merhaba kevser Allah yardımcın olsun işin zor vallahi daha çok küçükmüş oğlunda Allah yardımcın olsun inşallah.şimdiki kız mı erkek mi?
Şimdiki de erkek rukiye2 erkek çocuğu ve bir kocayla beni çok hoş günler beklemekte farkındayım ))
Kizlar ciktik doktordan. Bas tutmasi 4. Aya oturmasi 9. Aya kadar dedi. Sonra kucagina aldi yavas yavas tutmaya baslamis zaten dedi. Sorun yok yani. Her sordugum soruya Umit beyin verdigi cevaplari Verdi. Kilomuz 5760 olmus. Kilosu cok iyi dedi. Icin rahatladi kizlar ya... Simdide esimle yemekteyiz kutluyoruz :))
Kizkar aslnda bugun duygusal olmamin bi sebebi de var cocuklarimi parka indirdim fiziksel engelli binkiz coxugu vardi yarenle yasit arastan az buyuk boyu celik bi korseyde yuruyordu kalca cikikligi sanirim.
Bi cocuk geldi ole heyecanlandiki gitmeknistedo gidemedi arkadasim arkadasim geksene yanima diye cagirdi hep tabi oburunun umru degil cocuk kaymaya gelmis boyke simslkl sarmak opmek geldi icimden o kadar masumduki yavruk.icim.sizladi hep
Simdi bosverimde yazinca gozlerim doldu duygulandim
merhaba kevser Allah yardımcın olsun işin zor vallahi daha çok küçükmüş oğlunda Allah yardımcın olsun inşallah.şimdiki kız mı erkek mi?
Şimdiki de erkek rukiye2 erkek çocuğu ve bir kocayla beni çok hoş günler beklemekte farkındayım ))
Cinar nasil cnm zorkuyormu seni
Bu arada senin dr un kimdi
Evlatlarımızın sağlığı için ne kadar şükretsek az. Ben de duygulandım yazdıklarını okuyunca;(
Cinar nasil cnm zorkuyormu seni
Bu arada senin dr un kimdi
Çınar buraya taşınana kadar rahat bir çocuktu. Dışarda olmayı çok sever; bu ihtiyacı karşılandıgı sürece sorun çıkarmazdı. Yemesi, uykusu her şeyi düzenliydi ama buraya gelme olayı onu biraz fazla sarstı. Arkadaşlarını özlüyor, sürekli hepsinin ismini tek tek sayıp onlara gitmek istiyor yada bize gelsinler diyor. İlk bir hafta parka bile çıkmak istemedi. Bu durumlardan dolayı da biraz agresifleşti ama düzelecek inşallah.
Benim dr um henüz belli değil canım. Buraya geldik geleli dr a gitmedik. Araştırınca neşe çakmacı epey bir aklıma yattı ama ancak 27 eylüle randevu alabildim. Umarım frekansımız uyar da başka dr aramak zorunda kalmam.
Saolasin canim benim. Burdaki samimiyet cok hosuma gidiyor. Yuzyuze gorustugumuzdede ayni olacktir ins.Of ya ben bi degisik oldim.taniyamiyirum kendimi ay okurken gozlerim doldu resmen
Sevincini hissettim.gunlerdir yasadigin kaygilari aklindaki siru isaretlerinin hepsibin silinmesi cok mutlu etti beni
Gecmis olsun arkadasim benim bunuda atlattin
Elamiz cok saglikli.....
Kizkar aslnda bugun duygusal olmamin bi sebebi de var cocuklarimi parka indirdim fiziksel engelli binkiz coxugu vardi yarenle yasit arastan az buyuk boyu celik bi korseyde yuruyordu kalca cikikligi sanirim.
