Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Yaren okulda ilk gününüz nasıldı?

merhaba cnm oldukça heyecanlı bır gundu
güzel ogretmenımızden elektrık aldık

sız ne yapıyorsunuz fıstık ve emzık mucadelesı nasıll
ay dayımın bebek bıldıgınız bakkal emzıgı emıyo cok komık

kaka durumu nsasıl

öğretmenininizi begenmenize sevindim.

Emzik işi tamamdir. Dünden beri ayagimda sallamiyorum. Ağzında emzik ana kucağında uyuyor. Ne rahat bir şeymiş bu emzik..

Kalamış normale yakin cok şükür. 2 gün salam yemistim o etkiledi belkide

aa bugun cok güzel haberler var sende
cıdden emzık cok rahat zaman gectıkce dahada sevıcek kandınıde sakınlestırıyor bebek
kakada normale dıonmus ay bızım akrabanın ıkı haftalık bebegını ıshalden yatırmışlar ılk duydum bu kadar kucuk bebekte

Bende korkuyordum. 1 hafta sonra rota asimiz. Asi olmadan yakalanmayiz ınş.

kizlar ne huzel blusmusunuz bende olailmayi cok isterdim bir dshskine artik.
gecmis olsin dilekleriniz icin hepinize tsk.ler.suan biraz daha iyiyim hamd olsun.ama cektigimi bir brn birde allah biliyor.aglaya aglays enzirdim inaninki bebegimi.
yarencim oglum25 gunluk oldu ama daha duzenr giremefik.ginduz hele hic duzgin dalgin bor uulusu yok hep miyl miyk.4-5saat boyunca uyumuyor artik uylu sikiyo iyice huysuzlamiyor falsn.simdi uyuttum 7bucukys uysnmisti
ama bebegimi hastaligim sayesinde daha sik vr uzun sure emzirdim.ins.mzus getek kalmaz srtik

kızlar iyi gecelr siz iyi kaynatmışsınız okuyamadım ne konuşmuşsunuz ama bn buzdevrini merak ediorum ya uzun zamandır gözükmüo umarım hamileliği iigidiodur

Canim nasıl verdin ya banada anlat hele ne yptim ne ettiysem veremedikm en sonunda sizin kizlarin yanina staja yollicam rukiye napti verebildimio acaba ceyda da almamişti

Canim nasıl verdin ya banada anlat hele ne yptim ne ettiysem veremedikm en sonunda sizin kizlarin yanina staja yollicam rukiye napti verebildimio acaba ceyda da almamişti

Canim Wee emzigi tuttu cokda ugrasmama gerek kalmadı. Ucu yumuşak olunca daha rahat alıyorlarmis.

Ceydada eksikli artik teyzesi bir senin kiz kaldı :)

Canım ben verdım oyumu sana sonucları bıldırırsın belkıde sonuclar bellıdır ama ben sehır dısındayım o yuzden pekmgıremıyorum nete
tazeanne nıce 3 aylara
Tesekkur ederız yaren 3.ayımızı doldurduğumuz gun kızım cok guzel hedıye verdı bana.masallah subhanallah sırtustunden yuzustune dondu 2kez nasıl mutlu oldum ama artık daha tehlıkelımhıc yalnız bırakılmaz

Benımkıde alıstı nısa emzıksız uyumuyo nerdeyse hatta kendı kendıne bıle uyur oldu emzıkle ınann ağlamasını bıle kesıyo çok ıyı bıse sende ınat et.benımkı bambınoyu tuttu valla ne chıccolar aventler aldık gözü yukseklerde değil kuzumun sende bı dene derım ama tabı azcık sebat etmek gerekıyor

kizlar bisey soracagim.hepatitb asisina gitmeden once bebege fitil vermeye gerek var mi

birde bu kalca usg si icin ayni gun yapiyorlar mi baska gune mi randevu veriyolar dogum evinde

kizlar bisey soracagim.hepatitb asisina gitmeden once bebege fitil vermeye gerek var mi

birde bu kalca usg si icin ayni gun yapiyorlar mi baska gune mi randevu veriyolar dogum evinde

fitile gerek yok canim. Kalça üst dönüşe hemen yapiyorlar. Doktordan randevu al o seni yonlendiriyor

Kızlar merhaba nerelerdesiNiz sesiniz soluğunuz çıkmıyonhiç
Ya ben bişe sormak istiyorum benim kızın kafası çok terliyo yatarken yatağını ıslatıcak kadar sizde böyle bi durum oldu mu hiç annem demir eksikliğinden kaynaklanabileceğini söylüyo zamanında bi dr öyle demiş ona kafama çok takıldı malum devit3 te kullanmıyoruz

alakası yok babasıda cok terliyormu ona cekmis olabilir benim kızımda devitte kullandık hala sırılsıklam uyanır saclarından ter süzer resmen doktorada sorduk genetik dedi ailede cok terleyen kim var

Benim kizda çok terliyo özellikle emerken boncuk boncuk ter oluyo alni ve kafası dktra sormak gelmedi aklıma hiç ama nisa da çok terliyodu hala da oyle.bu arada devit 3 neden kullanmiyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…