Merhaba kızlar bayramdan sonraki ilk pazartesi sağlıkocağına kontrole gittim
Bebeğimn kalp atışını dinledik kilo kontrolü oldu şeker yüklemesi yaptılar
Açlık şekerim 85 çıktı yüklemeden sonra biraz fazla çıktı 159
Stres yaptım tabiki dr aradık sorduk sorun yok demiş diğer yüklemeyi yapmanıza gerek yok
Bayram sonu olduğuiçin heralde diorum bn baklavalar tatlılar
dogum yarin sezeryan olacqk nasipse.adatipta olacagim bugun anestezi uzmani ile gorustuk.dr.em ersin gursel
maşallah çok emdikleri için çok kilo alıyolar zaten benimki emiyo sonra sütü olduğu gibi çıkarıyo bazen bidaha emmek istiyo en baştan artık göğüs ucum kıpkırmızı oluyo.bazı çocuklarda emme refleksi çok fazla oluyomuş o yüzden emmek istiyolar devamlı.bana daha hastanede ebeler ilk gün demişlerdi emzik ver bu çok emmek istiyo rahat edersin diye ben zararlı diye alıştırmak istemedim ama haklılarmış çünkü bazen çok tok olduğu için uyuyamıyo.bugün 3. emziği aldım bakalım bunu tutcak mı aventin damaksız anne memesine çok benziyomuş güya.sende alıştırmaya çalış bence yoksa kim bakcak bilmiyorum ama çok zorlanır
Rukiye aldığın emzik silikonmu kauçukmu?bende ilk andan beri vermeye çalışıyorum ama ne yaptım ne ettiysem almadı.ağzına verince öğürüyo kusacak gibi oluyo.bazen ağzında tutuyorum çıkarmasın diye emiyo gibi yapıyo elimi çekince tık atıyo diliyle.
Ceyda son aldığını emiyomu?
üzülme canım benimde yüksek çıkmıştı açlık 83 tokluk 189 çıktı sağlık ocağında.doktorumu aramıştım 1 hafta sonra tekrar yaptır dedi bende Altınova hast.de yaptırdım (sağlık ocakları çok temiz olmadığı için) zaten o şekerli suyu içmek mahvediyor insanı.altınovada baktırdığımda 156 çıktı doktor bundan bişey çıkmaz ama çok şerbetli yiyecekler tüketme dedi.
bu arada sağlık ocağında parmaktan kan alarak ölçmüşlerdi, hast.de direk damardan kan aldılar.doktor o da sonucu etkilemiş olabilir dedi.seninde parmaktan mı ölçtüler
aynen benimkide öyle ayağımda uyuyup ayağımda uyanıyo çingene beşiği yaptırmaya karar verdim eşime.dışarıda çok stres oluyorum bende arabada durmuyo illa kucakta olcak kangurudada taşıncak gibi değil beli ağrıyo insanın zaten göğsümede yakın olduğu için emmek istiyo sürekli kanguruda.benim kız 64 günlük oldu seninki ne kdar oldu işe başlayınca annen mi bakıcak?
boswer çocuğa kim bakıcak kamudamı çalışıyorsun özeldemi
Benim kizimda bugün 60 günlük oldu. Benim annem ve kayinvalidem hayatta degil malesef.halam halıcılık yapıyor o bakacak.
Benim kizimda bugün 60 günlük oldu. Benim annem ve kayinvalidem hayatta degil malesef.halam halıcılık yapıyor o bakacak.
maşallah kızına annene ve k.validenede Allah rahmet eylesin ne güzel aileden bakacak birinin olması.bu dönemde tanımadığın birine emanet etmek çok zor olurdu.
ayy canım benim mekanları cennet olsun inşallah.
bizde kayınvalideme bu yakınlarda ev bakıyoruz bulamazsak benim işte zor.kocasını bırakıp gelemeyecek yoksa
benim haftaya perşembe işbaşı yapmam lazım
Saolun kızlar. Telefondan giriyorum neye saçma şeyler yazabilirim. :) halam halıcılık degil bakicilik yapıyor :) sukurki bir akrabam bakabilecekte gözüm arkada kalmiyacak
kızlar bu gaz damlaları sürekli kullanılan bişey mi?ben sadece gaz sancısından kıvrandığında veriyorumda acaba ondan mı bi farklılık göremiyorum?
Saolun kızlar. Telefondan giriyorum neye saçma şeyler yazabilirim. :) halam halıcılık degil bakicilik yapıyor :) sukurki bir akrabam bakabilecekte gözüm arkada kalmiyacak
cnm buralardayım takıp edıyorum ara ara sızı
cnm dayımın bebegı oldu agula gaz damlası ıyı gelmıs ağlıyordu gazdan kıvranıyordu damladan sonra rahatlamıs bebek
ben yaren de kullanırken duzenlı verıyordum
ya bende zinco kullanıyorum şuan ama sadece ağladığında veriyorum heralde o yüzden fayda etmediğini düşünüyorum
kızlar bu gaz damlaları sürekli kullanılan bişey mi?ben sadece gaz sancısından kıvrandığında veriyorumda acaba ondan mı bi farklılık göremiyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?