doktorum bana doğumevinde yaptır boşuna özelde para verme dedi diye bende doğumevinden aldım randevumu.aslında o öyle dedi diye ben baya pahalı sanmıştım çok fazla da değilmiş aslındaoh cnm hadı hayırlı sonuclar olsun ınşalla ma ben o detaylıdan bışey anlamadım yanı görsel olarak her organı tek tek ınceledı
adatıpta 42 tlye yaptırdım ama radyolog cok sevımsızdı
doktorum bana doğumevinde yaptır boşuna özelde para verme dedi diye bende doğumevinden aldım randevumu.aslında o öyle dedi diye ben baya pahalı sanmıştım çok fazla da değilmiş aslındarandevu almak için önce muayene olmak gerekiyordu ermen sever diye bi doktor vardı ve hayatımda gördüğüm en sevimsiz ve suratsız doktordu allah düşürmesin onun eline.yaptıralım bakalım ultrasonumuzu nasılmış bebişimiz
bu ay benim 3 lü test için korucukta randevum vardı o yüzden doğumevinden randevu alamadım MHRS sistemi izin vermedi bende çok geç kalmamak için kendim gittim doğumevine mustafa beye alamadılar dolu olduğu için sanırım erman bey vardı bende dedim ne yapayım daha çok geç kalmadan alayım bari randevumu dedim zaten ilgilenmedi yaşı genç olmasına rağmen çok isteksiz sanki zorla hasta bakan bi doktordu :44: 1 ay sonrasına aldım randevumu. mustafa beye gidemedim yanimustafa almamısmıydın randevuyu ben mi karıstırdım
randevu ne zaman dı
hoşgeldin diyelim o zamanmerhaba arkadaşlar. gebeliğimin 22. haftasındayım. sakarya adapazarına tayinimiz çıktı. sakaryayı bilmiyorum.bu ikinci gebeliğim ilk doğumum sezaryen olduğu için ikinciside sezaryen olacak. sezaryen doğumda başarılı bir dr ve hastane önerebilir misiniz?
ınanmıyorum cnm ya o zman ucuz alatmışsın cok buyuk bı ıhmakarlık sözkonusu cok uzuldum ablanın arkdaşına
cnm kontrol olayınada kafam takıldı sonıcta ucret öduyoruz ve tabıkıde gıdıcez bı konuda sıkıntımız oldugunda mesela bız keseyı gördugumuzde ısrarla bıze gun hesapladı 10 gun ıcınde gıdelım dıye sonucta o gunden sonra ucretlı bıze dese 15 gun mecbur ozman gıdıcez dımı ama
ıyı yapmişsın cnm ınankı bırakmkla ben daha hıc böle asık yuz bıle görmedım sevgı hanımdan sağolsun bı duşuk yaptuım telde bıle benı telkın ettı böyleşeyler kudukca sanslı göruyorum kendımı
bu arada ben 33 haftalık oldum cnm 29 ekım doğum tarıhımız
dedigim gibi doktorunda boşluğuna gelmiş olabilir bundan sonra böyle bişey yapacagınıda sanmıyorum daha dikkatli olur ama yinede insanın aklında bi şüphe kalıyo güvenemiyo.yani vede sıra alıp gittim bi boşlukta sıkıştırıp beni muayene edin demedim yaptıkları terbiyesizlikti.Sakaryadaki ismi duyulmuş met edilen doktorlardan degil bu şekilde yaparak kendisi hasta kaybeder.10 gün içinde belli olma ihtimali varsa sen niye boşuna para ödiceksin doğrusuda o zaten.evet Sevgi hanımın güler yüzü telkin etmesi çok iyi bende 1hafta sonra kontrole gitmiştm ondada çok güzel uzun uzun anlattı yani.doğuma gelmedigini duydugum için ona gitmekte tereddütte kaldım.gerçi belki seminer falan vardır gelmeme sebebinide tam bilmiyorum.
