Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Yarencim aşımızı olduk evet biraz huzursuzluğumuz var ama ben diğer aşıdan daha çok korkuyorum.3 tane vuruluyo ya 2 aylık olunca o daha ağır oluyo inşallah onu hafif atlatır.nisa baya baya alıştı kardeşine dün gece babanesinde kaldı bugün geldi gelir gelmez kardeşini öptü.kardeşi biraz daha büyüse tadını daha iyi alacak inşallah.
çok güzel bir söz gerçekten 1. çocukla bizde biraz daha büyüyoruz 2.de tecrübe sahibi oluyoruz :)
yaren bu arada 40 sayarken bebeğin doğduğu günüde hesaba katıyormuyuz bizimki 26 haziran sabah 8:30 da doğdu ya, 26 sını 1. gün olarak sayıyorumda ben

bizimde
sağ kalça: alfa 65 beta 45
sol kalça: alfa 63 beta 47
böyle canım

yaren çok geçmiş olsun alerjisi oaln şeyleri yiyemeyecek mi şimdi umarım geçeçi bir durumdur

benimde büyük kızım vakumla doğduğu için kafasının tam tepe kısmında uzma vardı her yatırdığımda bir sağa bir sol tarafa yatırmıştım zamanla düzeldi
şimdi yarende söyleyince gerçekten doğruluk payı varmış büyüklerimiz bişey biliyormış da söylüyolarmış

Rukiye şekil bozukluğu düzelir
beyinle ilgili bir sorun olmasında o kadar da önemli değil

ya kızlar kaç haftalıkken bebeğin cinsiyetini öğrendiniz
önümüzdeki hafta dr neşe aşıcı ya gitmeyi düşünüyorum umarım öğrenirim cinsiyetini
ben kızlarda 4,5 ayı buldu öğrenmem ama daha erken öğrenenler var
offf işin yoksa 1 ay daha bekle
alışveriş yapasım var valla cinsiyetinin kesinleşmesini bekliyorum ne acelem varsa

çıldırıcaaaammmm...... Kızlar 3 kere gebelik rutin testlerini yaptırdım ama rubella yani kızamık virüsü daha doğrusu enfeksiyon tahlillerini yapmıyolar niye böle yaaa ufff sizler naptınız yapıldımı? Araştırma hastanesinde 2 kez ana sağlıkta 1 kez

Cnm kiz cocuklarda daha gec soyleniyorkeb erkek bebek daha erken tespit ediliyo sevgi hanim.arasi 11.5 haftalikken gordu ama garanti olsun bi dahaki ay soylucem dedi 3.5 aylikken soyledi kesin olarak sen simdi kac haftaliksin
ANNEMLERIN YAZLIK.KOMSUSU VARDI 15 ILE 11 YASINDA IKI KIZI VARDI KAZA ILE GEBE KALDI COK AGLAMIS.BIKAC GIN ONCE CINSIYETI OGRENMIS ERKEKMIS BELKO SENINDE DEGISIK OLUR AMA.UC KIZ DQ COK EGLENCELI

Cnm o ozel devlet yapmiyo diye biliyorum devletin yapmadigi iki tahlili adatipta yaptirmistim cnmm

Cnm biz dogdugu gunden itibaren sayiyoruz aslunda.karisik bi is 24 saat doluncada 1 denilebilir ay bilemedim.simdi
Cnm ikinci asilar cocuklari etkiliyo mutlaka gitmeden at yarim.fitilderim
Nisanin alismasina cok sevindim oda hakli aslinda oda bi tanecikti iki oldu yasida kucum zamanla dahada benimsicektir
Sen nasilsin cnm lohusa huznu yasiyormusun

Evet cnm dikkat edicez inek yerine keci sutu kullanocaz alerji dr u ilw bi degerlendirme yapicaZ

Gercekten buyukleri dinlemeli arasib mr cekilde sukur tertemiz cikti sagli sollu yatordikca yizde 8o duzeldi kalanida ben anliyorum

Bende 7 aylikken falan basladim zaten nerdeyse doguranankadar inanmadim kadin herdefasinda pipiyi gozume sokmassina ragmen
Kimyamizda yok cunku:)

=) ya bnmde birşeyer alasım varda kış bebeği olacağı için şimdiden almakda istemiorum baktım bi iki bişi içime yatmadı sanki inceymiş gibi geldi hastane çıkışları fln içim gidio aslında...

hımm tşkler canım o zmn bnde ağustosun 16sına randevu aliimda sabah kadın doğuma öğleden sonrada altınovaya giderim

Princess Sen yine Sami Bey' den bir gün önceye al bence doğumevine randevunu.
Çünkü, ultrasonda yoğunluk varsa aynı gün herkesi almayabiliyorlar. Benim yanımda bir kadın aynı gün 15.30' a kaldı.
Bir diğerine yarın sabah gel dediler. Garantiye almanı tavsiye ederim işini.
Detylı ultrason bittikten 5 dk sonra hemen raporu ve görüntü çıktılarını verdiler bana.

Ben ablamla linens' ten bebek için yorgan ve yastık aldım bir tek :)
% 50 indirim vardı ablamın teşviğiyle alıverdik.

Aaa evet aslinda ayni slklntiyi bende yasamistim sonradan buldum kislik urunlerini bi reyonda bulunduran biyer ordan oldukca urun almistim

C&a nin bebek urunleri cok guzeldi yuzde yuz pamul ordan cok alisveris yaptim
Bidr kipanij bebek urunleride cok kaliteli aklinda bulunsin cnm

valla canım eskiden 9 ay nasıl sabrediyolarmış ben çok sabırsızım bişey olucak hemen olsun isterim eşim pek meraklı değil onun için önemli olan benim ve bebeğin bu süreci sorunsuz atlatmamız çok endişeli bana bişey olucak diye korkuyo

canım ben şuan 14. hafta içindeyim bakalım kısmet
bende ilk öğrendiğimde üzüldüm hiç hazır değildim ama çok çabuk adepte oldum rabbim onun var olduğunu bana miraç kandilinde
öğrenmeyi nasip etti herşeyde vardır bir hayır önemli olan sağlıklı olması
2 kız olması ayrı bir zevk canım bir görsen aralarındaki dayanışmayı muhabbeti biri erkek diğeri kız olsa bu kadar anlaşamazlardı
benim en büyük sırdaşım ablam inşallah kızlarımda büyüdüklerinde de çok iyi anlaşırlar
3.bebeğim cinsiyet farkı olsun buda değişik olsun diye asla düşünmedim ben hayırlı olanını istiyorum diğer iki hamileliğimde istediğim gibi
ama yinede merak ediyorum işte ona göre hazırlık yapıcam isim konusunu netleştirmek o minnacık kıyafetlerden almak için sabırsızlanıyorum çok zevkli bebek alışverişi yapmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…