bak bu arada hazırlıklı ol senın kız erkeğe donusebılır detaylıda arkadaşımın o sekılde oldu:)
Ayh ben bişey akmadım daha zaten bakiorum bakiorum duruorum nasip artık erkek kız hayırlısı olsun sağlıklı olsun
aynen tatlım ama umıt beyde dedı erbıl ıyı bı dr dur ama hastane ve calısma sartları zor zzamansızlık yasatabılıyo belkıde dedı ama benım gözümde affı yok tabı cnm
çıkan hberlerden dolayı aslında soğuma yasayan cok oldu bende beyhekım ıkı dr denedım ama umıt beye goturunce guvenınce artık nereye gıderse oraya dıye duşunduk
cnm ınsalla asınız güzel geçer sonrası huzursuzluk olabılıyo gıtmeden yarım fıtıl at cnm umıt beyın tavsıyesı sımdıye kadar asılar sorunsuz gectı
ıkıncıde dedıgın gıbı o sekılde oluyo demek nısda aglıyodun kıyamam nısa alıstımı kardesıneee
ılk çocukta annelıgı ogrendım
ıkıncı çocukta annelıgı yasıyorummm
cok hos bı soz degılmı
bizim sonuçlar şöyle sağ kalça: alfa 61 beta:47
sol kalça:alfa:66 beta:42 sizinkiler nasıl çıktı?sen ne aşısı yaptırcaksın 2.hepatittir heralde bizden küçüksünüz siz çünkü biz bayramdan sonra yaptırcaz 3 tane aşı hepatitte zaten yapmıyo ağrı ateş filan
cnm eger normak yazıyorsa normaldır ama sıkıntı varsada cıft bez uygulamasııle erken tanı olduğundan tedavı edılıyor kafa yapısı hakkında oldukça endıselendırmsler cnm bı problem olsa umıt bbey anlardı o olmadı bahrı bey prof onun anlayamayacag bıdurum degıl sıze bu tanıyı koyan kım cnm bı anne adayı ıcın cok cok ca sıkıcı durum
bız bugun sonuçları aldık yumurta ınek sutu patates domates elerjısı olduğu cıktı umıt beyle degerlendırme yaptık sagoılsun belkı 30 dk aayırdı bıze takıp etmemız gereken yolu gosterdı ayın 30 undada çocuk alerjı dr u degerlendırıcek
arasın kafa yapısı sonrada oldu cnm aras sag tarafta cok huzurlu uyuduğu ıcın o tarafa daha sık yatırdım yamulttum yavruun kafasını tabı soluğu umıt byde aldık oda sımetrı bozukluğu var dedı beyın cerrhına yonlendırdı kı bak sızın sorun olsa sızıde yonlendırırdı buda ornek olsun rukıye
2 aylıktı mr cektıler gatrantı olsun doye sukur herseyı tertemız cık yatış pozısyonu bındgıldak kapanana kadar duzelır dedı yüzde 80 duzeldı sukru
yenı doğum yapan anneler cocugunuz erahat dıye sakın aynı yöne yatırmayın ben gıbı bakarsınız kafa yamulmuş
oysakı annem heo derdı sağlı sollu yatır dıye buyuk sozu dınlemelıııı
benim hamileliğimin 6.ayından itibaren kızımın kafası 3 hafta küçük çıkıyodu ilk filiz hanım dedi ama çok korkutarak dedi ağlayarak çıktım odadan sonra turgay beye gittik o çok sakin bi şekilde önemli olan çevresi o da günüyle uyumlu ama takip edelim dedi sonra tekrar gittik yine çapı 3 hafta küçük çıkınca sağolsun doğumevine gönderdi kendi ebesiyle ayrıntılı için orda ayrıntılıda yasin beydi sanırım o koydu tanıyı ama çok kötü konuştu işte kafası uzun kafa yapısı bu asla değişmez doğduktan sonra beyin cerrahının takip etmesi lazım beyinle ilgili sorunlar çıkabilir filan gibi laflar etti dünyam başıma yıkıldı o günü hiç unutamıyorum kafamdan neler geçmişti uzaylı kafası gibi bişeyler düşündüm oysaki kafa arkaya doğru diğer çocuklara göre biraz daha oluyomuş o da 1 cm kadar filandı bizimki normalde bi insanın dışardan anlaması mümkünde değil yani ayrıca özel yastıklarla filanda düzelebilen bi durummuş neyse herşeyde bi hayır var işte insan ne kadar çok şükretmesi gerektiğini öğreniyo böyle zamanlarda öyle çocuklar yok mu var herkesin başına gelebilir sonuçta.
