Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Rukiye evdekiler tam bi facia iki dk sonra farkli cikiyorum

Kizlar belkide kizlarin karin agrisi falan vardi fitil.agrikarini aldi belki gaz karin agrisi olmasa kizlar heo huzurli olucaklar

Umit bey gaz cok sikinti yaparsa yarim fitil at demisti. Bir kere yaptim ama Bu kadar rahatlatmamisti. Aliskin degilim canim sikildi :))))))

Haha Bebek sayisi 2 ye cikti desene :) bakaliim fitilin etkisi Ne zaman gececek. Yarin piknige gidecez acisini orda cikarmaz umarim

valla sorma:) sen yarında at bi tane o zaman:)

Umit bey gaz cok sikinti yaparsa yarim fitil at demisti. Bir kere yaptim ama Bu kadar rahatlatmamisti. Aliskin degilim canim sikildi :))))))

evet bugün banada dedi çok ağrısı olursa fitil ver diye

Demek ebe dogru soylemis :)

Dun Ben 3 kere yarim fitil attim Birde :)
Ama asidan once bir kere daha fitil atmistim Boyle olmamisti. Asininda etkisi var galiba

Oh yarasin kuzuma

Annem.kucukken huysuzlastimmi hemen panalgime fitil.verirmis bide derki benim bebeklerim.cok isluudi yeni nesil huysuz:)

Aman onlar hasta olmasin olcek saniyorlar kendilerini

Kizlar bulusma isini ne yapicaz nisa persembe mi basliyirmus
Brnim.carsamba gunum.var bende simdi kv var cumadan sonra uygum oluyorum olmadiizin gununde yapalim sizinkiler icin ev daha uygun bende toplasalim ama ne zman

Kizlar 4o gunn konrrollerine gidilmi eahim toparlanmismi kist durumu soz konusumu
Korunma yontemleri konusuldumu yoksa kardes calismalarimi mevcut

Son düzenleme:
Brnim.carsamba gunum.var bende simdi kv var cumadan sonra uygum oluyorum olmadiizin gununde yapalim sizinkiler icin ev daha uygun bende toplasalim ama ne zman

Bana hersey uyar canim. Herkes fikrini soylesin.uzatmadan ayarliyalim
Kizlar 4o gunn konrrollerine gidilmi eahim toparlanmismi kist durumu soz konusumu

Ben gitmedim. Sadik bey ameliyattan beri girmuyor Beni. Benimde goresim yok. Korunmayi esine biraktim. Allaha emanet
:)))

Bana hersey uyar canim. Herkes fikrini soylesin.uzatmadan ayarliyalim

Ben gitmedim. Sadik bey ameliyattan beri girmuyor Beni. Benimde goresim yok. Korunmayi esine biraktim. Allaha emanet
:)))

O zaman nisanin izinine gore hareket ederis ben cebeciye kacmadan:)

Ay Allah senin aslinda hakkin ve ihtiyacin
Ben mini hap kullaniyorum emziren annelwr icin iki aylikken basladim.kafam rahat:)
Ay ben hala adet olmadimmmmm kizimfada emzirirken olmamistim

Bende onceden hap kullaniyordum. Ama sikildim Artik. Gerci cok dalginim icsemde unuturum sakatlik olur yine :) Esim istemiyor daha cocuk riske atmaz herhalde. Artik kaza olursa yapcak birsey yok :))
Bende olmadim adet bakalim Ne zaman olacam

Bende onceden hap kullaniyordum. Ama sikildim Artik. Gerci cok dalginim icsemde unuturum sakatlik olur yine :) Esim istemiyor daha cocuk riske atmaz herhalde. Artik kaza olursa yapcak birsey yok :))

Ay bendw saat kuruyorum.yoksa oldukca unutkanim
ay hadi sizin iyi olurda benim.ucuncu olur giydir giydir bindir bindir bitmezzz
Esim de bi kiz daha isterrrr

Evettt ikinmalar basladi. Gazam mubarek olsun .

hay Allah:)bizim valla dünde vardı ıkınma dünden beri bi fitil bi gaz ilacı basıyorum kıza:)

Oh yarasin kuzuma

Annem.kucukken huysuzlastimmi hemen panalgime fitil.verirmis bide derki benim bebeklerim.cok isluudi yeni nesil huysuz:)

herhangi bi sağlık sorunun yoksa vercem bende bu fitilden ara sıra hoşuma gitti:)

Aman onlar hasta olmasin olcek saniyorlar kendilerini

ya hiç sorma valla sezeryan sonrası bile suyumu kendim içtim yemeğimide kendim yedim adam ağzına istiyo bendende çok yedi nasıl hasta anlamadım insanın azcık iştahı kapanmaz mı

tamam banada uyar ben çalışmıyorum herhangi bi günümde yok henüz o zaman h.sonu buluşuruz olmadı

valla ben kontrole gitmedim hiç niyetimde yok hiç kadın doğumcu göresim yok o kadar olaydan sonra üstelik dikişlerimde baya sızlıyo bu aralar sıcaktan mı yoksa rahat rahat ağır kaldırıp iş yaptığımdan mı bilmiyorum .ayy Allah korusun ne kardeşi çok tehlikeli bizim için henüz hayırlısını Allah bilir tabide en az 2 sene istemem ben neymiş o mini ben hiç duymadım o hapı emzirirken zararlı değil mi?

bende olmadım ama 1 haftadır adet sancılarım var çok yakında olcam sanırım

aa 1 taneyle mi kalcaksınız yani.aman dikkatli olmak lazım ama bende konrnmyrm eşim korunuyo

Kizlqr bence ihmal.etmeyin mutkaka gidin kasim annelerinde bi arkadasin kan pihtisi olusmisti dr kurtaj demistinsonnn onemli bu kontrol

Nisa nisa gelsin anlasalim.o zaman bende 5 gun var soylemesi.ayip ama haftaya uygunum

Cnm bu hap sadece emziren anneler icin sute zarar vermiyor benim kafam rahat nedense es korunmasi icime sinmiyi

Nisa nisa gun ayarlayalim.cnm

Bu arada prinses jhonson elif 54 optimal wesranj savas dicem.ama yenigogum
SEVGI CENNETIM BENIM LAVINYA54 bilgem54 aklima gelmeyen varsaa affola

Takip edin bulusmayo saglayalim kizlar

Oooo cok sevindim.cnm hwrseyin yolunda olmasina

Daha cok.cok erken arasim her ay farkli yondeydi cnm canini slkmak icin cok erken

Sami beyde dio gittiğimz iki kontroldür ters die yaaa dua edin de düzelsin cadı kızım babasıda alay edio kızı ters anası ters yandım bn die=)=)=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…