Ben ablamla linens' ten bebek için yorgan ve yastık aldım bir tek :)
% 50 indirim vardı ablamın teşviğiyle alıverdik.
Princess Sen yine Sami Bey' den bir gün önceye al bence doğumevine randevunu.
Çünkü, ultrasonda yoğunluk varsa aynı gün herkesi almayabiliyorlar. Benim yanımda bir kadın aynı gün 15.30' a kaldı.
Bir diğerine yarın sabah gel dediler. Garantiye almanı tavsiye ederim işini.
Detylı ultrason bittikten 5 dk sonra hemen raporu ve görüntü çıktılarını verdiler bana.
valla canım eskiden 9 ay nasıl sabrediyolarmış ben çok sabırsızım bişey olucak hemen olsun isterim eşim pek meraklı değil onun için önemli olan benim ve bebeğin bu süreci sorunsuz atlatmamız çok endişeli bana bişey olucak diye korkuyo
canım ben şuan 14. hafta içindeyim bakalım kısmet
bende ilk öğrendiğimde üzüldüm hiç hazır değildim ama çok çabuk adepte oldum rabbim onun var olduğunu bana miraç kandilinde
öğrenmeyi nasip etti herşeyde vardır bir hayır önemli olan sağlıklı olması
2 kız olması ayrı bir zevk canım bir görsen aralarındaki dayanışmayı muhabbeti biri erkek diğeri kız olsa bu kadar anlaşamazlardı
benim en büyük sırdaşım ablam inşallah kızlarımda büyüdüklerinde de çok iyi anlaşırlar
3.bebeğim cinsiyet farkı olsun buda değişik olsun diye asla düşünmedim ben hayırlı olanını istiyorum diğer iki hamileliğimde istediğim gibi
ama yinede merak ediyorum işte ona göre hazırlık yapıcam isim konusunu netleştirmek o minnacık kıyafetlerden almak için sabırsızlanıyorumçok zevkli bebek alışverişi yapmak
Günaydın Yaren.
Nasılsın?
Iyiyiz buzdevri sen nasilsin nasil gidiyo evde hayat
Ben de iyiyim çok şükür...
1 aydır evdeyim ve çok iyi geliyor dinlenmek.
Bu sabah yürüyüş yapmaya çıktım ama 20 dk yüreyebildim karnıma bıçak saplanıyor gibi oluyordu.
Artık ağırlaşacağız galiba :18:
Dün kipada % 70 indirim vardı. Senin yorumunu okumuştum. Oğluma kıyafetler aldım. Gerçekten çok kaliteliler.
Allah sağlıklı sıhhatli kullanmayı nasip eder inşallah.
Rukiye nasilda can slklcl gunler yasadin kimbilir zateen insanin en hassas oldugu bebegi icin kotu bisey duyucak korkusu ile yasadigi donem dogumevi zaten felakaet tellali filiz hanimda durumu daha vahimlestirmis
Nese hanim dogum yoluna giremeyebilir demisti degilmi
Bak sonuc masalla cok iyiymis gorulse anlasilmas diyirsun hatta
Ay ablamin kizinin bi kafasi vardi bildigin kavun simdi top gibi
Arasinki hele bildigin yamuktu goren soruyordu dogustan olsa neyse sucluda benim diyorum ya mr cektirdik beyin cerrahina gottik gerek umit bey gerek bahri bey sorun olsa yonlendirirdi
bizimde
sağ kalça: alfa 65 beta 45
sol kalça: alfa 63 beta 47
böyle canım
yaren çok geçmiş olsun alerjisi oaln şeyleri yiyemeyecek mi şimdi umarım geçeçi bir durumdur
benimde büyük kızım vakumla doğduğu için kafasının tam tepe kısmında uzma vardı her yatırdığımda bir sağa bir sol tarafa yatırmıştım zamanla düzeldi
şimdi yarende söyleyince gerçekten doğruluk payı varmış büyüklerimiz bişey biliyormış da söylüyolarmış
Rukiye şekil bozukluğu düzelir
beyinle ilgili bir sorun olmasında o kadar da önemli değil
Princess Sen yine Sami Bey' den bir gün önceye al bence doğumevine randevunu.
Çünkü, ultrasonda yoğunluk varsa aynı gün herkesi almayabiliyorlar. Benim yanımda bir kadın aynı gün 15.30' a kaldı.
Bir diğerine yarın sabah gel dediler. Garantiye almanı tavsiye ederim işini.
Detylı ultrason bittikten 5 dk sonra hemen raporu ve görüntü çıktılarını verdiler bana.
acaba ayrıntılı ultrason için ayrı bi randevu alınabiliomu ki olmazsa önümüzdeki hafta eşim olmayacak ben gider halledebiirsem hallederim ayrıntılı usg işini dert oldu bana o şimdi
%70 indirim devam ediyomu acaba kipada?
Ben de iyiyim çok şükür...
1 aydır evdeyim ve çok iyi geliyor dinlenmek.