sizede geçmiş olsun baya temel yiyeceklere alerjisi çıkmış çok kötü bi durum ama inşallah geçici bi dönemdir insan yeterki çaresini bilsin hastalıkların gerisi kolay.bende kızımın yatış yönünü sürekli değiştirmeye çalışıyorum ama bizimki çok hareketli döndürüyo kafayı valla nasıl rahat ediyosa
ya kızlar kaç haftalıkken bebeğin cinsiyetini öğrendiniz
önümüzdeki hafta dr neşe aşıcı ya gitmeyi düşünüyorum umarım öğrenirim cinsiyetini
ben kızlarda 4,5 ayı buldu öğrenmem ama daha erken öğrenenler var
offf işin yoksa 1 ay daha bekle
alışveriş yapasım var valla cinsiyetinin kesinleşmesini bekliyorum ne acelem varsa
çıldırıcaaaammmm...... Kızlar 3 kere gebelik rutin testlerini yaptırdım ama rubella yani kızamık virüsü daha doğrusu enfeksiyon tahlillerini yapmıyolar niye böle yaaa ufff sizler naptınız yapıldımı? Araştırma hastanesinde 2 kez ana sağlıkta 1 kez
Yarencim aşımızı olduk evet biraz huzursuzluğumuz var ama ben diğer aşıdan daha çok korkuyorum.3 tane vuruluyo ya 2 aylık olunca o daha ağır oluyo inşallah onu hafif atlatır.nisa baya baya alıştı kardeşine dün gece babanesinde kaldı bugün geldi gelir gelmez kardeşini öptü.kardeşi biraz daha büyüse tadını daha iyi alacak inşallah.
çok güzel bir söz gerçekten 1. çocukla bizde biraz daha büyüyoruz 2.de tecrübe sahibi oluyoruz :)
yaren bu arada 40 sayarken bebeğin doğduğu günüde hesaba katıyormuyuz bizimki 26 haziran sabah 8:30 da doğdu ya, 26 sını 1. gün olarak sayıyorumda ben
yaren çok geçmiş olsun alerjisi oaln şeyleri yiyemeyecek mi şimdi umarım geçeçi bir durumdur
benimde büyük kızım vakumla doğduğu için kafasının tam tepe kısmında uzma vardı her yatırdığımda bir sağa bir sol tarafa yatırmıştım zamanla düzeldi
şimdi yarende söyleyince gerçekten doğruluk payı varmış büyüklerimiz bişey biliyormış da söylüyolarmış
Rukiye şekil bozukluğu düzelir
beyinle ilgili bir sorun olmasında o kadar da önemli değil
Cnm o ozel devlet yapmiyo diye biliyorum devletin yapmadigi iki tahlili adatipta yaptirmistim cnmm
heralde öyle cnm ama zaten 3 ayımı dolduruyorum ben ya napalım vardır bundada hayır buarada bakalım benimki nezaman cinsiyet göstercek ne olacak
Aaa o kadar oldin muki sen cnm.ne araaaaa
gece 12 itibariyle tam 12+0 haftalık oluyorum sata göre ama dr.göre 11+5
Bende 7 aylikken falan basladim zaten nerdeyse doguranankadar inanmadim kadin herdefasinda pipiyi gozume sokmassina ragmen
Kimyamizda yok cunku:)
hımm tşkler canım o zmn bnde ağustosun 16sına randevu aliimda sabah kadın doğuma öğleden sonrada altınovaya giderim
=) ya bnmde birşeyer alasım varda kış bebeği olacağı için şimdiden almakda istemiorum baktım bi iki bişi içime yatmadı sanki inceymiş gibi geldi hastane çıkışları fln içim gidio aslında...
=) ya bnmde birşeyer alasım varda kış bebeği olacağı için şimdiden almakda istemiorum baktım bi iki bişi içime yatmadı sanki inceymiş gibi geldi hastane çıkışları fln içim gidio aslında...
Cnm kiz cocuklarda daha gec soyleniyorkeb erkek bebek daha erken tespit ediliyo sevgi hanim.arasi 11.5 haftalikken gordu ama garanti olsun bi dahaki ay soylucem dedi 3.5 aylikken soyledi kesin olarak sen simdi kac haftaliksin
ANNEMLERIN YAZLIK.KOMSUSU VARDI 15 ILE 11 YASINDA IKI KIZI VARDI KAZA ILE GEBE KALDI COK AGLAMIS.BIKAC GIN ONCE CINSIYETI OGRENMIS ERKEKMIS BELKO SENINDE DEGISIK OLUR AMA.UC KIZ DQ COK EGLENCELI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?