Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Çok geçmiş olsun diyelim şimdiden minik oğluna.
Kontrol altında olduktan sonra, endişe edilecek bir durum kalmayacaktır inşallah.
Allah kolaylık versin.

Sagol teyzesi
Aslinda biliyorum ama bi yandanda diyorum ki neden hastanede yapiliyo neye karsi onlem
Buzdevri bak sen karnindayken ne kadar endise duyuyorsun
Hele dogsub o kadar sana muhtac okadar sana bagimliki okadar korkuyorum ki bisey olucak diye nedense ikinci bebekte daha bi evhamli oldum

Kizlar yarin sabah arasi hastaneye yatiricaklar kizamik asisini cocuk alerji uzmani yapicak arasin yumurta alerjisinden dolayi bize bol dua edin kizlar bunuda atlatalim
Gecmis olsun minik arasa. Alerjisi biliniyor ve önlem alınıyor buda cok iyi. Rabbim yardımcınız olsun.duaların arasla

Iyimi rukiyeyi dinlemissin princess baya uzun zanan var cunku
Ay artik dogum evi kapisindan bile gecmek istemez durumdayim

iyiki dinlemişim canım gerçekten doğum evine ilk defa gitmiştm ama esim son olur dio =) şu ayrıntılıyıda yaptıriimda daha gitmem inş psikolojimi bozdu cunku gözüm korktu yani

Aras içinde çok geçmiş olsun canım zor zanaatmış çocuk büyütmek şimdiden anladım vesselam

Son düzenleme:
yeni gördüm yazını inşallah sorunsuz halletmişsinizdir aşıyı.ne durumda Aras'ın bizi haberdar et olurmu..
buzdevri senin kont. nasıl geçti?bence korkulacak bir durum yoktur çünkü sami bey çok hassas davranıyo yani öyle gelişi güzel bakıyım gönderiyim düşüncesinde değil sende az çok tanımışsındır zaten.seninde güzel haberlerini bekliyoruz

Gecmis olsun minik arasa. Alerjisi biliniyor ve önlem alınıyor buda cok iyi. Rabbim yardımcınız olsun.duaların arasla

Çok geçmiş olsun diyelim şimdiden minik oğluna.
Kontrol altında olduktan sonra, endişe edilecek bir durum kalmayacaktır inşallah.
Allah kolaylık versin.

Yaren ne yaptınız adınızı oldunuzmu

İNŞALLAH SORUNUSZ ATLATMIŞSINIZDIRyaren Allah kucuzuga acı hissetirmesin

COK TESEKKUR EDERIM KIZLAR
COK SUKUR BUGUNUDE ATLATTIK ASIMIZI OLUK GELDIK HERHANGI BI SORUN YASAMADIK CNM OGLUM BIRAZ DELINDI OKADAR

RABBIM DUSURMESIN KIZLAR AMA INANIN BU SEKILDE BEKLEMIYORDUM ONER BEY DOCENTMIS KENDISI ASIYI BIZZAT KENDI YAPTI INANIN DEFALARCA GELDI HEMSIRELER ASISTANLAR DR LAR COK SICAKLARDI BIZE TEK KISILIK ODA VERDILER ENFEKSIYON KAPMASIN DIYE
ILK OLARAK ARASIMININ SORUNSUZ BI SEKULDE ATLATMASI GEREK ICINDE BULUNDUGUMUZ ORTAMDAN DOLAYI GUNUMUZ GUZEL SONLANDI

ACILDENDE BEBEK COCUK ALIYORLARMIS INSalla gerek kalmaz o ayrı

cnm senın nasıl gectı

Geçmiş olmuş kuzuna, sorunsuz atlatmışsınız maşallah....

Benim kontrolümde iyi geçti çok şükür...
Bebeğimin sırayla bütün parmaklarını emmesini izledik :)
Baş pozisyonunda duruyordu artık yan değildi.
Plesanta artık olması gereken yerdeymiş. Rahim ağzını kapatmış durumda değil. Şu an için her şey yerli yerinde dedi doktor.
Artık biraz daha yukarı çıkmış durumda, dahada çıkacaktır dedi.
20-25. haftalar arası çok hızlı büyüdüğü bir dönemdeymiş bu sebeple "kilo artışın olacaktır" dedi.
"Karbonhidratı sadece tadımlık yemeni tavsiye ederim" dedi.
Onu seyretmek gerçekten çok keyfli, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah...

3 Eylül'de bir aksilik olmazsa tekrar doktordayız.
Benden haberler böyle arkadaşlar.

Oo ne kadar keyifku bi muayne olmus ole parmaklari emiyordu demek kucul prens
Cok sevindim cnm plesentanin yukari cikmasina kisa surede toparlamis
Hersry yolundaymis
Beyhekim randavusu ne zaman

Canım herşeyin yolunda gitmesine sevindim böyle gidr inş hep

Canım herşeyin yolunda gitmesine sevindim böyle gidr inş hep

Çok teşekkür ederim Princess...
İnşallah hepimiz ve kuzuları için her şey yolunda gider. Sağlıkla tamamına erer.

Herkesin bayramını şimdiden kutluyorum.
Sevdiklerinizle nice nice bayramlarınız olsun inşallah..

Bayramınız mübarek olsun
Nice Bayramlara............
💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
Opuyorummm!!!!!!!!!!

Sağol Yarencim, hemen inceliyorum kitapçığı....
İyi bayramlar :)

Oncelikle aklima sen geldin buzdevri bidr hastanenin hasta okulu diye bi bolumu var internek sitesindede gebelik ve emzirme egitimi.diye bisey okudum
Acaba gebelikte uygulanan egitimlerimi veriyo hastane diye dusunmeden edemedim

hanımlar bana yardımcı olun. beyhekim de neşe hanıma gidiyorum her şey normal ama bu aralar bana sezeryanı öneriyor. Bense ilk günden beri normal istiyorum. Bu saatten sonra doktor değiştirsem çok zorlanır mıyım? Önerebileceğiniz normal doğum tercih eden doktor var mı?

Klasik nee hanim
Cnm pekala sebep olarak ne soyluyor sana
Kac haftalik hamilesin cnm
Benim.gittigim.dr da pek cok arkadasim normal dogum yapti gece ve gunduz doguma giriyor cnm adatipta sevgi hanim
Onuj disinda mesai saatlwei disinda doguma giren dr pek bilmiyorum

Onun disinda arastirma hastanesinde oglum bi gun yatti ciddi anlamda cok temi personelei cok ilgilu orayida tercih edebilirsin
Normal doguk senin en dogal.hakkin saglik problemi olmasiktan sonra elinden alinmasina izin verme sakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…