kızlar bugün kızım yine formundaydı sabah yine avaz avaz bağırdı araştırmada bahri bey tanıdık olunca aradık onun odasına götürdük kızımı muayene etti gaz sancısı yok dedi sanırım devamlı kullanınca zinco işe yaradı ateşi filanda yokmuş kulaklarında filanda bi sorun yok sonra ben ümit beyin dediği yapışıklığı söyledim açtı baktı baya inceledi kızımın vajinasında sarı sarı bişeler vardı hormonel sanırım hatta geçenlerde altını temizlerken dikkatimi çekmişti kakası filan oraya girdi sandım internetten araştırdım meğer akıntı filan oluyomuş kız bebeklerde ondanmış bende ümit bey kontrol ederken bişe der diye bekledim o da yapışıklığı var dedi ama bahri bey bunlar ne kremimi sürdün dedi hayır dedim o zaman idrar tahlili yaptırmamız lazım dedi saat 2 den 6.30 a kadar yataklı çocuk bölümünde kızımın çiş yapmasını bekledim Allahım ne zor şeymiş biraz yaptı poşet çıktı tekrar taktılar bu sefer 3 günde bir kaka yapan kızımın kaka yapacağı tuttu hemde ishal şeklinde üstü başı battı tabi taktıkları poşette tekrar başka taktılar o da çıktı çişi yine beze gitti en son eve geldim artık yarın sabah tekrar takıcam bu sefer evde yapıp yarım saat içinde yetiştirmeye çalışcaz çişini bakalım ne çıkıcak.acayip yoruldum inşallah kötü çıkmaz sonucu kremide şimdilik kullanma dedi.şimdi daha çok kızdım ümit beye o kadar kızımın şikayetlerinden bahsettim bi idrar tahlili yapalım demedi orda yaptırsaydım belki bu kadar uğraşmazdım çünkü h.içi eşim izin almakta sıkıntı yaşıyo en azından dolmuşlarda sürünmezdim yanımdada eşim olurdu çok zor bebekle dolmuşa binmek heleki bu sıcaklarda :S
hay maşallah ama 40 tan sonra en az 15 gün geçmesi gerekmez mi?gerçi 40 gün adet olmamışsan başkada ben 38 gün adet oldum mesela ama daha adet olmadım
ya bebeklerle çok iyi temas kuruyoda ailelerle öyle değil pek:)her anne çocuğunu emzirmek ister kuşkusuz ama sütü yetmiyosada karnının aç kalmasına hiç dayanamaz ama şimdi drlar o konuda daha rahat illa anne sütü için ısrar edin diyolar banada yaser bey 2 günden sonra sütüm yetmiyo diyip mama verme demişti sadece 2 gün mama takviyesi yap demişti
ümit bey zaten göğüs hastalıkları konusunda uzman benim kardeşimdede astım bronşit vardı onun içn götürüyodu annem ama daha çok küçüktü karamandaki hastane yoktu merkezde bi yere götürüyolardı hatta o zaman para almamıştı özel bi durumumuzdan dolayı o konuda bende sana katılıyorum kesinlikle paracı bi insan değil annemde eşine gidiyodu hatta hamiyet hanıma o da iyi bi doktordur şimdi çalışıyomu bilmiyorum.
hay maşallah ama 40 tan sonra en az 15 gün geçmesi gerekmez mi?gerçi 40 gün adet olmamışsan başkada ben 38 gün adet oldum mesela ama daha adet olmadım
ya bebeklerle çok iyi temas kuruyoda ailelerle öyle değil pek:)her anne çocuğunu emzirmek ister kuşkusuz ama sütü yetmiyosada karnının aç kalmasına hiç dayanamaz ama şimdi drlar o konuda daha rahat illa anne sütü için ısrar edin diyolar banada yaser bey 2 günden sonra sütüm yetmiyo diyip mama verme demişti sadece 2 gün mama takviyesi yap demişti
ümit bey zaten göğüs hastalıkları konusunda uzman benim kardeşimdede astım bronşit vardı onun içn götürüyodu annem ama daha çok küçüktü karamandaki hastane yoktu merkezde bi yere götürüyolardı hatta o zaman para almamıştı özel bi durumumuzdan dolayı o konuda bende sana katılıyorum kesinlikle paracı bi insan değil annemde eşine gidiyodu hatta hamiyet hanıma o da iyi bi doktordur şimdi çalışıyomu bilmiyorum.
