Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Ben ablamla linens' ten bebek için yorgan ve yastık aldım bir tek :)
% 50 indirim vardı ablamın teşviğiyle alıverdik.

Bnmde gözüm hep beşiklerde çok güzel oyun parkı beşikler var şöle kız için süslü püslülerinden mi alsak yoksa sade hemkız hem erkek için kullanılacak bişimi aalsak karar veremioruz ama çok hoşlar=)=)

acaba ayrıntılı ultrason için ayrı bi randevu alınabiliomu ki olmazsa önümüzdeki hafta eşim olmayacak ben gider halledebiirsem hallederim ayrıntılı usg işini dert oldu bana o şimdi

Aynen cnm.saglikli olsun bebis yeter
Ayyyyy inan yillar sonra evinize farkli bi nese gelicek bebek bambaska bisey bizim.minik.kizimiz da artik buyumustu artik lafian sozune dusuncelerine guler eglenir olduk ama bebisi bol.bol sev op kokla oh mis

Iyiyiz buzdevri sen nasilsin nasil gidiyo evde hayat

Ben de iyiyim çok şükür...
1 aydır evdeyim ve çok iyi geliyor dinlenmek.
Bu sabah yürüyüş yapmaya çıktım ama 20 dk yüreyebildim karnıma bıçak saplanıyor gibi oluyordu.
Artık ağırlaşacağız galiba :18:

Dün kipada % 70 indirim vardı. Senin yorumunu okumuştum. Oğluma kıyafetler aldım. Gerçekten çok kaliteliler.
Allah sağlıklı sıhhatli kullanmayı nasip eder inşallah.

%70 indirim devam ediyomu acaba kipada?

evet çok zor günlerdi ama geçti çok şükür üstelik bi sorunda yok elhamdülillah.bebeklerin kafaları genelde tuhaf oluyo ilk doğduklarında heleki normal doğumla doğanlar ama bunu doğmadan önce latince bi isimle filan duyunca insan korkuyo bi hastalık mı acaba diye.ümit bey bizi zaten çok rahatlatmıştı bahri beyde onaylayınca iyice rahatladık

bizimde
sağ kalça: alfa 65 beta 45
sol kalça: alfa 63 beta 47
böyle canım

bizimkinde sağ ile sol arasında 5 cm fark var sizinkinde 2 tuhaf geldi bana ama inşallah sorun yoktur.

bende yatırma biçimine dikkat ettim gerçekten yattığı yöne doğru şekil alıyo kafa dikkat etmek lazım.bizimikinin şekil bozukluğunun beyni etkileyebileceğini söylediler ama çok şükür bir sorun yok allah kimseye yaşatmasın düşüncesi bile çok kötü

acaba ayrıntılı ultrason için ayrı bi randevu alınabiliomu ki olmazsa önümüzdeki hafta eşim olmayacak ben gider halledebiirsem hallederim ayrıntılı usg işini dert oldu bana o şimdi

ayrıntılı için doğum evine gidiceksen ayrı bi randevu alamıyosun öncelikle bi doktora muayene olup onun seni yönlendirmesi gerekiyo.ayrıca ben turgay beyin ebesiyle beraber gittim ayrıntılı için hiçbişeyle ben ilgilenmedim kaydı bile ebesi yaptı onca insan sırada beklerken ben aynı gün doktora sıra beklemeden muayene oldum ve ona rağmen 1 hafta sonraya sıra verdiler ayrıntılı için şaşırdım bende sordum acil ayrıntılıya gircektim dedim sekreterde normalde 1 ay sonraya veriyoruz zaten dedi.bence sen hemen git bekleme belki benim gittiğimi dönemde yoğunluk vardır ama yinede tehlikeye atma derim

Oo cnm gule gule kullanin insallaa
Bej cok memnun kaldim.cnm yikadiktan sonrada kalitesi devam ediyor

Doguma kadar guzelce dinlenip stresten uzak olman cok iyi
Inan stres olmadan yasanan bi gebelikte bebekte daha huzurlu oluyo

Cok sukur sorunsuz dunyaya geldi
Ama durduk yere strese sebep olan bi durum anne icin

Kızlar ya hamileyken sizede oluomuydu bilmiorum ama ben tuhaf tuhaf ekzantrik rüyalar görüorum hergün bi korkuyla kalkiorum fln kötü bi durumdayim şu iki haftadır geçer mi dersiniz yada neden oluo

Bilgi verdiğin için tşk ederim canım ayın 2 sine Mustafa Güder e randevu alıdım hayırlısı artık hemen yapsalar çok sevineceğim ilçeden gelip gidince zor oluo yaa

mustafa güder benim doktorumdu çok severim kendisini

amin canım rabbim hiç kimseyi evladıyla imtahan etmesin

evet canım bende çok görüyodum hamilelik psikolojisi farklı oluyor hiç korkma yani illa rüyalar bişeyler anlatmaz zaten hamilelikte görülen rüyaların çoğu bilinçaltı odaklı oluyor
bu arada mustafa güder çok iyi bir doktor inşallah sende memnun kalırsın dikişlerim açıldığında o ameliyat etmişti beni.işinin ehli bir doktor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…