Sagolun kizlar
Inanin bende cok keyif aldim.sizleri agirlamaktan
hic ilk gorusme gibi degildi yavrucuklarimiZda musade etti hic susmadik onu farkettim
Devaminin gelmesini cok istiyorum
Herzaman beklerim
kızlarrr aras 20.30 yoktu uyudu sabah kaçta kalkıcak merak ettım erken kalkmasa yavrucak bugun koustuk erken kalkma olayını ondan meraktayım tarzı degıldır oysakı o saatte yatmak
Bizde eve geldikten sonra ela yikti ortaligi. Ne emmek istedi ne uyumak. Biraz sakinlesiyor sonra yine ayni. Zorla emzirip uyuttum
ay nazar mı oldu acaba
Ceyda nasılkı buyukananesı okusaydı annesı uzuldum bak
aras karnını doyurdu uyudu eksık uyudu ya
Ela ayagimda sallardim yarim saat tam daldı yatağına götürürken uyandı. Yatağa yatirdim sakladım yok uyuması. Elini emince ağzına emdiği verdim atmadı. Emerken melul melul baktı ve uyudu:) saka gibi.. bakalim bir daha alacakmi emzigi
bencede devamı gelmeli çok güzel birgündü gerçekten sanki daha önce çok kez buluşmuş gibiydik hiç yabancılık çekmedim ben
erken kalkıp keyfini kaçırmamıştır inşallah arascık:)
aynı şey bizim başımızada geldi eve geldik ağladı susturamadım en son emziği ağzına tepip salladım ayaklarımdada anca öyle uyutabildim.orda tam uyuyamadılar tabi evde oturmaya alıştı bizimkiler düzenleri bozuluncada huysuzlandılar bence yoksa nazardan olduğunu sanmıyorum hepimiz ağzı dualı insanlarız sonuçta
muhakkak üstüne git sakın unutturma emziği arada veririm deme benim gibi öyle olunca bidaha almıyolar.emzik o kadar rahat bişeki bende verdim bugün ağzına resmen doğduğundan beri ilk defa kendi kendine uyudu emzikle anakucağında
Aynrn cok keyifliydi
Tazeanne sabah erken kalkar dedim ama on da kalkti rekor kirdi anlayacagin:)
Demek.elacikta huzursuz oldu aksam
Bide yogun gun gecirincede etkileniyor bebekler cocuk sesleri yigunluktan etkileniyorlar
Bu arada emzige benden tam destek.
Biz umit beye emzikle.yakalandik dedim biz emzik emiyiruz
Biz tip olarak karsiyiz ama bizim hanimda basedemeyip verdi dedi
Demek var bu emzikte birsey ben cok memnunumm
yok valla kim ne derse desin emzik rahatlatıyo çocukları baksana dr bile dayanamayıp vermiş teorikle pratik herzaman bir olmuyo işte
Emzigi az önce veremedim kıyameti kopardı. Mecburen ayakta uyuttum ama devam edecem :)
Emzigi az önce veremedim kıyameti kopardı. Mecburen ayakta uyuttum ama devam edecem :)
Canik.gecmis olsun annecigine insalla.onemli biseyi yoktur simdi.nasil
Cnm ya hafta ici izininde ayarlayalim.goruselim bugun cok.keyifliydi
Bu arada fistiklar nasillar
Aynrn cok keyifliydi
Tazeanne sabah erken kalkar dedim ama on da kalkti rekor kirdi anlayacagin:)
Demek.elacikta huzursuz oldu aksam
Bide yogun gun gecirincede etkileniyor bebekler cocuk sesleri yigunluktan etkileniyorlar
Bu arada emzige benden tam destek.
Biz umit beye emzikle.yakalandik dedim biz emzik emiyiruz
Biz tip olarak karsiyiz ama bizim hanimda basedemeyip verdi dedi
Demek var bu emzikte birsey ben cok memnunumm
yok valla kim ne derse desin emzik rahatlatıyo çocukları baksana dr bile dayanamayıp vermiş teorikle pratik herzaman bir olmuyo işte
inan canım bende çok istiyorum sizlerle tanışmayı
cimcimelerim iyi çok şükür.çarşamba günü aşısını yaptırdık ama kolundan aşı yapılırken çok hareket edince iğne yamuldu kolunda çok ağladı çok canım sıkıldı ama atlattık çok şükür.rota aşısından bahsetti ebe ama ne yapsam bilemedim.
