Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Merhaba kizlar nerelerdesinuz
Benim.misafirim.vardi giremedim.sizde yazmamissiniz
Tazeanne cnm cogu bebekte duyuyorum.normal.bi durum kullanandada oluyot kullanmayandada

Bu arada kevserde giremiyor cinaarcik hasta olmis kuzum.cok ateslenmis.sonunda oda umit amcasiyla.tanismis malesef
Ama.simdilerde toparlamis

2 gündür temizlik yapıyorum.pek giremedim. Taze anne cok kişiden duydum terlemeyi normal bir durum merak etme. Yaren okul nasil gidiyor. Cinarada cok üzüldüm. Inş. Düzelir.

alakası yok babasıda cok terliyormu ona cekmis olabilir benim kızımda devitte kullandık hala sırılsıklam uyanır saclarından ter süzer resmen doktorada sorduk genetik dedi ailede cok terleyen kim var
Evet babasıda cok terler doğru o da etken faktör olabilir ama emerken terliyodu kafası çok şimdi ev serin bile olsa gece emzirmek için yatağından aldığımda yatağı ıslak oluyo annem öyle diyince aklıma kurt düştü bide hemen netten araştırdım tabi ordada öyle diyince kurtlandım iyice:) neyse inşallah normaldir bide devit 3 kullanmayınca hemen teşhis koydum

Benim kizda çok terliyo özellikle emerken boncuk boncuk ter oluyo alni ve kafası dktra sormak gelmedi aklıma hiç ama nisa da çok terliyodu hala da oyle.bu arada devit 3 neden kullanmiyosun?

Bizimkide emerken çok terliyo şimdi emmediği zamanda bile terleyince tuhaf geldi inş bi sorun yoktur dediğiniz gibi.bizimkinin bıngıldağı çok az öndeymiş diye vermeyin dedi devit 3 ü ümit bey

Bende gezmedeyim o yüzden çok giremiyorum kevsere çok üzüldüm Allah şifa versin çınarcığa tez zamanda inşallah

2 gündür temizlik yapıyorum.pek giremedim. Taze anne cok kişiden duydum terlemeyi normal bir durum merak etme. Yaren okul nasil gidiyor. Cinarada cok üzüldüm. Inş. Düzelir.

Ohh ne güzel güle güle kirlet evini darısı benim başıma inş bebeklede temizlik nasıl yapılır artık bilmiyorum ama

Bizde yarin 1aylik oluyoruz teyzeleri.bende yeni yeni duzelmeye basladim bir arkadasim aventin gogis kalkanini tavsite etti.onu kullaniyorum.bir bolmrsi car sut oraya toplaniyor bebege verebiliyormusun.boylelkle emzormedigim zamanlarsut akmis oluyormemede faxla birikmiyor boyle boyle xdaga da inecek ins.sisligimiz.yoksa genel cerraha gidecrktim:-(
Bu arada ben kotuyken bebegime yakanci emzigi serbete batirip vermisler.sipa hemen alismis.2gundur vazgecirmeye ugrasiyorum

Emzigimi biraktiracaksin canim. Eger öyleyse sakin yapma derim. Ben yeni alistirdim . Buyuk rahatlık..

artik buyumusunuz sizde maaşallah..
Bizde yarin 3 aylik oluyoruz :))

Son düzenleme:
Emzigimi biraktiracaksin canim. Eger öyleyse sakin yapma derim. Ben yeni alistirdim . Buyuk rahatlık..

