Yaren okulda ilk gününüz nasıldı?
merhaba cnm oldukça heyecanlı bır gundu
güzel ogretmenımızden elektrık aldık
sız ne yapıyorsunuz fıstık ve emzık mucadelesı nasıll
ay dayımın bebek bıldıgınız bakkal emzıgı emıyo cok komık
kaka durumu nsasıl
öğretmenininizi begenmenize sevindim.
Emzik işi tamamdir. Dünden beri ayagimda sallamiyorum. Ağzında emzik ana kucağında uyuyor. Ne rahat bir şeymiş bu emzik..
Kalamış normale yakin cok şükür. 2 gün salam yemistim o etkiledi belkide
Bende korkuyordum. 1 hafta sonra rota asimiz. Asi olmadan yakalanmayiz ınş.aa bugun cok güzel haberler var sende
cıdden emzık cok rahat zaman gectıkce dahada sevıcek kandınıde sakınlestırıyor bebek
kakada normale dıonmus ay bızım akrabanın ıkı haftalık bebegını ıshalden yatırmışlar ılk duydum bu kadar kucuk bebekte
Bende korkuyordum. 1 hafta sonra rota asimiz. Asi olmadan yakalanmayiz ınş.
öğretmenininizi begenmenize sevindim.
Emzik işi tamamdir. Dünden beri ayagimda sallamiyorum. Ağzında emzik ana kucağında uyuyor. Ne rahat bir şeymiş bu emzik..
Kalamış normale yakin cok şükür. 2 gün salam yemistim o etkiledi belkide
Canim nasıl verdin ya banada anlat hele ne yptim ne ettiysem veremedikm en sonunda sizin kizlarin yanina staja yollicam rukiye napti verebildimio acaba ceyda da almamişti
Canım ben verdım oyumu sana sonucları bıldırırsın belkıde sonuclar bellıdır ama ben sehır dısındayım o yuzden pekmgıremıyorum netehttp://www.kadinlarkulubu.com/borekler/643605-enfes-borekler.html
cakma kol boregı ıle desteğe acıgım kızlar
Tesekkur ederız yaren 3.ayımızı doldurduğumuz gun kızım cok guzel hedıye verdı bana.masallah subhanallah sırtustunden yuzustune dondu 2kez nasıl mutlu oldum ama artık daha tehlıkelımhıc yalnız bırakılmaztazeanne nıce 3 aylara
Canim nasıl verdin ya banada anlat hele ne yptim ne ettiysem veremedikm en sonunda sizin kizlarin yanina staja yollicam rukiye napti verebildimio acaba ceyda da almamişti
http://www.kadinlarkulubu.com/borekler/643605-enfes-borekler.html
cakma kol boregı ıle desteğe acıgım kızlar
kizlar bisey soracagim.hepatitb asisina gitmeden once bebege fitil vermeye gerek var mi
birde bu kalca usg si icin ayni gun yapiyorlar mi baska gune mi randevu veriyolar dogum evinde
Kızlar merhaba nerelerdesiNiz sesiniz soluğunuz çıkmıyonhiç
Ya ben bişe sormak istiyorum benim kızın kafası çok terliyo yatarken yatağını ıslatıcak kadar sizde böyle bi durum oldu mu hiç annem demir eksikliğinden kaynaklanabileceğini söylüyo zamanında bi dr öyle demiş ona kafama çok takıldı malum devit3 te kullanmıyoruz
Kızlar merhaba nerelerdesiNiz sesiniz soluğunuz çıkmıyonhiç
Ya ben bişe sormak istiyorum benim kızın kafası çok terliyo yatarken yatağını ıslatıcak kadar sizde böyle bi durum oldu mu hiç annem demir eksikliğinden kaynaklanabileceğini söylüyo zamanında bi dr öyle demiş ona kafama çok takıldı malum devit3 te kullanmıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?