Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Evet kızlar görüşelim en yakın zamanda. Evde görüşmek mantıklı yoksa bebislerle zor. Karar verelim birimizde bulusalim

Kk yetiyo cnm ihtiyac duymuyorum pek
Bu arada umitvbeye usutmeden olurmu.deniayim.olabilit demistis

ya hava sıcakta olsa insan çok kollayamıyo bazen terliyo bazen üşüyo bu havada üşütmek kıştan daha kolay çünkü havalar bi sıcak bi serin.neyse geçicek bu günlerde inşallah.

Evet kızlar görüşelim en yakın zamanda. Evde görüşmek mantıklı yoksa bebislerle zor. Karar verelim birimizde bulusalim

kızlar bende çok isterim tanışmayı birgün ayarlarız inşallah ama ben haftaya perşembe işe başlıyorum

görüşelim o zaman siz işe başlamadan birgün belirleyipte

kızlar biz geldik.bugün çok yoğundu ümit bey 1 saat kadar bekledik eşimi zor zaptettim vallahi geri dönmemek için.bu arada gerçekten kilo ve boy çok farketti bu ay sağlık ocağına göre.kilosuna 5800 boyuna 57.5 dedi ama bence boyunu doğru ölçmedi çünkü çok aceleciydi bugün ümit bey bende sorularımı rahat soramadım ve sorduklarımada güzel cevaplar alamadım bi telaş içindeydi ve keyifsizdi bana göre.birde kızım için vajinası biraz yapışık dedi krem verdi ona moralim bozuldu böyle bişey yaşayanınız var mı?

kilosu 500 gr farketmiş cok canimbu. Üzerinde kac kat olabilirki 500 gr olsun. Saglik ocağında yanlıs olctuler galiba.boya gelince bizim saglik ocağında metreyle boy olcuyorlar ve hiç güvenilir degil.umit bey kumpas gibi birseyle ölçüyor yanlisolacagini sanmam. Daha önceden niye fark etmemiş vajinasini sonradanmi olmus.

Rukiye kizin bugun nasil. Benimki her zamankinden durgun uyuyor. Normalde gunduz uykusu pek yoktur. Asinin etkisi hala suruyormu acaba

Aaa arkadasismda bugun ikk gitti bide tavsiyemle ve aynisini anlatti biraz mahcup oldum ama yine cevaplamis

Cnm saglik ocaktaki ile cok farkediyor ben ayni gun oldugunda cok bilirik 5oo gr fazla ciktigini umit beyin kisi dogru boyuda hic dogrunolcmuyolar

Cnm kasim annelerindede iki kizimisin varmis iyiki bak erken gormus kremle.duZelicek.cnm.rahat ol kiz cocuklarinda cok oluyormus

Merhaba kızlar
Dün kadındoğum hastenesine gittim ayrıntılı usg için ilgi alaka çok güzeldi bn memnun kaldım asık suratlar yoktu yani kızım olacağını tekrarladı sonuçlar güzel anormal bişi gözükmüo dedi yanlız bebek ters duruo doğuma kadr düzelmezse sezeryan olma ihtimalin yüksek dedi ona cnm sıkıldı neyse gelmişken raporu dr gösteriim dedim oda baktı sorun yok güzel bi sonuç dedi sevindm bnde

ya ama ben 2 hafta önce evdeki baskülle ölçtüm önce ben tartıldım sonra onu kucağıma alıp tarttım o zaman bile 5900 çıkmıştı baya farklı çıktı.bizim sağlık ocağındada bu sefer mezurayla ölçtü onda yanılma olması normal.sonradan oluyo o zaten hatta genelde 5-6 ay arasında ortaya çıkıyo inşallah geçer krem kullanıcaz

Dedigin gibi bende baskulle olcuyorum farkli oluyor. Saglik ocağında dijital degil ya tarti belkide yanlis olcuyor

Oooo cok sevindim.cnm hwrseyin yolunda olmasina

Daha cok.cok erken arasim her ay farkli yondeydi cnm canini slkmak icin cok erken

Rukiye kizin bugun nasil. Benimki her zamankinden durgun uyuyor. Normalde gunduz uykusu pek yoktur. Asinin etkisi hala suruyormu acaba

valla bizde alışveriş merkezine gittik normalde bebek arabasında durmaz bugün durdu uyudu hep fitilden bence aşı normalde huzursuz eder aksine bende ne olur ne olmaz yarım fitil daha verdim yatmadan önce.bu arada banyoyu sordum ümit beye 24 saat sonra yaptırabilirsin dedi

Demek ebe dogru soylemis :)

Dun Ben 3 kere yarim fitil attim Birde :)
Ama asidan once bir kere daha fitil atmistim Boyle olmamisti. Asininda etkisi var galiba

inşallah canım yaa çok oluyomuş evet bende allahtan tesadüfen görmüştüm onunla ilgili internette bişeler o yüzden çok üzülmedim inşallah geçicek bu da

canım merak etme benimki 8.aya yakın dönmüştü sonra tekrar ters döndü en son doğum pozisyonunu almıştı ama kısmette sezeryan varsa kaçış yok doğum sancısı çekerken bile benimki kanala girmemişti dönmesine rağmen

Demek ebe dogru soylemis :)

Dun Ben 3 kere yarim fitil attim Birde :)
Ama asidan once bir kere daha fitil atmistim Boyle olmamisti. Asininda etkisi var galiba

oo sen çok vermişsin ondandır.birazda dışarı sıcaktıya onunda etkisi olmuştur bizimkide eve gelmeden yolda uyumuştu sıcaktan bugünde hava çok sıcak mayışmış olabilirler aman uyusun bizimki valla eşim ateşlendi bugün bide onla uğraşıyorum bebekten beter suyu bile ben içiriyorum adama böyle giderse bi fitilde ona vercem:))ohh ayaklarımı uzatıp uyurum valla

Rukiye evdekiler tam bi facia iki dk sonra farkli cikiyorum

Kizlar belkide kizlarin karin agrisi falan vardi fitil.agrikarini aldi belki gaz karin agrisi olmasa kizlar heo huzurli olucaklar

Haha Bebek sayisi 2 ye cikti desene :) bakaliim fitilin etkisi Ne zaman gececek. Yarin piknige gidecez acisini orda cikarmaz umarim

Rukiye evdekiler tam bi facia iki dk sonra farkli cikiyorum

Kizlar belkide kizlarin karin agrisi falan vardi fitil.agrikarini aldi belki gaz karin agrisi olmasa kizlar heo huzurli olucaklar

evet bencede öyle ağrıları geçincede uyur 2 aylık bebekler sonuçta.bu arada ümit bey bugün hem metsil hemde zincoyu 2 sini beraber ver dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…