Rukiye evdekiler tam bi facia iki dk sonra farkli cikiyorum
Kizlar belkide kizlarin karin agrisi falan vardi fitil.agrikarini aldi belki gaz karin agrisi olmasa kizlar heo huzurli olucaklar
Haha Bebek sayisi 2 ye cikti desene :) bakaliim fitilin etkisi Ne zaman gececek. Yarin piknige gidecez acisini orda cikarmaz umarim
Umit bey gaz cok sikinti yaparsa yarim fitil at demisti. Bir kere yaptim ama Bu kadar rahatlatmamisti. Aliskin degilim canim sikildi :))))))
valla sorma:) sen yarında at bi tane o zaman:)
evet bugün banada dedi çok ağrısı olursa fitil ver diye
Demek ebe dogru soylemis :)
Dun Ben 3 kere yarim fitil attim Birde :)
Ama asidan once bir kere daha fitil atmistim Boyle olmamisti. Asininda etkisi var galiba
oo sen çok vermişsin ondandır.birazda dışarı sıcaktıya onunda etkisi olmuştur bizimkide eve gelmeden yolda uyumuştu sıcaktan bugünde hava çok sıcak mayışmış olabilirler aman uyusun bizimki valla eşim ateşlendi bugün bide onla uğraşıyorum bebekten beter suyu bile ben içiriyorum adama böyle giderse bi fitilde ona vercem:))ohh ayaklarımı uzatıp uyurum valla
Evettt ikinmalar basladi. Gazam mubarek olsun .
Oh yarasin kuzuma
Annem.kucukken huysuzlastimmi hemen panalgime fitil.verirmis bide derki benim bebeklerim.cok isluudi yeni nesil huysuz:)
Amannn ne gerek vardiki
Kizlar bulusma isini ne yapicaz nisa persembe mi basliyirmus
Brnim.carsamba gunum.var bende simdi kv var cumadan sonra uygum oluyorum olmadiizin gununde yapalim sizinkiler icin ev daha uygun bende toplasalim ama ne zman
Kizlar 4o gunn konrrollerine gidilmi eahim toparlanmismi kist durumu soz konusumu
Korunma yontemleri konusuldumu yoksa kardes calismalarimi mevcut
Bana hersey uyar canim. Herkes fikrini soylesin.uzatmadan ayarliyalim
Ben gitmedim. Sadik bey ameliyattan beri girmuyor Beni. Benimde goresim yok. Korunmayi esine biraktim. Allaha emanet
:)))
O zaman nisanin izinine gore hareket ederis ben cebeciye kacmadan:)
Ay Allah senin aslinda hakkin ve ihtiyacin
Ben mini hap kullaniyorum emziren annelwr icin iki aylikken basladim.kafam rahat:)
Ay ben hala adet olmadimmmmm kizimfada emzirirken olmamistim
Bende onceden hap kullaniyordum. Ama sikildim Artik. Gerci cok dalginim icsemde unuturum sakatlik olur yine :) Esim istemiyor daha cocuk riske atmaz herhalde. Artik kaza olursa yapcak birsey yok :))
Bende olmadim adet bakalim Ne zaman olacam
Yalniz kisa bir kizkardes sart. Bir cocugum daha olacaksa kiz olsunAy bendw saat kuruyorum.yoksa oldukca unutkanim
ay hadi sizin iyi olurda benim.ucuncu olur giydir giydir bindir bindir bitmezzz
Esim de bi kiz daha isterrrr
Yalniz kisa bir kizkardes sart. Bir cocugum daha olacaksa kiz olsun
Evettt ikinmalar basladi. Gazam mubarek olsun .
Oh yarasin kuzuma
Annem.kucukken huysuzlastimmi hemen panalgime fitil.verirmis bide derki benim bebeklerim.cok isluudi yeni nesil huysuz:)
Aman onlar hasta olmasin olcek saniyorlar kendilerini
Kizlar bulusma isini ne yapicaz nisa persembe mi basliyirmus
Brnim.carsamba gunum.var bende simdi kv var cumadan sonra uygum oluyorum olmadiizin gununde yapalim sizinkiler icin ev daha uygun bende toplasalim ama ne zman
valla ben kontrole gitmedim hiç niyetimde yok hiç kadın doğumcu göresim yok o kadar olaydan sonra üstelik dikişlerimde baya sızlıyo bu aralar sıcaktan mı yoksa rahat rahat ağır kaldırıp iş yaptığımdan mı bilmiyorum .ayy Allah korusun ne kardeşi çok tehlikeli bizim için henüz hayırlısını Allah bilir tabide en az 2 sene istemem ben neymiş o mini ben hiç duymadım o hapı emzirirken zararlı değil mi?Kizlar 4o gunn konrrollerine gidilmi eahim toparlanmismi kist durumu soz konusumu
Korunma yontemleri konusuldumu yoksa kardes calismalarimi mevcut
O zaman nisanin izinine gore hareket ederis ben cebeciye kacmadan:)
Ay Allah senin aslinda hakkin ve ihtiyacin
Ben mini hap kullaniyorum emziren annelwr icin iki aylikken basladim.kafam rahat:)
Ay ben hala adet olmadimmmmm kizimfada emzirirken olmamistim
aa 1 taneyle mi kalcaksınız yani.aman dikkatli olmak lazım ama bende konrnmyrm eşim korunuyoBende onceden hap kullaniyordum. Ama sikildim Artik. Gerci cok dalginim icsemde unuturum sakatlik olur yine :) Esim istemiyor daha cocuk riske atmaz herhalde. Artik kaza olursa yapcak birsey yok :))
Bende olmadim adet bakalim Ne zaman olacam
hay Allah:)bizim valla dünde vardı ıkınma dünden beri bi fitil bi gaz ilacı basıyorum kıza:)
herhangi bi sağlık sorunun yoksa vercem bende bu fitilden ara sıra hoşuma gitti:)
ya hiç sorma valla sezeryan sonrası bile suyumu kendim içtim yemeğimide kendim yedim adam ağzına istiyo bendende çok yedi nasıl hasta anlamadım insanın azcık iştahı kapanmaz mı
tamam banada uyar ben çalışmıyorum herhangi bi günümde yok henüz o zaman h.sonu buluşuruz olmadı
valla ben kontrole gitmedim hiç niyetimde yok hiç kadın doğumcu göresim yok o kadar olaydan sonra üstelik dikişlerimde baya sızlıyo bu aralar sıcaktan mı yoksa rahat rahat ağır kaldırıp iş yaptığımdan mı bilmiyorum .ayy Allah korusun ne kardeşi çok tehlikeli bizim için henüz hayırlısını Allah bilir tabide en az 2 sene istemem ben neymiş o mini ben hiç duymadım o hapı emzirirken zararlı değil mi?
bende olmadım ama 1 haftadır adet sancılarım var çok yakında olcam sanırım
aa 1 taneyle mi kalcaksınız yani.aman dikkatli olmak lazım ama bende konrnmyrm eşim korunuyo
Oooo cok sevindim.cnm hwrseyin yolunda olmasina
Daha cok.cok erken arasim her ay farkli yondeydi cnm canini slkmak icin cok erken
Sami beyde dio gittiğimz iki kontroldür ters die yaaa dua edin de düzelsin cadı kızım babasıda alay edio kızı ters anası ters yandım bn die=)=)=)canım merak etme benimki 8.aya yakın dönmüştü sonra tekrar ters döndü en son doğum pozisyonunu almıştı ama kısmette sezeryan varsa kaçış yok doğum sancısı çekerken bile benimki kanala girmemişti dönmesine rağmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?