Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Canım anne sütü aliyo ceydamiz hiç kilo almamış olurmu onların tartilarında vardir bir sorun hiç takma kafana sen.birkaç gün geçince tekrar gider baktırırsın kilosuna
Kizlar nasilsiniz?

Yarin musaitseniz bana bekliyorum..
Canım çok isterdim ama malum çalisiyorum ama inşallah hep beraber geliriz bir araya bigün

Aman caanum sakin saglik ocagina takilma aras on kg iken 58oo dedi ebe yuh dedi.m icimden yedinden olctu 11 cikti 5 dk arayla dusun yani

yuhh yani 5 kilo eksik mi tartılır ya zaten geçen ay ümit beyle aynı günde ölçtüler 500 gr fazla söylediler ama şimdide fazla söyler diye bekledim .kendi ebemiz yoktu acaba bu ebe beceremedimi bilmiyorum birde kendi ebemiz bizimkinin gelişimini çok iyi bulurdu sakın başka bişe verme derdi hep bu demez mi belki sütün yetmiyodur dr a götür mama verirsiniz gündüzleri diye ayy çok sinir oldum bende sütümden eminim devamlı akıyo sütüm dedim

ya tamam eskisi kadar çok emmiyo özelliklede gündüzleri bazen 2 tane çekiyo bırakıyo ama sütümde bi sıkıntı yok geceleride çok emiyo zaten evdeki tartı ümit beyinkiyle aynı ölçüyo 700 gram almış o da bana yeter fazla kilo seven biri değilim

Bende diyecektim sana evdeki tartıda baksana diye.tamam işte bak ne güzel 700 gram almiş daha ne olsun dediğın gibi fazla kilo da iyi değil bebek hımbıl oluyo yürümesi falan daha geç oluyo sağlıklı kilo alsında canim inşallah sen o ebelerede bakma zaten bazı kişiler nasıl okul bitiriyo merrak ediyorum

Ayy cnm yaa brnde dun sag.ocagina gittim benimkide 1ayini doldurdu bir ayda 300 gr.bile almamis moralim bozuldu.bir hafta sonra tekrar getir bzkakim bakalim ne olacak

doğru söylüyosun bende zaten kilolu olsun istemiyorum ama en azından bi yarım kilo almalı diyolar.ebeler ayrı bi olay zaten hiç güvenilmez onlara

Ayy cnm yaa brnde dun sag.ocagina gittim benimkide 1ayini doldurdu bir ayda 300 gr.bile almamis moralim bozuldu.bir hafta sonra tekrar getir bzkakim bakalim ne olacak

hadi yaaa olmadı bi dra git canım seninki daha çok küçük gerçi sağlık ocaklarının tartılarına hiç güven olmaz. sen anlarsın zaten kilo farkını nasıl sana göre farketti mi çok ağırlığı

Canim.bence sen umit beye git ben inanmiyorim.saglik ocaklarinin olcumlerinr
Evet bir ayda gercekten 3oo un altinda aldiysa gercekten oldukca az belki takviye isteyebilir
Sen nasil hissediyirsun aldimi almadimi

Kizkae hepinize gunaydin
Boswer cim.canik hersey icin tekrar tesekkur ederim hersey cok guzeldi
Tazeanne kevser nasil benden sonra cok oturdunuzmu benimde gonlum otirmaktan yanaydi ama aras mutlu olmayinca bendde huzurlu olamadim
Gecen biryere gittigimizdede aynisini yapti.aras ay huymi degistircek acaba kalabaligi sevmicekmi ki
Bir daha biryere giderken tedirgin gidicem artik
Disariya ciktik.eve geldim okadar mutku olduki
Oysako bundan oncw bir aya kadar gezmekte cok.guzel.dururdu

Sizin kizlar ne yaptilar sonrasinda mutsuzluk devammiydi

ya bende çok üzüldüm senin erken gitmene hiç oturamadık düzgün zaten aras tedirgin olunca onunla ilgilendin hep.bence aras artık büyüdü ve haliyle evde oturmak yerine gezmeyi daha çok sevicek parkları sokakları ayrıca o bi erkek çocuğu o kadar kadının içinde mutlu olmasını beklememiz yanlış olur :)
valla benim kızın mutsuzluğu gecede devam etti düzgün uyumadıkta mızırdandı hep gecede sanırım dişlerinden sıkıntısı var o sıkıntı kulaklarınada yansıyo olabilir çünkü arada kulaklarınıda tutup çekiyo cuma dra götürcem ama senin dediğin dr şenay mı burcu mu hatice iclal mi hangisi?şenay için iyi şeyler yazmışlar baya karar veremedim bi türlü

Ay kizlar cok özendim size ya...
Ne güzel tanidiniz birbirnizi.

nisa seninlede tanışırız inş. yaa bende çok isterim ben temizlik yapıp çağırcam inş. o zaman sana önceden haber veririm ona göre gün ayarlarız olur mu

Canim ben geldiğiniz Icin teşekkür ederim. Dün bizim çocukların huysuzlugu üzerindeydi. Ama baktım dolunay yoktu :)
Ben kızımla dün ilgilenemedim pek. Siz gidince uyumak istemedi. Oyun istedi kızım oynadık sonra uyudu :)
Ay kizlar cok özendim size ya...
Ne güzel tanidiniz birbirnizi.
Canim zeminde müsait olduğun birgün ayarliyalim bulusma. Senide tanımak istiyoruz :)

