Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Inş. Canim en yakın zamanda başını dik tutacak. Bende derin bir oh cekecem

yaren burda nasıl bi dönmeden bahsediyosun sırt üstüyken mi yüz üstüyken mi?

İnşallah yoktur sorun. Dediğin gibi her bebek farklı. Rukiyeylede konuştuk bunu oda oyle diyor ama içim içimi yiyor. Gideyimde içim rahatlasin. Birde cevrem baskı yapıyor mama ver diye. Bunaldim artik onuda soracam

ayy boswer iyiki gitmişsin 2 gündür nette sıkıntı var giremedim foruma aklım sende kaldı bizim kızın videolarına baktım akşam 1 aylıkken bile yüzüstüyken kafasını kaldırıyodu aman bişe çıkarda bende kıza destek vermedim bu konuda diye kendi kendimi yerdim vallahi.ama çok şükür bi sorun yokmuş bak bütün bebekler farklı oluyo birbirinden üzülme içine sinmediyse bi dr a daha götür ama bi sorun olsaydı ümit beyden kaçmazdı çünkü genelde sorun var diyen dr o oluyo daha evhamlı diğerlerine göre

ohh maşallah sizin kızda tosuncuk ya ben krem kullanmıyorum bidahaki ayda gidermiyim bilmiyorum ama gidersem ne diycek merak ediyorum

ya kilosunu sağlık ocağındakiler çok iyi buluyo bana devamlı üst üste soruyolar sadece anne sütüyle besliyosun demi diye sakın başka bişe verme diye sıkı sıkı tembih ediyo ebe kemiklerini filanda çok iyi buluyolar ama ümit bey hiç öyle çok iyi filan demiyo sinir oluyorum:)iyi diyip geçiştiriyo azcık bi takdir bekliyo insan yani.ayy banada öyle yaptı kaç soru sordum öyle şapşal gibi kaldım cevap vermedi ya da aradan 2 dakka geçtikten sonra cevap verdi.valla yaren ben artık sende bi şeytan tüyü olduğunu düşünüyorum ümit beyde sevgi hanımda sana özel davranıyo sanırım dün bi arkadaşımla karşılaştım 6 ay sevgi hanıma gitmiş plesantası aşağıdaymış hep kanaması oluyomuş acile gitmişler adatıpa sevgi hanımı aramışlar ben gelemem doğumevine gidin demiş.sende var bişe var:)

selam hanımlar
ben 21 haftalık hamileyim ama sakaryada doğum yapma konusunda endişelerim var. 3 tane özel hastane var onlarda da yeni doğan yoğun bakım ünt. küvez yeni doğan doktoru var mı bilmiyorum aratırmaya başlaycağız

Sizler bana hastane tavsiye edebilir misiniz? Ve de doktor.. Doktorum ersin gürsel özel muayenehanesi var ama doktor da tavsiye edersenz sevinirim.Özellikle normal doğuma teşvik eden doktor..

hoşgeldin canım hayırlı olsun bebeğin
normal doğum düşünüyosan öncelikle araştırmaya git derim özeller ne yapıyo ediyo sezeryan yapıyo valla araştırmadan çok memnun gidenler drlar da hastanede gayet güzel ben önce bi orayı dene derim onun dışında ben adatıpta neşe aşıcıda doğum yaptım normal olcaktı ama kanamam olunca sezeryan oldum acilen.dr olarak neşe hanım iyi ama hastane hiç güzel değil ben normal doğum istiyorum diyosanda seni destekliyo ama herhangi bi sorunda kendini riske atmak istemiyo haliyle.biraz sohbette edeyim diyosan ciddi bi dr ama bütün sorularını çok güzel bi şekilde aklında soru işareti kalmadan cevaplar

Cnm.sirtustuyken yuzustune donmekten bahsediyorum.yaren 5.ayina dogru arasta 3.5 aylikken

Cnm dr a gekince boswerede yazdim umit beyin duymada sorun olduguni dusunuyorum bana da bazen ole yapiyo cvp alana kadar soruyorum tekrarliyorum anlamadigini anliyorum bos bos bakiyo sizde cvp almadan birakmayin bide biz hep persembe gidiyoruz hic yogun olmuyor