Yok csnim emzigi serbete batitip vermislrr ondan vazgecirmeye calisiyorum.gerci emzikte tat olmayinca nazli aliyor istemiyor bakslim ne olacak

geçmiş olsun canım boswerin dediği gibi aman emziği bıraktırma bizimkide emzikle kendi kendine uyumaya alıştı çok rahatlık sağlıyo emzik ama şerbete alışması çok kötü olmuş aman inat et bıraktır derim sonra emmeyide bırakır mazallah

ALLAH nice nice aylarını yıllarını göstersin canım

kızlar bende bebedorun emziğini vermeye başladım normalde emmiyo ama uykusu gelldiğinde almaya başladı yoksa emzirmek zorunda kalıyorum devamlı ama babamızdan veto yedik emzik konusunda vermemizi istemiyo nisaya çok zor bıraktırmıştık

canım sen çalışan bi annesin şuan önemli olan senin rahatlığın emziği bi şekilde bırakcak nasıl olsa gelin olana kadar emzik emcek değilya.bende sadece uyurken veriyorum onu ağzına aldığında uyuması gerektiğini biliyo artık boşver sen nasıl uygun görüyosan öyle yap bence erkekler çekmiyo zorluğu ama herşeye karışıyolar bende başta eşim istemiyo diye vermedim ama çok zorlandığımı görünce o da ikna oldu

Merhaba herkese..
Yaren, Nisa, Princess okuyamadım geçmişi ama iyisinizdir umarım.
Uzun zamandır evde netim yoktu, fırsat buldukça kısacık girebildim nete yazamadım Sizlere.
Şimdi geçmişe bir göz atacağım herkes iyi mi diye...

Ben 30. haftaya yaklaştım artık.
10 kg aldım :)
Hem çok mutlu hem de çok gerginim bu aralar.
Ruh halim hep değişken...
Sizlerin çoğu bebeklerini kucağına aldı, bu durumları anlıyordur.

Alışveriş yaparken kafam karışıyor. Bu sebeple Sizlere de sorayım.
Çıtçıtlı kollu badyleri yenidoğan değilde 0-3 ve 3-6 ay alsam da göbeği düştükten sonra kullanabilir miyiz? Çok büyük gelir mi?
Hastaneden eve gelinceki yaklaşık 2,5 aylık sürede kıyafetlerin küçük gelmesi, yetmemesi durumunu yaşamak istemiyorum.
Nasıl alışveriş yapmalıyım?

Şu ana kadar aldıklarımın bazıları;

2 hastane çıkışı aldım full takım.
5 tane yedek hastane çıkışı olan 5'li takımlardan aldım.
3 tane tulum 0-3 ay aldım.
4 tane 0-3 ay yarım kol çıtçıtlı bady aldım.
3 tane tek alt pijama aldım.
Bir kaç tane yelek aldım.

Pijama takımı, kollu çıtçıtlı bady, çorap, evde eşofman gibi takımlardan alayım diyorum ama ölçüsünü bir türlü bilemiyorum.:44:

Canim inan boyutlar bebege bagli ama aras 378o digdu yenidogan giydirdim baslarda ama erken oldu egerki haftasoni dildursa 4.5 gibu bekleniyordu ama 4.5 kg kende yenidogan giydi canim ondan yine yenidogan bulundir tabi markada xok onemli boyut anlaminda
Simdilik aldiklarin yeterli girunuyir ilave olarak battabiye alabilirsin
Bide ben 2o gunlukken gezmelere basladim hic hastane cikisi giydirmedim esortman takimlati hirkali takimlar pantolon gomlekler aldim ah c&a kapanmayaydi iyiydi
Eger sende minige o tarz dusunuyirsqn simdiden al canim cok seker kucuk adam oluyorlarr
Ayakli tulum olayina pek girme

