Birazdan asiya gidecez. Fitil attim banyo yaptirdim. Cok tedirginim dua esin bize
ya bende sancıdan kıvrandığında veriyorum zavallıma ama günde en fazla 2 kez verdim 3 er damla olarak ve ne zaman verdiysem kızım o gün kakasını yapmadı sizdede böyle bişe oluyomuydu.sonra netten baktım aynı şekilde zinco kullanıpta kaka yapmıyo diye şikayet eden çokmuş içinde çinko olduğu için kabızlık yapabiliyomuş o yüzden hiç ilaç vermeme kararı aldım ama ümit beye sorucam yinede gerçi o metsil vermişti ben zinco vermedim diye kızmaz dimi :S kontrolümüz yarın inşallah
ya bilmiyodum öyle olduğunu meğer devamlı vermek gerekiyomuş bunca zamandır o verdiklerimide boşuna vermişim demekki kızım yine kendi zoruyla çıkarıyomuş gazını :S bizde az önce aşı olduk 3 tane kıyameti kopardı ağladık beraber ilk defa gözlerinden yaş geldi yavrumun çok üzüldüm.bende yarım fitil verdim istemeye istemeye evde bitek o vardı ağrı kesici olarak o yüzden calpol şurup aldım gelirken ateşlenirse ver dedi ebe inşallah öyle bişey olmaz
Elada cok zorlanıyor. Uyutmadan yikiyorum biraz rahatlıyor.
Banada oyle demişlerdi ama kuzenimin kızı 40 derece ateslendiaşılarınız aynı gün yapımış kızlar ne güzel :) bizimde 28 ağustos bende çok tedirginim ama sağlık ocağında hemşire olan bir arkadaşım aşılar önceki gibi değil ateş yapmıyor falan demişti
ben korkuyorum canım akşam yıkamaya üşütürmü diye aslında akşam yıkasam çok rahat uyuyacak benimkide banyodan sonra güzel uyuyo çünkü
RUKİYE
BOŞWER
maşallah kuzucuklarınıza :)
Yaren fitilmi uyuttu yoksa gece sıkıntılı uyudugundammi bilmiyorum ama saglik ocagina kadar uyudu. Asilar ağır geldi galiba uyulmuyor surekli.
Ümit bey gitmeden fitil at dedi sadece bana...
Rukiye maaşallah kocaman olmus kızın. Anne sutumu veriyorsun sadece..bizde 57 cm 5400 gr olmuşuz.
Rota asisi zehirli ishal icin biliyorsun.benim kuzenimin gözleri katmıştı zehirli ishalden. O kadar cok ameliyat gecirdiki anlatamam. İ yuzden korkuyorum ben
Oh ne guzel serinluyordur ay bana kalsa bende yikarim cnm yatnadan ama.bizr yasak sadece haftaa iki kez banyo yapabiliyo arasElada cok zorlanıyor. Uyutmadan yikiyorum biraz rahatlıyor.
Cnm inanma ates yapan cok cocuk var sen onlemini al.mutlaka slklntiya grmesin yavrucakaşılarınız aynı gün yapımış kızlar ne güzel :) bizimde 28 ağustos bende çok tedirginim ama sağlık ocağında hemşire olan bir arkadaşım aşılar önceki gibi değil ateş yapmıyor falan demişti
ben korkuyorum canım akşam yıkamaya üşütürmü diye aslında akşam yıkasam çok rahat uyuyacak benimkide banyodan sonra güzel uyuyo çünkü
RUKİYE
BOŞWER
Cnl fitil.uyutuyo ondan uyumustur
Bana 8 saat sonra yeniden dedi
Masalla fistigina cnm guzel kg almis ama asla saglik ocagi ile hastaneninko tutmuyo
Tatlum.hic korkma ben umit beye gercektan cok guveniyorum fitil dedigi icin atiyorum zararli olsa onermez fikrimce eskiden annelerimiZ cok kullanirmis sukur hepimize saglikliyiz
Heleki asi konusunda bize uyarmasi ve alerjikonusunda profosor ile ayni seyleei paylasmasi acisindan taktirimi kazandi
Ve prof un fikirlerinide paylasalim bi dahaki kontrolde benik icin onemli dedi
Ceydaya masalla cnm arasta 2 aylikken 6.5 ti umit beyin tartida
Saglik ocak hep farkli cikariyordu bakalim sizinde ayni olucakmi
Bu arada soru listeniz hazirmi:)
Kizlar acaip derecede sicak var bebeleriniz etkilenirmis aras gece cok atinmaya basladi bizde aldik park yatagimizi salona orda klima var oh cocuk cok huzurlu uyumaya basladi
Sizinkilerde sicakliyormu yoksa benim oglummu yaniyo
Yaren fitilmi uyuttu yoksa gece sıkıntılı uyudugundammi bilmiyorum ama saglik ocagina kadar uyudu. Asilar ağır geldi galiba uyulmuyor surekli.