Dişleride erken cikar senin cimcimenin. Buyumek Icin cok aceleci o :)

Canim.bence sen umit beye git ben inanmiyorim.saglik ocaklarinin olcumlerinr
Evet bir ayda gercekten 3oo un altinda aldiysa gercekten oldukca az belki takviye isteyebilir
Sen nasil hissediyirsun aldimi almadimi

kızlar biz doğumda 3480 dogduk sonra 3180 e düştük şimdi 3720 çıktı.ama ilk doğuma göre az ya o tedirgin etti bizi.1 hafta sonra tekrar çağırdı bakayım eğer yine sıkıntı çıkarsa ümit beye gideceğim hemen.birde ben gerçekten çk hasta oldum göğüslerimden hep ağlaya ağlaya emzirdim.artık tam genel cerraha gidecektik.operasyonla yaracakalrmış göğüsü ki gerek kalmadı hamd olsun.
bana göre yanakları dolgunlaşmaya başladı ama bilmiyorum işte içime kurt düşürdüler

bir daha ki buluşmaya bikaç gün önceden karar verin nolur denk gelirse in. bende gelmek isterim.büyüdük sayılır artık gezeriz

Inşallah kızlar o gun yillik izzin kullanmaya calişirim ama,cumartesi en yoğun günümüz o güne denk gelirse izin kullanamam

ayy çok kızıyorum yaa ne acelen var azcık sabret ömrünün en az zamanını bebek olarak geçircen zaten ne acelen var aman büyüyünce bi halt oluyo sanki.böyle giderse zaten ben hemen 2.yi yaparım :)

canım muhtemelen senin göğüslerinden dolayı çok ememedi sen ek bişeyler vermişmiydin hiç?seni tedirgin etmek istemem ama eğer gerçekten 300 gram aldıysa ilk ay için çok az çünkü en çok kiloyu özellikle ilk 2 ay alıyolar sen en azından bi araştırmada filan dra götür sırf kilosuna bakmak için benimkininde kilosuna aynı dediler sağlık ocağında ben araştırmaya gidicem mesela.ama muhtemelen sağlık ocağı yanlış tarttı her ay yanlış tartıyolar çünkü.
bu arada ben bi ufak temizlik yapayım ya haftaya yada bayramdan önceki hafta çağırıcam kısmetse haberiniz olsun

Inşallah kızlar o gun yillik izzin kullanmaya calişirim ama,cumartesi en yoğun günümüz o güne denk gelirse izin kullanamam

canım ctesi benim içinde uygun değil eşim evdeyken pek onsuz gezmeyi tercih etmiyorum ben

bu arada boswer gerçekten dün için teşekkür ederiz çok güzel bi gündü benim için bide songül az daha oturaydı iyiydi:)

cnm bence hesaplamam gereken o düşüşten sonrakı kg cunku kaybedılen su oluyor ondan hesaplarsa
cn ılk 6 ay dr kontrolü cok onemlı aksatmadan çocuk dr u gormelı sağlık ocağına hıc guvenmıyor

kızlar benımde aklı sızde kaldı arası huzurlu olmayınca bende huzurlu olamadım ıkıdır bu sekılde yapıyor kalabalıktanmı sıkıldı bılmıyorum ama bu sekılde olursa ben bır sure sonra oturmayad gıdemıcem sanırım sundan en fazla bır ay oncesıne kadar oldukça utluydu

Tazeannr sende acele etme cnm ufaklik kucuk ben bosverede demıstım hatta kendını yorma sakın bırqaz daha buyuşun gelırız

Son düzenleme:

devreye ananemizi filan sokarız sen merak etme:) zaten bizimki elamız gibi mülaim değil ağladımı susmak bilmiyo

kızlar merhaba nerelerdesiniz havalar bozuk olmasa herkes gezmelerde diycem ama havalarda malum :)
biz bugün araştırmaya kontrole gittik kızımla şenay diye bi dra gittik çok memnun kaldım ümit beyin kadın versiyonu çok seviyo bebekleri ama ümit beyden daha güler yüzlü.yapışıklık yok dedi devit 3 ü de kullan dedi bahri bey gibi artık kullanması lazım dedi bıngıldağıda hala açıkmış ama her ay kontrol edelim dedi çok sevdim ben dru tavsiye edilir:)

Arkadaşlar merhaba. Yeni okuyabildim yazdıklarınızı. Boswer, cidden güzel bir gün oldu. Geç oldu ama teşekkürler. Önümüzdeki hafta bir gün de ben davet edeceğim sizleri inşallah. Tazeanne güzel haberlerle gelmişsin, için rahatlamıştır. Çok sevindim senin adına. Songülcüm yaren in okuluyla ilgili olumlu gelişmeler beni de çok mutlu etti, ne güzel heyecanlar bunlar. Henüz tanışamadığımız arkadaşlarla da en kısa zamanda tanışırız inşallah. Haftaya hangi gün müsaitsiniz deyin bakalım bana pazartesi olur mu mesela? Lütfen gelmek isteyen herkes yazsın arkadaşlar, çok memnun olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…