İlk ay 800 gr. 2. Ay 1100 gr aldı. Alım iyi. Zaten doymasa gece uyku uyumaz. Ama anlatamıyorum. Biri susuyor biri başlıyor. Kuzenimin kızı 4 aylık hem mama hem sut emiyor. Sutude bitti gibi ya neyse. Onunla kiyasliyorlar. 3900 doğdu e mamda alıyor birde 2 ay buyuk. Sanki herbebegin etleri kat kat olmak zorunda. Acayip sıkıyorlar canımı. 6 ay anne sutu verecem sadece diyorum hala konuşuyorlar bunaldim
Ah tatlim.malesef bizim toplumumuzda var sadece anne sutu ile oldukca fazla almis ela obemli olan bunu basarmak yarenimde bigum bogumdu arasta ayniydi simdilerde suzuldu tabi emekleme falan derken
Inan cocuguna sutun oldugu halde mama verirsen vicdaanin rahat etmicek
Biz kg li degik saglikki bebekler istoyoruz
Insablari memnun etmek inanki zor benimkiler kg liydi esimin tarafinkg kg li bucocuk benzemesin obez olmasin ebe ust sinirin ustunde obeze dikkat ee anne sutu aliyi vermeyimmi umit bey ne kadar kizmisti ebenin soyledigine
Sen dogruyi yapiyorsun
Sutun olmasa zaten cocuk ac o zamab gunah
Artik cevap bile vermiyorum bakalim israrlar kesilir belki.
İnanirmisin cok yakinimlar ama onlara elanin başını kaldırmadığını caninin sıkıldığını anlatıp dertlesemiyorum. İyiki varsiniz
Canim ya kiyamam sutuun oldugu bebegin yeterlu gelisrigi halde seni savunmak zorunda birakiyorlar oysaki desteklenmem gereken bi durum
Iyi ediyorsun cnm eminim paylassan canini slkacaklardir
Cok yakiblarin belki ama seni mutlu etmeyen ortamda cok bulunmamaya calis
Bu arada biz neden burdayiz boswer bis birbirimizi anlayabiliyoruz
Slklntin oldugunda ben hazirim paylasmaya
Boswer bu arada randavu ne zaman
Inan sorun varsa umit bey anlicaktir gercekten evhamli bi dr
Biz ilk gittigimizde bi sozunden cok etkilendik
Aras gece araliksiz 4 saat uyuyordu onu sordum
Dediki 3 4 saati gecirme
Ama bu zaman zarfinda arada nefesini dinle dedi tam bi anne baba evhqmindaydi esinle tamamdi dedik
Bizi hangi bolume yonlendirdiyse sorunladda hepte suphelwndigi seyler dogru cikti
O uyku saatini bizede soyledi. Şimdiye kadar gittiğim kadarıyla ilgili bir doktor. Yarinda 12 de randevu inşallah rukiyenin gittiği gün gibi olmaz
Him demek cumartesi insalla gecen hafta gibi olmaz
Gelince bekliyoruz hbrleri
oh kızlar ne güzel kaynaşmışssınızz öylee ben yoktum ne zamandır bir bakayım dedm bütün herşeyi okuyamadım ama buluşma ayarlıyomuşsunuzz sanırmm hepiniz aynı yerlerde oturuosunuz ne gzel ben serdivandayım :/
çooookkk çook geç bir cvp oldu kusura bakmayın ama yinede cvp yazayım..evet ağrı eşiğim yüksek olduğundan hissetmiyordum..ilk 5 cm lik açılmda düzenli doğum sancılarım suni sancı ile başlatıldığı halde benim hafif bi kasık ağrım vardıı..
adatıp ve nese aşıcı ile ilgili sorusu olanlara yardımcı olmaya calışırım arkadaşlar..
hepinize kolay doğumlar diliyorum
Geldik kızlar kontrolümüzden...
Umit bey daha erken oyle başını tutması dedi. Sonra kucaginda yukarı kaldırdı.tamam daha fazla başını tutmasını beklerdik ama şimdilik sorun yok. Önümüzdeki ayda görelim dedi.
Kilomuz 5560 boynumuz 59 cm. Saglik ocağından kilomuzda boyumuzda fazla çıktı.
Rukiye bizdede baktı yapisiklik varmi diye. Yokmus cok şükür .
Diğer hersey normalmis
Oh tatlim cok sevindim.herseyin yolunda olmasina en azinddn icinde rahatlamistir
Masalla.kuzunun boyu kg side.pek yerinde ya saglik ocaktan beri kg aldi yada yine yanlis
Oh yapisiklikta yokmus
Mama olayini sordunmu
Umit beyin ruh hali nasildi:)
Kilo durumu nasıl dedim.yanındaki kiz iyi diye cevap verdi.sonra mama ver denildiğini söyledim. Sanki kiz doktor yine kaslarını kaldırdı. Ümit bey cevap vermedi. Uyuz olmadım degil.oyle kalabalıkta değildi. Bunun haricinde sıkıntı yoktu.
Cmm duydudami cevaplamadi yoksa kasitlimi
Bazen ikileti yo kulaklar saglam.degil.sanirsam:)
Neyse sorun yok ya sevindim
Kasitlimi değilmi bilmiyorum canım
Eger yuzyuze degilsen bazen duymuyo ben bi kez daha soruyorum cvb imi alana kadar amann gozlerde benim.gibi lensli.zaten adamin:)
Ozgeye diyodu solusyon getirde cilalayalim diye
Pekala boswer icin rahatladimi yoksa soru isareti varmo kafanda
Yani şu anlık birazda olsa tedirginim. Inş gün geçtikçe kaldırmaya başlar başını tamamiyle içim rahatlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?