Hepinizie merhaba kizlar bu ara okuk ev carsi derken pek yazamadim umarim hepimiz iyiyizdi
Nisa nisa emzik rahatlik bosver sen esini her bebek farklidir yaren bir gunde birakti gece ginduZ
Taktukleri paylasiriz
Biz yarende cok rahat ettik arasa ilk yirmi gun vermedim beni emmeyi iyice cozsun dedim esim ne zaman vericez demeye basladi:)
He en buyuk sorun kaybetmwk bak hic abartmiyorum.su on gun icinde 4 emzigimizinkaybettik hayret yani hic biri yokortada
Bugun aldim iki tane daha neyseki cocukuk 4 tl lik emzik kullabiyor:)
Bosver cnm guke gule.kirlen masalla elacik emzik olayini cozdu demek temizlikler yapuldigina gore:)
Tze anne sen nerelerdesin minik.kizin nasil evine dondunmu
Kevserde giremiyor artik cinar oasa huzursuz belkide
Ili gece onceki hava degissimindrn olsa gerek aras pasanin burunu akiyor cesme gibu persembe kontrolumix var bakalim iyi olmazsa daha erken gideriz
Rekor kirdik ilk defa iki ayda bir gidiyoruz umit bey 6 aydan beri iki ayda goruselim.demissede.ne mumkun

Bizde haberler bu kadarrrr sizlerde durum.nedir

sanada merhaba yaren zor değil mi bu okul işleri şimdi senin çarşı işlerinde hiç bitmez devamlı onu bunu ister öğretmenler.nasıl gidiyo okul 1 hafta bitti bile alışabildi mi yaren ortama arkadaşlarına?bizde döndük dün yuvamıza anca dinlenebildik bugünde biraz ev süpürdüm işte.arasınada geçmiş olsun bu mevsim geçişleri çok kötü çocuklar için inşallah bu kadarla atlatırsınız hastalığı bende korkuyorum hasta ederim diye banyo filan yaptırırken tedirgin oluyorum çok aman Allah uzak etsin

Yarencim emzik olayı çözüldü artik pek rahatım. Aman nazar degmesin. Temizlik bile yaptım :)

Benim bu hafta son izinli olduğum hafta. Yarin iş yeriyle gorusecem.

oy cnm yaren okullumu olduuuuuu hayırlı olsun mevlam zihin açıklığı versin darısı arasımızın başına inş...

kızlar yaa benim moralim çok bozuldu bugün aylık kontrol için sağlık ocağına gittik geçen ay kilosu 6300 çıkmıştı kızımın şimdi yine aynı çıktı ama geçen ay aynı gün ümit bey 5800 tarttı onlar 6300 dediler zaten fazla çıkmıştı ama şimdide fazla çıkar diye ümit ediyodum

Canım bn iyiyim bnde seni merak etmiştim neden girmio bi sorun mu var rahatsız fln mı die iyi olmana sevindim..
Bende alışveriş konusunda senin gibi kararsızım ve bn bu kararsızlığımdan dolayı daha pek bişi alamadım napıcam bilemiorum çıtçıtlı tulum almadım almayıda pek düşünmüorum uzamasını engellio fln muhabbeti var üç tane uzun kotllu çıtçıtlı bady var bi tane annm hatsane çıkışı almış iki tanede pijama tarzı bişi almış ewde giydirmek için bn sadece bakiorum onumu alsam bunu mu alsam ama karar veremiorum büyükmü olur küçükmü olur bilememek kötü bişi

Aman caanum sakin saglik ocagina takilma aras on kg iken 58oo dedi ebe yuh dedi.m icimden yedinden olctu 11 cikti 5 dk arayla dusun yani

Mrhb canim bende cok giremiyorum artik calismaya basladim arada sadece girip bakiyorum kizlar ne alemde diye.doğuma az kalmis artik uykularin nasil?kiyafet konusunda cok comert davranma canim inan o kadar cabuk buyuyolarki bizimki ayakli zibinlarini giyemiyo artik yarenin dedigi gibi ayakli zibin cok alma bi de havalar soğumaya basladi ne zaman ne giyebilir onu hesaplayarak alisveris yap.cunku bazi kiyafetleri hiç giydiremeden rafa kaldiriyosun mevsime göre kiyafet almak çok önemli .bütün tulumlardanda alma bence alt üst 2 parça olanlar daha kulllanişli oluyo kendine iyi bak grşrz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…