Bi cocuk geldi ole heyecanlandiki gitmeknistedo gidemedi arkadasim arkadasim geksene yanima diye cagirdi hep tabi oburunun umru degil cocuk kaymaya gelmis boyke simslkl sarmak opmek geldi icimden o kadar masumduki yavruk.icim.sizladi hep
Kızına maşallah boswer. Geçmiş olsun. Kafandaki sorunların bitmesine ben de sevindim. Annelik her daim her konuya endişeleniyor insan
Kizlar ciktik doktordan. Bas tutmasi 4. Aya oturmasi 9. Aya kadar dedi. Sonra kucagina aldi yavas yavas tutmaya baslamis zaten dedi. Sorun yok yani. Her sordugum soruya Umit beyin verdigi cevaplari Verdi. Kilomuz 5760 olmus. Kilosu cok iyi dedi. Icin rahatladi kizlar ya... Simdide esimle yemekteyiz kutluyoruz :))
:)hayal bile edemiyorum öyle bi durumu Allah sana sabır versin
Çınar buraya taşınana kadar rahat bir çocuktu. Dışarda olmayı çok sever; bu ihtiyacı karşılandıgı sürece sorun çıkarmazdı. Yemesi, uykusu her şeyi düzenliydi ama buraya gelme olayı onu biraz fazla sarstı. Arkadaşlarını özlüyor, sürekli hepsinin ismini tek tek sayıp onlara gitmek istiyor yada bize gelsinler diyor. İlk bir hafta parka bile çıkmak istemedi. Bu durumlardan dolayı da biraz agresifleşti ama düzelecek inşallah.
Benim dr um henüz belli değil canım. Buraya geldik geleli dr a gitmedik. Araştırınca neşe çakmacı epey bir aklıma yattı ama ancak 27 eylüle randevu alabildim. Umarım frekansımız uyar da başka dr aramak zorunda kalmam.
neşe çakmakçının beyhekimden ayrılıp özel muayenehane açacağını duydum bugün ama kendisiylede bi konuş istersen gidersen sonra ortada kalma
maşallah boswer iyi şeyler duymana sevindim.dru beğendin mi bari?bu arada alttan baktı mı bahri beyde?
Allah annesine sabır versin çok üzücü bi durum ama katlanırsada mükafatı çok büyük.Allah bizi çocuklarımızla imtihan etmesin
:)hayal bile edemiyorum öyle bi durumu Allah sana sabır versin
neşe çakmakçının beyhekimden ayrılıp özel muayenehane açacağını duydum bugün ama kendisiylede bi konuş istersen gidersen sonra ortada kalma
Aaa gerçekten mi;( kendisiyle görüşeyim ben o zaman yaa inşallah ayrılmaz. Hastanenin ve dr un aynı ortamda olması ön tercihimdi. Burada da fazla seçenek yok özelde. Sizler hangi hastanede ve dr da doğumlarınızı yaptınız?
maşallah boswer iyi şeyler duymana sevindim.dru beğendin mi bari?bu arada alttan baktı mı bahri beyde?
Carsamba gelme.sansin varmiii
Bugun buralarda kimse yok. Gezmelerdemi herkes
Ben çınar paşayla uğraşıyorum o uyanıkken girme lüksüm pek olmuyoro uyurken de yemek yaptım. Şimdi bahçeye çıktık da o oyuna dalmışken kaçamak yapıyorum
Kizlar nasilsiniz bakalim
Ay tarihi gun yarin cok mutluyun her turden bebisimiz olucak
Oh cinar ne guzel.bahcelerde oynamis
Disler ne durumda.kevser
Arasin 8.cikicak 8.diste biraz mizmiz 7 tanede bisey anlamadik eli hep.orada
Kizlqr telden ozel yazamiyorum
Aksama adresimi.telimi yazicam
Herkez dolmuslami geliyor
Kevser sen caminin ordan binip migrosta inersen yeniden bizik.dolmuslara binebilirsin
Sonrasinda sokagimda ineceksin ztaen
Boswer rukiye siz nereden nasil biniceksiniz
BI COK ARKADASIMIZNVARDI ONLAR NERELERDEKI SAVASIN YARI KIRK CIKTI ODA GELEBILSE KESKE
WESRANJ TA ISTIYORDU BULUSMA
Canim Rukiye Ile konusmadik ama Ben dolmusla zor gelirim. Anakucagim yok. Bebek arabasiyla yurusem. Patateshalinin ordan uzak olurmu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?