Aaa olurmu kacirmak ozelden atarim yine ulasirim sana toplasicaz insalla hepimize uygun zamanda herkesi bekliyorum ay binsuru bebek bi suru gebe ne hos
hepsi birden ağlamaya başlarsa sizin komşular bizi kovmasınlar bide:) benimki baya zilli valla ona göre
Haha biseycik olmaz ay ben bebek cok seviyorum tur tur cesit cesit en guzeli rahatida hepimiz halimizden anlariz biz bikere lise arkadaslariyla beyaz eve kahvaltiya gittik puff 5 bebekle tum gozler biDe dedik bizi ev paklar
biz anlarız tabide dışardan biri için katlanmak zor olsa gerek:) ya kızlar bu arada benim kız çok huzursuz ve 1 haftadır devamlı salya akıtıyo ellerini emiyo battaniyesini emiyo ayaklarımda sallarken yastığı yalamaya çalışıyo .tükürüyo devamlı bende geçen eşime dedim diş çıkaran çocuk gibi salya akıtıyo devamlı diye ama ben 5-6 aylıkken çıkarırlar diye biliyodum sonra teyzeme resimlerini gönderdik telefondan senin kız dişmi çıkarıyo elleri hep ağzında dedi resimlerde bazı bebekler 3-4 aylıkken diş çıkarabiliyomuş sıkıntılarıda erkenden başlayabiliyomuş olabilir mi acaba?ümit beye ellerini etrafındakileri devamlı emiyo filan dedim hiçbişe demedi araştırmaya randevu alıcam bu hafta kime alsam acaba bildiğiniz iyi dr var mı ben bi ahmet canı biliyorum birde canan hanımı
Cnm cok normal bebekler emme refleksi ile dogarlar emzik emmiyirsa elini kolunu emicek bu sebepten mi goturuceksin yoksa anne karninda bile parmak emerler
Benim.arkadasimin oglu 3 aylikken basladi agiz suyu akma.kasinma 11 aylikken cikartti bence dis degildir
Dr sorarsan canan asla derim bi efran mi ferahmi ole degisik isimi olan bi bayan dr var o cok iyi arkadasim.memnub kalmisti
Umit beyden sogudunuzmu yoksa
ya hiç ilgilenmediki soru soruyosun 2 saat bekliyo hep geçiştirdi sorularımı çok suratsızdı bu sefer şaşırdım bende yoksa doktorluğundan bi şüphem yok yine bişe olsa ona giderim heralde ama bu sefer sorularımın yanıtını iyi alamadığımı düşünüyorum.ne sorsam bebektir olur filan gibi cevaplar verdi önceki sefer böyle değildi.ya normal bi şekilde emmiyo saldırıyo battaniyesine filan acaba kulaklarıyla filanda ilgili olabilrimi çok huysuz bugün.çocuk acil var mı araştırmada olmadı böyle giderse acile götürcem calpol verdim inş. sakinleşirde gerek kalmaz
Rukiye benim kiziminda agzi cok akiyor. Yumrugu agzina sigsa sokacak :))
Gaz içinde Nurse Harvey's i denesene cok etkili..
İyiki umit beye bu haftasonu gitmemisim anında sogurdum
nisa nerelerde ev arıyosun aklımızda bulunsun gözümüze çarparsa kiralık ev haber veririz sana
Aaa olurmu kacirmak ozelden atarim yine ulasirim sana toplasicaz insalla hepimize uygun zamanda herkesi bekliyorum ay binsuru bebek bi suru gebe ne hos
ee sonunda ne oldu canm sezeryan mı?
Haklisin aslinda inan insan ilk gidisi olsa bi dahaasla gitmez ben olsam.kontril.surwci devam.ederken yarin yine gotururum hepimi insaniz slklntisi vardi belki adamcagizin
Cocuk alerji dr u acilden getirebilirsiniz dedi ama.kendinden emin degildi soylerken
Geecmis olsun c.bu arada ins onemli bisey yoktue
gazdan olduğunu bilsem deniycemde anlamadım ki derdini .ya kötü davranmadı ümit bey ssevdi yine kızımı öpüp kokladı ama soruları düzgün cevaplamadıRukiye benim kiziminda agzi cok akiyor. Yumrugu agzina sigsa sokacak :))
Gaz içinde Nurse Harvey's i denesene cok etkili..
İyiki umit beye bu haftasonu gitmemisim anında sogurdum
Ah o nurse harweys yareni cok kotu yapmisti
Ama ablamin kizinda cok etkiliydi
Insan dr a cok hevesli gidiyi degilmi hastalik olmadiktan sonra hayal kirikligi olabilir
Ben on kezden fazla gittim hep iyi moddaydi bu hafta sonu olmus biseyler belli acaba yogunlukmu coktu
Arkadasimda dedi aceleci taviri vardi diye Ama her soruyu cvplamus
şeker mah bakıyorum canım bana yakın olması lazım.