kızlar bugün kızım yine formundaydı sabah yine avaz avaz bağırdı araştırmada bahri bey tanıdık olunca aradık onun odasına götürdük kızımı muayene etti gaz sancısı yok dedi sanırım devamlı kullanınca zinco işe yaradı ateşi filanda yokmuş kulaklarında filanda bi sorun yok sonra ben ümit beyin dediği yapışıklığı söyledim açtı baktı baya inceledi kızımın vajinasında sarı sarı bişeler vardı hormonel sanırım hatta geçenlerde altını temizlerken dikkatimi çekmişti kakası filan oraya girdi sandım internetten araştırdım meğer akıntı filan oluyomuş kız bebeklerde ondanmış bende ümit bey kontrol ederken bişe der diye bekledim o da yapışıklığı var dedi ama bahri bey bunlar ne kremimi sürdün dedi hayır dedim o zaman idrar tahlili yaptırmamız lazım dedi saat 2 den 6.30 a kadar yataklı çocuk bölümünde kızımın çiş yapmasını bekledim Allahım ne zor şeymiş biraz yaptı poşet çıktı tekrar taktılar bu sefer 3 günde bir kaka yapan kızımın kaka yapacağı tuttu hemde ishal şeklinde üstü başı battı tabi taktıkları poşette tekrar başka taktılar o da çıktı çişi yine beze gitti en son eve geldim artık yarın sabah tekrar takıcam bu sefer evde yapıp yarım saat içinde yetiştirmeye çalışcaz çişini bakalım ne çıkıcak.acayip yoruldum inşallah kötü çıkmaz sonucu kremide şimdilik kullanma dedi.şimdi daha çok kızdım ümit beye o kadar kızımın şikayetlerinden bahsettim bi idrar tahlili yapalım demedi orda yaptırsaydım belki bu kadar uğraşmazdım çünkü h.içi eşim izin almakta sıkıntı yaşıyo en azından dolmuşlarda sürünmezdim yanımdada eşim olurdu çok zor bebekle dolmuşa binmek heleki bu sıcaklarda :S
Rukiyecim ben arastirma hastaneye cok yakin oturuyorum beklemen gerekeb durum oldugunda beklerim hic cekinme
Rukiye benim kiziminda vajinasinda sarı akıntı oluyor ama bunun anormal birsey olduğunu düşünmemiştim.
Nisa bende elanin tırnaklarini keserken cok tedirgin oluyorum.
evet canım benim kananmam 40 gün sürmedi.
ah o idrar alma işini bizde çok denedik ama ben bir türlü beceripte alamamıştım.o poşet kayıyo idrar dışarı çıkıyo falan.sonucunuz inşallah temiz çıkmıştır bu arada
buluşma konusunda çocuklarla gelme durumu da gözümde büyüdü benim.2 çocukla şu ana kadar hi çıkmadım o cesareti kendimde göremiyorum.ecrinin arabası çok büyük ee nisa var bi yandan arabalara binerken ecrini mi kucağıma alayım nisa yımı yoksa arabayımı valla çok zor.eşim başıma vurup duruyo ehliyet al diye bende de o cesaret yok.yarın işe başlıyorum ehliyetim olsaydı 2-3 kere eve gelip emzirip giderdim şimdi çıksam eve varana kadar saat dolacak.çocuklar olunc araba kullanmak şart aslında
yaren korucuk araştırmamı karamanmı ben seni erenlerde oturuyosun diye biliyodum
Yaren sen erenlerde degilmiydin oyle hatirliyorumda. Sanki beyhekime yakindin diye konuşmuştuk. Karistiriyormuyum.