ben emzik konusunda pes ettim ne yaptım ne ettiysem almadı almadı almadı...!MİNNOŞ :)
inan canım bende çok istiyorum sizlerle tanışmayı
cimcimelerim iyi çok şükür.çarşamba günü aşısını yaptırdık ama kolundan aşı yapılırken çok hareket edince iğne yamuldu kolunda çok ağladı çok canım sıkıldı ama atlattık çok şükür.rota aşısından bahsetti ebe ama ne yapsam bilemedim.
o zaman 2.buluşmayı senin izin alabileceğin bi güne ayarlarız inş. canım
tutturmadımı ebe kolundan aşı yapılırken?bana sıkı sıkı tutturdu hareket edemeyince daha aşı yapılmadan ağlamaya başladı bizimki o yüzden çok kötü olmuş sizin aşı işi canım nasıl canı acımıştır kimbilir içim acıdı resmen okuyunca kıyamam ben ona.rota aşısında bende çok kararsız kaldım ama bi dr vurdur diyo bi dr ben kendi çocuklarıma bile vurdurmadım diyo ama içinde domuz dna sı olduğunu duyunca ben vazgeçtim açıkçası seni etkilemek istemem ama sende bi araştır vurdurmayı düşünüyosan
sende bizim gibi en ucuz olanları dene benim kız ne chicco ne avent hiçbirini almadı bi bambinoyu kullanıyo yerli malı :)
Bende yaptirmadim yarenede arasada cok sukur sorun yasamadim ish tarzi bi gun yapti yaren oda bikez sanirim.usutmustu oleishal bile bilmeyiz zaten yarene yaptirmadigim biseyi arasa yaptirmam
Bizim cocuklar ekonomik annesi:)
:) sorma valla korkmuyoda değilim yaptırmadığım için ama bizede kimse yaptırmamış Allaha emanet olacağı varsa olur bak sen daha kızamık aşısı yaptırmadan kızamık olmadı mı aras.Allah uzak etsin
Yani rabbim.korusun
Aras bir yasinda su cicegi asisi olucakti olamadan su cicegi oldu iste opacagi varsa oluyi bi sekilde canim
o zaman 2.buluşmayı senin izin alabileceğin bi güne ayarlarız inş. canım
tutturmadımı ebe kolundan aşı yapılırken?bana sıkı sıkı tutturdu hareket edemeyince daha aşı yapılmadan ağlamaya başladı bizimki o yüzden çok kötü olmuş sizin aşı işi canım nasıl canı acımıştır kimbilir içim acıdı resmen okuyunca kıyamam ben ona.rota aşısında bende çok kararsız kaldım ama bi dr vurdur diyo bi dr ben kendi çocuklarıma bile vurdurmadım diyo ama içinde domuz dna sı olduğunu duyunca ben vazgeçtim açıkçası seni etkilemek istemem ama sende bi araştır vurdurmayı düşünüyosan
sende bizim gibi en ucuz olanları dene benim kız ne chicco ne avent hiçbirini almdı bi bambinoyu kullanıyo yerli malı :)
Kizlar nasilsiniz ben cok.heyecanloyim.yarinyaren okula basliyor endise hwyecan kaygi duygisallik.hepsi bi arada[/QUO
Ayy canım benim hayırlı olsun RABBIM bizlere de gòstersin insallah
Ay canım hayırlı olsun eğitim hayatınız rabbım uniye gittiği gunleride nasip etsin inşKizlar nasilsiniz ben cok.heyecanloyim.yarinyaren okula basliyor endise hwyecan kaygi duygisallik.hepsi bi arada
Tamam canım ınş 2.gorusmeyı sana gore ayarlarız ben eser okulunun orda oturuyorumSağol canım inşallah tanışırız yakın bi zamanda benim daha yıllık i znimde var ama diğer arkadaşların izinlerini kullanmalarini bekliyorum yıllık. Izne çıkınca da bulusabiliriz inşallah.sen ne tarafta oturuyosun?
Kizlar nasilsiniz ben cok.heyecanloyim.yarinyaren okula basliyor endise hwyecan kaygi duygisallik.hepsi bi arada[/QUO
Ayy canım benim hayırlı olsun RABBIM bizlere de gòstersin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?