Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

guzelhatunlar nasilsniz
benim artik uykusz geceler ve gunler kabusm.pcmiz bozuk tel.dende girmek cok zor oluyor.iyice gecelei canim sikiliyor esimde inadina hwer gece kis ykusma yatmis gibi uyuyor

ahhh ahhh canım benim hamileliğin son haftasında uykusuz geceler başlıyo bende sabaha karşı 4-5 te yattığımı biliyorum.babalar horul horul uyusun tabi.şuan bişey değilde işe başlayınca napıcam düşünmeye başladım şimdiden.düzene girene kadar gelsin yorgun uykusuz günler geceler

sicak gunlerde cok zor oluyor sabah 7de falan daliyorum uykuya 10da bilemedin 11yine ayaktaki bu zamana kadarda kac sefer uyamiyorum
sende ise baslayinca zorluk cekeceksin allah yardimcin olsun.6aylik mi olmustu senin bebegin

guzelhatunlar nasilsniz
benim artik uykusz geceler ve gunler kabusm.pcmiz bozuk tel.dende girmek cok zor oluyor.iyice gecelei canim sikiliyor esimde inadina hwer gece kis ykusma yatmis gibi uyuyor

Cnm hep derim rabbim son zamanlarda alistiriyo sanki uykusuzkuga genekde tum gebeler uyjusuzluktan dert yanar son ayda

Sen uyuyamayinca baskasininkinde insanin gozu kaliyor degilmi

Son düzenleme:

Nisa hızlı ve çabuk bir dönüş yapacaksın işe.
Senin miniğin anne göğsünün keyfine varmış, seni uzun bir yıl bekliyor olabilir : )
Ben de 8 aylık falan olduğunda farklı yerlerde iş aramayı düşünüyorum tabi bulabilirsem, o günlere gelirsek inşallah sağlıkla....

23. Haftayı yarıladık sayılır.
Sizler son haftalardaki uykusuzluktan bahsediyorsunuz ama ben şu anda da birden büyüyen karnıma adapte olamadığım için geceleri uyuyamıyorum doğru dürüst...sanki birden çok irileştim, hiç bir hareketim eskisi gibi değil..ben son aylarda bekliyordum bu sıkıntıları: (

sicak gunlerde cok zor oluyor sabah 7de falan daliyorum uykuya 10da bilemedin 11yine ayaktaki bu zamana kadarda kac sefer uyamiyorum
sende ise baslayinca zorluk cekeceksin allah yardimcin olsun.6aylik mi olmustu senin bebegin

yok canım ya nerde kırkımız yarın çıkıyo inşallah.işe başladığımda 2 aylık olacak.şu doğum iznini uzatmadılar gitti.insanların ağzına bir parmak bal çaldılar oyaladılar da oyaladılar.size bari yetişir inş.doğum izninin uzaması.insanın içi elvermiyor o kadar küçük bırakmaya ama yapacak bişey yok

sağlıkla büyüsünlerde insan katlanıyo zorluklarına.en çok üzüldüğüm şey gün içinde süt sağamıyorum işyerinde uygun yer yok.o yüzdende nisaya zorlaya zorlaya 4 ay anne sütü verebildim gönül isterdiki en azından 1 yaşına kadar emzirebiliyim.ama bebek gün içinde emmezse yada sağmazsan süt geri gidiyo çekiliyo en çok üzüldüğüm nokta bu

Ciddimisin cnm ay ben o haftalarda uykudan kafayi kaldiramaz haldeydim
Dahada cok var dogumq

Cnm hep derim rabbim son zamanlarda alistiriyo sanki uykusuzkuga genekde tum gebeler uyjusuzluktan dert yanar son ayda

Sen uyuyamayinca baskasininkinde insanin gozu kaliyor degilmi

ayy canım uykusuzluğa alıştımda hem uykusuzluk hem ağrı zor oluyormuş gerçekten.artık adet sancısı gibi sancılarım başladı.yalancı sancı dedikleri bu olsa gerek.mevlam hakkımızda hayırlısını versin

eşim normalde uyumayı seven bir insan değil bizde uykucu bendim.şimdi adam horul horul uyuyor ee tabii bnim sinirler zaten bozuk iyice uyuz oluyorum

uzamayacakmış diyorlar şimdide izni bende pek ümitli değilim.benim 1 aya yakında yıllık iznim var onuda kullanacağım inş.birdebelki birkaç ay ücretsiz izin alırım en azından 6-7 aylık olsun diyorum ama kısmet.napacaksın canım sıkma canını süt sağma imkanın olsaydı en azından onun olmaması kötü olmuş.ee süt izni falan kullandırmıyormu çalıştığın yer