Ah cnm benim ne kadar zor bi gun gecirmissin gecmis olsun cnm ya insqalla sorun cikmaz ceyda kusuyormiydu cnm yarendede idrar yolu enfeksiyonu vardi ama inanilmaz kusan cocuktu en buyuk belirti kusma
O akintiya gelince hormobalmis anneden gecernis yegenimim hafif pembe bile geliyordu zaman zaman dr o sekilee demisti
Tahlil almadada ne kadar talihsizlik olmus
Cnm dedigun gibi esler yanimizda olmayabiliyi bizde gecen hastanede yatarkeb esim cakismak zorundaydi yatirdi ve cikti sagolsun bi hakki amcamiz var taksici yoksa durum vahim
Himm bak simdi daha rahatladim bronsit cocuklarin tedavisi uzun sirerken arasin iki gunde tum bulgular kayboldu rukiye bisey sorucam benmi evham.yapiyorum bilmiyorum kardesinin astim belirtileri nelwedi arasta nadir olsada gece sanki nefesi kesiliyi cirpiniyo umit bey iki ayda goruselim dedi ama iyi taktim
Hamiyet hanim dogum yapri cnm arasla on gun arasi ogullarinin basladimi bilmiyorum ama cok iyi bi dr mus korucukla donusumli calisiyordu evleride ordaymis zaten
acaba hafta ici yogunluk az diyemi biz daha cok sohpet ediyoruz hele fazla hasta yoksa baya sohpet ortami oluyo en son esimin gittigi spor salona oglu ile gitme konularina kadar girdik
Rukiyecim ben arastirma hastaneye cok yakin oturuyorum beklemen gerekeb durum oldugunda beklerim hic cekinme
dün ecrinin tırnaklarını keserken etini kaptırmışım nasıl çığlık çığlığa ağladı yavrumhala affedemiyorum kendimi nasıl yaptım öyle bi hata.onunla birlikte nisa da bende ağladık.
merak etme boswer anormal bişe değil zaten ben kızım çok ağlıyo diyince dr heryer normal olduğu için alttan bi muayene etti akıntıda çok birikmiş heralde içerde bu ne krem mi sürdün dedi ben hayır deyince idrar tahlili istedi.muhtemelen tedbiren istedi sorun olduğu için değilRukiye benim kiziminda vajinasinda sarı akıntı oluyor ama bunun anormal birsey olduğunu düşünmemiştim.
Nisa bende elanin tırnaklarini keserken cok tedirgin oluyorum.
Yaren sen erenlerde degilmiydin oyle hatirliyorumda. Sanki beyhekime yakindin diye konuşmuştuk. Karistiriyormuyum.
aynen ya benimde aklımda erenlerde diye kalmış yoksa Rukiye mi erenlerde oturuyodu
canım kusması var hep ama genelde çok emdiği zaman kusuyo enfeksiyona bağlı bi kusma olduğunu sanmıyorum .akıntı olması çok normal evet bende başta korkmuştum ama okuyunca rahatlamıştım o konuyla ilgili bikaç yazıyı yalnız bazen çok fazla oluyo dışarı taşıyo hastanede baticonla temizletti bahri bey şaşırdı o da çok görünce içinde.belki o da rahatsız etmiştir kızımı.eşlerin olmaması çok kötü oluyo insan istiyoki böyle durumlarda anneler ve eşler yanımızda olsun aksilik 2 side yoktu bu sefer.
yarencim benim kardeşiminki çok ileri seviyedeydi nöbet filan geçiriyodu hatta bigün öyle bi nöbet geçirdi ki göğüs tahtası içe çöktü hala daha izi var hatta kardeşimde.bebekliğinden beri sorun vardı sobalı evde otururduk onun için kaloriferliye geçtik evde kuş vardı hemen çıkarttı dr evden sende çok dikkat etmelisin halılarına evin temiz olmasına kardeşim bursa araştırmada tedavi oldu ama tabiki alerji kısmı duruyo hepimizdede var o yatkınlık ayrıca nemin fazla olduğu bölgelerde malesef bu astım yüzdesi fazla oluyo rutubetten .yün yastık filan onlardan uzak tut çok tehlikeli astımlılar için.annemler düzenli olarak ümit beye gitmiyolardı istanbulda elif dağlı diye bi dr var duymuşsundur belki tv ye çok çıkıyo gülbene filan çıkıyodu hep ona götürüyolardı o çok iyi bi dr bu konuda asıl dr u oydu ümit beye sakaryada acil bi durum olunca gitmişlerdi bikaç kez ama ümit beyin uzmanlık alanı göğüs hastalıkları o yüzden senin çocuğunun şikayetleri bu yönde olduğu için daha fazla memnun kalmışsındır
çok sağol canım Allah razı olsun çok düşüncelisin bundan sonra öyle bi durum olursa gelirim inşallah
ah yavrum yaaabende çok korkuyorum tırnak keserken ama yinede başka kimseye kestirmem kimse benim kadar dikkat edemez gibi geliyo çünkü
