Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Annemin yoklugu evlendigimde cok koymustu. Ama simdi durum bambaska. Allah razi olsun Sizin annelerinizi size bagislasin

ben yarenın gaz olayını zınco ıe cozdum yıllar once ben dama sayısını az verıp gece ozellıkle her emzırmede verıyordum bence dzenlı kullan sonuçta bıtkısel

kontrol ne zaman

ya bende sancıdan kıvrandığında veriyorum zavallıma ama günde en fazla 2 kez verdim 3 er damla olarak ve ne zaman verdiysem kızım o gün kakasını yapmadı sizdede böyle bişe oluyomuydu.sonra netten baktım aynı şekilde zinco kullanıpta kaka yapmıyo diye şikayet eden çokmuş içinde çinko olduğu için kabızlık yapabiliyomuş o yüzden hiç ilaç vermeme kararı aldım ama ümit beye sorucam yinede gerçi o metsil vermişti ben zinco vermedim diye kızmaz dimi :S kontrolümüz yarın inşallah

Duzenli kullanmazsan bir ise yaramaz canim

Birazdan asiya gidecez. Fitil attim banyo yaptirdim. Cok tedirginim dua esin bize

ya bilmiyodum öyle olduğunu meğer devamlı vermek gerekiyomuş bunca zamandır o verdiklerimide boşuna vermişim demekki kızım yine kendi zoruyla çıkarıyomuş gazını :S bizde az önce aşı olduk 3 tane kıyameti kopardı ağladık beraber ilk defa gözlerinden yaş geldi yavrumun çok üzüldüm.bende yarım fitil verdim istemeye istemeye evde bitek o vardı ağrı kesici olarak o yüzden calpol şurup aldım gelirken ateşlenirse ver dedi ebe inşallah öyle bişey olmaz

Ilk zorlu asiniz cnm ama fitil verdiysen bisey olmaz 8 saat sonrada tekrarla cnm

3 gunde banyo yok

Hem zorluydu. 3 tanede ayni anda vurdular. Yikti ortaligi kuzum ya. Simdide aklina geldikce agliyor. Ebe 1 gun dedi banyo icin bende 3 gun diye biliyorum kafam karisti

Canim Ben nurse Harvey's diye bir bitkisel Surup var onu veriyorum. Dene derim.

Bende calpol aldim ebe yatmadan aksam ver dedi. Sana kac gun yikama dediler. Bana 1 gun dediler kafam karisti

Bende calpol aldim ebe yatmadan aksam ver dedi. Sana kac gun yikama dediler. Bana 1 gun dediler kafam karisti

yarene 3 gün sana 1 gün demişler bana onu bile demediler:)valla yoğunluktan mı bilmiyorum ama banyoyla ilgili hiçbişe demediler ama verem aşısında bende 3 gün diye biliyorum o yüzden gece yaptırdım banyo ben yarında dra gidicem nasılsa sorarım ümit beye inş.

bende calpol aldım ama bana ateşi olmazsa verme dedi ayy herkes farklı bişe diyo valla bilmiyorum bende ama fitil çok etkili bişe sanırım başka bişe kullanmaya gerek kalmaz yani annemlerde yarım saat önce calpol verrmiş bize başkada gerek kalmazmış biz bide fitil verdik calpole göre çok daha etkili

boswer sen nerde oturuyodun aynı sağlık ocağına gitmiş olmayalım bide:)benden sonra birinede aynı aşıları vurdular çünkü

Bende asiya gitmeden yikadim. Umit beyin cevabini banada soylermisin yarin
Rota vurduracakmisiniz Siz? 3. Ay dedi bize umit bey

Gecmis olsun kizlar

Fitilleri attiysaniz sorun olmaz hatta tam aksine bi guzel uyurlarda 8 saat sonra tekrarlayin mutlaka umit bey konforunu bozmaya gerek yok diyo sukur hic bi asida slklnti yasamadik
Rukiye yarin bekliuoruz hbrleri yarin arkadasimda gidicek belki.denk gelirsiniz

Ela ike ceyda ya fitil.uyku yaptimi kizlar ben yarene ilk attigimda bi uyumustu ki sasirmistim o siralar mizmirelaaydi yaren
Saka maka iki aylik ettiniz.kizlari

Tepekumdayim Ben canim. Benden once daha buyuk bir erken bebege igne vuruldu. Ben degilimdir gordugun sanirim :)

