Sendemi mini hamiş topiklerinden topa tutuluyorum bu addan :)) bilmiyorum araştırılacak kolestrol
sevil beyhekimde var ama hastane olarak şikayetlerini duydum ben birde bana uzak kalıyor ters istikamette doğumevine ben gittim ama mini korucuğa gidiyor benide korucuğa sevk ettiler
tmam canm haber bekliyorum senden.bu arada randevun ne zamanaydı :)
bende perşembe 3lü test sonuçlarımı alacağım bende de baya heyecan var ama senin ki gibi değil tabibugün verdim kanımı perşembede sonuçlar çıkacak inşallah sıkıntı olmaz.ne kadar kalmıştı senin
henüz sonuçları almaya gidemedim öğlenden sonra gideceğim inşallah. senin sevgi hanım ne güzel yaa herzaman geliyormuş doğuma çok özendim vallacnm benım nasıl cıktı sonuclar
şeker testimizin sonuçları çıktı yarın doğumevine gidecez
henüz sonuçları almaya gidemedim öğlenden sonra gideceğim inşallah. senin sevgi hanım ne güzel yaa herzaman geliyormuş doğuma çok özendim valla
heyyyy sakaryalı gebeler bu ara yazmıyorsunuz hıc ya hadı ben kendı kendıme yazayım
29 ekım doğum heyecan dorukta kontroller 2 haftaya duştu haftaya yıne gıdıcem yanı
anestesı uzmanıyla göruşucem odamı secıcem tahlıllerım yapıldı pıhtılaşma ıle ılgıle
bende haberler böyle bebişi de 2 hafta önde cıktı hızlı buyuyo evladım
sonuçlarımı aldım çok şükür bişey çıkmadıcnmmmm neden yazmıyosun snucunu merak ettım tatlım
jadı bakalım cnm ınşalla hayırlı sonuclar cıkar degerlerın sendemı yazarsan bakabılırız tatlım
heyyyy sakaryalı gebeler bu ara yazmıyorsunuz hıc ya hadı ben kendı kendıme yazayım
29 ekım doğum heyecan dorukta kontroller 2 haftaya duştu haftaya yıne gıdıcem yanı
anestesı uzmanıyla göruşucem odamı secıcem tahlıllerım yapıldı pıhtılaşma ıle ılgıle
bende haberler böyle bebişi de 2 hafta önde cıktı hızlı buyuyo evladım
ah kuzum heyecan doruktaa bende iş yerindeki son günlerim geçsin die dua ediyorum işte bakalım :)
sonuçlarımı aldım çok şükür bişey çıkmadısen doğum yaklaştı deyince ben bile heyecanlandım allah yardımcımız olsun
sen nerde yapacaktın canım doğumunu
sonuçlarımı aldım çok şükür bişey çıkmadısen doğum yaklaştı deyince ben bile heyecanlandım allah yardımcımız olsun
sen nerde yapacaktın canım doğumunu
detaylımız ayın 15inde teyzeleri daha var yanievet cnm ya cok heyecanlıyım adatıpta olucam nasıp olursa cnm
senın detaylı nasıl gectı ay ınankı ben hıc bışey anlamamıştım ssevımsızde bı radyologtu suratsız
ıfıklar yandı söndu saydı ettı ama şukur sonuclar ıyı cıkmıştı
detaylımız ayın 15inde teyzeleri daha var yaniben doğumevinde çektireceğim detaylıyı yahya bey varmış ona iyi dediler bakalım şansımıza. ben bide daha önce diğer bayan doktorda çektirmiştim ultrasonumu oda pek bi suratsızdı yani üzgünüm ama devlet hastanelerinin genel durumu bu maalesef özellerde bu işi tamamen ticarete dökmüşler allah yardımcın olsun bi avazda kurtarsın inşallah
sonuçlar normal miş öyle dedi doktor ama bugün yine ayrıntılıya soktular beni
hangi hastanedeydi bizimkinde hiç öyle şeyler yok :)
hadi hayırlısı Allah kolaylık versin yardımcın olsun sağlıkla alırsın bebişini kucağına inşallah
evde daha rahat geçer hastane hazırlıklarını şekerlerini filan hazırlarsın
maşallah
20 tl iyiymiş gerçekten. benim bi arkadaşım yakın zamanda sanırım beyhekimde yaptırdı detaylısını oraya 200 tl falan vermişti. neyse bebekler ve biz sağlıklı olalımda en önemlisi bucnm benım detaylı adatıpta oldu ama denılenler gıbı 200 tl vermedım 42 tl ucret verdım
ama adam suratsızdı
cnm ama eskıye göre adatıp ban daha uygun geldı geecen 3 tahlıl yapıldı 20 tl verdım eskıden daha pahalıydı sankı
Kızlar ben daha çok yeni hamileyim..
Doktor için Orhan solakoğlu düşünüyordum.Ama sadece kendi muayyanesindeymiş artık..Bir randevuya 120 lira vermek istemiyorum..
Dün ilk kontrol için vatan hastanesinde Cavit yalınalpe gittim..
Bu doktor hakkında bilgisi olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?