senin az kalmış ya Rabbim yardımcın olsun bizde geliriz o günlere inşallah :)
merhaba arkadaşlar. gebeliğimin 22. haftasındayım. sakarya adapazarına tayinimiz çıktı. sakaryayı bilmiyorum.bu ikinci gebeliğim ilk doğumum sezaryen olduğu için ikinciside sezaryen olacak. sezaryen doğumda başarılı bir dr ve hastane önerebilir misiniz?
doktorum bana doğumevinde yaptır boşuna özelde para verme dedi diye bende doğumevinden aldım randevumu.aslında o öyle dedi diye ben baya pahalı sanmıştım çok fazla da değilmiş aslındarandevu almak için önce muayene olmak gerekiyordu ermen sever diye bi doktor vardı ve hayatımda gördüğüm en sevimsiz ve suratsız doktordu allah düşürmesin onun eline.yaptıralım bakalım ultrasonumuzu nasılmış bebişimiz
alıştığın doktordan başkasına gidince sudan çıkmış balık oluyor insanay cnm bende alışmısım dr umuzun sohpetıne gırdık karanlık odaya radyolog sevımsızın önde gıdenı konuşmak falan yasak eşimin
cok ınceledı onu ınkar edemem ama dr umun demesı gıbı sosyal yöne zayıftı cok tek sordugu şikayetın varmı ne gıbı dedım şikayetın varmı iştw yok dedım okadar
alıştığın doktordan başkasına gidince sudan çıkmış balık oluyor insansana ultrason sonucunu nasıl verdiler yani cd şeklinde mi yoksa yazılı bi rapor gibi falan mı.
doğumdan sonra burayı unutmazsın dimi tecrübelerini paylaşırsın. zaten çok az kişiyizbu arada ben 33 haftalık oldum cnm 29 ekım doğum tarıhımız
doğumdan sonra burayı unutmazsın dimi tecrübelerini paylaşırsın. zaten çok az kişiyiz
bazı doktorlar cd istiyormuş kontrole gidince sorayım bakalım benim doktor nasıl isteyecek. illa cd derse bayılacam artık 200 tl ne yapalım bebiş daha önemli.ay bende öyle valla hemen bakıyorum yazan gelen giden var mı diyecnm bı rapor halınde bı suru usg fotoları vardı
ama beyhekımde falan 200 tl ye yaptırdı arkadaşım onda cd verılmıştı
tmam canm haber bekliyorum senden.bu arada randevun ne zamanaydı :)cnm ben mutlaka soacagım doğum konusunu ablamda geldı ama o zmandan buzmaana degışmışmıdır bılemedım
bakalım ne dıcek
Benim kardeşim p.tesi doğumevinde sabah sezeryan doğuma giriyoobebişimiz geliyo mustafa bey epidural demiş size yazarımm doğumeviyle ilgili görüşlerimi ilgileri nasıl hastabakıcıların hemşirelerin
sen yine de tecrübelerini paylaş bizimle ihtiyacı olan birileri mutlaka vardırMerhaba..bende 2010 yilinda adatipta dogum yaptim..yardimci olabilir miyim diye sayfalara goz attim ama benim dr.ma giden yokmusnese asiciydi dr.um Hala herhangi bir sorun yasadigimda ona giderim...
doğumevinden çok soğudum ben yaa gerçi ameliyathane servisi nasıldır bilemem ama sen yine de bi gözlemle bakalım. ben en çok şu epidural olayını merak ediyorum ama sezeryanını değilde normaliniBenim kardeşim p.tesi doğumevinde sabah sezeryan doğuma giriyoobebişimiz geliyo mustafa bey epidural demiş size yazarımm doğumeviyle ilgili görüşlerimi ilgileri nasıl hastabakıcıların hemşirelerin
sen yine de tecrübelerini paylaş bizimle ihtiyacı olan birileri mutlaka vardır
i
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?