Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

evet yaren bende öyle düşünüyorum o yüzden dr a gitmek istemedim çünkü drlarda haklı olarak bizi rahatlatmak için illaki bi ilaçla gönderiyolar eve sonra çocuklarda ilaç bağımlısı oluyo.bende çok korkuyorum hastalıktan daha hiç hasta olmadıya ilki beni çok zorlar heralde

benim kizimda hergun 2-3 kez kaka yapmaya basladi. İshal olsalar halsiz olmazlarmiydi

benim kizimda hergun 2-3 kez kaka yapmaya basladi. İshal olsalar halsiz olmazlarmiydi

günde 2-3 kez kaka yapmak bizim normalimiz mesela. dr umuz da hep 6dan fazla aşırı sulu, sümüksü falan olursa ishaldir der. bir de ishal olduğunda çok halsiz oluyor çınar. hepinizin bebişlerine acil şifalar diliyorum. kuzucuklar hasta olmasınlar istiyoruz ama böyle böyle büyüyorlar.

Kevser(29)
Çınar(2 yaşa 4 gün kala)
Minnak kuzu(anne karnında 20. hafta)

Evet evet hakliisin
Umit beyde gelme diyor hep 3 gun kuralo iyiyemi gidiyor kotuyemi su an ceydada ilerleme.yok bence problemde yok
Evet genelde dr lar seviyir ama.umit beyin hakkini yiyemem son oksuruk te asla.ilac yok dedi gectide .bronsit disinda antibiyotik vermedi dr un cocugu tanimasi da tabicok onemli

Aras hep iki kez kaka yapar hele sizinkiler kadarkan 4 5 yapardi
Bence normal.kizlar ishal kevserin dedigi gibi oluyor

Ay kuzunun dogumgununu 4 gun mu kaldi annesi

15 20 gün önce 3 günde 1 e düşmüştü kaka sayısı hatta ümit beye sordum normal dedi 5 gün bile ama 3-4 gündür günde 2-3 kez bile yaptığı oluyo o yüzden acaba mı dedim ama öyle halsizlik filan yok ama huysuzluk her daim:)

bugün düne göre gayet iyi zaten biraz suratsız ama genelde öyle bizim kız zaten güldürmek için şaklabanlık yapıyoruz normaldede.bu yaşlarda anne olmak ne kadar zormuş insan çok pimpirikli oluyo daha bilinçli olunca :S

Aras hep iki kez kaka yapar hele sizinkiler kadarkan 4 5 yapardi
Bence normal.kizlar ishal kevserin dedigi gibi oluyor

başlarda bizimkide çok yapardı sonra azaldı ama şimdi yine hergün yapmaya başladı o yüzden acaba ishal mi dedim ama çok sıvı değil kakası.olursada napalım herşeyin bi başlangıcı var Allah dermansız dert vermesin kimselere

Kizlar firsat bulupta giremiyorum sizi unutmadigimi gostermek icin 2 dak. Girip mj atiyim dedim.kendinize iyi bakin insallah en kisda zamanda tanisiriz

kizlat dun aksam cok koyu ol gogshm sisti sisti iyice biral k.rengo yerini beyazyerlerim kizardisisti govus uclarim sisti ce yarildi kanadi.atdindan bir sitma bir yer nahfldum solugu acilde sldik.sut toplsnmis memede.dt.dedi antibiyotik verecegim ama gogsundeli sutu bir sekilde bpdaltman lazim yokda ilaci bbosuna iicmis olursun..rve geldik saat12den 1,5bucuga kadar havluyu utu ile kizdirdik gogse sarip yumusattik makina ile agliya agliya sagsim.bigun bile tam rahatlamadim hala agliys agliya emziriyorum ve hsla gogislerim sis ve cok sizliyor bugun 1den beri sagmadim emzirmeye calisiyorim 1e kadarda hep emzirdim ama rahatlauamafim sma bakalim ne ola ak aglaya aglaya emzirmeye sevam ins.daha beter olmadan biran once iyilesir

Çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.

Ah canim ya gecmis olsun ne kotu seydir iyi bilirim.sitma ates yarende iki.kez hastanelik oldum bi keresinde.merdivende bayginlik gecirdim.istifra falan ay cok.zor cnm
Slk slk emzir sag dicem ama.dokunmak.bile zor sicak.dus havlu insalla iyi gelir
Antibiyotik bende iki kez kullanmistim
Bu arada minigin nasil

Merhaba kızlar nasılsınız beni sorarsanız bu aralar çok yorgun ve bitkinim hamile kaldım hiç oturup dinlenip bn hamileyim diemedim bide enson salı günü annm rahatsızlandı ona üzüldüm bu gün onunla doktora gittik çok sıkıldım artık herşeyin ters gitmesinden

geçmiş olsun canım sanada

Savaş Gecmis olsun canim..
Princess annene gecmis olsun. Inş. Bundan sonra sıkıntı olmazda hamileligini rahat gecirirsin

off çok zor yaa bende daha bikaç gün önce oldu ama çok şükür beni sıtma tutmadı sıcak banyo çok iyi gelmişti bana yaren demişti onuda birde annem bana göğsünü fırçayla tara dedi tutup ucuna doğru o da çok iyi geldi.dağıtmaya çalış o şişliği devamlı hiç ihmal etme ve ben hep o göğsü emzirdim arada öbürüde şşmesin diye öbürünü emzirdim.çok geçmiş olsun canım ama bırakma öyle bekledikçe iltihap oluyomuş

canım böyle düşünme herşeyde bi hayır vardır zaman zaman herkes üst üste kötü şeyler yaşıyo sen böyle şeyler düşünüpte kendinide bebeğinide üzme o da seninle beraber aynı duyguları yaşar o yüzden biraz iyi düşünmeye çalış.çok geçmiş olsun bu arada annene Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…