo derdı sağlı sollu yatır dıye buyuk sozu dınlemelıııı
kızlar bende doğum evine erbil beye gittim muayene etti kalça çıkığı için ultrasona girdik çok şükür normal çıktı doktor da çok ilgili davrandı gerçi zaten çalıştığım yerden müşterimiz ve nisanın doktoruda oydu.doğum evini bende sevmiyorum ama erbil bey çok iyi bi doktor.çok mecbur kalmadıkça ilaç vermiyor mesela, alternatif seçenekler sunuyor.
Rukiye raporda normal diyosa bir şey yoktur.ama zaten ultrasonu çeken doktor kalça çıkıklığı olmadığını söyledi yinede doktora gösteriyimmi dedim gösterin dedi doktorda herhangi bişey olmadığını söyledi tekrar çektirmemize gerek varmı dedim yok dedi.sonuç kağıdında değer kaç çıktı sizin?
benim hamileliğimin 6.ayından itibaren kızımın kafası 3 hafta küçük çıkıyodu ilk filiz hanım dedi ama çok korkutarak dedi ağlayarak çıktım odadan sonra turgay beye gittik o çok sakin bi şekilde önemli olan çevresi o da günüyle uyumlu ama takip edelim dedi sonra tekrar gittik yine çapı 3 hafta küçük çıkınca sağolsun doğumevine gönderdi kendi ebesiyle ayrıntılı için orda ayrıntılıda yasin beydi sanırım o koydu tanıyı ama çok kötü konuştu işte kafası uzun kafa yapısı bu asla değişmez doğduktan sonra beyin cerrahının takip etmesi lazım beyinle ilgili sorunlar çıkabilir filan gibi laflar etti dünyam başıma yıkıldı o günü hiç unutamıyorum kafamdan neler geçmişti uzaylı kafası gibi bişeyler düşündüm oysaki kafa arkaya doğru diğer çocuklara göre biraz daha oluyomuş o da 1 cm kadar filandı bizimki normalde bi insanın dışardan anlaması mümkünde değil yani ayrıca özel yastıklarla filanda düzelebilen bi durummuş neyse herşeyde bi hayır var işte insan ne kadar çok şükretmesi gerektiğini öğreniyo böyle zamanlarda öyle çocuklar yok mu var herkesin başına gelebilir sonuçta.
sizede geçmiş olsun baya temel yiyeceklere alerjisi çıkmış çok kötü bi durum ama inşallah geçici bi dönemdir insan yeterki çaresini bilsin hastalıkların gerisi kolay.bende kızımın yatış yönünü sürekli değiştirmeye çalışıyorum ama bizimki çok hareketli döndürüyo kafayı valla nasıl rahat ediyosa
Cnm brnce 24 e birakma 2o ile 24 arasi oluyor
Sami beyle görüştükde canım 24den sonra yaptırın beyini o zmn gelişmiş oluo dedi bize ondan bekliorum bnde
Anlafim cnm dr un ole diyosa o sekilde yaptir cnm biz kasim annelerinde 2o ile 24 hafta arasi yaptirdik netteki dr sitelerindede o sekilde yaziyo 24 sonrasi simdi ilk okudum demek dr un tercihi o yonde
bnd e21 24 die okumuştum nettede öyle dience sami bey bakalım hayırlısı artık cnaım yaa büyüdükçe daha gelişmiş oluo yha uzuvları fln bi sorn olursa daha kolay teşhis konulabilio die düşündüm bnde kendimce
Bende bi araştırayımda kadın doğuma gidenlerden hangi doktora gidiolarmış memnunlarmıymış fln bulamazsam kafama göre Musa beye düşünüorum cnm
Dr un o sekilde diyorsa vardir bildigi benim bildigin genel bilgiyi paylasmak istedim benin 21+larda olmustu
Musa beyemi gidiceksin prensess buzdevri oldukca memnun kalmis
Ayrıntılı usg sonucunu kadın doğumda hemen alabiliomusun acabayaa nasıl oluo nedir rapor fln mı veriolar? Aynı gün içinde kadın douma gitsem ordan alıp Samı hocaya gösterebilirmiim ki?
aynı gun hemen çıktısını alıyorsun benımkısını anlatayaım bı dosya ıcınde bır sure usg kâğıdı ve hazırlanmış bı rapor vardı hersey yolunda olup plesentam aşağıdaydı tek sorun oydu
aynı gun ıcınde halledersın cok uzun surmuyo benım yarım saate yakın surmustu 20 dk da olabılır hatta raporu on dakıka ıcınde verdıler ben adatıpta yaptırdım ama dayımın esıne dogumevınde hemen vermısler
hımm tşkler canım o zmn bnde ağustosun 16sına randevu aliimda sabah kadın doğuma öğleden sonrada altınovaya giderim
ınsalla ıslerın rast gıder cnm
Sağol tatlım inş Allah hepimizin gönlüne göre versin=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?