C bazi seyler genetik olabilir
Bencede ceyda hasta olsa gece uyumaz huzursuz olur burnu tikanir oksurur anlattigin verilere gire hasta degil
Ama oksuruk sebebide alerjik olabilir aras son oksurdugunde bogazinda kulaginda burununda hicbirsey yoktu hic bi ilac vermedi alerjiden kaynakli oksurme dedi
Gercekten bisey kullanmadan gecti
Mevsim degisimide etkilemia olabilir
evet yaren çok dökmüştü bikez yüzü.biri öptüğünde filanda kabarıyo bazen heleki sakallı bıyıklıları hiç yaklaştırmıyorum kıpkırmızı oluyo resmen kafasına bile değseler bakıyorum kafa kızarmış:)ya inşallah değildir ama ben alerjik olabileceğinden çok şüpheleniyorum çünkü eşimde bende alerjiğiz .bizim kızında kakası çoğu zaman yeşil oluyo zaten haklı olabilirsin.
kızlar bugün daha iyi sanki bariz bi rahatsızlığı yok ama dün çok keyifsizdi hergün kakada yapıyo bu sıralar ishal mi diye şüpheleniyorum ay gene takıyorum herşeyi kafama benama rahatsız olsa gece filan uyumaz heralde çok güzel uyuyo geceleri maşallah
benim kizimda hergun 2-3 kez kaka yapmaya basladi. İshal olsalar halsiz olmazlarmiydi
evet yaren bende öyle düşünüyorum o yüzden dr a gitmek istemedim çünkü drlarda haklı olarak bizi rahatlatmak için illaki bi ilaçla gönderiyolar eve sonra çocuklarda ilaç bağımlısı oluyo.bende çok korkuyorum hastalıktan daha hiç hasta olmadıya ilki beni çok zorlar heralde
günde 2-3 kez kaka yapmak bizim normalimiz mesela. dr umuz da hep 6dan fazla aşırı sulu, sümüksü falan olursa ishaldir der. bir de ishal olduğunda çok halsiz oluyor çınar. hepinizin bebişlerine acil şifalar diliyorum. kuzucuklar hasta olmasınlar istiyoruz ama böyle böyle büyüyorlar.
Kevser(29)
Çınar(2 yaşa 4 gün kala)
Minnak kuzu(anne karnında 20. hafta)
Ay kuzunun dogumgununu 4 gun mu kaldi annesi
benim kizimda hergun 2-3 kez kaka yapmaya basladi. İshal olsalar halsiz olmazlarmiydi
günde 2-3 kez kaka yapmak bizim normalimiz mesela. dr umuz da hep 6dan fazla aşırı sulu, sümüksü falan olursa ishaldir der. bir de ishal olduğunda çok halsiz oluyor çınar. hepinizin bebişlerine acil şifalar diliyorum. kuzucuklar hasta olmasınlar istiyoruz ama böyle böyle büyüyorlar.
Kevser(29)
Çınar(2 yaşa 4 gün kala)
Minnak kuzu(anne karnında 20. hafta)
Evet evet hakliisin
Umit beyde gelme diyor hep 3 gun kuralo iyiyemi gidiyor kotuyemi su an ceydada ilerleme.yok bence problemde yok
Evet genelde dr lar seviyir ama.umit beyin hakkini yiyemem son oksuruk te asla.ilac yok dedi gectide .bronsit disinda antibiyotik vermedi dr un cocugu tanimasi da tabicok onemli
Aras hep iki kez kaka yapar hele sizinkiler kadarkan 4 5 yapardi
Bence normal.kizlar ishal kevserin dedigi gibi oluyor
evet songül 9 eylül doğum günü kuzumun:)
ahh kuzuu Allah hayırlı ömürler nasip etsin:)benim süt kuzumda 9 eylülde tam 3 aylık olacak inşallah
Kizlar firsat bulupta giremiyorum sizi unutmadigimi gostermek icin 2 dak. Girip mj atiyim dedim.kendinize iyi bakin insallah en kisda zamanda tanisiriz
kizlat dun aksam cok koyu ol gogshm sisti sisti iyice biral k.rengo yerini beyazyerlerim kizardisisti govus uclarim sisti ce yarildi kanadi.atdindan bir sitma bir yer nahfldum solugu acilde sldik.sut toplsnmis memede.dt.dedi antibiyotik verecegim ama gogsundeli sutu bir sekilde bpdaltman lazim yokda ilaci bbosuna iicmis olursun..rve geldik saat12den 1,5bucuga kadar havluyu utu ile kizdirdik gogse sarip yumusattik makina ile agliya agliya sagsim.bigun bile tam rahatlamadim hala agliys agliya emziriyorum ve hsla gogislerim sis ve cok sizliyor bugun 1den beri sagmadim emzirmeye calisiyorim 1e kadarda hep emzirdim ama rahatlauamafim sma bakalim ne ola ak aglaya aglaya emzirmeye sevam ins.daha beter olmadan biran once iyilesir
biz yarın yarene gidiyoruz keşke sende gelebilsen
kizlat dun aksam cok koyu ol gogshm sisti sisti iyice biral k.rengo yerini beyazyerlerim kizardisisti govus uclarim sisti ce yarildi kanadi.atdindan bir sitma bir yer nahfldum solugu acilde sldik.sut toplsnmis memede.dt.dedi antibiyotik verecegim ama gogsundeli sutu bir sekilde bpdaltman lazim yokda ilaci bbosuna iicmis olursun..rve geldik saat12den 1,5bucuga kadar havluyu utu ile kizdirdik gogse sarip yumusattik makina ile agliya agliya sagsim.bigun bile tam rahatlamadim hala agliys agliya emziriyorum ve hsla gogislerim sis ve cok sizliyor bugun 1den beri sagmadim emzirmeye calisiyorim 1e kadarda hep emzirdim ama rahatlauamafim sma bakalim ne ola ak aglaya aglaya emzirmeye sevam ins.daha beter olmadan biran once iyilesir
Merhaba kızlar nasılsınız beni sorarsanız bu aralar çok yorgun ve bitkinim hamile kaldım hiç oturup dinlenip bn hamileyim diemedim bide enson salı günü annm rahatsızlandı ona üzüldüm bu gün onunla doktora gittik çok sıkıldım artık herşeyin ters gitmesinden
geçmiş olsun canım sanada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?