Sevgi hanima gelince ben hep rutin kontrole gittim.kendisine bide dogumlarda hic acil bi durum olup gitmedim
O zaman durum ne olurdu bilmiyorum bak
Rutinleede dogumlarda dogum sonrasinda oldujca mwmnun kaldim
He diger dr lar gelip sevgicigim.gelmiyorsa ayip etmis

Cnm on gun once dayumin esi ilk arastirmaya gitti cok yogunmus dogum yapanlar kata cikamiyormus baataniye ustu yatiyormis dogunevinde yapti sansa ebeside iyiymks

Canim hala endişeliyim aslında. Ümit beye yüzüstü sik sık yatirayimmi belki surekli sırt üstü yattigindan kaldırmıyordur başını dedim. Yani olabilir dedi. Bakalım hergün zorliyacan olmadı senin dediğin doktora giderim. Gerci saglik ocağındaku doktorda sorun yok demisti

Cnm bence bosuna endise ediyorsun buyuk sorun olsa kucagindayken kafayo hic tutamazdi
Gecen iki ay bebek gelisimine baktim.orda bilr.yapmali demiyi

Ya kızlar ben daha yeni hamileym şimdilik doğumevine gidiyorum remzi beye.araştırmanın odası felan çok temiz oraya gitsem mi.doğum evi tam bi rezalet temizlik açısından ne yapayim şaşırdım akıl verin

Ya kızlar ben daha yeni hamileym şimdilik doğumevine gidiyorum remzi beye.araştırmanın odası felan çok temiz oraya gitsem mi.doğum evi tam bi rezalet temizlik açısından ne yapayim şaşırdım akıl verin

Cnm.merhaba
Egerki devlete gidiyorsan arastirma hastaneainde sedat.umur var yengem gidiyorsu cok ilgili bi dr
Bebegin kg sini boyinu soyleyip hee defasinda usg kagidini veriyor gitmeni tavsiye ederim

Doguma gelince on gun once sancilaninca ilk oraya gittiler fakat yogunluktan dolayi hamileler ve dogum yapanlar battaniye ustundelermis geri dogim evine gidip orda dogumunu yapti ebeside iyiymis en azindan beklemeden odasina gelmis

Bak cok tase on gunluk bilgiler arkadasim

bizim kız 1,5 aylık olduğundan beri sırtüstüyken yana dönüyo geçen ayağımda sallarken öyle döndü birden düşmesin diye bi tuttum bu sefer ben acıttım canını ağladı baya.bende 40 günlükken kanepeden düşmüşüm kızımda bana çekmiş heralde kanepeye hiç yatıramıyorum yerde yatırıyorum.
dediğin gibi ümit bey zor duyuyo olabilir yada dikkat dağınıklığı var adamda bıkmıştır artık annelerin bitmek bilmez sorularından:)
aman diğer drlarda gelmiyo özelde zatende o da biraz ayıp etmiş kaba bi şekilde demiş ben gelemem d.evine gidin diye oraya gitcek olan adam gider zaten birde kurda kuzuyu teslim ediyo:) amaaan hiç kimseye güven olmaz tam anlamıyla zaten her dr hem artısı hem eksisi var tabi

Cnm on gun once dayumin esi ilk arastirmaya gitti cok yogunmus dogum yapanlar kata cikamiyormus baataniye ustu yatiyormis dogunevinde yapti sansa ebeside iyiymks
o ne yaa battaniyede neymiş :S daha neler duyucaz acaba.ama yinede yoğun diye geri göndermemişler bak ellerinden geleni yapmışlar

ya canım bi sorun yoktur ama anne olarak endişelenmen normal.bence dediğin gibi uzun boylu bi bebek olduğu içinde olabilir.ama kafana çok takılıyosa bi dra daha git kendi kendini yiyeceğine