Bende asiya gitmeden yikadim. Umit beyin cevabini banada soylermisin yarin
Rota vurduracakmisiniz Siz? 3. Ay dedi bize umit bey

o zaman sen değilsin:)söylerim tabi ama bende yarenin dediği gibi 3 gün diye biliyorum ayy keşke bende sabah yaptırsaydım ama tek başıma daha hiç denemedim banyo yaptırmayı.ben rota vurdurmayı düşünmüyorum devletin aşı listesinde yok diye birde 2003 te mi ne toplatılmış bu aşı bağırsak düğümlenmesine sebep olduğu için şüphem var o aşıya karşı ayrıca aşıların içinde domuz katkılarının oldğu çok konuşuluyo bu aşıda malum ağızdan verildiği için tereddütlüyüm ben ayrıca bi profa gidiyorum çocuk dru ona sordum tavsiye edermisiniz diye şöyle söyleyeyim ben kendi çocuklarıma yaptırmadım dedi onunda bebeği var daha yeni üstelik o yüzden yaptırmıycam ben inşallah yakalanmaz o virüse genelde kreşe giden çocuklarda oluyomuş

Ela ike ceyda ya fitil.uyku yaptimi kizlar ben yarene ilk attigimda bi uyumustu ki sasirmistim o siralar mizmirelaaydi yaren
Saka maka iki aylik ettiniz.kizlari
bizim randevumuz 12.15 te denk geliriz belki arkadaşınla:)ya fitilden ben korkuyorum bize istanbulda iyi bi dr fitil en son çare demişti hatta biz erkek kardeşime çok kullanıyoduk kızmıştı erkekl bebeklerin ömürleri boyunca 3 fitilden fazla kullanmamaları gerekiyo demişti o yüzden calpol veririm heralde tedbir almak için.fitil nasıl uyku yaptı hemde daha sağlık ocağından gelmeden uyudu yeni uyandı şimdi sancısı var yine zavalllımın kıvranıyo yoksa daha uyuyacaktı.ama fitil banada uyku yaptı valla o uyudukça bende uyudum açamıyorum gözlerimi:)yarın doktordan gelince veririm havadisleri sağlık ocağında boy kiloya baktırdık ama bugün 6300 kilosu boyuda 60 cm olmuş teyzeleri(maşallah)

Tatlum.hic korkma ben umit beye gercektan cok guveniyorum fitil dedigi icin atiyorum zararli olsa onermez fikrimce eskiden annelerimiZ cok kullanirmis sukur hepimize saglikliyiz
Heleki asi konusunda bize uyarmasi ve alerjikonusunda profosor ile ayni seyleei paylasmasi acisindan taktirimi kazandi
Ve prof un fikirlerinide paylasalim bi dahaki kontrolde benik icin onemli dedi
Ceydaya masalla cnm arasta 2 aylikken 6.5 ti umit beyin tartida
Saglik ocak hep farkli cikariyordu bakalim sizinde ayni olucakmi

Bu arada soru listeniz hazirmi:)

Kizlar acaip derecede sicak var bebeleriniz etkilenirmis aras gece cok atinmaya basladi bizde aldik park yatagimizi salona orda klima var oh cocuk cok huzurlu uyumaya basladi
Sizinkilerde sicakliyormu yoksa benim oglummu yaniyo

Yaren fitilmi uyuttu yoksa gece sıkıntılı uyudugundammi bilmiyorum ama saglik ocagina kadar uyudu. Asilar ağır geldi galiba uyulmuyor surekli.
Ümit bey gitmeden fitil at dedi sadece bana...

Rukiye maaşallah kocaman olmus kızın. Anne sutumu veriyorsun sadece..bizde 57 cm 5400 gr olmuşuz.

Rota asisi zehirli ishal icin biliyorsun.benim kuzenimin gözleri katmıştı zehirli ishalden. O kadar cok ameliyat gecirdiki anlatamam. İ yuzden korkuyorum ben

Kizlar acaip derecede sicak var bebeleriniz etkilenirmis aras gece cok atinmaya basladi bizde aldik park yatagimizi salona orda klima var oh cocuk cok huzurlu uyumaya basladi
Sizinkilerde sicakliyormu yoksa benim oglummu yaniyo

Elada cok zorlanıyor. Uyutmadan yikiyorum biraz rahatlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…