Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

kızlar bizim kız baya kusuyo akşamdan beri keyfide yok hiç kıvranıp duruyo yeşil kakada yaptı birde öksürüyo inşallah hasta olmamıştır sizce tedbiren yapabileceğim bişey varmı akşam 1 çay kaşığı calpol verdim ama ne yapabilirim hasta olduysa ilerlememesi için

Usutmus galiba canim sen ihlamur iciyordun biraz kizinada ver bence

Cnm benim tecrubeme dayanarak soyluyorum kaendi haline birakma ben o hatayi bi kere yaptim aras oksuruyodi ama toplasan gunde 5 kez falan uc gin surdu
Gecmedi bi gittik aras bronsit cok sucladim kendimi uc ginde resmen
Bence dr a gotur cnm daha bagisikliklari Ayif

geçmiş olsun rukiye. evet üşütmüş sanırım, yeşil kaka genelde onun belirtisi. havalar dengesiz ya ısınıp ısınıp soğuyor kuzular ne yapsın ıhlamur iyi gelir inşallah

teşekkür ederim kevser.yeşil kaka arada yapıyo herzaman dra sordum normal dedi ama halk arasında üşüttüğünde yeşil kaka yapar derler ne kadar korumaya çalışsakta arada üşütebiliyoruz tabi.havalar gerçekten çok dengesiz gündüz yarım kol giydiriyorum sıcak oluyo gecede buz gibi oluyo resmen 2 battaniyeye sarıyorum.çok zor işimiz valla

yaren yalandan mı öksürüyo yoksa rahatsız olduğumu için anlasam bi götürcem hemen bakalım devam etcek mi yarına kadar bekleyeyimde bi.banyoda üşüttüm heralde artık sanırım elektrikli soba yakıpta banyo yaptırmak gerekicek.inşallah geçer yaaa

Arasta yesil.kaka yapardi umit bey normal.dedi ikinviye yine goturdum.tamam anne icin rahat etsin diye tahlil veriyorum.dedi tabi bisey cikmadi dedigi gibi ama umit beyde dedi anne sutu alan cocuk her renk kaka yapar diye.usutmede etkili olurmus

Cnm umit bey dr a gitmek icin birinci gun baktin basladi
ikinci gun daha hizlandimi geriledimi ona gore getirirsin demisti yarin belirleyici yani

Kis bebegi yazq girerken
Yaz bebegi kisa girerken etkilwniyo illaki

kuzlar acil bisey oldgynda umit beyden nasil randevu alip gisiyorsunuz.mesela bu geceallah korusun bisey oldu hemen yarina aicun ranevu zanina kadar randevu alamiyorsun ya randvu Amanina kadar cocuk daha kotu olur

şimdi iyi zaten yaren öksürmüyo hiç heralde 2 gün üstüste misafirim vardı ev toz oldu diye rahatsız oldu.bende kalkıp evi temizledim çokta hapşuruyodu çünkü benim gibi alerjik muhtemelen çünkü toz olunca çok hapşuruyo.

kuzlar acil bisey oldgynda umit beyden nasil randevu alip gisiyorsunuz.mesela bu geceallah korusun bisey oldu hemen yarina aicun ranevu zanina kadar randevu alamiyorsun ya randvu Amanina kadar cocuk daha kotu olur

güzel soru ama ben hiç acil olarak gitmedim ümit beye bu soruya en güzel cevabı yaren verir sanırım

Cnm oraya gittiginde geri cevirmiyorlar en kotu biraz beklersin
Yada operotorden randavu vermiyorsa
umit beyin odasini aradigibda hemsiresi oZgeye soylediginde gelin bekliyoruz diyo aras su cixegi oldugunda ve onun disinda bi kez hastalandiginda aradim ozge reddetmedi
Her sartta bakiyolar cnm

Son düzenleme:

Aman kuzum minigindemi alerjik yoksam aras gibi
Oncedende yAnaklari arada kizariyo demistin degilmi cnm

Ay bide bisey okudum alerhik bebeklerinde kakalari yesil.olabiliyormus annenin yediginden etkilendigi icin

Aman kuzum minigindemi alerjik yoksam aras gibi
Oncedende yAnaklari arada kizariyo demistin degilmi cnm

Ay bide bisey okudum alerhik bebeklerinde kakalari yesil.olabiliyormus annenin yediginden etkilendigi icin

evet yaren çok dökmüştü bikez yüzü.biri öptüğünde filanda kabarıyo bazen heleki sakallı bıyıklıları hiç yaklaştırmıyorum kıpkırmızı oluyo resmen kafasına bile değseler bakıyorum kafa kızarmış:)ya inşallah değildir ama ben alerjik olabileceğinden çok şüpheleniyorum çünkü eşimde bende alerjiğiz .bizim kızında kakası çoğu zaman yeşil oluyo zaten haklı olabilirsin.

Rukiye kizin nasil oldu aklimdasiniz akşamdan beri

Bende merak ettim ceyda nasil oldu ki

kızlar bugün daha iyi sanki bariz bi rahatsızlığı yok ama dün çok keyifsizdi hergün kakada yapıyo bu sıralar ishal mi diye şüpheleniyorum ay gene takıyorum herşeyi kafama benama rahatsız olsa gece filan uyumaz heralde çok güzel uyuyo geceleri maşallah

C bazi seyler genetik olabilir
Bencede ceyda hasta olsa gece uyumaz huzursuz olur burnu tikanir oksurur anlattigin verilere gire hasta degil

Ama oksuruk sebebide alerjik olabilir aras son oksurdugunde bogazinda kulaginda burununda hicbirsey yoktu hic bi ilac vermedi alerjiden kaynakli oksurme dedi
Gercekten bisey kullanmadan gecti
Mevsim degisimide etkilemia olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…