Rukiye bende beklerim her zaman canim.
Heyyy ne oluyo orda kiskaniyorummmmm
Senide bekleriz canim... Komsuculuk yaparız :)
Heyyy ne oluyo orda kiskaniyorummmmm
Keske yakin olsak
:)kıskanma kıskanma yakınız seninlede aslında 1 dolmuş mesafesi kadar .valla bi görüşmeye başlasak bence çok gidip gelcez birbirimize
boswer sen ne zaman başlıyodun işe?
kefkene gidiyoruz canim biz. Yazligimiz var ordaay evet evet orgaıze edelım en yakın zaman da
kızlar cebecı taraflarına gıdıyormusunuz
boswwer rukıye burdamısınız barı ıkı dakıka fotolarımzı görsek kalırırız hemen cık
kefkene gidiyoruz canim biz. Yazligimiz var orda
21 eylülde bitiyor malesef iznim
Oylemi ne guzel. Gün gelir ordada karsilasiriz kimbilir :)Aa ciddimisin neresinde ablam benimnorda oturuyor dianin sokaginda yaz kis orada pansoyonlarida var
Neyseki ela halada olucak cnm rahat olur en azindan sen ne is yapiyordun cnm
Biz kumcagiz tarafındayiz canimAa ciddimisin neresinde ablam benimnorda oturuyor dianin sokaginda yaz kis orada pansoyonlarida var
Savas insalla bebehini saglikla almissindir kucagina
Hbrlerinizi bekliyoruz
kizlar ben geldim bugun oglum tam bir gaftalik oldu3480 gr dogdu ama sut.sorunum var nenim biraz daha tam yetmiyor oguma herhalde sali gunu kontrole cafirmisti dr.dogum kg nun altima dusmus tam sinirdaymis.dr.gunde 3sefr mama ver sedi bir dahaki kontroldw birakiriz olmazsa falam.dedi
ama benimki hic yalamci meme emmiyor debamli beni eecek yalanci gibi cok cok agzinda meme kalacak.uyandimi uymal bilmiyor 3-4saat boyunca virak virak bagriyor nagrirken zaten yedokleri gidyor cocugun
cok kaymatmissinuz sayfalar ilerlemis jepsini okuyamadim bir.ara.okurmins
kizlar ben geldim bugun oglum tam bir gaftalik oldu3480 gr dogdu ama sut.sorunum var nenim biraz daha tam yetmiyor oguma herhalde sali gunu kontrole cafirmisti dr.dogum kg nun altima dusmus tam sinirdaymis.dr.gunde 3sefr mama ver sedi bir dahaki kontroldw birakiriz olmazsa falam.dedi
ama benimki hic yalamci meme emmiyor debamli beni eecek yalanci gibi cok cok agzinda meme kalacak.uyandimi uymal bilmiyor 3-4saat boyunca virak virak bagriyor nagrirken zaten yedokleri gidyor cocugun
boswwer rukıye burdamısınız barı ıkı dakıka fotolarımzı görsek kalırırız hemen cık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?