Ümit bey gitmeden fitil at dedi sadece bana...
Rukiye maaşallah kocaman olmus kızın. Anne sutumu veriyorsun sadece..bizde 57 cm 5400 gr olmuşuz.
Rota asisi zehirli ishal icin biliyorsun.benim kuzenimin gözleri katmıştı zehirli ishalden. O kadar cok ameliyat gecirdiki anlatamam. İ yuzden korkuyorum ben
RUKİYE
BOŞWER
Şimdi attim bir fitil daha. Okunup duruyor kaka yapmaya çalışıyor sonra ağlıyor. Birde bunu çekmesin yavrum.
Hastanede daha azmi yoksa cokmu çıkıyor. Bu ay gitmiyecem önümüzdeki ay hem rota icin giderim hemde kontrole
benimkide aynı ıkınıp duruyo ya bizimkinin kaka sayısı çok azaldı sizinde mi öyle artık genelde gün içinde 1 kez yapıyo hatta geçen 2 gün sonra yaptı birde yeşil oluyo kakası bazen kulaklarından diyo annem kayınvalidemde üşüttüğünden diyo yarın sorcam inşallah bişeyi yoktur.senin kızda sadece anne sütümü alıyo boswer?hastenede soydukları için daha az çıkmıştı benim ama 150 gr kadar o da ancak üstü başıdır yani aşağı yukarı aynıydı bizim geçen ay
kızlar facebook unuz var mı?
Benim kızım gaz sorunu ciktigindan beri 2 günde bir yapıyor. Bazen 2 gün üst ustede yapıyor. Ama bugün ki gibi okunup aglamamisti.
ben tek citcitli badiyle götürüyorum saglik ocagina 50 gr düşüp söylüyorlar.
bende tek anne şutu veriyorum. 6 ay mama vermek istemiyorum
var benim canim
benimki hep öyle ıkınıp ağlıyo ama ben gaz ilacıda kullanmıyorum yani sadece öyle ıkındığında veriyodum onunda bi faydası olmamıştır bu zamana kadar şimdi devamlı vermeyi deniycem bakalım değişcek mi.o zaman senin sütünde baya iyiymiş bazılarının sütü yaramıyo çünkü bizim bi tanıdık var sadece anne sütüyle besliyodu ama o kadar cılızdıki 1 yaşına geldi şimdi ek gıdaya başladı ama hala çok cılız bizimki onun yanında şişko kalıyo.sakıncası yoksa özelden atsana face adresini daha yakından tanışmış oluruz havalar soğumadan sizde işe başlamadan aslında buluşsak diyorum ben ama kızlar ne der bilmiyorum
benimkide aynı ıkınıp duruyo ya bizimkinin kaka sayısı çok azaldı sizinde mi öyle artık genelde gün içinde 1 kez yapıyo hatta geçen 2 gün sonra yaptı birde yeşil oluyo kakası bazen kulaklarından diyo annem kayınvalidemde üşüttüğünden diyo yarın sorcam inşallah bişeyi yoktur.senin kızda sadece anne sütümü alıyo boswer?hastenede soydukları için daha az çıkmıştı benim ama 150 gr kadar o da ancak üstü başıdır yani aşağı yukarı aynıydı bizim geçen ay
ekledim kabul edersin:)ayy çok heyecanlandım nedense bence çok güzel olur anlaşırsak gider geliriz birbirimize burayla sınırlı kalmasın arkadaşlığımızYolladım canim. Bencede görüşelim bu huysuz kızlarla nasil olacak bilmiyorum ama :)
Rukiye benim kızda ilk zamanlar 8-10 kere kaka yapıyodu bez yetiştiremiyodum benimkide 2 günün üzerine bugün yaptı.
