Maalesef bilmiyorum nisa
Evin yakındı galiba oraya yinede bak istersen....
Kızlar ya hamileyken sizede oluomuydu bilmiorum ama ben tuhaf tuhaf ekzantrik rüyalar görüorum hergün bi korkuyla kalkiorum fln kötü bi durumdayim şu iki haftadır geçer mi dersiniz yada neden oluo
Bilgi verdiğin için tşk ederim canım ayın 2 sine Mustafa Güder e randevu alıdım hayırlısı artık hemen yapsalar çok sevineceğim ilçeden gelip gidince zor oluo yaa
Patlamayi duydunuzmu kizlar
problem olduğunu sanmıyorum canım ne zaman gösreceksin doktora sonucu
problem olsa ultrasonu çeken doktor söylerdi bence zaten normal yazıyomuş raporda
o patlama olduğunda ben kipadaydım çok korktum noluyo diye.
evet değişik söylentiler var uçakların ses denemesi yapılıyomuşta ses duvarımı kırılmış falan filan bişeyler söylediler
ya valla artık herşeyin altında bişey aramamaya karar verdim çok pimpirikliyim ben :)yapım öyle ama bebek bu illa düşe kalka büyüycek çok takıyorum kafama herşeyi herşeyin hayırlısını Allah bilir bende sanmıyorum bişey olduğunu bayramdan sonra gidicez inşallah ümit beye aylık kontrol için o zaman göstericem
ilkinde öyle oluyo canım ister istemez gözünden sakınıyosun.ikincide biraz daha geniş oluyo insan (çok az ama) yani ilki kadar araştırmıyosun herşeyi.bencede biraz daha ferah olmaya çalış.çünkü biz anneler biçok şeyi gereksiz kafamıza takıyoruz bak göreceksin bunda da bişey çıkmıcak inşallah
evet canım bende çok görüyodum hamilelik psikolojisi farklı oluyor hiç korkma yani illa rüyalar bişeyler anlatmaz zaten hamilelikte görülen rüyaların çoğu bilinçaltı odaklı oluyor
bu arada mustafa güder çok iyi bir doktor inşallah sende memnun kalırsın dikişlerim açıldığında o ameliyat etmişti beni.işinin ehli bir doktor gerçekten
hemde nasıl rüyalar görüyodum bende ama takılma o dönemdeki rüyalara hamilelerin rüyaları tabir edilmez diyolar sonuçta farklı bi alemdesin düşünsene içinde bi can buluyo ve sen farkında olmadan bi ruh üfleniyo bedenine sadece bana annemler yalnız yatmamaya çalış derlerdi özellikle lohusalıktada çok kabus filan görüyosun o zamanlardada dikkat etmek lazım yalnız yatmamaya en azından uyandığında yanında biri olsun.
rica ederim canım yanlış yönlendirmek istemem ama benim gittiğim zamanda öyleydi çok yoğundu şimdi yaz olduğu için yoğunluk daha az olabilir ama sen yinede tehlikeye atma aynı güne pek sanmam randevu vericeklerini
kontrol nasıl dı
Canim bir skintimiz yok. 4700gr olmusuz.
Oh masalaa tosuna dr mincikladimi:)
Minciklamazmi :) Ama benim keltos kizimi oglum diye seviyor her seferinde ogluna benziyomus. Pembe giydiriyorum birde.
Sen Rota asisini hastanedemi vurdurdun yaren.
rota aşısı ne yaptırmak mecburimi?ilkinde öyle bişey duymamıştım yenimi çıkmış
Minciklamazmi :) Ama benim keltos kizimi oglum diye seviyor her seferinde ogluna benziyomus. Pembe giydiriyorum birde.
Sen Rota asisini hastanedemi vurdurdun yaren.
Ela gaz sikintisi haricinde iyi. Gulucukler agular basladi. Yavrum Sancisi varken bile aguluyo bazen.Hehe hadi ya ay bizdede hep kiyas oluuo emekledimi disi ciktimi ek yiyormu
Ela napiyi cnm gulucuklere basladimo
Rota ben vurdurmadim yarene vurdurmamistim hak gecmesin dedim
Ama eczameden alip saglik ocahonda oliyo damka zaten
Nisa, minik kızın nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?