Bu sabah yürüyüş yapmaya çıktım ama 20 dk yüreyebildim karnıma bıçak saplanıyor gibi oluyordu.
Artık ağırlaşacağız galiba :18:
Dün kipada % 70 indirim vardı. Senin yorumunu okumuştum. Oğluma kıyafetler aldım. Gerçekten çok kaliteliler.
Allah sağlıklı sıhhatli kullanmayı nasip eder inşallah.
evet çok zor günlerdi ama geçti çok şükür üstelik bi sorunda yok elhamdülillah.bebeklerin kafaları genelde tuhaf oluyo ilk doğduklarında heleki normal doğumla doğanlar ama bunu doğmadan önce latince bi isimle filan duyunca insan korkuyo bi hastalık mı acaba diye.ümit bey bizi zaten çok rahatlatmıştı bahri beyde onaylayınca iyice rahatladık
bizimkinde sağ ile sol arasında 5 cm fark var sizinkinde 2 tuhaf geldi bana ama inşallah sorun yoktur.
bende yatırma biçimine dikkat ettim gerçekten yattığı yöne doğru şekil alıyo kafa dikkat etmek lazım.bizimikinin şekil bozukluğunun beyni etkileyebileceğini söylediler ama çok şükür bir sorun yok allah kimseye yaşatmasın düşüncesi bile çok kötü
ayrıntılı için doğum evine gidiceksen ayrı bi randevu alamıyosun öncelikle bi doktora muayene olup onun seni yönlendirmesi gerekiyo.ayrıca ben turgay beyin ebesiyle beraber gittim ayrıntılı için hiçbişeyle ben ilgilenmedim kaydı bile ebesi yaptı onca insan sırada beklerken ben aynı gün doktora sıra beklemeden muayene oldum ve ona rağmen 1 hafta sonraya sıra verdiler ayrıntılı için şaşırdım bende sordum acil ayrıntılıya gircektim dedim sekreterde normalde 1 ay sonraya veriyoruz zaten dedi.bence sen hemen git bekleme belki benim gittiğimi dönemde yoğunluk vardır ama yinede tehlikeye atma derim
Patlamayi duydunuzmu kizlar
evet neydi o türlü rivayetler var
ayrıntılı için doğum evine gidiceksen ayrı bi randevu alamıyosun öncelikle bi doktora muayene olup onun seni yönlendirmesi gerekiyo.ayrıca ben turgay beyin ebesiyle beraber gittim ayrıntılı için hiçbişeyle ben ilgilenmedim kaydı bile ebesi yaptı onca insan sırada beklerken ben aynı gün doktora sıra beklemeden muayene oldum ve ona rağmen 1 hafta sonraya sıra verdiler ayrıntılı için şaşırdım bende sordum acil ayrıntılıya gircektim dedim sekreterde normalde 1 ay sonraya veriyoruz zaten dedi.bence sen hemen git bekleme belki benim gittiğimi dönemde yoğunluk vardır ama yinede tehlikeye atma derim
Kızlar ya hamileyken sizede oluomuydu bilmiorum ama ben tuhaf tuhaf ekzantrik rüyalar görüorum hergün bi korkuyla kalkiorum fln kötü bi durumdayim şu iki haftadır geçer mi dersiniz yada neden oluo
Bilgi verdiğin için tşk ederim canım ayın 2 sine Mustafa Güder e randevu alıdım hayırlısı artık hemen yapsalar çok sevineceğim ilçeden gelip gidince zor oluo yaa
mustafa güder benim doktorumdu çok severim kendisini
evet çok zor günlerdi ama geçti çok şükür üstelik bi sorunda yok elhamdülillah.bebeklerin kafaları genelde tuhaf oluyo ilk doğduklarında heleki normal doğumla doğanlar ama bunu doğmadan önce latince bi isimle filan duyunca insan korkuyo bi hastalık mı acaba diye.ümit bey bizi zaten çok rahatlatmıştı bahri beyde onaylayınca iyice rahatladık
bizimkinde sağ ile sol arasında 5 cm fark var sizinkinde 2 tuhaf geldi bana ama inşallah sorun yoktur.
bende yatırma biçimine dikkat ettim gerçekten yattığı yöne doğru şekil alıyo kafa dikkat etmek lazım.bizimikinin şekil bozukluğunun beyni etkileyebileceğini söylediler ama çok şükür bir sorun yok allah kimseye yaşatmasın düşüncesi bile çok kötü
Kızlar ya hamileyken sizede oluomuydu bilmiorum ama ben tuhaf tuhaf ekzantrik rüyalar görüorum hergün bi korkuyla kalkiorum fln kötü bi durumdayim şu iki haftadır geçer mi dersiniz yada neden oluo
Bilgi verdiğin için tşk ederim canım ayın 2 sine Mustafa Güder e randevu alıdım hayırlısı artık hemen yapsalar çok sevineceğim ilçeden gelip gidince zor oluo yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?