Ah bi randevu alabilsem kim denk gelirse gidicem.orada gebe izlem bölümüne alıyoruz dimi. Çok istiyorum orayı çok ferah geliyor. Bazen yolluyorlarmiş doğumevine doğuma.
Bakalım inşallah randevu işini halledersem araştırmaya gidebilirim teşekkür ederim

Tatlim.yan donmek degilde tamamen yuzustu donmek.mesela sirt ustu yatiricaksin ceydayi kendi basina tamamen yuzustu olucak

Dr a gelince bikmicak valla yada meslegi yapmicak sen ben para veriyoruz kasti biseyyaptigini sezersem soguyabilirim ben iki cocukte nelerini gordum tam bi dr a guvem duydum.insalla bozmaz kendini naparim bilmiyorum

Arkadasin adina uzuldum cnm bana heo dogum.eyleminde geleceginden bahsetto ama bu durumlarda hic bi yasanmisligimiz olmadi
Sevgi ve saygiyla. Dogum anlaminda bitti isimiz
Yakinda annemle.ziyaretine gidicem kontrol icin yanindaki.hemsiresi aysunun da bebegi olcakmis onada ufak bisey almak.istiyorum beyin cerrahi ve mr da on gun sonraya sira veriliyorken ayni gun halletti kizcagiz

Rukiyr simdi sen kremi.kullanmicakmisin ciddi ciddi ya ilerlerse yada o kremin bebegezarari varmiki tereddud ettin
Kasim annelerinin ki e ilw basliyordu sanirim gecti kremle

Cnm.ben cok kolay randavu aliyordum yengem icin sana yardim.edebilecegim.bisey olursa yardim etmek.isterim.sedat beye genelde 15 gun sonraua alabiliyorsun dene derim
Bide orada bi iki.aksi dr var ondan isimli git cnm

Yok gondermisler dogum.evinde yapti dogumu

Boswer senin suphelendigun en cok gevsek bebektee oluyor o zaman kafa capida dah buyuk oluyormus ki o bile geriden de olsa takip ediyo
Kucagimda dik diyorsun sorun olsa o zamanda salar kendisini

he onu denemedim hiç bilmiyorum yan dönüyo kafayı dikiyo bende boynuna bişe olcak diye hemen çeviriyorum eski haline:)
doğru söylüyosun o yüzden ben drlara karşı çok önyargılıyım hemen soğuyuveriyorum
ee sen böyle hayırlı olursan severler tabi seni drlar:)
bu arada ben kremi şimdilik kullanmıycam horman kremi sonuçta bide gerçekten bişe yoksa boşuna çocuğa hormon vermiim hem ümit beyde az demişti birde başka dra gidicem yakın bi zamanda bakalım o ne diycek.bahri beye 3 kez sordum kullanma dedi valla yok bişe dedi ona rağmen sürmek gelmiyo içimden.benimkide e ile başlıyo sanırım

Cnm.ben cok kolay randavu aliyordum yengem icin sana yardim.edebilecegim.bisey olursa yardim etmek.isterim.sedat beye genelde 15 gun sonraua alabiliyorsun dene derim
Bide orada bi iki.aksi dr var ondan isimli git cnm

Allah razı olsun canım.nasıl alıyordun sabah erken saatte internetten mi yoksa telefonla mı aldin.bende bel fıtığı var doktorm iyi olması lazım aslında remzi beyde uzmandi.sedat beye gideyim en azından bilindik

araştırma hastanesinde dörtlü test yaptırdım teste gönderen doktor ultrasonda yanlış ölçüm yapmış bebeğiimi 2 hafta +5 gün büyük göstermiş ve ona göre dörtlü taramaya girmiş ve bebğim down sendromu riski çok yüksek çıktı ağlaa ağlaya bi hal oldum yine araştırmadaki profesöre gittim farketmedi yanlışlığı özel bi prof farketi izmitte ben o çektiğim sıkıntıdan sonra kimseye güvenemiyorum bir de yoğun demişler offf ne sıkıntılı bir iş

peki yenidoğan yoğubakım ünitesi küvezi var mı eğitim aaştırmanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…