2 kez yaptı ama sağlam yapmış 2 günün acısını çıkarmış yani :))
banada atarmısınız face adresinizi sakıncası yoksa
Sorun olmadikca 6 ay anne sutu kizlar inanin ek gidaya gecildiginde bile cok rahat oluyo gidalar anne sutune gectogindengidalara gecis rahat oluyo kokusunu taniyorlarmis
Yutma cigneme reflexi o zaman tamamlaniyormus yarene erken basladim.mamada veriyordum kabus gibiydi aras hic zorlamadi
Bizim.saglik ocakta bibekwik bi fazla cikiyo bazeb yarim kg fazla hele
uc ay obce on kg cocuk 58oo dedi bide isliyo
Rukiye iki aydir klima kullaniyoruz evimiz fena sicak umit bey 22 altina dusmeyin temizligini yapin dedi bide bizim kasingan terlwdimmi saci basi yoluyor
Ay evet kizlar goruselim ayarlayipta
Disarida bebekleree zor olur misafir edebilirim.sizleri buyuk zevkle
Benim.uyeligim yok kizlar o sitede kizlar
Kaka sayisi dusuyo.sonradan arasin ikide sabitlendi bazen bir
Anne sutu alan cocuk kabiz olmazzmis gecikitmis aras binkere 5 kez yapmadi bi yapti tam yapti
Araeimda yesil kaka cok yapardi ki hala yapar sonraa biz umot beyde aldik.solugu nirmal.dedi bikac gun sonra yine gittik icim rahat etsin doye tahlil yapti temiz cikti tabi
Rahat birakin benim cocugumu diyordu
Sorun olmadikca 6 ay anne sutu kizlar inanin ek gidaya gecildiginde bile cok rahat oluyo gidalar anne sutune gectogindengidalara gecis rahat oluyo kokusunu taniyorlarmis
Yutma cigneme reflexi o zaman tamamlaniyormus yarene erken basladim.mamada veriyordum kabus gibiydi aras hic zorlamadi
Bizim.saglik ocakta bibekwik bi fazla cikiyo bazeb yarim kg fazla hele
uc ay obce on kg cocuk 58oo dedi bide isliyo
Rukiye iki aydir klima kullaniyoruz evimiz fena sicak umit bey 22 altina dusmeyin temizligini yapin dedi bide bizim kasingan terlwdimmi saci basi yoluyor
Ay evet kizlar goruselim ayarlayipta
Disarida bebekleree zor olur misafir edebilirim.sizleri buyuk zevkle
ekledim kabul edersin:)ayy çok heyecanlandım nedense bence çok güzel olur anlaşırsak gider geliriz birbirimize burayla sınırlı kalmasın arkadaşlığımız
senide ekledim nisa.benimde öyleydi valla 1 haftada bitiyodu koca paket bez şimdi günde 1 kez yapıyo çoğu zaman ama tabi sıvı şekilde yapıyo katı şekilde değil .benimde dün öyle oldu 2 gündür yapmamıştı ta sırtından çıktı:)
ya bu sütleri boşuna vermiyoya Allah bazıları tadına baksın sonra yemek seçer diye yemek bile yediriyo çok kızıyorum öylelerine bizede annem hiçbişe vermemiş süt dışında ama herşeyi yiyorum ben valla hiçte yemek seçmiyorum.bi tanıdık vardı 2 aylık bebeğe kahve bile içirmişti canı çekmiştir diye.valla bende misafir edebilirim songülünde dediği gibi dışarda zor olabilir
doğru canım yaa ev sıcak olunca napıcaksın çocukta huzursuz olur valla bende başta eşime arabada klima açtırmıyodum ama şimdi dayanamıyorum açtırıyorum çocukta çok terliyo sonra
ya neden yok aç sende hemen bi face hesabı:)ayy rahatladım kızlar sağolun yarın dr a sorcaktım gerçi bu kaka konusunu ama korkuyodum kötü bişe der filan diye.büyüklerde biraz korkutuyo insanı yok üşütmüştür yok bilmem ne
ekledim kabul edersin:)ayy çok heyecanlandım nedense bence çok güzel olur anlaşırsak gider geliriz birbirimize burayla sınırlı kalmasın arkadaşlığımız
senide ekledim nisa.benimde öyleydi valla 1 haftada bitiyodu koca paket bez şimdi günde 1 kez yapıyo çoğu zaman ama tabi sıvı şekilde yapıyo katı şekilde değil .benimde dün öyle oldu 2 gündür yapmamıştı ta sırtından çıktı:)
ya bu sütleri boşuna vermiyoya Allah bazıları tadına baksın sonra yemek seçer diye yemek bile yediriyo çok kızıyorum öylelerine bizede annem hiçbişe vermemiş süt dışında ama herşeyi yiyorum ben valla hiçte yemek seçmiyorum.bi tanıdık vardı 2 aylık bebeğe kahve bile içirmişti canı çekmiştir diye.valla bende misafir edebilirim songülünde dediği gibi dışarda zor olabilir
doğru canım yaa ev sıcak olunca napıcaksın çocukta huzursuz olur valla bende başta eşime arabada klima açtırmıyodum ama şimdi dayanamıyorum açtırıyorum çocukta çok terliyo sonra
ya neden yok aç sende hemen bi face hesabı:)ayy rahatladım kızlar sağolun yarın dr a sorcaktım gerçi bu kaka konusunu ama korkuyodum kötü bişe der filan diye.büyüklerde biraz korkutuyo insanı yok üşütmüştür yok bilmem ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?