Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Aa ciddimisin neresinde ablam benimnorda oturuyor dianin sokaginda yaz kis orada pansoyonlarida var
Oylemi ne guzel. Gün gelir ordada karsilasiriz kimbilir :)
Neyseki ela halada olucak cnm rahat olur en azindan sen ne is yapiyordun cnm

Teknik ressamim canim ben. İş yeriyle ilgili sıkıntılar var bugün ogrendim. Bir süre daha evde olup başka Ise gecebilirim. İsimede gelir kızımın yanında daha uzun süre olabilirim.

Savas insalla bebehini saglikla almissindir kucagina
Hbrlerinizi bekliyoruz

kizlar ben geldim bugun oglum tam bir gaftalik oldu3480 gr dogdu ama sut.sorunum var nenim biraz daha tam yetmiyor oguma herhalde sali gunu kontrole cafirmisti dr.dogum kg nun altima dusmus tam sinirdaymis.dr.gunde 3sefr mama ver sedi bir dahaki kontroldw birakiriz olmazsa falam.dedi
ama benimki hic yalamci meme emmiyor debamli beni eecek yalanci gibi cok cok agzinda meme kalacak.uyandimi uymal bilmiyor 3-4saat boyunca virak virak bagriyor nagrirken zaten yedokleri gidyor cocugun

cok kaymatmissinuz sayfalar ilerlemis jepsini okuyamadim bir.ara.okurmins

Savaş hoşgeldin canim. Bebisinde hosgeldi dünyamıza. Sütun icin bol bol dereotu,tahin helvası,boza,yoğurt corbasi ye canim. Sık sık emzirmeye devam et artacaktır sutun

Ooo tatlim.hosgeldin tebruk ederim.cnm bebisin hayirli uzun omurlu bi evlat olsun insalla cnm

Ilk bi kac gundr dogim.kg nin altina inmesi cok normal.cnm
Mama vermek sartsa once emzir sonuna kadar sonra mama ver once anne sutu

Humana stiel tee mutlaka kullan.cnm gunde 4 fincan faysasini fazlasiyle goruceksin
Bi daha kontrol ne zaman hangi dr gidiyorsunuz
Mamq miktari biraz faslami olmus acaba kg kaybi normal.cunku sisligini atiyor bebek

Canım hayırlı olsun tebrik ederim Allah analı babalı büyütmek nasip etsin yawrunu....

canım Alah size bağışlasın evladınızı sütün içn öncelikle sana tavsiyem kulaklarını etrafa kapat.yok sütün yetmiyo çocuk aç gibi lafları duymycaksın kendine güven sütün gelmemesi gibi bişe yok en çok psikolojinin bozuk olması sütü azaltıyo.benimde sütüm 1 haftadan sonra geldi tam manasıyla bebeğin muhtemelen mamanın gaz yapmasından ağlıyodur benim kızda öyle olmuştu eve geldiğimiz ilk gece sabaha kadar avaz avaz bağırdı ameliyatlı halimle kimseye vermedim hep kucağımda tuttum yavrumu.yarenin dediği gibi humana still tea çok işe yarıyo onu muhakkak al ben 2.kutuyu aldım öylece duruyo kullanmama gerek kalmamıştı.hoşaf filan iç fındıkta çok süt yapıyo üzüm incir mevsimi onlarda çok süt yapıyo ve asıl önemli olan su ben 4 lt su içiyodum günde ve ılık duş.moralinide yüksek tutmaya çalış canım görceksin bak bu haftadan sonra gelcek Allahın izniyle sütün.yalancı meme içinde ısrar etme senin göğsünü emsin sürekli daha iyi.sabret saatlerce bile emmek istese çünkü ne yaparsan yap asıl sütü getiren bebeğinin emme azmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…