aynen benim kızında salyaları akıyo.ilkinde böyle bişey olmadı.benimde diş geldi aklıma ama daha çok erken.dediğin gibi herşeyi emmeye çalışıyo tabi seninkide benimkide emzik almadı ağızlarını oyalayacak bişey yok
Kızlar aras hıc bı meme emmemıstı
sonrasıda banbınoyu aldı ekonomık oglum nuk avent almadı pasa
Bu arada ben öğlen tatilinde doğum yaptığım be icapçi cock Dr U ümit beydi.. İlk hafta ve 15 günlük kont.ona götürdüm ama sevemedim ben ümit beyi :) insanla konuşurken göz teması bile kurmuyo.. Yüzüne bakmıyor yani bende öyle oldu..bir de benim bebeğim mama destekli besleniyor oğlumda öyle büyüdü..ama ben ümit beye derdimi anlatamadım..tutturdu anne sütü mama yok diye..tamam bende isterim bebeğim sadece anne sütü alsın ama olmayınca olmuyor..cocuk hiç uyumuyodu ağlıyordu devamlı..mama içtiği anda uykuya dalıyodu aynısını oğlumda da yaşadım biliyorum.. Neyse sonuç olarak Aylık kont.de yine İsmail beye geçtim oğlumun Dr.u da o..iyi bir Dr.dur tavsiye edilir :)
kızlar nisaya doğum yaptım kırkımız çıktıktan 1 hafta sonra adet oldum.
bunda da aynı şekilde kırkımız çıktıktan 1 hafta sonra adet oldum.banyo yaptım 2 gün önce
bu kadarmı tesadüf olur yaaa :)
ya çocuk dr u olunca insanın beklentileri daha fazla oluyo kendinle ilgili olsa boşver dersin ama insan çocuğunun bi sıkıntısı olurda anlayamaz diye çok tedirgin oluyo yoksa ümit beyi biz senelrdir tanıyoruz çok iyi bi insan kardeşim üniversite okuyo onun druydu yani o kadar eskiden tanıyoruz ya besbelli bi sorun vardı randevularıda aksamıştı 1 saatten fazla bekletti bizi eşim onada çok kızdı ama tabiki bi sıkıntısı olabilir bişey demiyorumda bizde para veriyoruz muayene için sorularımı sormak için bekliyorum 1 ay insanın beklentileri fazla olunca güveni hemen sarsılıyo neyse aman olur böyle şeyler.gece calpol verdikten sonra zorda olsa uyuttum gece hiç uyanmadı ama şimdi yine avaz avaz durduk yerde çığlık atıyo resmen sesi kesiliyo ağlamaktan acaba bu yapışıklıktan olabilir mi daha ilacada başlamadım idrar yolunda enfeksiyon var belkide
gazdan olduğunu bilsem deniycemde anlamadım ki derdini .ya kötü davranmadı ümit bey ssevdi yine kızımı öpüp kokladı ama soruları düzgün cevaplamadı
yoğunluk çoktu ondan olabilir belki ama böyle davranırsa o yoğunluk zamanla azalır :)
evet çok erken eşimde diştendir diyo devamlı amma daha çok küçük aman gaz sorunu bitmeden bide diş sorunu çıkmasın zaten başıma
onu da denedik yaren:) ama bi onu emdi bizimkide şimdi onuda almıyo
kızlar nisaya doğum yaptım kırkımız çıktıktan 1 hafta sonra adet oldum.
bunda da aynı şekilde kırkımız çıktıktan 1 hafta sonra adet oldum.banyo yaptım 2 gün önce
bu kadarmı tesadüf olur yaaa :)
Merhaba arkadaşlar..herkes iyidir inş. Benim kızım biraz huysuz o yüzden fırsat bulup giremiyorum..üstelik bir de abi var evde ilgi bekleyen..
Bu arada ben öğlen tatilinde doğum yaptığım be icapçi cock Dr U ümit beydi.. İlk hafta ve 15 günlük kont.ona götürdüm ama sevemedim ben ümit beyi :) insanla konuşurken göz teması bile kurmuyo.. Yüzüne bakmıyor yani bende öyle oldu..bir de benim bebeğim mama destekli besleniyor oğlumda öyle büyüdü..ama ben ümit beye derdimi anlatamadım..tutturdu anne sütü mama yok diye..tamam bende isterim bebeğim sadece anne sütü alsın ama olmayınca olmuyor..cocuk hiç uyumuyodu ağlıyordu devamlı..mama içtiği anda uykuya dalıyodu aynısını oğlumda da yaşadım biliyorum.. Neyse sonuç olarak Aylık kont.de yine İsmail beye geçtim oğlumun Dr.u da o..iyi bir Dr.dur tavsiye edilir :)
Aa gercektenmi cnm.o zaman cok daha gonlunuz rahattir kardesinden dolayi
Insanin dedigin gibi hevesi kiriillir bi on dan fazla gittik hep cok iyiydi ama simdiden sonra asik gorsem bile devam ederim cunku oglum bronsit hirlamasi kulaklduyulur sekildeydi ve tedavisiyle iki gunde ayaga kalkti asla paraci degil cok guveniyorum
Kardesin karamanda bashelkim yardimciligi yaparkenmi hastasiydi cnm
Umit bey i ordaj dogum evine almak istemisler ondan istifa edip .adatipa gecmis iyikide gecmis:)dogumevi sistemini sevmedigi icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?