Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Kizlar yarin sabah arasi hastaneye yatiricaklar kizamik asisini cocuk alerji uzmani yapicak arasin yumurta alerjisinden dolayi bize bol dua edin kizlar bunuda atlatalim

canım geçmiş olsun herşey yolundaymış şükür çok sevindim.

hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun kızlar

kızlaaar merhaba geçmiş bayramınız mübarek olsun...
10 gündür eşimin memleketinde olunca giremedim internete umarım herşey yolundadır.huysuz kızım izin verirse azcık geçmişe bakayım

bende kayınvalidemdeydim bayram boyunca orda kaldık ve kızım sağolsun devamlı emmek istedi bu yüzden bi odada tıkılıp kaldık duvarlara bakarak geçti bayramım.kucaktan inmedi hep huysuzlandı iyice kucakçı oldu bel mel kalmadı valla bide tontiş olunca taşımakta zorlaştı artık 2 aylıkken böyleyiz ilerde nolcak çok merak ediyorum

Kizlar anlasilan guzel bi bayram degilmis kizlar insaalla bi daha li bayrama daha iyi olir aslinda ordan oraya gez onkarinda duZeni bozuluyor
Benim esim.calistigi icin bi bayramin ilgunu ananemde toplandik biZe bayram bitti sorunolmali yani:)

Valla kizlar daha zilli oluyo soyleyim aras ile yarrn arasimda daglar var yarenim cok yabancilik yapardi kimse laf atamazdi
Arasta biri laf atsin hemen kucagina atiliyor hicmi anaci olmaz insan yahu

Evden baska yeri istemeyen kizim yuzunden ve kalabalik evler yuzunden cok zorlandim Ben kurbanda daha iyi olur umarim. Sizin nasildi

canım geçmiş olsun herşey yolundaymış şükür çok sevindim.

hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun kızlar

kızlar hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun.bende bayramda memleketteydim giremedim
boswer ve Rukiye 1. çocuklar genelde böyle oluyo ben nisadan neler çekmiştim bu yabancılık konusunda kimsenin kucağına gitmezdi ne yabaniydi anlatamam daha yeni yeni açılmaya başladı.uzaktan sevince bile ağlardı millet bakmaya korkar oldu ama şimdi dolmuşta yanımızda oturanlara bile laf atıyo.birde gerçekten kız çocukları daha ciddi oluyo erkeklere göre :))
Rukiye kızın kaç kilo oldu?
savas5482 seninde azalmış canım vaktin normal doğum sezeryan bellimiydi ne olacağı

Son düzenleme:

bugun saat 4tedr.randevumuz var camim ins dogum sekli netlesecek

Rukiye sendede huysuz bir kiz var desene.Ne yapacaz Bu kizlarla biz

valla bilmiyorum boswer:)bugünde bi tehlike atlattık çok hareketli bizim kız kanepenin arasına girmiş çok korktum bişe olcak diye .üstüne bişe örtsem onu alıp yüzüne kapatıyo yalnız bırakıp bi iş yapamıyorum.ayakta sallanmak istemiyo ya memede ya kucakta uyumak istiyo kiloda aldı zor taşıyorum kucağımda valla belim tutuluyo.devamlıda emiyo sütlerimi kusuyo yine emmek istiyo emzik almıyo ne yapmalıyım bilmiyorum baştan emzik vermedim şimdi yalvarıyorum alsın diye ama nafile.bizde durum böyle sizin yaramaz kız napıyo?

aynen öyle kızlar çok zilli valla çarşı pazardada durmuyo biyerede gidemiyorum bebek arabasındada 1 saatten fazla durmuyo illa kucakta durcak şimdiden benden başkasında ağlıyo daha 2 aylıkken böyleyse yandık valla

3250 doğdu 3000e düştü tam 1 aylıkken kontrole gittik 4650 olmuştu boyuda 5 cm uzamıştı 2 hafta önce başka dra götrdük orda 5200 çıktı şuan tam 2 aylık ümit beye gidicez inş. bakalım kaç kilo olmuş

maşallah canım ALLAH nazarlardan korusun bizimkide 2940 doğdu tam 1 aylık olduğunda 3900 olmuştu benimkide devamlı emmek istiyo emzikte almadı uyanık bunlar kuru emziği ne yapsınlar :) ama benim işe başlamama çok az kaldı ne yapıcaz bilmiyorum

Benim kizda ayagimda uyuyor birakinca uyaniyor gunduzleri.hicbir is yapamiyorum. Bebek arabasinda uyuyorsa duruyor yoksa durmuyor bunaldim evde. Birde babasindada durmuyor hep benimle. Birde gaz sancilari var. Evde daha iyi. Evden cikmak istemiyor Ne baska ev nede Sokak istemiyor. Ise hemen baslamam diyordum ama bunaldim isbasi tarihini bekliyorum.
Senin kiz Ne kadar oldu. Hareketlenmis iyice

boswer çocuğa kim bakıcak kamudamı çalışıyorsun özeldemi

maşallah çok emdikleri için çok kilo alıyolar zaten benimki emiyo sonra sütü olduğu gibi çıkarıyo bazen bidaha emmek istiyo en baştan artık göğüs ucum kıpkırmızı oluyo.bazı çocuklarda emme refleksi çok fazla oluyomuş o yüzden emmek istiyolar devamlı.bana daha hastanede ebeler ilk gün demişlerdi emzik ver bu çok emmek istiyo rahat edersin diye ben zararlı diye alıştırmak istemedim ama haklılarmış çünkü bazen çok tok olduğu için uyuyamıyo.bugün 3. emziği aldım bakalım bunu tutcak mı aventin damaksız anne memesine çok benziyomuş güya.sende alıştırmaya çalış bence yoksa kim bakcak bilmiyorum ama çok zorlanır

aynen benimkide öyle ayağımda uyuyup ayağımda uyanıyo çingene beşiği yaptırmaya karar verdim eşime.dışarıda çok stres oluyorum bende arabada durmuyo illa kucakta olcak kangurudada taşıncak gibi değil beli ağrıyo insanın zaten göğsümede yakın olduğu için emmek istiyo sürekli kanguruda.benim kız 64 günlük oldu seninki ne kdar oldu işe başlayınca annen mi bakıcak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…