Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Cnm ben eser okulunun ordan akrabalarimizdan bi kere arasla geldim
Eser okulunun ordan gecen kupculer arabasina bindim
Orda patates halinde inip.dolmusa bindim hemen sokagimda infik cok.kolay oldu arasta 5 aylik falandi sanirim

Kucakta zor tasiyorum artik. Yuruyerek kolay olur dedim. Sen ozelden adresi ve yolu tarif edersin. Navigasyonla bakarim yurumek mantiklimi diye

Son düzenleme:
Bugun buralarda kimse yok. Gezmelerdemi herkes

benim misafirim var ondan giremiyorum :)

ay bende çok heyecanlıyım:)ben sanırım dolmuşla gelirim çünkü o saatler sıcak olabilir hemde bizim kız o kdar süre bebek arabsında durmuyo kanguruda taşımakta benim için çok yorucu olur o kadr uzun yolu.ben salko camiinin ordan tek arabayla gelebilceğimi düşünüyorum size sen adresi söyleyince bakıcam artık duruma

Tamam canım. Kaç gibi oluyor buluşmalarınız? Kaç gibi geleceğiz?

Rukiye boswer
Dolmusla gekicekseniz.hacioglu carsamba pazari arastirma hastanesjne binip gulyuvada inicez diceksiniz inince beni caldirin yada arayin ben balkona cikicam.hemen

Kevsercim.sende migrosun iradan yukarida yazdigim.dolmusa binip gulyuvada inicem dediginde hemen sokagimda inuceksin

Simdi telimi atiyoruk kizlar adresi burdan yazdim nasolsa

boswer cnm ozel mesaj kutun dolu ataamadım sana telımı
olmadı rukıyeden alırsın ona yazdım

kevser 5 dk sonrada sana atıyorum cnm

bu arada sızde bana atın kızlar

kizlar bisey sorcam gogus uclarim cok fena sisti kipkirmizi canim cok yaniyor camasirim bile degince cok cnm aciyor gece yataga deydiremedim gogusleeimi dusunun artik.durum boyle olunxada.coxuk emerkende.cok.canim yaniyor kasiyorum ister.iatemez kendimi.bu sefer.yavrumda anliyor herhalde emmiyor alamiyor.agzina memeyi.nasil.gecer bu sislik ve.kizarillik bilen varmi.cocuga iyi lotu sagop veroyom birdw mamatakviyeai7unutacakbeni diyese.korliyorum

Enfeksiyon ya da mastit tarzı bir sıkıntın olabilir. Bence hiç beklemeden bir dr a görünmelisin. Çok geçmiş olsun.

Kizlar malum.hava sartlarindan dolayi bulusmayi cuma gunune aldik
Bebeciklerimiz hasta olmasin
Uygun olan herkesi cuma.gunu bekliyorum

canım kendi sütünle sil devamlı göğüs uçlarını ilk zamanlar oluyo birde ayva çekirdeği çok iyi onunlada ilgili nette tarifler var.her emdikten sonra ben kendi sütümle siliyodum aynı şeyleri bende yaşadım ama geçti kısa bi süre sonra yada druna sor krem veriyolar bu sorun için benim drum daha şikayetim olmadan yazmıştı onuda çok kullandım.

Kizlar malum.hava sartlarindan dolayi bulusmayi cuma gunune aldik
Bebeciklerimiz hasta olmasin
Uygun olan herkesi cuma.gunu bekliyorum

ayy çok iyi olmuş yaren bende kara kara düşünüyodum ne giydirsem bu çocuğa diye ama söz verdik sonuçta sarıp sarmalayıp getircektim yinede

Canim.benim ya kiyamam
Baktim baktim havaya yok dedim.cikamaZ
Hazirlik herzaman olur cnm benim
Yeterki cocuklar hasta olmasin
Nasipse cumaya artik

Canim.benim ya kiyamam
Baktim baktim havaya yok dedim.cikamaZ
Hazirlik herzaman olur cnm benim
Yeterki cocuklar hasta olmasin
Nasipse cumaya artik

Allah razı olsun ertelemesende yarı yolda bırakmazdık seni ama senin için rahat etmemiş
kısmet artık vardır bundada bi hayır

selam kızlar bulışmanıza bende süpriz konukl olarak katılaacaktım ama nasip olmadı cuma da ben uygun değilim artık birdahaki buluşmalara kısmet :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…