Nisa nisa gun ayarlayalim.cnm
Bu arada prinses jhonson elif 54 optimal wesranj savas dicem.ama yenigogum
SEVGI CENNETIM BENIM LAVINYA54 bilgem54 aklima gelmeyen varsaa affola
Takip edin bulusmayo saglayalim kizlar
Sami beyde dio gittiğimz iki kontroldür ters die yaaa dua edin de düzelsin cadı kızım babasıda alay edio kızı ters anası ters yandım bn die=)=)=)
Mandalinaaa seni yazmamisim.cnm
Mutlaka.senide bekliyorum.cnm
Bide plesa sonunu hatirmayamiuorim senide bekliyirum
ben 20. haftadayım nerdeyse 3 kere sadık beye gittim ara ara devlet hastanesine gidiyorum sami kemikten randevu aldım ama 2 3 hafta sonrasına alabilyorsunuz arkadaşım da ertan çeliğe gidiyor hala doktor konusunda karar veremedim hangi doktoru önerirsiniz tavsiyeleriniz neler çok kararsızım ilk çocuğum sezeryandı
Bulasalim diyoruz mandis. Disarida zor olu diye yaren evine Davey etti bizinereye yaren ben neler kaçırıyorum
Dun piknikteydik bizde kizim uyudu hep cok keyifli bir gundukızlarr merhaba nasıl geçiyo günler yaramazlarla
benim kız dün yaramazlıkta zirve yaptı azcık gezmeye niyetlendik 3 gündür biriktirip biriktirip yapmadığı kakayı arabada yapıverdi aman Allahım o ne çaresiz bir andı ne yapacağımı şaşırdım üstü başı herşeyi battı bezini değiştirirken diğer bezide gözümün önünde doldurdu onuda değiştireyim derken bu seferde çişini yaptı üstü başı mahfoldu bir poşet kakayla eve geri geldik sonra:)anlayacağınız alışverişin içine etti yavrucağızım
ben 20. haftadayım nerdeyse 3 kere sadık beye gittim ara ara devlet hastanesine gidiyorum sami kemikten randevu aldım ama 2 3 hafta sonrasına alabilyorsunuz arkadaşım da ertan çeliğe gidiyor hala doktor konusunda karar veremedim hangi doktoru önerirsiniz tavsiyeleriniz neler çok kararsızım ilk çocuğum sezeryandı
Bulasalim diyoruz mandis. Disarida zor olu diye yaren evine Davey etti bizi
Dun piknikteydik bizde kizim uyudu hep cok keyifli bir gundu
2 ay once sadik beyde sezeryan oldum.ameliyatta gordum kendisini bir daha gormedim. 24 saat arayalim diye verdigi telefona ulasamadim hic. Zaten hep yurt disinda acil birsey olsa gelemez.
korkma bende sami beye gittim ve son ana kadar ters durdu cadı kızım :)
kızlar benim için aceleye getirmeyin buluşma işini kusura bakmayın kaç gündürde giremedim.kiralık ev arıyorum onunla uğraşıyorum işe başlyana kadar müsait olamıcam sanırım ama sizlerle tanışmayı gerçekten çok istiyorum siz ilk buluşmayı ayarlayın bakalım ben gelemezsem çalıştığım yere bekliyorum tanışalım.daha sonrada dışarda falan buluşuruz belki yemeğe falan gideriz olmazmı?işe başlayana kadar şu ev işini halletmem lazım yoksa kalıcam ortada
ben adatıpta neşe hanımda sezeryan oldum neşe hanımdan çok çok memnun kaldım ama hastaneden hiç memnun kalmadım odalar çok kötü hiç özel hastane gibi değil otelicilik hizmeti konusunda beyhekimi çok methediyolar bu aralar ama ordaki drlar konusunda çok bi fikir sahibi değilim.sami kemik içinde sezeryan konusunda çok iyi olduğunu söylüyolar arkadaşımda onda ameliyat oldu çok memnun kendisi eli çok hafif diyolar
nereye yaren ben neler kaçırıyorum
kızlarr merhaba nasıl geçiyo günler yaramazlarla
benim kız dün yaramazlıkta zirve yaptı azcık gezmeye niyetlendik 3 gündür biriktirip biriktirip yapmadığı kakayı arabada yapıverdi aman Allahım o ne çaresiz bir andı ne yapacağımı şaşırdım üstü başı herşeyi battı bezini değiştirirken diğer bezide gözümün önünde doldurdu onuda değiştireyim derken bu seferde çişini yaptı üstü başı mahfoldu bir poşet kakayla eve geri geldik sonra:)anlayacağınız alışverişin içine etti yavrucağızım
Amannn rukiyw gozumun inune gwtirdim de bide arabada ne sinir bi durum puf bol kakali bi gun olmis arasta bi keee sirta degil bildigin boynuna kadar yapmisti kv de fenaydi yani
kızlar benim için aceleye getirmeyin buluşma işini kusura bakmayın kaç gündürde giremedim.kiralık ev arıyorum onunla uğraşıyorum işe başlyana kadar müsait olamıcam sanırım ama sizlerle tanışmayı gerçekten çok istiyorum siz ilk buluşmayı ayarlayın bakalım ben gelemezsem çalıştığım yere bekliyorum tanışalım.daha sonrada dışarda falan buluşuruz belki yemeğe falan gideriz olmazmı?işe başlayana kadar şu ev işini halletmem lazım yoksa kalıcam ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?