merak etme boswer anormal bişe değil zaten ben kızım çok ağlıyo diyince dr heryer normal olduğu için alttan bi muayene etti akıntıda çok birikmiş heralde içerde bu ne krem mi sürdün dedi ben hayır deyince idrar tahlili istedi.muhtemelen tedbiren istedi sorun olduğu için değil
kızlar ben erenler tarafındayım beyhekime yakınım yaren değil
Cnm benim slklnti etme evin ordan dolmusa migrisun oradan yinw dolmusa hop bizim evdesin donustede esinlw bulusursunuz tamamdur
Ben merkezxeki arastirmaya yakinim.cnm
Rukoye ne yaptiki hastanede zor olur gelseydi keske gunde var bugun kucaktan kucaga severdik ceydayi
ay valla ne iyi olurdu benimde 2 gündür kucağımdan inmeyen kızım azcık elden ele gezerdide kollarım dinlenirdi:)
ya hiç sormayın başımıza geleni sabah eşim işten izin aldı sırf yarım saate idrar yetiştirmek için sonra 8 de taktık poşeti altınıda açık bıraktık uyanmaya bahane arayan kızım 10 a kadar uyanmadı emmedide bu yüzden çişte yapmadı öyle bekledik başında hanımın sonra uyandı emzirdim hemen yapıverdi poşeti doldurdu biz nasıl bağırıyoruz ama sevinçten görmeniz lazım:)bu arada senelerdir bu işi yapan hemşireler beceremedi kocam becerdi poşeti takmayı halbuki çok kolaymış 1 damla bile yere akmadı çişi hepsi poşete doldu ilk seferde.bide daha takarken çok zor kızlardan idrar almak diyip durdular meğer onlar beceremiyolarmış popo kısmını açık bırakıp sadece üst taraftan yapıştırdıkları için çişin ağırlığıyla her seferinde poşet düşüyodu herneyse biz acele gittik hastaneye 2 kap verdiler birine ilk idrarı diğerine 2.boşalt dediler ama hangi kaba ilk idrarı koyacağımı sıkı sıkı tembih etti ben doğru kaplara boşalttım ama salak hemşire yanlış barkod yapıştırmış biz 2 sini ayrı lab lara götürdük kültür testi için bakacakları kabı görünce kız yanlış kaplara koymuşsunuz dedi yine yapması lazım dedi az daha ağlayacaktım oturup halbuki sadece barkodların yeri değişikti sonra diğer yerden barkodu almaya gittik onlar hemen işleme sokmuşlar alamyınca mecbur tekrar bekledik artık kaç saat bekliycem kimbilir diye kendi kendimi yedim girdim mescite altına serdim ceydamın bişeler taktım poşeti emzirdim bi baktım yavrum doldurmuş poşeti ay çiş gördüm diye hiç bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi:) sonra verdik onuda hemen diğer tahlilde çıktı bu arada çok şükür bişe yokmuş kültürde 3 güne çıkcak inşallah ondanda bişe çıkmaz teyzeleri.bu arada yapışıklık filan yok kremi kullanma dedi bahri bey.kızlar valla ben araştırmayı çok beğendim drlar çok ilgili bi o salak hemşireylede karşılaşmamış olsaydım mükemmel diycektim hastane için
Cnm.su anda sukur astim yok ama.merak ettim baslangici nasil.oluyor diye arasin asidan oldu sanrim.nefes darligi oluyormus ama.astimda sanirim daha slk olan bi durum mua bizde ikinkez oldu ama sormakta fayda var
Bu ara cis olayinda son durum nedir benim.fikrimcede normal arastirma seviyo biraz arastirsin ablamin kizindada cok oldu
Cnm herzaman beklerim
Ay inanmiyorum.saka gibi ya inan nefesi.tutup da bekledim.yani sonucu cok ssukir bisey cikmamis cnm.kremo.kullanmismiydin.yapisiklik.icin demistim ya kasim.annelerinde bi arkadasib.kizindada var diye oninkide bitmis bikac kere surdu ilaci
Insalla kultuedw temiz cikar
Bende memnun kaldim arastirmadan oldukca ilgiliydiler
yok daha hiç kullanmamıştım ama bahri bey çok rahat bi adam azcık yapışıklık varsa bile sürme diyebilir zaten ümit beyde az var dedi pek ilaççı değil bahri bey.bu arada bizim kızın bıngıldağı çok az önde demişti ümit bey d vitamini verme şimdilik dedi geçen kontrolde bu kontroldede dedi yine ama bahri beyde bıngıldakla hiç alakası yok yeni araştırmalar o yönde sakın kesme demişti 1 aylıkken götürdüğümde.ne olur ne olmaz diye ben yinede kullanmadım bu zamana kadar şimdi napcam bilmiyorum çok kararsızım biri kullan biri kullanma diyo:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?