Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Mandalinaaa seni yazmamisim.cnm
Mutlaka.senide bekliyorum.cnm

Bide plesa sonunu hatirmayamiuorim senide bekliyirum

Son düzenleme:
Nisa nisa gun ayarlayalim.cnm

Bu arada prinses jhonson elif 54 optimal wesranj savas dicem.ama yenigogum
SEVGI CENNETIM BENIM LAVINYA54 bilgem54 aklima gelmeyen varsaa affola

Takip edin bulusmayo saglayalim kizlar

Canım benide yazmışsın ama bn merkezde olmadığım için bnm gelmem biraz zor

kızlarr merhaba nasıl geçiyo günler yaramazlarla

benim kız dün yaramazlıkta zirve yaptı azcık gezmeye niyetlendik 3 gündür biriktirip biriktirip yapmadığı kakayı arabada yapıverdi aman Allahım o ne çaresiz bir andı ne yapacağımı şaşırdım üstü başı herşeyi battı bezini değiştirirken diğer bezide gözümün önünde doldurdu onuda değiştireyim derken bu seferde çişini yaptı üstü başı mahfoldu bir poşet kakayla eve geri geldik sonra:)anlayacağınız alışverişin içine etti yavrucağızım

ben 20. haftadayım nerdeyse 3 kere sadık beye gittim ara ara devlet hastanesine gidiyorum sami kemikten randevu aldım ama 2 3 hafta sonrasına alabilyorsunuz arkadaşım da ertan çeliğe gidiyor hala doktor konusunda karar veremedim hangi doktoru önerirsiniz tavsiyeleriniz neler çok kararsızım ilk çocuğum sezeryandı

ben adatıpta neşe hanımda sezeryan oldum neşe hanımdan çok çok memnun kaldım ama hastaneden hiç memnun kalmadım odalar çok kötü hiç özel hastane gibi değil otelicilik hizmeti konusunda beyhekimi çok methediyolar bu aralar ama ordaki drlar konusunda çok bi fikir sahibi değilim.sami kemik içinde sezeryan konusunda çok iyi olduğunu söylüyolar arkadaşımda onda ameliyat oldu çok memnun kendisi eli çok hafif diyolar

nereye yaren ben neler kaçırıyorum
Bulasalim diyoruz mandis. Disarida zor olu diye yaren evine Davey etti bizi
Dun piknikteydik bizde kizim uyudu hep cok keyifli bir gundu

2 ay once sadik beyde sezeryan oldum.ameliyatta gordum kendisini bir daha gormedim. 24 saat arayalim diye verdigi telefona ulasamadim hic. Zaten hep yurt disinda acil birsey olsa gelemez.

ya bugün sabahtan beri avaz avaz bağırıyo benim kız:s ne yapacağımı şaşırdım 2 gaz ilacı birden veriyorum hala daha gazdan mı sancısı var yoksa başka bi yerimi ağrıyo ya da naz mı yapıyo anlamadım zor tutuyorum kendimi fitil vermemek için.ne ayakta susuyo ne kucakta ne de sallamaya geliyo.anca uyuttum beşiğinde ağlamasına aldırmadan salladım bağıra bağıra sesini bastırdım bakalım ne kadar uyuycak

kızlar benim için aceleye getirmeyin buluşma işini kusura bakmayın kaç gündürde giremedim.kiralık ev arıyorum onunla uğraşıyorum işe başlyana kadar müsait olamıcam sanırım ama sizlerle tanışmayı gerçekten çok istiyorum siz ilk buluşmayı ayarlayın bakalım ben gelemezsem çalıştığım yere bekliyorum tanışalım.daha sonrada dışarda falan buluşuruz belki yemeğe falan gideriz olmazmı?işe başlayana kadar şu ev işini halletmem lazım yoksa kalıcam ortada

Tatlim yok ayri gayri hepimizde isteriz ki berabrr olalim hepimize gire ayarlariz rabbim.yardim etsun sahibinden.xom da cok olouuo cnm ev

Cnm merhaba ben adatip sevgi hanimda yaptum iki digumuda elide pek hafif uc saat sonra hop ayaktaydim su an hemsireside gwbe uc aya onun doguma odalarin yetisecegini soylemis kesin bilgi:)
7/24 telinu arayabilirsin ben kk dan albi iki arkadasada verdim telini acil durumda onu bile cevapladi uzun uzun

Amannn oda arkadasin eltiye sezerysn gun sat verdi hopp adam tatile cikmis oncedende biliyormus hic bilmedici dr sexeryan yapti olcak is degil

Amannn rukiyw gozumun inune gwtirdim de bide arabada ne sinir bi durum puf bol kakali bi gun olmis arasta bi keee sirta degil bildigin boynuna kadar yapmisti kv de fenaydi yani

Merhaba sevgili anne adayları, ben size yaptığım bebek şekerlerini ve blogumu tanıtmak için topiğinize girdim sadece, normalde temmuz anneleri topiğini takip ediyorum. aslında benim kızım da büyüdü 1,5 yaşında ama kendi deneyimlerimi ve onlarınkini paylaşmaktan keyif alıyorum. hamilelik ve anne olmak çooooook güzel ve yaşanması gereken duygular Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. İşte benim bebek şekerlerim de bunlar, ne zaman doğum yapacaksınız bilmiyorum ama fikriniz olsun aklınızda bulunsun, vakit ayırdığınız için teşekkürler. mutlu ve sağlıklı hamilelikleriniz, sonunda da sağlıkla kucaklayacağınız yavrularınız olması dileğiyle, şimdilik hoşçakalın

RNA TASARIM keçe bebek şekeri, keçe nikah şekeri

nisa nerelerde ev arıyosun aklımızda bulunsun gözümüze çarparsa kiralık ev haber veririz sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…