Merhaba kızlar...
Cuma günü kadın doğuma gittim ilk kez o hastaneye giriorum her yerde hamile görmek beni korkuttu biraz tuhaf oldum...
doktorun yanına girdim ne şikayetin var dedi bana =) bende bi şikayetim yok hamileymde kontrole gelmştim dedm anlamadı herlde heheh ha gel bakalım dedi ama çok kısa oldu ya bn bişi anlayamadım beşinci ayın bitmiş bebek gayet sağlıklı gözüküo herşey normal dedi güzel davrandı varmı bi şikayetin dedi sorucağım bi iki şey vardı o anın sitresiyle unuttum tabi ayrıntılı usg yaptırablrmiyim dedm tamam bn yazayım karşıdan sıra al dedi çok kısa sürdü bana usg çıktısı bile verilmedi=( ayrıntılı usg içinde ayın 13 üne sıra veriodu kız ddm şimdi yaptıramazmıyız yok dedi kardeşim askere gidicek de bnde 16 sına aldım sırayı artıkın 16sında onuda halledelim inş daha hayırlısı

Iyimi rukiyeyi dinlemissin princess baya uzun zanan var cunku
Ay artik dogum evi kapisindan bile gecmek istemez durumdayim

Kontril ayinkaciydi

Yarın sabah inşallah Yaren...
Ayrıntılı ultrason raporunda yazıyordu plesanta aşağıda ve rahim öndeymiş. İnternetten baktım bunlar sıkıntı yapıyormuş sanırım
Gündüzleri daha iyiyim ama gece olsun istemiyorum. Oğlumda gece çoşuyor da çoşuyor :)

Aaa senindemi buz devri benimde bu haftalarda bu sekildeydi ayrintilidan oncede dr muz biliyordu sevgi hanim uzun yolculuk iliski bide fazla tempoyu yasaklamisti insalla bebegimiz buyudukce yukari cikicak demistiki 25 haftalikken gittigimizde sevgi hanimin dedigi gibi yukariya cikti sakin icini curutme
hic kanama lekelenme yasamismiydun
Yenimi ogrendin cnm.sami bey bahsetmedimi oncesinde

Son düzenleme:

Lekelenme, kanama olmadı hiç. Sadece düzenli yaptığım yürüyüşleri yapamaz oldum. Çok garip bir ağırlık ve sancı hissediyorum.
Evde mesela çamaşır asmak için sepete eğilince tuhaf bir baskı oluyor, doğrulunca gerilme oluyor...
Raporu detaylı okuyunca anladım ki ondan olabilir.
O raporda yazanı daha yeni görecek Sami Bey inşallah ama Sami Bey temmuz kontrolünde sadece "çok yürüme, eğilme hareketleri yapma ağrın olur bebeği taşıyış pozisyonundan dolayı, bu durum ilerki haftalarda düzelebilir. Yine bakılacak " demişti.
Demek ki bunları gördü de tedbir istedi. Bakalım yarın ne diyecek.
İnşallah dediğin gibi olurda yukarı çıkar bebek Yarencim. Sağlık olsunda bunlara sabr edilir ama ben hep 2. trimesteri daha kolay hayal etmiştim. Gözüm korkuktu son 3 aydan...

Cnm bunun yanisira iliski ve uzun yolculugu yasaklamismiydi previanin en buyuk dusmani
Ama dedigim.gibi benim.ve kk daki pek cok arkadasimin bebegi buyudukce yukariya cikti 25 hafta gibi
oldu da devam ettiginindusunursen onlarda saglikla bebeklerini kucaklarina aldilar
Benimde o donemde kendimde hissettigim gobek deliginden bi cekilme hissiydi
Bu donemde ani bi kanaman lekelenmen olursa cnm sakin panik yapma

Onceden kurtaj dusuk yasamiymiydin
Genelde kurtaj dusuk ve sezeryan sonrasi oluyormus

Kizlar yarin sabah arasi hastaneye yatiricaklar kizamik asisini cocuk alerji uzmani yapicak arasin yumurta alerjisinden dolayi bize bol dua edin kizlar bunuda atlatalim

Previa teşhisi için 26-27. haftalar bekleniyor ama zaten bahsettiğin tüm yasaklara da tedbiren uydum hamilelik boyunca.
Ben bir tek ilk 4,5 ay uzun yürüyüşler yaptım. Belki de bu iyi gelmedi bilmiyorum.
Daha önce hiç kürtaj vb operasyon geçirmedim aslında.
Uyardığın için çok sağol Yaren, neler olabileceğini bilip tedbirli olmak gerekiyor. İnşallah sıkıntısız, sorunsuz tamalarım ben de tüm hamilelerde bu süreci.

Kizlar yarin sabah arasi hastaneye yatiricaklar kizamik asisini cocuk alerji uzmani yapicak arasin yumurta alerjisinden dolayi bize bol dua edin kizlar bunuda atlatalim

Çok geçmiş olsun diyelim şimdiden minik oğluna.
Kontrol altında olduktan sonra, endişe edilecek bir durum kalmayacaktır inşallah.
Allah kolaylık versin.

Cnm ilk tani olarak konuluyo hatta 1o haftaliktan oncesinde konulan aekadaslarimiz var kk dq ama zaman devam edio etmeyecegini gosteriyor
Eminim seninde bebegin buyudukce yukariya cikicaktir
Ben ne kadar senoryolar kurdum kafamda belli degil bi daha ki ay bi gittim hersey yolunda
Yuruyus bu durumu etkilememistir cnm tamamen yerlesimle ilgili
Normal doguma slklntibyaratiyor zaten bebeginiz icin hangidi saglikli ise o yontem ile olmasina dr karar vericektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…