Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Merhaba kızlar bayramdan sonraki ilk pazartesi sağlıkocağına kontrole gittim
Bebeğimn kalp atışını dinledik kilo kontrolü oldu şeker yüklemesi yaptılar
Açlık şekerim 85 çıktı yüklemeden sonra biraz fazla çıktı 159
Stres yaptım tabiki dr aradık sorduk sorun yok demiş diğer yüklemeyi yapmanıza gerek yok
Bayram sonu olduğuiçin heralde diorum bn baklavalar tatlılar

üzülme canım benimde yüksek çıkmıştı açlık 83 tokluk 189 çıktı sağlık ocağında.doktorumu aramıştım 1 hafta sonra tekrar yaptır dedi bende Altınova hast.de yaptırdım (sağlık ocakları çok temiz olmadığı için) zaten o şekerli suyu içmek mahvediyor insanı.altınovada baktırdığımda 156 çıktı doktor bundan bişey çıkmaz ama çok şerbetli yiyecekler tüketme dedi.
bu arada sağlık ocağında parmaktan kan alarak ölçmüşlerdi, hast.de direk damardan kan aldılar.doktor o da sonucu etkilemiş olabilir dedi.seninde parmaktan mı ölçtüler

Rukiye aldığın emzik silikonmu kauçukmu?bende ilk andan beri vermeye çalışıyorum ama ne yaptım ne ettiysem almadı.ağzına verince öğürüyo kusacak gibi oluyo.bazen ağzında tutuyorum çıkarmasın diye emiyo gibi yapıyo elimi çekince tık atıyo diliyle.
Ceyda son aldığını emiyomu?

hayııır3 ünüde almadı 3 ü de silikon.ilk yıl için silikon uygun dediler bende hiç denemedim kauçuğu.2 si damaklıydı bu sefer damaksız aldım bunuda tutmadı aynen seninki gibi buda öğürüyo atıyo hemen ama artık sırtım kopuyo emzirmekten devamlı emdiği içinde gaz sorunumuz hiç bitmiyo tam gaz çıkarıyo rahatlıyo derken yine emmek istiyo yine gaz birikiyo haliyle ama yılmıycam deniycem yine ara ara

Evet canım parmaktan aldılar bnde eşime dedim olmazsa hastanede yapalım kontrole gitmeden bide sen ölç dedim dr sorun olmaz deyince işte bizde çok önemsemedik etmedik

Benim kizimda bugün 60 günlük oldu. Benim annem ve kayinvalidem hayatta degil malesef.halam halıcılık yapıyor o bakacak.

Benim kizimda bugün 60 günlük oldu. Benim annem ve kayinvalidem hayatta degil malesef.halam halıcılık yapıyor o bakacak.

maşallah kızına annene ve k.validenede Allah rahmet eylesin ne güzel aileden bakacak birinin olması.bu dönemde tanımadığın birine emanet etmek çok zor olurdu.

ayy canım benim mekanları cennet olsun inşallah.
bizde kayınvalideme bu yakınlarda ev bakıyoruz bulamazsak benim işte zor.kocasını bırakıp gelemeyecek yoksa
benim haftaya perşembe işbaşı yapmam lazım

maşallah kızına annene ve k.validenede Allah rahmet eylesin ne güzel aileden bakacak birinin olması.bu dönemde tanımadığın birine emanet etmek çok zor olurdu.

ayy canım benim mekanları cennet olsun inşallah.
bizde kayınvalideme bu yakınlarda ev bakıyoruz bulamazsak benim işte zor.kocasını bırakıp gelemeyecek yoksa
benim haftaya perşembe işbaşı yapmam lazım

Saolun kızlar. Telefondan giriyorum neye saçma şeyler yazabilirim. :) halam halıcılık degil bakicilik yapıyor :) sukurki bir akrabam bakabilecekte gözüm arkada kalmiyacak

kızlar bu gaz damlaları sürekli kullanılan bişey mi?ben sadece gaz sancısından kıvrandığında veriyorumda acaba ondan mı bi farklılık göremiyorum?

kızlar bu gaz damlaları sürekli kullanılan bişey mi?ben sadece gaz sancısından kıvrandığında veriyorumda acaba ondan mı bi farklılık göremiyorum?

cnm buralardayım takıp edıyorum ara ara sızı

cnm dayımın bebegı oldu agula gaz damlası ıyı gelmıs ağlıyordu gazdan kıvranıyordu damladan sonra rahatlamıs bebek

ben yaren de kullanırken duzenlı verıyordum

Saolun kızlar. Telefondan giriyorum neye saçma şeyler yazabilirim. :) halam halıcılık degil bakicilik yapıyor :) sukurki bir akrabam bakabilecekte gözüm arkada kalmiyacak

cnm benım basınız sagolsun
helekı emınım doğumda ve bu zamanlarda annecıgının eksıklıgını anlamışsındır nur ıcınde yatsın annecıgın kv

esınle bırbırınıze sıkı sıkı tutunun bırbırınızı cok ıyı ankıyorsunuzdur

bende halıcılıkla bağlantı kuramamıştım
ben telden neler yazıyorum bellı degıl

ya bende zinco kullanıyorum şuan ama sadece ağladığında veriyorum heralde o yüzden fayda etmediğini düşünüyorum

ya bende zinco kullanıyorum şuan ama sadece ağladığında veriyorum heralde o yüzden fayda etmediğini düşünüyorum

ben yarenın gaz olayını zınco ıe cozdum yıllar once ben dama sayısını az verıp gece ozellıkle her emzırmede verıyordum bence dzenlı kullan sonuçta bıtkısel

kontrol ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…