Cnm ben eser okulunun ordan akrabalarimizdan bi kere arasla geldim
Eser okulunun ordan gecen kupculer arabasina bindim
Orda patates halinde inip.dolmusa bindim hemen sokagimda infik cok.kolay oldu arasta 5 aylik falandi sanirim
Kucakta zor tasiyorum artik. Yuruyerek kolay olur dedim. Sen ozelden adresi ve yolu tarif edersin. Navigasyonla bakarim yurumek mantiklimi diye
Aslinda cok.cok.ta uzak degil.elada duruyormu bebek arabada nasil.rahat ediceksen cnm
Bugun buralarda kimse yok. Gezmelerdemi herkes
Kizlar nasilsiniz bakalim
Ay tarihi gun yarin cok mutluyun her turden bebisimiz olucak
Oh cinar ne guzel.bahcelerde oynamis
Disler ne durumda.kevser
Arasin 8.cikicak 8.diste biraz mizmiz 7 tanede bisey anlamadik eli hep.orada
Kizlqr telden ozel yazamiyorum
Aksama adresimi.telimi yazicam
Herkez dolmuslami geliyor
Kevser sen caminin ordan binip migrosta inersen yeniden bizik.dolmuslara binebilirsin
Sonrasinda sokagimda ineceksin ztaen
Boswer rukiye siz nereden nasil biniceksiniz
BI COK ARKADASIMIZNVARDI ONLAR NERELERDEKI SAVASIN YARI KIRK CIKTI ODA GELEBILSE KESKE
WESRANJ TA ISTIYORDU BULUSMA
Canim Rukiye Ile konusmadik ama Ben dolmusla zor gelirim. Anakucagim yok. Bebek arabasiyla yurusem. Patateshalinin ordan uzak olurmu...
Cocukla zor Tabi. Bahceli evdemi oturuyorsun Ne guzel
Kizlar nasilsiniz bakalim
Ay tarihi gun yarin cok mutluyun her turden bebisimiz olucak
Oh cinar ne guzel.bahcelerde oynamis
Disler ne durumda.kevser
Arasin 8.cikicak 8.diste biraz mizmiz 7 tanede bisey anlamadik eli hep.orada
Kizlqr telden ozel yazamiyorum
Aksama adresimi.telimi yazicam
Herkez dolmuslami geliyor
Kevser sen caminin ordan binip migrosta inersen yeniden bizik.dolmuslara binebilirsin
Sonrasinda sokagimda ineceksin ztaen
Boswer rukiye siz nereden nasil biniceksiniz
BI COK ARKADASIMIZNVARDI ONLAR NERELERDEKI SAVASIN YARI KIRK CIKTI ODA GELEBILSE KESKE
WESRANJ TA ISTIYORDU BULUSMA
Tamam canım. Kaç gibi oluyor buluşmalarınız? Kaç gibi geleceğiz?
kizlar bisey sorcam gogus uclarim cok fena sisti kipkirmizi canim cok yaniyor camasirim bile degince cok cnm aciyor gece yataga deydiremedim gogusleeimi dusunun artik.durum boyle olunxada.coxuk emerkende.cok.canim yaniyor kasiyorum ister.iatemez kendimi.bu sefer.yavrumda anliyor herhalde emmiyor alamiyor.agzina memeyi.nasil.gecer bu sislik ve.kizarillik bilen varmi.cocuga iyi lotu sagop veroyom birdw mamatakviyeai7unutacakbeni diyese.korliyorum
kizlar bisey sorcam gogus uclarim cok fena sisti kipkirmizi canim cok yaniyor camasirim bile degince cok cnm aciyor gece yataga deydiremedim gogusleeimi dusunun artik.durum boyle olunxada.coxuk emerkende.cok.canim yaniyor kasiyorum ister.iatemez kendimi.bu sefer.yavrumda anliyor herhalde emmiyor alamiyor.agzina memeyi.nasil.gecer bu sislik ve.kizarillik bilen varmi.cocuga iyi lotu sagop veroyom birdw mamatakviyeai7unutacakbeni diyese.korliyorum
Kizlar malum.hava sartlarindan dolayi bulusmayi cuma gunune aldik
Bebeciklerimiz hasta olmasin
Uygun olan herkesi cuma.gunu bekliyorum
canım kendi sütünle sil devamlı göğüs uçlarını ilk zamanlar oluyo birde ayva çekirdeği çok iyi onunlada ilgili nette tarifler var.her emdikten sonra ben kendi sütümle siliyodum aynı şeyleri bende yaşadım ama geçti kısa bi süre sonra yada druna sor krem veriyolar bu sorun için benim drum daha şikayetim olmadan yazmıştı onuda çok kullandım.
ayy çok iyi olmuş yaren bende kara kara düşünüyodum ne giydirsem bu çocuğa diye ama söz verdik sonuçta sarıp sarmalayıp getircektim yinede
Canim.benim ya kiyamam
Baktim baktim havaya yok dedim.cikamaZ
Hazirlik herzaman olur cnm benim
Yeterki cocuklar hasta olmasin
Nasipse cumaya artik
Hava durumuna baktim Cuma gunesli :)
Allah razı olsun ertelemesende yarı yolda bırakmazdık seni ama senin için rahat etmemiş
kısmet artık vardır bundada bi hayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?