Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Annene çok geçmiş olsun. Şifa bulur inşallah. Rabbim kolaylıklar ihsan etsin.

Songülcüm ben de çok teşekkür ederim güleryüzlü ev sahibeliğin için. Benim için sizlerle tanışmak çok keyifli bir deneyim oldu. Dilerim bundan sonra sık sık görüşebiliriz.

çok güzel bir gündü yaren güler yüzün ve misafirperverliğin için kendi adıma çok teşekkür ederim

Songülcüm ben de çok teşekkür ederim güleryüzlü ev sahibeliğin için. Benim için sizlerle tanışmak çok keyifli bir deneyim oldu. Dilerim bundan sonra sık sık görüşebiliriz.

Songül hersey Icin cok teşekkür ederim. Keyifli bir gundu

Sagolun kizlar
Inanin bende cok keyif aldim.sizleri agirlamaktan
hic ilk gorusme gibi degildi yavrucuklarimiZda musade etti hic susmadik onu farkettim
Devaminin gelmesini cok istiyorum
Herzaman beklerim

Canik.gecmis olsun annecigine insalla.onemli biseyi yoktur simdi.nasil
Pazar tatil canim ama pazar nöbetci oldugumda hafta ici 1 gun izin kullanabiliyorum bende ozledim sizi simdi sut sagmaya geldim 2 dk bakiyim dedim opuyorum hepinizi

Cnm ya hafta ici izininde ayarlayalim.goruselim bugun cok.keyifliydi

Bu arada fistiklar nasillar

kızlarrr aras 20.30 yoktu uyudu sabah kaçta kalkıcak merak ettım erken kalkmasa yavrucak bugun koustuk erken kalkma olayını ondan meraktayım tarzı degıldır oysakı o saatte yatmak

Savaş Gecmis olsun canim..
Princess annene gecmis olsun. Inş. Bundan sonra sıkıntı olmazda hamileligini rahat gecirirsin

Annene çok geçmiş olsun. Şifa bulur inşallah. Rabbim kolaylıklar ihsan etsin.
Canik.gecmis olsun annecigine insalla.onemli biseyi yoktur simdi.nasil

Hepinize teşekkür ederim kızlar annem daha iyi bende şu çocuumu dourayım hayırlısıyla başka hiç bişi istemiorum galiba bnde tükenmişlik sendromu yaşiorum hormonlardan olsa gerek

Hepinize teşekkür ederim kızlar annem daha iyi bende şu çocuumu dourayım hayırlısıyla başka hiç bişi istemiorum galiba bnde tükenmişlik sendromu yaşiorum hormonlardan olsa gerek

haha hormaonlar tavanmı yaptı cnm benım
bugun gelebılseydın tukenmıslık kalmazdı bak

gebelıgını huzurrlı gecırkı huzurlu bı bebek getır dunyya cnm benım

kızlarrr aras 20.30 yoktu uyudu sabah kaçta kalkıcak merak ettım erken kalkmasa yavrucak bugun koustuk erken kalkma olayını ondan meraktayım tarzı degıldır oysakı o saatte yatmak
Bizde eve geldikten sonra ela yikti ortaligi. Ne emmek istedi ne uyumak. Biraz sakinlesiyor sonra yine ayni. Zorla emzirip uyuttum

Bizde eve geldikten sonra ela yikti ortaligi. Ne emmek istedi ne uyumak. Biraz sakinlesiyor sonra yine ayni. Zorla emzirip uyuttum

ay nazar mı oldu acaba
Ceyda nasılkı buyukananesı okusaydı annesı uzuldum bak
aras karnını doyurdu uyudu eksık uyudu ya

Kızlarımız guzel erkeklerimiz yakışıklı bizim :)

Sakinleştirmek cok sukur. Hergun yeni bir huy çıkarıyor belkide oyle birşeydi

ınsalla bugünle sınırlıdır annesı
haha oleler butu güzeller bızde<:)
artık yazarken senı gözümde canlandırabılıyorum guzelmıs bak

Ela ayagimda sallardim yarim saat tam daldı yatağına götürürken uyandı. Yatağa yatirdim sakladım yok uyuması. Elini emince ağzına emdiği verdim atmadı. Emerken melul melul baktı ve uyudu:) saka gibi.. bakalim bir daha alacakmi emzigi

Ay kuzum benim insalla burakmaz

Eee cocuk bakti dun bebeler emiyi var bir is bende emeyim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…