Rukiye bende beyhekime yakınım. Komşu olmayalim seninle :)) yarende buralarda sayılır. Komsuymusuz :))))))
aaa nerde oturuyosun sen?ben eser okulu civarlarındayım.mümkün valla neden olmasın:)
Cnm ya yapisikligin belki basindaysa ya ilerlerse kremi.kullanmayinca
Bak.kasm.annelerinden arkadasim kizinin gecmia bikac kez surdu bemce netten de bak kendi gecermi diye
Devit konusuna bingildakla.alakali durumu oldiguni biliyorum ama bibyandan prof kullan dedi diyorsun cnm beni..nette okuduklarim ve kasim annelerinde yasayan arkadaslarin dr lari kesinlikle kestiler damlayi
Bence netten de arastir cnm biraz aklina hangisi yatarsa
ya bahri bey yeni prof oldu zaten genç bi profa göre.çok araştırmacı bi insan benim bilgilerim güncel bilgiler diyo yeni araştırmalara göre bıngıldağı etkilemiyo d vitamini diyo ama eskiden beri biz bıngıldakla alakalı diye biliyoruz gerçi son gördüğünde bıngıldağıda normal dedi sağlık ocağındaki ebelerde normal diyolar ama ümit bey azcık ilerde diyo off çok kararsızım.şöyle bi 2 hafta geçsin araştırmada başka bi dra daha gidicem bakalım o ne diycek vizite sırasında gördüm çocuk drlarını çok iyi gibi geldiler bana sevdiler filan ceydamı ilgilendiler hep
Bende ottoman otelin oralarda :))
ay benim burda hiç komşum yok ama çoğu yaşlı burdakilerin zaten.ya evet eskiden beri deviti vermezler bıngıldağı önde olana ama zaten bahri bey artık normal önde değil diyoama ben yinede vermiyorum içim rahat etmiyo zaten kızımın kemik yapısı çok güçlü maşalla doğduğu gün bile kafasını taşıyoduBende yaptas hali saha
Rukiye bu arada bigun gelenlerin hepsi eser okulunun o taraftandi
Rukiye nettede baktim.simdi dr ar hep biraktirmisllar erken kapanmasina yol.acar diyor
Ama bi yandanda bahri bey gibi iyi bi dr cok karisik ve zor verilcek bi karar
Ama sahsen cocuk benim.olmus olsa netteki uzmanlarinda fikirlerinin ortusmus olani uygulardim
Su yapisikligada bi goz atayim
alıştık biz suratsız drlara neşe hanımdan:)) bi arkadaşım var ona götürüyo hep kontrollere çok memnun yengemde çocukları götürüyo iyi teşhis ediyomuş hastalıkları annemde onu duymuş illa ona götür diyo ama ben diğerlerinide araştırcam merak etme:)bahri bey 40 lı yaşlarda eşinide tanıyorum genç hatta geçen senemi ne bebekleri oldu bi profa göre genç yani yaşıBencede cnm.bence de ferhana gotur
Arkadasimim oglununda 18 aylik olmasina ragmen kapanmisti ferhan hanm devitinkesmiceksin kapananakadar dedi
Tum tahlilleri yapti iyi bi dr mus
Canana sakon goturme derik yuzuyle dovuyo insai:)
Ay cocuk bolumundeki dr lqr falab oldukca iyilerdi arasi da birakmadilar hic teknkisilik odadaydik memnun kaldim
Bahri bey genc mi ben hep.yasi var dusunurdum nedense
Rukiye cim.sen de netten bak.istersen ama yapisiklik varsa kremi kullan bence zararsiz bi kremdir eminim.olduda.ilerler bu sefer cereahi.midahale gerebilirmis pisman olmakta var amanne zor is
aaa çok yakınız o zaman:)bizde oralarda çok ev baktık ama hiç boş yoktu o dönem zor bulduk ev biz ara mahallelerdeyiz.
ay benim burda hiç komşum yok ama çoğu yaşlı burdakilerin zaten.ya evet eskiden beri deviti vermezler bıngıldağı önde olana ama zaten bahri bey artık normal önde değil diyoama ben yinede vermiyorum içim rahat etmiyo zaten kızımın kemik yapısı çok güçlü maşalla doğduğu gün bile kafasını taşıyodu
alıştık biz suratsız drlara neşe hanımdan:)) bi arkadaşım var ona götürüyo hep kontrollere çok memnun yengemde çocukları götürüyo iyi teşhis ediyomuş hastalıkları annemde onu duymuş illa ona götür diyo ama ben diğerlerinide araştırcam merak etme:)bahri bey 40 lı yaşlarda eşinide tanıyorum genç hatta geçen senemi ne bebekleri oldu bi profa göre genç yani yaşı
ayy valla bende korkuyorum yaren ama bi yandanda yok yere çocuğa hormon ilacı kullanmak istemiyorum bide gerçekten yoksa bahri bey bişe yok dedi ümit beyde azcık kapalı dedi napcam bilemedimki ay eskiden bizi öyle muayene etmezlermiş annem öyle diyo ilk defa duydum diyo alttan muayene:)ama her seferinde bakıyo ümit bey ki bence çok doğru bişe yapıyo.o yapışıklıkta çok idrar iltihabı yapıyomuş bendede mesela çok iltihap olur belkide bizdede vardıda kimsenin haberi yoktu
Benimde komsularim sadece merhabalik okadar
Bi ucuncu dr unda fikirini al bakayim.ne dicek cnm
Haha siz suratsuZ dr a alisiksiniz :)
Ben sevgi hanuma demistim.sizun yuzunuzden cocuk dr begenemiyoruz diye baya gulmustuk
Cansn hanum benim cok ahimi aldi cnm ben kolay kolay asla ah etmem ama son ayimda tam 5 saat beni hastanece beklwtti karnim.burnumda hekimligi iyidir belki ama vicdansiz duygusuzun teki
Anne sozu dinle.cnm insanligi iyi olmasada hekimligi iyidir o ne dicek bakalim
Cok karisik isler cnm ucuncu dr sart oldu ama eger tedavi edilmesze ilerlicwk bisey ise insan pisman olabilir pufff ne ducem bilemedimki
Yaptasi hep duydum ama yerini bir türlü gözümde canlandiramiyorum
Rukiye ben otelin ordan dönünce cadde uzerindeyim.
Şansa bak nerdeyse kapı komşusu cikacaz..
bende eser okulunun arkasındaki sokaklardan birinde oturuyorum magari moda evi diye biyer var duydun mu bilmiyorum oraya çok yakınım ottomana doğru giderken bi bim var oraya yakınmısın çocuk parkı filan var oralarda
Magariyi biliyorum. Ben ottomanin arasından girince biraz ilerdeyim. Hatta yeni bir site yapılıyor bizim orda cemre evleri yani
Rukiye ben doğumdan beri ne haber izliyorum. Nede olanlari anlatanlari dinleyebiliyorum. O kadar dolmuski beynim almıyor eladan başka birsey
ya Allah korusun çok zor bi imtihan her ne kadar mükafatı büyükte olsa ama bi yandan iyi oluyo görmek öyle küçük şeyleri kafaya takmamak adına.bazen hayatta sadece biz varmış gibi yaşıyoruz üzceğini bilsekte kayıtsız kalmamalıyız etrafımızdakilere.şimdi anne olduğumuz için daha içten daha samimi dua edebiliriz o çocuklara ve annelerine .Allah bizede göstermesin o acıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?