Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Kizkar aslnda bugun duygusal olmamin bi sebebi de var cocuklarimi parka indirdim fiziksel engelli binkiz coxugu vardi yarenle yasit arastan az buyuk boyu celik bi korseyde yuruyordu kalca cikikligi sanirim.
Bi cocuk geldi ole heyecanlandiki gitmeknistedo gidemedi arkadasim arkadasim geksene yanima diye cagirdi hep tabi oburunun umru degil cocuk kaymaya gelmis boyke simslkl sarmak opmek geldi icimden o kadar masumduki yavruk.icim.sizladi hep

Simdi bosverimde yazinca gozlerim doldu duygulandim

Bu arada brnim gittigim.profta umit bey ne dediyse aynisini dedi umit bey prof daha iyi bilit diye mutavazilik yaosana hemfikirdiker

Bide bana prof dediklerini paylasalim dedi
Sanirim boyke durumdaki fikrini merak etti

Kızına maşallah boswer. Geçmiş olsun. Kafandaki sorunların bitmesine ben de sevindim. Annelik her daim her konuya endişeleniyor insan

Evlatlarımızın sağlığı için ne kadar şükretsek az. Ben de duygulandım yazdıklarını okuyunca;(

Son düzenleme:

Saolasin canim benim. Burdaki samimiyet cok hosuma gidiyor. Yuzyuze gorustugumuzdede ayni olacktir ins.

off canim ya Anne olduktan Sonra bu konularda daha cok hassas oldum. Rabbim butun cocuklari korusun.
Kızına maşallah boswer. Geçmiş olsun. Kafandaki sorunların bitmesine ben de sevindim. Annelik her daim her konuya endişeleniyor insan

saolasin canim.Anne olmak zormus. En ufak seylerdede endiselenmek demekmis..

maşallah boswer iyi şeyler duymana sevindim.dru beğendin mi bari?bu arada alttan baktı mı bahri beyde?

Allah annesine sabır versin çok üzücü bi durum ama katlanırsada mükafatı çok büyük.Allah bizi çocuklarımızla imtihan etmesin

maşallah boswer iyi şeyler duymana sevindim.dru beğendin mi bari?bu arada alttan baktı mı bahri beyde?

Sadece sorularimi yanitladi canim. O yuzden sanirim alttan bakmadi. Hatta bir ara kilosunu olcmiyecek sandim. Son ands kilosuna bakalim dedi.

Kizlar nasilsiniz bakalim
Ay tarihi gun yarin cok mutluyun her turden bebisimiz olucak

Oh cinar ne guzel.bahcelerde oynamis
Disler ne durumda.kevser
Arasin 8.cikicak 8.diste biraz mizmiz 7 tanede bisey anlamadik eli hep.orada

Kizlqr telden ozel yazamiyorum
Aksama adresimi.telimi yazicam
Herkez dolmuslami geliyor

Kevser sen caminin ordan binip migrosta inersen yeniden bizik.dolmuslara binebilirsin
Sonrasinda sokagimda ineceksin ztaen

Boswer rukiye siz nereden nasil biniceksiniz

BI COK ARKADASIMIZNVARDI ONLAR NERELERDEKI SAVASIN YARI KIRK CIKTI ODA GELEBILSE KESKE
WESRANJ TA ISTIYORDU BULUSMA

Canim Rukiye Ile konusmadik ama Ben dolmusla zor gelirim. Anakucagim yok. Bebek arabasiyla yurusem. Patateshalinin ordan uzak olurmu...

Canim Rukiye Ile konusmadik ama Ben dolmusla zor gelirim. Anakucagim yok. Bebek arabasiyla yurusem. Patateshalinin ordan uzak olurmu...

Cnm ben eser okulunun ordan akrabalarimizdan bi kere arasla geldim
Eser okulunun ordan gecen kupculer arabasina bindim
Orda patates halinde inip.dolmusa bindim hemen sokagimda infik cok.kolay oldu arasta 5 aylik falandi sanirim

Kizlar bu arada ben 4.katta oturuyorum.asansor yok psikolojik olarak hazirlayiin inis kolayda cikis biraz zorlatabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…