Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

yani topa tutulmayacak bi nick değil seninki de geçmiş olsun inşallah hiç bir sıkıntın çıkmaz. korucuk doğumevinden kat kat iyiydi ama şimdi kadın doğumu yeni yapılan merkezde ki hastaneye aldılar orasıda iyi olmuş ama daha tam oturmamış sistem sanırım bazı aksaklıklar oluyor maalesef

tmam canm haber bekliyorum senden.bu arada randevun ne zamanaydı :)

cnm benım merhaba nasılsın bakalım bugun kontrolumuz vardı cnm sordum sevgı hanıma gece gunduz gırıyorum normal doğuma dedı sıkıntı yok yanı cnm cok guzel bı randavuydu bugun ben 29 ekımde sezeryan olucam ama bayrAMDAKI KORKULARIMDAN BAHSETTIM suyum gelır sancı olur falan dıye bayramda burdayım 3.gunu ıstanbulda olucam dedı öle bı durumda gelırım dedı pekk ıcım rahatladı

heyyyy sakaryalı gebeler bu ara yazmıyorsunuz hıc ya hadı ben kendı kendıme yazayım
29 ekım doğum heyecan dorukta kontroller 2 haftaya duştu haftaya yıne gıdıcem yanı
anestesı uzmanıyla göruşucem odamı secıcem tahlıllerım yapıldı pıhtılaşma ıle ılgıle
bende haberler böyle bebişi de 2 hafta önde cıktı hızlı buyuyo evladım

ah kuzum heyecan doruktaa bende iş yerindeki son günlerim geçsin die dua ediyorum işte bakalım :)

jadı bakalım cnm ınşalla hayırlı sonuclar cıkar degerlerın sendemı yazarsan bakabılırız tatlım

sonuçlar normal miş öyle dedi doktor ama bugün yine ayrıntılıya soktular beni

hangi hastanedeydi bizimkinde hiç öyle şeyler yok :)
hadi hayırlısı Allah kolaylık versin yardımcın olsun sağlıkla alırsın bebişini kucağına inşallah

ah kuzum heyecan doruktaa bende iş yerindeki son günlerim geçsin die dua ediyorum işte bakalım :)

evde daha rahat geçer hastane hazırlıklarını şekerlerini filan hazırlarsın

sonuçlarımı aldım çok şükür bişey çıkmadı sen doğum yaklaştı deyince ben bile heyecanlandım allah yardımcımız olsun
sen nerde yapacaktın canım doğumunu

maşallah

sonuçlarımı aldım çok şükür bişey çıkmadı sen doğum yaklaştı deyince ben bile heyecanlandım allah yardımcımız olsun
sen nerde yapacaktın canım doğumunu

evet cnm ya cok heyecanlıyım adatıpta olucam nasıp olursa cnm
senın detaylı nasıl gectı ay ınankı ben hıc bışey anlamamıştım ssevımsızde bı radyologtu suratsız
ıfıklar yandı söndu saydı ettı ama şukur sonuclar ıyı cıkmıştı

detaylımız ayın 15inde teyzeleri daha var yani ben doğumevinde çektireceğim detaylıyı yahya bey varmış ona iyi dediler bakalım şansımıza. ben bide daha önce diğer bayan doktorda çektirmiştim ultrasonumu oda pek bi suratsızdı yani üzgünüm ama devlet hastanelerinin genel durumu bu maalesef özellerde bu işi tamamen ticarete dökmüşler allah yardımcın olsun bi avazda kurtarsın inşallah

cnm benım detaylı adatıpta oldu ama denılenler gıbı 200 tl vermedım 42 tl ucret verdım
ama adam suratsızdı
cnm ama eskıye göre adatıp ban daha uygun geldı geecen 3 tahlıl yapıldı 20 tl verdım eskıden daha pahalıydı sankı

cnm ayrıntılı nasıl gectı ben yanlış yere yazmışım az önce

20 tl iyiymiş gerçekten. benim bi arkadaşım yakın zamanda sanırım beyhekimde yaptırdı detaylısını oraya 200 tl falan vermişti. neyse bebekler ve biz sağlıklı olalımda en önemlisi bu

:18::18::18: yarın tetanoz aşım var korkuyorum :18::18: yaptıran var mı çok ağrılı oluyormuş sanırım

ayrıntılı sonuçlarımda damara baskı görünüyor her ay kontrol altına alındım tansiyon erken doğum gibi sıkıntılar olabilirmiş

tetenozlarımız bitti bizim hiç denildiği gibi günlerce ağrı çekmedim sadece vurulurken yandı azcık okadar başka bişiy hissetmedim

adatıp fiyatları gerçekten iyiymiş ama çok suratsızlar hele serdivandaki hastanede sinir oluyorum devlet bile onlardan güler yüzlü ilgili

Kızlar ben daha çok yeni hamileyim..

Doktor için Orhan solakoğlu düşünüyordum.Ama sadece kendi muayyanesindeymiş artık..Bir randevuya 120 lira vermek istemiyorum..

Dün ilk kontrol için vatan hastanesinde Cavit yalınalpe gittim..

Bu doktor hakkında bilgisi olan varmı

vatanda aynı zamanda beyhekimdeydi şimdi ne yapıyor eee doğum için anlaşmalı hastaneside mi yokmuş

caviti bilmiyorum boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…